Zprávy

Zpět na článek

10 let poté. Co jste dělali 11. září 2001 vy?

3 komentářů

markovi
18. září 2011 • 15:45
Jsem stavař a vidět padat mrakodrap, kerý je dimenzovaný proti nárazu letadla i zemětřesení po 2 minutách po zásahu... Prostě jsem tomu nemohl uvěřit, že se tak rychle zřítí poměrně moderní stavba.
V roce 2006 jsem shlédl film Loose Change 2nd Edition. Jak se zdá, nebyl jsem jedný, komu to vrtalo v hlavě, že trosky mrakodrapu tak rychle odklidili (do Číny) bez expertýz - aby objasnili důvody zřícení.
Koukněte na to a udělejte a přemýšlejte nad tím, co se v médiích předkládá. Manipulace médii je běžnou praxí politiků východu i západu... Jen aby se udrželi u koryta.
Viz filmová databáze (www.csfd.cz): Loose Change 2nd Edition je dokument, který popírá oficiální verzi útoků z 11. září 2001 a z těchto útoků obviňuje vládu Spojených států. Autoři popírají teorii o nárazu letadel do WTC, naopak předkládají teorii o umístění výbušnin do Dvojčat. Dalším tématem filmu je Pentagon. Režisér Dylan Avery předkládá fotografie, na kterých nejsou vidět trosky Boeingu a zpochybňuje otvor v Pentagonu. Dokonce předkládá vizi, že do Pentagonu mohla narazit řízená střela. Ve filmu se vyskytuje mnoho otázek a oficiálních nesrovnalostí např. let č. 93, pojištění WTC těsně před útoky, žijící atentátníci, záběry Usámy bin Ládina... Udělejte si čas na 1,5 hod a koukněte na to třeba na http­://vi­deo.go­ogle­.com s českýma titulkama (loose change 2nd czech).
David
sendyman
9. září 2011 • 20:37
ale myslím, že každýmu z nás (myslím z tzv. "civilizovanýho" světa) to nějak změnilo život, ale to ať si každej přebere sám...
atreides
10. září 2011 • 20:45
jo, teď tvrdnu na letištích o stovky hodin ročně déle! katastrofa!!!!!!