Komentáře

Zpět na článek

Demonstrace ani čipy ve vakcínách nepomohly. Jak dopadli „vlastenci“ a dezinformátoři ve volbách?

16 komentářů

Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - našinec
našinec
Mno, největší dezinformační uskupení získalo 22,27%.
Richard Šebesta
@našinec Souhlas ale přidal bych stačilo se soudružkou nekonečnou a Burešovo ANO !
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Uznávám že Fialův kvnitet ve lhaní a dezinformacích vede.
Uživatel_5555795
Tak zase typický Reflex, dříve tak kvalitní a objektivní časopis. Článek píše o Raichlovi, Vrábelovi a spol., ale už jaksi zapomene a zmínit volební úspěch pana JUDr. Dostála z nutí Stačilo!, který byl také velkým kritikem vakcinace a covidových opatření a bojoval za nás, kteří na si na Covidismus nevěřili.
reproman
@Uživatel_5555795 Uvědomujete si, že celá covidová agenda byla v moci ANO s Babišem v čele?
Pokud nevěříte na covidismus, tak automaticky věříte i těm nesmyslům o čipech ve vakcínách, nebo že vakcíny mění DNA?
Miroslav Rys
Hezké panoptikum, už tam chybí akorát Šebesta 😀😀
Richard Šebesta
@Miroslav Rys Jen tak stručně. Určitě jsem starší než ty , ty mudralo a tím mám více zkušenosti než ty. Když se chce s někým bavit piš argumenty. Je to lepší než tvoje dojmy a bludy. Pokud ovšem chápeš význam slova argument.
Anonym
@Richard Šebesta Soudruhu klídek
Richard Šebesta
Pokud jde o dezinformace tak jejich největším šiřitelem je současná válečná vláda. Pro důkaz uvedu pár výroků z jejich tábora či tábora Herr presidenta který kope jednoznačně v dresu Nutelovy vlády. Jsme ve válce s Ruskem řekl mistr president. Nebo lži a mlžení ministra Rakušana o migračním paktu, mimochodem to přiznávali i někteří poslanci pětidemolice že vše není tak jak nám to servíruje Rakušan. Lež ministryně Černochové o tom když chtěla vyvrátit tvrzení slovenského premiéra Fica , který tvrdil že se na schůzce o pomoci Ukrajině se mluvilo o nasazení armád některých zemí NATO na Ukrajině. Ficova slova na druhý den ráno potvrdil třeba francouzský president Macron. No a takových
vládních dezinformací by se našlo víc. Pokud jde o neúspěšné a zmíněné lidi z tábora opozice tak je to celkem logické. Je jich stále více a více a přirozeně že všichni nemohou uspět. Je to podle mne spíše doklad jaká nálada panuje mezi lidmi a že většinově to vláda u lidí prohrává, což koneckonců potvrdily i tyto eurovolby
martin simunek
@Richard Šebesta
Tak to je dost zoufalé, tedy. Hlavně to zdůvodnění neúspěchu ve volbách do EP.
Mimochodem, prezident naprosto jasně pojmenoval stav, v jakém je vůči nám rusko. To proti nám vede už desetiletí hybridní válku, přičemž vy sám jste přímo důkazem.
Richard Šebesta
@martin simunek Lhát umíte dobře. My jsme ve válce s Ruskem od kdy ? Nebo to je přání Herr presidenta ? Na západě je hodně chorých mozků třeba Macron a další blázni ,kteří by chtěli s Ruskem válčit. Místo řešení problémů které EU a i jednotlivé země mají chtějí tyto problémy zakrýt nekonečnou válkou a to dokonce i za cenu jaderné či světové války. Putin je jistě agresor ale válku s NATEM určitě nechce ví že by to byl konec. A ještě k té válce. V současné době ani jedna strana nemůže vyhrát proto by se mělo jednat o nějakém kompromisu ale nikdo jaksi nemá zájem.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Apropos ono to je oboustranné pokud jde o tu hybridní válku, západ ji vede proti Rusku taky.Takže vo co gou ?
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Víš, Šebesta, od té doby, cos dřepěl s vintovkou v zákopu, se války poněkud změnily 😁😁
Frantisek Ptacnik
@Richard Šebesta Dobrý den. Víte dnešní situace mi připomíná třicátá léte, kdy nás západ prodala tím chtěl nasměřovat Němčoury na Rusko, jen se trochu zmílili, protože ahaitler nepotřeboval mít za zády západ, nevěřil jim. Pak napadl Rusko. Rusko nevím kdy útočilo na evropu, ale po staletí to byl západ, Francie asi nemůže odpustit porážku Napoleona. Dnes slyšíme jen Rusko vede válku a kolik jí vedli za posledních třicet let USA? O tom se mluvit nesmí. Vyzbrojení Islamistů, to byli Americké auta. Hitler chtěl Slovany zlikvidovat a zotročit. A dnes by naši lidé měli opět umírat za západ, proti těm co tu jejich lidé nechali přez stodevadesát tisíc mrtvých. Ta válks na Ukrajině není Ukrajinců, ale fašounů, těch co uznávají Banderu a nestydí se. To nemá cenu. Mám strach o naše děti a vnoučata, politici by to měli zastavit a jednat, né štvát.
PEtr Tobes
@martin simunek sebestovi nema cenu nic vysvetlovat...on na to nema, mysli si jak je moudej a zkusenej a ve skutecnosti je to jen velky hlupak coz tady dokazuje temer denne a uz nema na to s tim neco udelat..