Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Když se pere „ruský“ Babiš a „ukrajinský“ Fiala, kam se podělo Česko?

43 komentářů

Miroslav Kašpar
Doufám, že to nemám číst jako trapný pokus o též trapné "Bohemia First"
Karese
zoufalý levičák co v reflexu i zametá píše články
Saša Krach
Až tato válka skončí....Pak poznáte jak byla zbytečná....Tedy pro ty co přežili.
jerryx
Mně se to docela líbí, z pana Bartkovského ještě může něco být. Ano má pravdu, oběma pánům záleží jen na sobě, Babiš říká jen to, co jeho voliči chtějí slyšet a Fiala nějak zapomněl, že i nečlenové Pětikolky mají volební právo. Já tu Ukrajinu Fialovi nějak nevěřím, spíš utíká do svého snového světa, kde je hrdinou. Ale realitou je ,že je to absolutně neschopný člověk, který se nechá uřvat i dvacetiletou pirátkou s vlasy obarvenými načerveno zatímco Babiš je bohužel všehoschopný.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Babiš nevím, ale Fiala je stoprocentně proukrajinský dezolát podporující válku na Ukrajině a ohrožující tak bezpečnost České republiky.😎
jerryx
@RASPUTIN Dost ho přeceňujete.
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Je fakt, že Fiala bývá ozbrojen až po zuby a tak je logické, že je bezpečnostním rizikem a na katedře chodí lovit profesory....hrůza.
Bylo to na rádiu Jerevan.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Pavel Nyklíček ..... Blbec a hlupák je vždy nebezpečný, i když je neozbrojený a přednáší na katedře.😉
bella.
Já mám ke korespondeční volbě , pane Bartkovský toto .
Kolébka demokracie pro mezené Čechy je Západ, že ?
Zajímavé je, že v Nové Kaledonii, francouzské kolonii, teď Macron nařídil, že volit tam smí pouze ten, kdo tam žije 10 let!
---------------------------------------
Tak mi, hergot, povězte, proč ty zaryté " demokratické megery jako Pekarová, nebo Mirka Němcová , anebo náš Nutelík prosazují, že nám může volit a kázat co tu máme odžít za ně i nějaký takový studentík co zdrhnul na studia jinam , anebo emigrant ze 68 co nám radí a sám má co dělat aby ( třeba v US ) přežil!
Sem s tím!
------------------------------------------ § ----------------------------
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Je vidět, že při to "praní" na Slovensku už ta proukrajinská a protiruská strana překročila všechny meze.😶
PEtr Tobes
@RASPUTIN pokud se tady prokremelskym smejdu a kolaborantum nelibi, tak muzete zmizet na vychod, tam vam bude jiste lepe a nam taky! tak sup sup..
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@PEtr Tobes,,, Péťo ty jsi rozený diskutér, jak ty to děláš ? 😎
seng
@PEtr Tobes a vy můžete zdrhnout na zapat,když ho tak obdivujeme.
PEtr Tobes
@seng neni duvod, my jsme soucasti zapadni kultury a civilizace, coz je dobre, ze to prokremelsti vlastizradci chteji s pomoci nepratelskeho kremlu zmenit, o tom neni pochyb, mozna k nim patris taky tak se za to aspon nestyd
seng
@PEtr Tobes kdo není válečný stvac a má jiný nazor,tak je hned prorusky kolaborant a td. Není náhoda,že Babiš má jednou tak velký preference než fialova ODS. Opravdu nejste žádný nadlidi.
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Korupce Slovenska je na vysoké úrovni. Ještě o něco výše než u nás.
UA , Rusko samozřejmě vedou, ale tam je to součást národní kultury.
Výsledky nás nenechají čekat a jedna z věcí,.která právě rozhodně o návratu či nenavratu samotného Babiše je právě událost kolem Fica.
Babiš už nebude chtít do vrcholné politiky. Stačila jeho nedávná epizoda v podloubi na Staromaku,.kde ani nevyšel v 5 hodin ráno k památniků, bo ochranka říkala, že tam je hrozba vajíček a to stačilo. Babiš dostal strach.
Takže nyní už ho zcela jistě má trvale. On dle mého se stáhne tam, de byl zvyklý nez šel do politiky a strany jen financoval
bella.
@Pavel Nyklíček
Nyklíčku, jsi Moravák, anebo od Ostravy, žejo ?
No dyť od vás jste Babiše volili nejvíc! ( Kromě toho, že jste tam hodně pobožný ).
Já bych se taky nenechala umlátit rozpsrklými vejci, ale je zvláštní, že ty to bereš jako normální věc.Já ne§!Přijde mi to sprostý a slabošský !
-----------------------------------
jerryx
@Pavel Nyklíček Zase ale jinak Babiš mezi lidi chodí, můžete totéž říct o Fialovi?
Jozef Kolek
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Avatar - našinec
našinec
Na tomhle článku byl objektivní pouze nadpis a z větší části první odstavec. A proč "má" pan Bartkovský takovéto názory? Tak se podívejte na podnikání majitele Reflexu v RF a UA.
giorgio287
Česko je zejména vlastizrádci Fialoví u řiti. Chce to Mydlářovi nabrousit meč.
Pavel Nyklíček
@giorgio287
Všechny co jsme za 30 let vyzkoušeli, tak zklamali....
Co navrhujete? Kdo konkrétně, by měl v naši zemi zavádět potřebná pravidla?
Kritika je snadná a v 99% se lidé tímto směrem vydávají, ale jen 1% má návrh.
Tak jaký je ten váš?
bella.
@giorgio287
Meče nejsou, zato ukrajinských kudel mraky, jenže ty za 2,5 roku budou s novým občanstvím u voleb za Čechy. Dočasná víza stejně byla jen kamufláž neschopného Rakušana .
A kohopak asi ty kudly budou volit ?!
Nuteláka , nebo Okamuru ?
....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Ať chceme nebo nechceme, Rusko je náš silnější, větší a světově uznávanější Slovanský bratr. I mezi bratry mohou vznikat nedorozumění a někdy i oprávněně jako v současnosti, ve vztahu války Ukrajiny proti našemu bratrovi. Ale jako vždy časem budou rozpory vyřešeny a zase budeme rodina. Tak už to prostě ve světě chodí. Před lety nás tady vraždili němečtí fašisté a teď jsou našimi přáteli a naše vláda se chodí klanět sudetským Němcům. Svět už je prostě takový😶
tempter
@RASPUTIN Zdar rusáku, něco si o nás počti: http­s://ww­w.iroz­hlas­.cz/ve­da-tech­nolo­gie/v­eda/­cesi-puvod-geneticke-testy_­180129­0900_m­os
Takže s tím bratrstvím bych to fakt až tak moc neviděl. A prosím, všiml jsem si, že tu chybu děláš opakovaně, slovanský se píše u nás s malým s, stejně jako se od 24. února 2022 píše s malým rus, rusko a putin.
Avatar - našinec
našinec
@tempter Píšeš blbosti. Typicky Slovanské geny neexistují. Mixování probíhalo od nepaměti. Keltské už vůbec, jelikož Keltové to byli směska národnostních skupin. S Rakušany a Němci něco i společného mít můžeme a to díky nejen okupacím, ale i díky tomu, že jejich území ovládali Slované než je Germáni porobili....Nejen v současné době se řadí lidé do národnostních skupin díky jazyku.
tempter
@našinec V klidu rusomile, já jen citoval člověka asi tak 100x chytřejšího než ty. A za tím malým "s" si stojím, stejně jako i za tím dalším.
Avatar - našinec
našinec
@tempter Hele ty ukrajinskej švábe, jestli přijdeš na to, proč ten tvůj článek je již minimálně zastaralý a tudíž i nepravdivý? A jestlipak nám sdělíš jméno autora článku či studie? A jestlipak víš, že tehdy získaná data jsou ve skutečnosti s ohledem na rozsah testovaných a databázi genů nevěrohodná?
tempter
@našinec Máš v tom hokej rusomile, probíhající MS tě omlouvá jenom částečně. Každý, kdo absolvoval minimálně ZŠ, si pamatuje, že ukrajinská šváb neexistuje, za to rus obecný ano. Autora článku či studie lze lehce vypátrat pomocí tobě asi neznáme funkce ctl+c a ctrl+v. Ostatně, kdybys to četl, autor je tam uveden. A samo to není jediný článek či studie, který toto tvrdí. A jak jsem řekl, tvrdí to lidé minimálně 100x chytřejší než ty a kteří se v tématu orientují a profesně se mu věnují. Ale máš recht, země je placatá, ušáci nás práškují a rusko je demokratická země, zoufale se snažící nastolit světový mír.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@tempter ..ferdo, kde je to "u vás" ?😏
tempter
@RASPUTIN Tak jo, punťo. Pokusím se ti to vysvětlit. Musíš jít dlouho na západ a až lidé přestanou mluvit rusky a začnou používat záchody, musíš jít stále dál, možná potkáš lidi, kteří mluví ukrajinsky, modli se a jdi stále dál na západ. Když kolem tebe začnou lidé mluvit slovensky, tak už budeš blízko, ale pořád jdi dál. Až kolem tebe začnou lidé mluvit česky a budou to opravdu umět, tak budeš v cíli. U nás. Ty radši moc nemluv, abys nedostal jednu přes hubu. Sice jsme úplně mírumilovné holubičky, ale krom pár zaprodanců a šebestů, rusáky od jisté doby rádi fakt nemáme. Pochopil, punťo, kde je u nás?
bella.
@tempter

U Putina vždy velké písmeno a mimochodem, světoví lídři bez emocí a bez politiky uznávají Putina jako extra třídu schopností. Je jedno co si ty myslíš. O Zelenském se fakt říct nedá, že je extra třída, ale jak já ho neuznávám, šaška a neschopnýho vůdce národa, tak furt je asi pro Ukrajince lepší, než náš Nutelá pro nás !
Bohužel už v tom Zelenskyj lítá sám, jeho Ukrajinci, - divná národnost -plivli na svou zemi, řekli dodělej si to tady sám Zelenskej a zdrhli.
Bohuže k nám a je třeba je vracet.
Zelenského mi je skoro i líto!
---------------------------------------------------
Jiří Tesař
@RASPUTIN Je to na tvém psaném projevu poznat, že patříš mezi výchoní podskupinu.
Mirek Ohmálek
@RASPUTIN no všechno je možné proč ne 🤷‍♂️ až bude Putin jako Hitler mrtvy, až proběhne se současnou ruskou garniturou “norimberský proces” a až zaplatí Ukrajině válečné reparace, pak můžeme být klidně zase bratři 🫠

Německo bylo taky potřeba nejdříve denacifikovat 😎
Baboon
@Mirek Ohmálek já bych ani pak s tím bratrstvím moc nepospíchala. Asi jako za komárů, když jsem si kupovala v kantýně "bratrovo vejce" (ruské vejce) s dodatkem, že chci být jedináček. Stálo mě to 3 měsíční prémie.
bella.
@Baboon
to sotva !
bella.
@Mirek Ohmálek
Do " Norimberského procesu " půjde Ukrajina taky za zvěrstva na ruské menšině na Ukrajině a navíc zaplatí Rusku konečně ten obr dluh za plyn, který Rusku doteď UA nesplatila .
------------------------------------------------------
Václav Vojvodík
@RASPUTIN První věta je naprostý nesmysl. My a rusáci jsme bratry asi jako Indové a indiáni. Sice tuším, jak máte nastaveny morální hodnoty, ale když mi "bratr" přijde vyvraždit rodinu, tak se s ním rozhodně nemám jak udobřit. Nehodlám být stejně ubohý jako on a chovat se stejně nelidsky, ale s ním se rozhodně neudobřím. To ale neznamená, že budu nenávidět jeho děti, jež nejsou zodpovědné za jeho činy. Pokud však nebudou samy takovéto jednání obhajovat. Takže pokud si myslíte, že normální, cítící, empatičtí lidé si budou plácat po rameni s vrahem jejich rodiny tak jste na omylu. Chápu, že když denně lijete do sebe vodku, váš svět se točí jen okolo další prázdné láhve.
A vlastně jste takovým důkazem, jak je ta naše demokracie, funkční a krásná. Není třeba žádných udavačů mezi sousedy, kolegy, známými prostě napříč celou společností, jako to potřeboval např. komunistický režim. Stačí účet na netu, pár napsaných vět a hned je všem jasné, koho mají před sebou. Bohudík tyto neúspěšné životní ztroskotance dnes nikdo nemusí brát vážně, neb je můžeme svobodně ignorovat, nebo jednoduše vyvrátit jejich bludy, tak aby se nikdo nemusel cítít na vážkách zda na "jejich názoru"(nikdy nemají vlastní názor, jen přejatý) není něco pravdy. Opravdu jsem rád, že žijeme v době, kde si lidi sami na sebe můžou dobrovolně a vědomě dělat profily a jsou čitelní, jak otevřená kniha. Jen tak dále 👍🤦
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Václav Vojvodík ... Dobře, budu tě tedy ignorovat😎
Václav Vojvodík
@RASPUTIN To je to jediné na co se velký RASPUTIN zmůže.😭❤️
bella.
@Václav Vojvodík
Vy máte dost!
......už nikdo neudává ..
Hm, hm, chce to osvětu a začneme třeba whistleblowingem, pak to vezmeme přes sociaální sítě a umisťování kompromitujících fotek na druhé, zničení rodin díky tomu ....

Nebaví mě, že nejste vzdělaný !!!!
Podívejte se , co jsme si sem ze Západu za morálku dotáhli!
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Souhlasím. Jen mi nejde početně do hlavy, že pokud bude jakýkoli národ spoustu let jen bojovat, boj mu nevynese žádný zisk, ztráty naopak obrovské, musí denně financovat válku, zbraně mu jiz nevydělavaji (Indie atd.), musí platit vojáky, kteří odchází z fabrik do války, platí se umrtné, zold, energetická struktura je v poklesu, sankce malé ale sankce, ropa a plyn v útlumu nebo za velmi snížené ceny, denní miliardové ztráty techniky a ropných zařízení, výstavba nových objektů pro válečné účely, nové stavby na obsazenych územích, oslabení rublu, nákupy ve zlatě tisíců dronů z Íránu, financování nepokojů v zahraničí....
To přeci není možné ani u takto bohatého státu na přírodní bohatstvi.
Ropa a.plyn budou teď neustále ničeny na přepravnich trasách a stovky miliard dolarů ze zabavenych účtů půjdou proti Rusku + miliardy od spoustu zemí na financování protiúderu..
Čína se angažuje jen takticky a zbraně dodávat nebude. Naopak čeká na svůj díl slabnouciho vazala, kterému má historický co vracet a čiňani nezapominají jak byla před pár lety situace opačná.
To nejde do nekonečná.
xkryspin
@RASPUTIN ja nemam slovanskyho v krvi nic. Zato jsem 1/3 Cherokee z 1/3 Zid a z 1/3 Arijec. Presto jsem se narodil v cesku i my prarodice a mam to tu rad a chci aby se mi tu zilo dobre a mym detem taky. A ne aby tvuj slovansky bratr coby okupant znasilnoval me dcery jak se to to stalo me babicce v roce 1945 od osvo­bodi­telu/­okupan­tu ze CCCP. Takze esli chces prave tohle, tak svejm bratrum bez pomoct do prvni linie v oblasti Charkova. Howgh.