Komentáře

Zpět na článek

Stanislav Balík: Jednání o důchodech není prezidentova chyba, ale poučení

12 komentářů

Martin Tuhý
6. května 2024 • 21:46
Prezident tápe v ekonomických tématech (což nevadí, není to jeho agenda a ani popis práce) a kvůli tomu je obklopen poradci, tedy bankovními ekonomy, stejně jako vláda. Jednání, kdy jeho cílem bylo přesvědčit opozici k tomu, že jediná cesta je prodloužení odchodu do důchodu, což je vládní politika, bylo jasně odsouzeno k neúspěchu. Vůbec nechápu, proč by u toho měla opozice zastávající jiné názory se***vat. Prezident kvůli bankovní klice bohužel vypadá, že je v ekonomických otázkách prodlouženou rukou vlády.
Papanikula
6. května 2024 • 21:09
Zásadní problém paní Nerudové je, že jak je mladá, tak je krásná a úplně stejně je i chytrá. Tím je myslím, řečeno vše.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
6. května 2024 • 18:46
Novinářský pisálku, kdo brání chování bývalého kariérního komunisty a vojenského komunistického zpravodajce, teda chování našeho prezidenta, je sám skrytý komunista😶
Papanikula
6. května 2024 • 16:00
http­s://ec­ho24­.cz/a/­HBGU­A/zpra­vy-domov-nerudova-publikovala-v-predatorskych-casopisech
Papanikula
6. května 2024 • 15:42
Fiala je jen přeplacenej chudák.
Papanikula
6. května 2024 • 13:22
Bývalou učitelku českého jazyka Martinu Bednářovou, která žákům během hodiny vykládala, že žádná válka na Ukrajině není a podobně, v pondělí odvolací senát pražského městského soudu definitivně zprostil obžaloby z popírání genocidia, kterého se měla svými výroky dopustit. Podle soudu se trestného činu nedopustila.

Tak a teď by statni zástupce zaplatit odškodnění paní učitelce osobně a sám
Avatar - našinec}
našinec
6. května 2024 • 11:10
S vyhrocováním situace začala jako první TOP 09 při sestavování vedení PS. Vše další je již jen následek. Další vyhrocování situace ve společnosti bylo opakované tvrzení, že jsme ve válce s RF.
giorgio287
6. května 2024 • 10:42
Rudý bezmozek ať raději studuje Leninovy spisy. To mu vždy šlo. Soudružka manželka politručka jich má jistě ve své stranické kni*** dost. Hned vedle spisů Marxe, Stalina a Gottwalda.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
6. května 2024 • 18:48
@giorgio287 ...Už tam má jenom hry Václava Havla, tedy zatím😎
Pavel Nyklíček
6. května 2024 • 10:27
No zcela logicky, pokud se podíváme zpětně na úchylarny z poslanecké sněmovny, tak nám je jasné, že se děcka nedohodla.
No a tak je tu pokus něco napravit a ejhle poslanec Babiš se vrací nejen z dovolené, ale zároveň se navraci do dětských let v boji o lopatku na pisečku, ale ve svých 70 letech už není schopen rozpoznat, že je tu další hřebík do rakve.
První byl nezvladnutý covid a druhý na sebe nenechal dlouho čekat.
Jmenuje se důchodová reforma, na kterou slyší úplně všichni, jelikož se týká naprosto každého.
No a dříve narození mají nyní strach o svá vnoučata a děti, aby se měli alespoň tak slušně, jako se maji oni a strach = negace, negace = ztráta voličů , což je pro Babiše noční můra jako pro pana Okamůra.
Papanikula
6. května 2024 • 15:42
@Pavel Nyklíček


Fiala je jen přeplacenej chudák.
Martin Tuhý
6. května 2024 • 21:49
@Pavel Nyklíček Velká většina voličů odmítá prodlužování odchodu do důchodu a penzijní reformu, tak jak ji navrhla vláda.

Tohle mě strašně pobavilo "No a dříve narození mají nyní strach o svá vnoučata a děti, aby se měli alespoň tak slušně, jako se maji oni", mají strach a proto jim prodlouží odchod do důchodu a sníží důchody, to je asi jako bych tě kopal do rozkroku a říkal u toho, že to dělám pro tvoje dobro