Zprávy

Zpět na článek

Putin podle amerických zpravodajských služeb nenařídil zabít Navalného

9 komentářů

Richard Šebesta
28. dubna 2024 • 07:54
Líbilo se mi jak po smrti Navalného někteří zdejší rádobyznalci zde i jinde na dalších diskusních fórech hned mělo jasno,že Putin Navalného nechal zabít.Jsem nyní zvědav na jejich reakce ? Nějak jich zatím není. Kde jsou ? Ono přiznat se k pravdě že jsem se mýlil to chce opravdu kus sebereflexe a to neumí každý. Navíc přiznejme,že ani Amíci nejsou neomylní ,ale na druhou stranu oni jsou určitě poslední kdo by takovou zprávu napsal,pokud by nebyli o její pravdivosti přes­vědče­ni.Uz­navám, ale že Putin snad jistou vinu nese na tom že zemřel. Ale nenechal ho zabít, chtěl ho vyměnit.Ale obecně je fakt,že tajné služby likvidují své odpůrce Litviněnko nebo Skripal jsou toho důkazem. No a aby si někdo nemyslel,že jen Rusové jsou zlí tak CIA se třeba pokoušela zabít Castra nejednou ovšem bez úspěchu.
Richard Šebesta
28. dubna 2024 • 09:57
@Richard Šebesta A nejnověji kauza Assange. Pokud ho vydají hodným Amíkům z krimu už nevyjde a to bude rád že žije.
Vladan Horák
27. dubna 2024 • 23:37
To nemusí potvrzovat žádné tajné služby. To ví každý normální člověk
LUF3
27. dubna 2024 • 23:14
Asi podobně jako v nacistických koncentračních pracovních táborech. Nebyly primárně zřízeny jako vyhlazovací, ale vyšší úmrtnost byla žádoucí a dozorci, kteří mohli vykázat vyšší úmrtnost svých vězňů byli odměňováni
lug70
27. dubna 2024 • 19:24
Na co by tu směšnou figurku nechával Putin zabít? Vždyť ho nijak neohrožovala. Spíš by se dalo čekat, že ho zprovodili ze světa jeho vlastní loutkovodiči. V minulosti se stalo už více případů, že loutka svým loutkovodičům víc posloužila jako mrtvá než jako živá. Jinak, kdyby Navalnýj byl politikem na západě, tak by ho za jeho názory liberální mainstream vláčel bahnem. Svými názory byl Navalnyj totiž mnohem blíž našemu Van***ovi z DSSS než k liberálním demokratům. To dávám jako příklad, jací jsou liberální demokraté farizejové. Když se jim to hodí, tak jsou schopni obrazně řečeno se modlit i k ďáblu.
Miroslav Hraběta
27. dubna 2024 • 21:49
@lug70 Možná by tě nějaký liberál měl přetáhnout klackem. Obtížný hmyz jako ty je třeba hubit. Ty žádný příklad nedávej, jelito, a radši buď rád, že ještě můžeš chodit na svobodě. Už jenom za tu češtinu podle Bureše patříš za katr 🖕
lug70
27. dubna 2024 • 23:13
@Miroslav Hraběta Opět to samé. Když není argument, nastupují nálepky nebo přímo nadávky a výhružky. V lepším případě narážky na pravopis. Jak to řekl klasik, "Inteligentní člověk napadne názor, blbec napadne jeho autora". Řeknu ti to ještě jinak, mám tě těžce na salámu, ignorante.
Richard Šebesta
28. dubna 2024 • 07:39
@lug70 Naprostý souhlas. Hraběta je pouze smradlavý fekál nic víc.
reproman
27. dubna 2024 • 19:14
Příčinou všeho je špatná obrana Zimního paláce v roce 1917.