Rozhovory

Zpět na článek

Buchert: Rozchod Babišových není žádná anomálie. Rozvody a avantýry premiérů zásadně ovlivňovaly politiku

7 komentářů

Ferdi Nand
28. dubna 2024 • 14:29
Zmr di, jako tohle slovenský prase, se většinou, po změně režimu věšeli. Vyjímku udělalo StB, kdy většinu konfidentů Gestapa, převzali pod svá křídla. My tady dnes čteme články o největším odpadu ze slovenské pakáže. Zloděj, možná vrah a kolaborant by mě skončit v kafilerii. Svi ně udavačská.
Ferdi Nand
28. dubna 2024 • 13:23
Burešova samice je , od pohledu, lehčí zboží. Nu nakonec , co jiného si může narazit proruský kolaborant, vlastizrádce, komunistický udavač a pasák. Štětka je pro něho správná volba. Je ale ostudou našeho národa, že si podobný odpad pouštíme na politickou scénu. To je na poblití. Lokajská pakáž a národnostní tříšť, jak říkal soudruh Hitler. Takový zm rd se má, bez milosti, odkráglovat
Asatin
27. dubna 2024 • 10:33
Rozvody jsou vlstne normalini,ale estebak Babis je v nasem narode anomalie,tedy parchant nezadouci.
Richard Šebesta
27. dubna 2024 • 08:25
Pan Buchert má dozajista pravdu. Je to tak. Můj názor je v rozporu s tím co se razí obecně ale zejména v USA,že politik(ka) by naopak neměl(a) být ženatý (vdaná). Stejně je to u policie i tam by policista neměl být ženatý a mít rodinu. Proč ? To je nad slunce jasnější.Pokud jde o politiku ,politika je řemeslo jež nemá pracovní dobu,politik nepracuje od 6 do 14 a padla . Pracuje vlastně pořád. Tím pádem v podstatě nemá čas na rodinu ani výchovu dětí. Další věc mnohdy přes ženu a děti může být vydíratelný. Pavel Tigrid a Vladimír Železný
razili zase pro změnu jinou zásadu a sice,že do politiky mají vstupovat jen bohatí lidé. Jako důvod uváděli,že nebudou podléhat korupci a nebudou mít důvod krást atd. Jak ukazují dva známi politici Bureš a Berlusconi není to zdaleka pravda. Bureš kradl a prokazatelně ze státních peněz dotoval své firmy a Berlusconi to dělal taky. Politika je moc,peníze a korupce. Do politiky by měli vstupovat Mirkové Dušínové,jenže ti nějak nejsou k mání.
reproman
27. dubna 2024 • 13:16
@Richard Šebesta Politiku by měl dělat člověk již s mnoha zkušenostmi, ne vsak starý. Nekuřák, abstinent, bez osobní zkušenosti s drogami, aby nebyl sváděn k excesům. Člověk schopný jistého sociálního cítění, ale zároveň tvrdý k citovým vyděračům. Bezdětný či s dětmi osamostatněnými, se smyslem pro humor, ne však neotesaný. Spokojený s tím co má, nikoli však povaleč a prokrastinátor. Člověk schopný ústupků v nepodstatném, ale neoblomný v podstatném. Schopný naslouchat radám moudrých i trestat pochlebníky a parazity. Nadaný uměním slova i poslouchání. Takový, pro kterého je svědomí víc než majetek. Střídmý v konzumaci, ale ne asketa.
Předem však upozorňuju, že je mi dobře u řemesla a do politiky jít nechci.
Richard Šebesta
27. dubna 2024 • 13:40
@reproman Souhlasím. Čili opět vyšel Mirek Dušín nebo Jarka Metelka. Jenže kde je brát když nejsou ? Do politiky by podle mne měl vstupovat právě člověk,který již má zkušenosti tedy určitě ne takoví mlíčnáci jako byli Gross nebo Feri a další. Mimochodem na nich je vidět jak oba dopadli neslavně. Čilí lidé vyzráli,kteří mají vizi a hlavně charakter. Ideální věk 50 - 60 .
reproman
27. dubna 2024 • 14:32
@Richard Šebesta Takoví se Vám na politiku vykokrhají. Znal jsem dva charakterní lidi, co se nechali ukecat do politiky. Do roka oba s hrůzou v očích utekli.