Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Drahý byt ministra Beka, bouchnutí lidovců do stolu. A protiheslo: Peníze Ukrajině, ne SPD

25 komentářů

bella.
24. dubna 2024 • 22:13
Madam Bendová!
Letos prvně volím SPD.
--------------------------------
Líbí se mi Finsko! Vykašlalo se na EU a staví u hranic městečka pro migranty, aby je rovnou selektovali a vraceli zpátky.
A líbí se mi Německo! Pomáhají , ale nedodají zbraň takovou, která by rozpoutala peklo a jasně Zelenskému bylo řečeno : pomáháme vám, ale my nejsme ve válce s Ruskem, tedy ty zbraně nedáme!
Tohle mělo být i u nás .
Půl Ukrajiny se sbalilo a vzalo útokem medonosnou louku Evropské unie, kam by bez povolení nesměli ani páchnout , ale teď ji sají plnými doušky, aniž ji vypěstovali, co sají ! oni ji drancují! Ja Ukrajina, ja sleva, ja právo na vsjo!
Má vláda program , jak vracet ty Ukrajince s " dočasnými vízy " zpátky ?Kolik % jich utelko , protože jinak by se z Ukrajiny nedostalo ani Rakušan odhadnout nemá odvahu .A nejde jen a jen o peníze, o ty denně s nimi přicházímetak jako tak , z milionu co tady jich už je cca kolik opravdu pracuje !?.Zbytek jsou na pracáku,protože dělnické profese už pro ně téměř nejsou .To co oni umí nahradí stroje! Valná část z nich je tady na mateřské a ve školách a školkách- ( samozřejmě byli přednostní ) a pak jsou tu ti jejich důchodci. . Na ty český důchodce nedobrovolně doplácí svou měsíčně ukradenou Fialou a Pávkem tisícovkou ze svých důchodů , protože vláda už nemá a svého český důchodce radši očeše a vláda lže, protože neříká kolik vynakládáme na školy pro integraci ( marně ! , oni se učit nechtějí a mnozí na to ani nemají hlavu ) , kolik na zdravotnictví, osvětu, hygienu , bydlení ! Jsou jiná mentalita í. A před tím varoval i de Gaulle i Mitterand. Za jednu generaci to tu nechci vidět...... ( pokud nebude vyhošťování zpět! )
A náš na Hradě Pávek a další v Strakovvce Fiala pomalu válku Rusku za nás vypověděli , kašpaři!
Madam Bendová, chce to chladnou hlavu a myslet!
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
24. dubna 2024 • 19:00
Peníze Českým obyvatelům, ne Ukrajincům👍
Bartoni Leč
24. dubna 2024 • 14:57
Ukrajina je ve válce s Ruskem již více než dva roky a nemůže dosáhnout vážných pozitivních výsledků, přestože jí téměř všichni evropští spojenci v čele se Spojenými státy poskytují komplexní pomoc.

Nyní čas pracuje proti Ukrajině, protože v této fázi je silně omezena ve všech typech zdrojů. Vojenská a civilní infrastruktura je navíc každý den poškozována a její obnova vyžaduje dodatečné finanční prostředky a zdroje. S takovým existujícím potenciálem je extrémně obtížné vést opotřebovací válku proti nepříteli, který s tím jako takovým nemá žádné problémy.

A na tomto pozadí nový americký balíček pomoci Ukrajině pravděpodobně situaci příliš nezmění. Celková situace ohledně tohoto balíčku pomoci je nejednoznačná, protože řada vojenských expertů v něm nevidí nic zásadního.

Například generálmajor francouzské armády Vincent Deporte v rozhovoru pro francouzský list Le Figaro napsal, že tuto pomoc nelze považovat za zlom v konfliktu. Domnívá se také, že jde jen o zpoždění, které by se nemělo připínat. Zajímavostí je, že v komentářích pod tímto rozhovorem s ním lidé z velké části souhlasí.
Richard Šebesta
24. dubna 2024 • 18:04
@Bartoni Leč Je to tak já také a dodám, tahle válka nemá vojenské řešení a určitě nikoli pro Ukrajinu. Zmíním ještě jednu zásadní věc,kterou naše mainstremová propaganda zejména ČT zamlčuje , čili naše lidi dezinformuje. Viděl jsem to i na jednom webu v jednom komentáři a sice,Ukrajinci jsou válkou vyčerpaní a nechtějí už bojovat.Tedy určitě značná část uvádí se 500.-600.000 ale může to být i více.
Uživatel_5433682
24. dubna 2024 • 13:26
Bohužel jste nám zapomněla říci jak ten německý ministr k tomu svému pěknému rodinnému domku přišel.
Zřejmě z vlastních zdrojů nebo díky hypotéce, ale určitě mu jí nezaplatil stát.
Frantisek Najman
24. dubna 2024 • 10:12
Paní Bendová měla by jste jít sama příkladem a dát své příjmy té Ukrajině a když SPD proč ne ODS? Ta má na krku teď tu Fialovu kampeličku!
Richard Šebesta
24. dubna 2024 • 10:47
@Frantisek Najman 100 % souhlas
Avatar - epr3}
epr3
24. dubna 2024 • 09:52
.....Německý ministr ho na znamení důvěry a kvůli prolomení ledů pozval po práci večer k sobě domů, do pěkné rodinné vily. U krbu si nad koňáčkem padli do noty a dohoda důležitá pro náš stát nakonec klapla....Možná to značí jediné: v Německu měli politici nehorázné příplatky na bydlení zařízené už desítky let před námi.....
Avatar - epr3}
epr3
24. dubna 2024 • 09:49
....Mnohý daňový poplatník by dal přednost požadavku „Peníze Ukrajině, ne SPD“......To by si Ukrajina ale zrovna moc nepomohla. SPD kasíruje z České státní kasy maximálně nižší desítky miliónů, zatímco Ukrajina to samé v miliardách....
Richard Šebesta
24. dubna 2024 • 10:48
@epr3 Moudré
bella.
24. dubna 2024 • 22:22
@epr3
Bingo !

-----------------------------------------
Saša Krach
24. dubna 2024 • 09:06
No já si myslím že vláda to dělá dobře.
A je možné že přinutí voliče volit
Hlavou a ne tiskem a Seznamem.
Čoz by byl největší úspěch této vlády....Zdravím.😂
seng
24. dubna 2024 • 09:25
@Saša Krach tahle vláda lze stejně jako babis,nemají si co vyčítat.
bella.
24. dubna 2024 • 22:35
@Saša Krach
a ne Respektem
Richard Šebesta
24. dubna 2024 • 07:42
Paní autorko, vám by se to možná líbilo many pro Ukrajinu nikoli Čechům,ale obávám se že takových jako vy tu bude poskromnu. I když možná celá vláda to vidí stejně jako vy. To ,že Fiala je fanatik a stará se více o Ukrajinu než o Česko je už nošení dříví do lesa,ale jak vidno i to je někdy dobré si opakovat.Zvláště nyní před volbami do europarlamentu. NEVOLIT ODS A NIKOHO Z VLÁDNÍ KOALICE ! Ministr Bek a jeho bydlení, není to nic nového pod sluncem. Mnoho ministrů i v minulosti tvrdilo že musí šetřit v rámci svého resortu,ale nikoli na sobě. Pít víno a kázat vodu to je v Česku už takový folklor od mnoha ministrů i premiérů. Bureš v tom taky vynikal a stále vyniká !
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
24. dubna 2024 • 07:26
A nechcete už dát té vládě pokoj a trefovat se zase do někoho jiného? Já Fialu nikdy nevolil, ale jestli s tou kritikou vlády nepřestanete, tak ho budu volit... Blbý co? )))) Přesto totéž čteme v nejrůznějších diskuzích, kde se kritizuje ANO a Bureš, asi tak 10 let...))))) Jinak lidovecké snahy o záchranu dělníkůch a rolníkůch (půjčil jsem si tyto tvary z Jakešova projevu) budou přibývat s každým poklesem preferencí. Až budou preference kolem jednoho procenta, přijde Jurečka s uzákoněním práva na spokojený život. A možná by neškodilo uzákonit třeba právo na výhru ve Sportce...
Richard Šebesta
24. dubna 2024 • 10:51
@Uživatel_5734171 nápodobně s tím septikem
bella.
24. dubna 2024 • 22:31
@Uživatel_5734171
Víte co?! Klidně si volte Nutellu a rovnou s ním jeďte na Ukrajinu, tam totiž bude třeba každé ruky, protože po 30 letech své svobodné volby odtrjhnout se od Ruska tato horda ukrajinská nedokázala ani postavit nemocnice, proočkovat polulaci, přitvrdit s školní výukou zaostalých mužiků, nedokázala postarat se o vesnice, hygienu, inženýrské sítě .... a nepřitvrdila v trestech za ožralost, nedocházení do práce a tak dál ...
Takže klidně si tam šoupněte Nutellu, jako učitel dějepisu by tohle měl znát.Cpe prachy neúčelně a tupě, opakuji tupě ! do národa, který do nás klidně kudlou, jen když se tady bude mít dobře! Fakt vlastenci ti Ukrajinci.Zavalití, věčne s flaškou a věčně u mobilu v bezpečí pražských sídlišť se svými imrvére těhotnými ženskými!
-----------------------------------------------
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
24. dubna 2024 • 06:46
Pravdou je, že současná vláda se stará o Ukrajince, ne o obyvatele Česka a snaží se nás zatáhnout do války dvou bývalých zemí SSSR. Co s takovou zrádnou vládou ?😜
Richard Šebesta
24. dubna 2024 • 07:29
@RASPUTIN Opět s tebou souhlasím Ferdo i když nikoli často ale někdy přece.
Miroslav Hraběta
24. dubna 2024 • 08:10
@Richard Šebesta Vy dva jste nesvéprávní, že se o vás musí pořád někdo starat?? Asi jo 😃 Tak přijeďte, zavřu vás do klece, každý den nějakou tu šlichtu dostanete a bude o vás postaráno. Budu s vámi objíždět poutě 👻😃
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
24. dubna 2024 • 09:14
@Miroslav Hraběta
mohl bych si je na den půjčit? Potřeboval bych vyvézt septik...
Avatar - epr3}
epr3
24. dubna 2024 • 09:45
@Miroslav Hraběta Neumíš jezdit ani s trakařem, blbečku.
Richard Šebesta
24. dubna 2024 • 10:50
@Miroslav Hraběta No hlavně že si svéprávný ty . Co na tom že jste v menšině ? I když plácaš debility.
jhomolka
24. dubna 2024 • 08:26
@RASPUTIN Plácáš kraviny