Zprávy

Zpět na článek

Dominik Feri půjde za znásilnění na tři roky do vězení. Odvolací soud potvrdil rozsudek

13 komentářů

pinkkk
22. dubna 2024 • 15:18
Kde je pravda nevím a nesoudím. Ale kolik českých muzikantů každou chvíli píše, nebo se asi chlubí, měl jsem stovku, dvě stovky ... holek. To se divím, že si ještě žádná z nich nestěžovala. A že ty pokoncertový mejdany byly určitě i s dávkou alkoholu. Tak by ty holky přece měly šanci, dal mi dva, tři panáky, dvě, tři dvojky vína, byla jsem opilá a on to využil. Kde ty stovky zneužitých jsou?
Bruno Ferari
22. dubna 2024 • 16:48
@pinkkk Asi se jako zneuzite neciti...
pinkkk
22. dubna 2024 • 17:19
@Bruno Ferari Asi ne, já tam nebyl. Ale že by ani jedna z těch stovek nechtěla by vyrazit nějaké tisíce, desetitisíce, statisíce...? To je mi divné.
Bruno Ferari
22. dubna 2024 • 17:45
@pinkkk Mate o zenach zkreslene mineni...nebo spatnou zivotni zkusenost.
Richard Šebesta
22. dubna 2024 • 14:51
Feri velká údajná hvězda TOP 09. Dlouho mu ta hvězda nezářila. Na druhou stranu odhlédněme že zklamal jako politik. Zavřel si tím tuhle dráhu na dlouho ne-li navždy.Ale pokud jde o rozsudek dle mne není férový. Soud jak správně uvedl Feri nebral v potaz fakta jež hovoří v jeho prospěch. Například ten fakt, že některé ty dívky i po onom údajném znásilnění s ním dál udržovaly kontakt. Další závažný fakt nebo spíše nedostatek obžaloby je doba po níž byl čin nahlášen po 3 nebo dokonce 5 letech. Navíc jsou zde i další nesrovnalosti. To působí dost nevěrohodně. Spíše si myslím a to netvrdím že Feri je nějaký Mirek Dušín (nikdo není bez chyby) ale měl smůlu v jaké atmosféře společnost je,,kauza Cimický a neschopnost justice nějak seriózně trestat sexuální delikty. Soud ho prostě odsoudil aby se ukázalo ,že stát umí trestat i tyto činy.Byl to verdikt na zakázku ale spravedlnost se moc nevyznamenala !
Papanikula
22. dubna 2024 • 15:13
@Richard Šebesta

Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová ve speciálním vysílání pořadu 360° Pavlíny Wolfové přiznala, že je s bývalým poslancem Dominikem Ferim stále v kontaktu. „Je to člověk, kterého dobře znám.
Bruno Ferari
22. dubna 2024 • 16:52
@Richard Šebesta Hlavne mel smulu,, ze jejich prani nenechat se od nej opichat nerespekroval.
Pavel Maleček
22. dubna 2024 • 14:38
Soud vyslovil ortel nejen nad Ferim, ale i nad nad českým národem. Odteď se jen tak či onak pomatený muž pokusí na ženu sáhnout a tak národ během tří generací vymře. Zvláště když teď parlament z jakéhokoliv kontaktu (třeba jen v tlačenici v tramvaji) bez potvrzeného souhlasu tvrdé znásilnění udělal.

Ano Feri je z moci zpitý hajzlík, ale využít toho k likvidaci národa je silné kafe. Potvrzující, že společnosti (už i justici) dnes vládnoucí neomarx-progresivismus s jeho nejen gender třeštěním celou civilizaci k úpadku a rozkladu přivede. Ke všemu s důsledkem (z pohledu toho co se v západních metropolích děje velmi pravděpodobným) v ovládnutí evropského prostoru islámem. Co se pak ženám, tuplem homosexuálům a všem možným trans dít bude, snad netřeba do hloubky popisovat.
Napadá i vás cosi o užitečných ***ch, gender vyváženě idiotkách ???
lug70
22. dubna 2024 • 14:28
A takový to byl mladý nadějný kádr na budoucího šéfa progresivní TOP09, který svým multikulturním vzhledem tak skvěle zapadal mezi TOPácké vyznavače moderních evropských hodnot. Jenže co čert nechtěl, probudily se u něj divoké africké geny a z mladého a nadějného kádra se stal nenasytný sexuální predátor s nezvladatelnou živočišnou touhou všechny samice okolo napustit svou DNA i proti jejich vůli.
Karel Macho
22. dubna 2024 • 14:28
Jóóó.....Budeš hulit...Feri
Papanikula
22. dubna 2024 • 14:24
TOP 09 = SPOLU

Doufejme, že si na Ferryho vzpomenou voliči TOP 09 až půjdou k volbám.
pinkkk
22. dubna 2024 • 17:21
@Papanikula Nechci být moc nechutný, ale myslím, že by mu dali (y) + hlas.
Papanikula
22. dubna 2024 • 14:18
Jestlipak mu bude Pekarová nosit do lochu buchty? Nebo se spíš bude tvářit, že ho v životě neviděla? Neví, nezná, netuší? Ztráta paměti, že by Redl s Rakušanem mohli závidět : -)