Komentáře

Zpět na článek

Dusno kolem AfD, Bystroňova aféra je jen špičkou ledovce. Spojence má i u nás, nejblíže je Okamurova SPD

44 komentářů

PEtr Tobes
19. dubna 2024 • 15:51
dam to jeste sem aby to nezapadlo - odposlechy uz jsou "na svete", necekam ,ze se Bystron prizna, bude dal "zatloukat a zatloukat" ale je to jasne...je to russka filcka a k tomu jeste hloupa...haha
Pavel Maleček
19. dubna 2024 • 09:56
Tak přesto, že tvrdě odmítám ruské řádění nejen na Ukrajině a podporuji vládní pomoc či protiruské sankce, dozvěděl jsem se, že jsem proruský dezolát. Protože Západ vidím jako - cituji: prohnilý, končící svou existenci a nesoucí vinu za rozpoutání války na Ukrajině.
Protože jen slepý či ideologicky pomatený, což nejsem, nevidí, že Západ pod vlivem neomarx-progresu (N-P), tedy neosocialistické totality se rozkládá - hnije, tím pádem končí svou existenci a jeho tím způsobená slabost bylo to, co predátora Putina vyprovokovalo k útoku na Ukrajinu.
Stejně nelze nevidět, že N-P partaje (dnes Západu většinově vládnoucí vč. USA prý Demokratů), spolu s velkobyznysem a kazateli-aktivisty jediné přípustné N-P pravdy jsou součástí mocenského korporátu. Spojeni touhou po maximalizaci moci a majetků, v čemž jim ta potvora demokracie překáží (pro neznalé krystalická definice fašismu). A protože ji nemohou jak v Číně tanky rozdrtit, tak za falešných keců o jejím jako vylepšování, ji pomalu oslabují a likvidují.

No a k té AfD. Ano její součástí, stejně jako u všech partají jsou i nepěkná individua. Ovšem to hlavní, co na AfD vadí, je její odmítavý postoj k stávajícímu N-P mainstreamu s jeho destrukcí západní demokracie. To přes nejen průhledně vědomý a řízený návoz "připrchlíků" z afroislámska, jako především demokracii destruujícího prvku.
Proto je N-P mainstreamem AfD nenáviděna a i s pomocí zneužití tajných služem všemožně dehonestována. Stejně jako Le Pen, Wilders atd atd.
A pak srovnáme-li prý proruské aktivity AfD s tím, jak Rusku po 2 dekády podlézela a na něm nejen Německo závislým učinila za vlády nejen Merkelové slavná CDU-CSU, tak ta by měla být zakázána a její čelní politici na doživotí pozavíráni.
Prostě faleš na faleš, lež na lež, dezinfo na dezinfo - tak dnešní N-P mainstream - korporát Západu vládne. Čímž ho jako každá socialistická totalita, jak nás historie učí, do zmaru, bídy, teroru a nakonec krvavého konfliktu zákonitě zavleče.
Richard Šebesta
19. dubna 2024 • 11:05
@Pavel Maleček Kdo nejde s námi jde proti nám. Toť heslo novodobých údajně demokratických marxistů. Máš jen trochu jiný názor než oni a hned by tě skoro upálili přesně jako soudruzi v 50.a 70.létech. A to dodám oni ti dnešní zastánci jediné pravdy jsou falešnější než komunisté. Ti si nehráli na demokraty,tihle to o sobě tvrdí pořád a lžou sami sobě.
PEtr Tobes
19. dubna 2024 • 01:41
Bystron je jen uboha putinova slapka, stejne jako spousta dalsich vcetne nekterzch nasich "elementu". ona je "Zrada" a zrada...nekdo to dela z "blbosti" nebo vypocitavosti, nekdo za to rovnou bere...co je horsi necht si kazdy posoudi sam, ale oboji je nechutne, ale tak si tady zijeme...jednou se ale bude uctovat a na to dnes tito sraci nastesti moc nemysli, mysli si, ze demokracie je moc slaba na to, aby se se zradci dokazala vyporadat, ale to se mohou ***dne plest a kez by to tak i bylo, treba za prvni republiky po nastupu Hitlera to slo, tak proc by to nemohlo jit i ted, putler je novodoby hitler, to je proste fakt...takze chce to jen vic odvahy
Richard Šebesta
19. dubna 2024 • 08:38
@PEtr Tobes Ty budeš velký primitiv a omezenec komunistického typu. Pokud umíš číst tak Bystroň je podezřelý. Tedy podezřelý neznamená že to udělal. V pořadu 168 s ním byl rozhovor a tam řekl ,že se rozhodně proti tomu odvolá.Takoví jako ty jsou nejhorší. V 50.letech když obvinili Horákovou tak se našli hajzlové co začali sepisovat petice ať jí oběsí . Prostě žádali pro ni TS. Ty podle toho patříš taky k takovým.
PEtr Tobes
19. dubna 2024 • 09:40
@Richard Šebesta no jasne, ty jsi fakt uplnej blazen...bystron je kolaborant at ho soud odsoudi nebo ne, staci se podivat na jeho aktivity a je to naprosto jasne. a on je skutecny kolaborant, Milada Horakova kolaborantka nebyla, to si komousi jen vymysleli aby ji mohli zlikvidovat, a bohuzel to taky udelali, Bystronovi se nejspis nic moc nestane, takze srovnavat to s vykonstruovanym bolsevickym procesem muze opravdu jen nekdo tak hloupy jako ty )
PEtr Tobes
19. dubna 2024 • 15:29
@Richard Šebesta tak uz jsou na svete odposlechy, jsem zvedav, jak se z toho ta kremelska filcka bude chtit zase vylhat, ale tady je to vic nez jasne...bral a bude si asi muset vymyslet nejakou pohadku, to bude jeste sranda )
PEtr Tobes
20. dubna 2024 • 09:57
@Richard Šebesta uz nemas odpoved co? je to jasne, bystron je kolaborant a bral russke penize...tobe to ale asi nevadi, to je vlastne v pohode ze...haha ty mas v hlave fakt totalni gulas
jerryx
18. dubna 2024 • 22:56
My nejsme placení za to , abychom tomu věřili. Extrémistická strana, která přivádí Německo do katastrofy, jsou Zelení.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
18. dubna 2024 • 16:42
Prostě je nutné hledět do budoucna a světlen v tunelu ze žumpy demokracie rozhodně není orientace na multikulturní, mnoho pohlavní a rozpadající se západ.
Pepa Zahrádka
18. dubna 2024 • 17:38
@RASPUTIN A Vaši leadři AB a TO jsou aby z jiné země, TO je navíc migrantem ekonomickým, když z Japonska utekl před neúspěchem v popelařině, AB má zase rodínné kořeny na UA, a kritik UA, že jsou to potomci fašistů asi neví čím byli Japonci za II.sv.války. Rozsviťte si.....
Richard Šebesta
18. dubna 2024 • 18:30
@Pepa Zahrádka Dobře Bureš je zloděj a lhář ale co ti migranti z Asie a Afriky se kterými si EU neví rady už 10 let ? To je ok,že ?
Pepa Zahrádka
18. dubna 2024 • 19:00
@Richard Šebesta Migrace je problém rozhodně starší než jen 10 let. Přitom je řešení snadné, přibližme životní úroveň tam kde je v RF a všichni se nám vyhnou
TCerny
19. dubna 2024 • 06:52
@RASPUTIN vy jste jiste prototyp asi 99% techto cechu ke kterym ja zcela jiste nepatrim.
Jsem velyk sympatzisant toho nadherneho mulikulturelniho melting pot vsech barev kuze, nabozenstvi a ras USA, GB, Francie a nastesti dnes i naseho Nemecka jehoz obcanem jsem poslednich 50 let.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
19. dubna 2024 • 07:03
@TCerny ---- prostě černý a buzna, že?😉
TCerny
19. dubna 2024 • 07:17
@RASPUTIN nikolivek, jsem 190cm byvaly blondak, explicitne heterosexualni, kteremu se cely 80 lety zivot moc libily ***ky mladych zabek a delam chirurgii uz 58 let, poslednich 50 let v Nemecku.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
18. dubna 2024 • 16:08
Komické je, že největšími příznivci AfD jsou u nás ti nejzapálenější vlastenci. Okamura, Klausové, Majerová a další. Přitom jeden z hlavních politických požadavků AfD je zrušení Benešových dekretů a navrácení Sudet Němcům...)))))))) Dalším z požadavků je pak to, aby byli z Německa vyhozeni zahraniční pracovníci, kteří berou Němcům práci... Česká politika je jeden velký paradox...
TCerny
18. dubna 2024 • 16:31
@Uživatel_5734171 Samozrejme , ze Sudety navraceny Nemcum zpet nebudou ale to jak jsme se my cechoslovaci chovali k sudetakum bylo velmi spatne i kdyz jsem ja po valce az do me emigrace pred 50lety sdilel nahledy komunistu "o spatnych sudetacich a Mnichovu etc."
V Sudetech zilo jeste v r. 36! 90% nemcu a jen 10 % Cechu a my jsme nemce nutili se ucit cestinu coz se jim pochopitelne nelibilo.
Sudetaci se chteli pochopitelne pripojit k nejake nemecky mluvii zemi a nebyt soucasti nejakeho noveho slepence CSR, jenze meli smulu , ze se mezitim v Nemecku dostal k moci ta bestie Hitler a tak bohuzel vitali jeho..
Avatar - našinec}
našinec
18. dubna 2024 • 16:54
@TCerny Pokud si opravdu toto myslíte, tak mi je vás líto.
TCerny
18. dubna 2024 • 16:59
@našinec lito vam mne jiste byt nemusi , lec mame protichudne nazory a rozdeluje nas nekolik generaci implikujici rozdilnou zivotni zkusenost a Vas nasinec zcela jiste nejsem coz je v demokracii normalni.
Richard Šebesta
18. dubna 2024 • 16:37
@Uživatel_5734171 Je to trochu mimo. AfD chce hlavně vyřešit problém utečenců z muslimských zemí,kteří se stále houfně valí do Deutschlandu i když nejde jen o muslimské ale těch je většina. Utečenecká krize trvá 10 let a Merkelová spustila něco co nejde zastavit. Navíc tihle nemají z velké části ani náhodou zájem o nějakou integraci. Unikají občas zprávy jaká dělají alotria a že se nedají zvládnout.Zrovna nedávno tedy 4.4.vyšla na seznamkách zpráva pod titulkem : německá učitelka chtěla konat dobro, od děti migrantů se dočkala pekla. Nadávky,urážky i fyzické napadení, to je realita kterou vláda v Berlině i v celé EU podceňuje.A to jsou jen děti co budou dělat až dospějí ? Poslední slovo. Kdyby u nás v Česku bylo tolik migrantů na počet obyvatel a dělali taková svinstva jako tam tak je strana podobná Afd trvale ve vládě a strany které by plácaly o solidaritě s migranty a dalšími státy EU by byly k smíchu.
TCerny
18. dubna 2024 • 16:55
@Richard Šebesta p.Sebesta , jsem vas diametralne rozdilny svetonahledovy antagonista , neb vse , co vy preferujete ,na to ja naopak nahlizim s odporem.
Ziji v nemecku poslenich 50 let v Stuttgartu, jsem chirurg s 58 letou praxi, narodil jsem se za valky v Praze a nikdy jsem problemy s migranty nemel a krom toho jsem pred 50 lety byl sam illegalni uprchlik z CSR.
Krom toho nahlizim na soucasne Cesko jako na jeden z nejrasistictejsich statu ktere znam ( nikdy nepomuzem ani jednomu srotkovi z rad uprchliku ci "cmoudum " ) a neznam v Cesku jedineho svatonahledoveho protagonistu , ktery by sympatisoval s uprchliky , ackoli v Cesku krom ukrajinskych skoro zadni nejsou.
Jsem velky sampatisant multikulturelni spolecnosti vsech ras, barev kuze a nabozenstvi jako je treba USA i kdyz s mnohym z jeji strany jiste nesouhlasim.
P.Merkel velmi obdivuji a je mi znamo, ze kriminalita mezi pristehovalci v poslednim roce u nas v Nemecku stoupla a je vyssi asi o 10% nez u nemcu.
Ja jsem ve stuttgartu nikdy zadne problemy s uprchliky nemel , coz zcela jiste neni smerodatne nebo dokonce statisticky jakkoli signifikantni.
Uživatel_5702261
18. dubna 2024 • 18:14
@TCerny
A doufám že tady v ČR žádní čmoudi nebudou...jo jo Německo nemá žádnej problém s musulmanama a podobnejma... tak to asi žiješ v bunkru v Reichstagu....hodně komickej člověk...Německo nejodpornější národ, dvě světové války holocaust, a pak ta zrůda Merkel "Wir schaffen ***" zvladli jste leda ho...!! Lžete,zamlčujete, předstíráte šikanujete lidi za pravdu...to je to tvoje odporný Německo!!!
TCerny
18. dubna 2024 • 20:19
@Richard Šebesta leider at es weder Ihre Mutter noch die insuffiziente tschechische Grungschule fertiggebracht, Ihnen beizubringen , ***s man ,auch auf Tschechisch , fremden Leuten nicht duzt.
lug70
18. dubna 2024 • 15:01
Vývoj v celém západním světě, kde vládnou tzv. liberálové stále víc začíná připomínat dobu fašismu nebo německého nacismu. Padají i stejná obvinění vůči nepohodlným oponentům (falešná, bez důkazů) a taky začínají se používat stejné formy dehonestace i likvidace nepohodlných. K tomu jsou používány i stejné prostředky, jako média, nálepkování, cenzura, tajné služby a další represivní aparát. Fakt asi bude třeba dát za pravdu těm, kteří tvrdí, že dnešní liberalismus je jen jiná forma fašismu.
TCerny
18. dubna 2024 • 16:40
@lug70 v mnohem mate jiste pravdu ale ja v nemecku ziji poslednich 50 let, ale situace tam nema s nacismem pranic spolecneho.I komunismus v Cesku byl nesrovnatelne "humannejsi "nez nemecky nacismus.Kdyz komuniste chteli nekoho popravit , museli ho narknout coby "agenta imperialistu"Za Hitlera bylo odepreno pravo na zivot vsem cikanum, zidum, dusevne nemocnym a homo­sexu­alum­.Nacis­te mohli treba rici: "My vime , ze jste dobry cloveka a nicim jste se neprovinil, ale jste proste zid nbo cikan a tak nemate pravo na zivot!"
A tu lidskost kterou prokazala p.Merkel mne fascinovala , takze jsem od r.2016 volil jeji stranu CDU , kterou bych bez p.Merkel nikdy nevolil.
Samozrejme ze toto vse je muj individualni svetonahled neb jsem eklatantni sympatisant multikulturelni spolecnosti vsech ras, barev kuze a nabozenstvi .
Avatar - našinec}
našinec
18. dubna 2024 • 16:59
@TCerny To, co tvrdíte platilo v době války. Před válkou stavěli Němci cikánům byty, například v Berlíně, a zkoušeli je donutit mít stále bydliště. S těmi byty to skončilo jako u nás, nu a tak je začali strkat do převýchovných táborů.
TCerny
18. dubna 2024 • 17:12
@našinec ono to pronasledovani cikanu v nemecku zcalo uz dlouho pred valkou, lec po r. 1939 se jim zacalo odpirat pravo na zivot jako vsem zidum, dusevne chorym a homos neb byli kvalifikovani jako " unnutzes Leben " ( bezcenny zivot).
Cikani zcela jiste neinklinuji k "poradku" ale s tim se asi da delat jen malo, nebo sotva neco.
TCerny
18. dubna 2024 • 14:54
Bystron mi byl driv coby "extremni pravicak" velmi odporny ale me nahledy se za meho dlouheho zivota menili.
Narodil jsem se v Praze uprostred 2.svetove valky a za osvobozeni jsem byl vdecny Rude armade, nenavidel nemecke nacisticke bestie a odmital se po valce kvuli nim ucit nemecky ,ale ucil jsem se intensivne anglicky a francouzsky vedle povinne rustiny a ke komunistum jsem choval vzdy odpor a nikdy jsem v KSC nebyl , neb to ode mne nikdo nechtel ani kdyz jsem v r. 66 zacinal s chirurgii na Bulovce.
Po r. 68 jsem k smrti nenavidel ty ruske , ukrajinske , polske a os***ni vetrelce a byl ochoten " v boji proti nim i zivot dat".Pred 50 lety jsem illegalne emigroval do nemecka , jehoz obcanem jsem dodnes.
Nenavist k Rusku se rozplynula , muj 1. jazyk je samozrejme nemcina ale vedle angl.,franc. i spanelstiny ktere jsem se cely zivot intensivne ucil mam rustinu velmi rad, muj nejoblibenejsi spisovatel je Dostojevsky a nejoblibenejsi balet samozrejme Labuti jezero -vsechno co je na Ukrajine zakazano !
Ukrajinu a zejmena arogantniho Selenskeho nijak v lasce nemam a navic mi ukrajinsti zlocinci v Praze uz 2x ukradli motorku , naposledy v r. 2020, Suzuki Bandit 1250 ccm,byli sice ceskou policii dopadeni ale " odsunuli se zpet na Ukrajinu".Je mi mezitim 80 let a delam chirurgii uz 58 let a me nahledy se opet velmi zmenily a m.j. ani ke komunistum nemam uz takovou aversi , jen je povazuji za hloupe.
Richard Šebesta
18. dubna 2024 • 14:40
Žít v Deutschlandu volil bych AFD jedinou alternativu pro Německo. Ovšem obávám se že pro Němce je už pozdě a ani AFD již nezachrání německou společnost likvidovanou nekonečným přílivem migrantů s nimiž si berlinská spolková vláda a taky jednotlivé spolkové země neví rady. Občas proskočí na seznamkách zprávy o tom co vše migranti v Německu dělají. Za to seznamkám děkuji, třeba dezinformační ČT se o tom vůbec nezmiňuje. Přece si nebude kazit renomé o EU zrovna nyní když máme to " slavné " dvacáté jubileum vstupu do EU. Ale pozor tyto negativní zprávy dezinformační ČT ignoruje dlouhodobě nejen nyní. Jaká to paralela. Pravda byla nepříjemná komunistům za totáče a stejně i dnešním eurohujerům a naším dezinformačním médiim včetně naší vlády.
Karel Logr
18. dubna 2024 • 14:25
Úplatná kolaborantská špína,kerá by zaprodal vlastní matku...
Hulin No More
18. dubna 2024 • 13:55
Každý by měl zkusit přijmout fakt, že Rusko je budoucnost, jediný správný a spravedlivý systém pro člověka, a úplně se tomu poddat. Po pěti minutách přijde třes, ztráta sebeúcty, do půl hodiny se pobliješ, pak ještě třikrát v intervalech po pěti minutách, máš chuť prostřelit si hlavu, vidíš démony, musíš na vzduch s výčitkami spáchání něčeho strašného. Nakonec přijdeš k sobě, třes pomalu ustává a je ti jasné, že tenhle junk už nikdy fetovat nebudeš. Už nikdy se nepodíváš na jen počkej zajíci
Richard Šebesta
18. dubna 2024 • 14:27
@Hulin No More Text je hoden tvému primitivnímu intelektu. Mezi námi pokud jsi schopen vnímat význam vět a slov. Já bych v Rusku žít nechtěl ale stejně tak v zemích EU od nás na západ. Obojí je pro mne horší varianta dodám zatím než Česko.
Hulin No More
18. dubna 2024 • 14:36
@Richard Šebesta umíš jen česky a maďarsky. Na západě bys chcípl hladem a v Rusku bys dělal maximálně mandl nebo rychlovarnou konvici
Miroslav Hraběta
18. dubna 2024 • 15:02
@Richard Šebesta Být něčeho hoden se pojí s genitivem, ne s dativem, hloupý tatrmane. Neovládáš ani vlastní jazyk, ale keců, stejně kvalitních jako je tvá znalost češtiny, máš furt o sto pryč. Jakže je to o těch dutých sudech?? 😃😃
TCerny
18. dubna 2024 • 17:05
@Miroslav Hraběta Vase kritika ceske gramatiky p.Sebesty je zcela korektni!!!
Uživatel_5417695
18. dubna 2024 • 13:10
Ze tahle politicka uskupeni maji napojeni na Rusko, to mi osobne pripada vcelku mozne. Nedavno jsem v radiu vyslechl rozhovor s jakymsi poslancem za SPD (tusim, ze se jmenoval Kobza) na tema "valka na Ukrajine". A i kdyz se redaktor snazil sebevic, vsiml jsem si, ze z toho poslance nedostal jedine kriticke slovo vuci Rusku. Poslanec se kroutil jako had aby nerekl nic kritickeho na adresu Ruska. Pripadalo mi to docela zvlastni.
Domnivam se, ze ve hre by mohla byt jeste jedna vec. Pokud by nejake osoby braly od Rusu penize, ktere by braly tajne, bez zaznamu v ucetnictvi, bez pohybu na bankovnich uctech.... exitence techto penez by proste byla tajna, tak bych se coby laik domnival, ze ve hre by mohlo byt obvineni z danovych uniku a prani spinavych penez a to uz neni zadna sranda. Amici tyhle zalezitosti berou velmi vazne a domnivam se, ze evropske zeme taky.
Avatar - našinec}
našinec
18. dubna 2024 • 17:06
@Uživatel_5417695 Zkuste po Fialovi, Černochové Pekarové, Kolářovi či jiných, aby řekli něco špatného o Ukrajině. A že se před válkou činili.
Avatar - epr3}
epr3
18. dubna 2024 • 12:59
....K rekordnímu vzestupu podpory AfD hlavně ve východní části Německa, eskalovanému problémy vyvolanými válečnými konfliktem i chybami posledních vlád....ale, ale, to jsou mi věci, tak poslední vlády dělaly chyby. Je zajímavé, že když se na ně kdokoliv snažil upozornit, byl takovými jako Sezemský okamžitě onálepkován jako dezolát a Putinův slouha.
Ne nadarmo se říká, že dnešní dezinformace je zítřejší informace.
Avatar - epr3}
epr3
18. dubna 2024 • 12:55
Jsou to hodně upocené kecy kliky, která se snaží udržet u moci a snaživí pisálci, kterých je Reflex plný, se opravdu snaží.
http­s://ww­w.par­lamen­tnilis­ty.cz­/are­na/mo­nitor/-A-ukazala-se-pravda-Bystron-taha-dve-vyjadreni-proti-ruske-kauze-753922
Papanikula
18. dubna 2024 • 12:16
Největší zrady naší země se naopak dopustil Petr Fiala a to ochotou obětovat naši bezpečnost – prosazováním zájmů UK místo zájmů ČR, zanedbáním odpovědného hospodaření a zadlužováním naší země, ignorováním energetické bezpečnosti a zachováním naší závislosti na EU a USa celkovým chaosem, který po něm zůstává
Kde sehnal ve státním rozpočtu Fiala 80 miliard na Ukrajinu ?! Když máme deficit
Miroslav Hraběta
18. dubna 2024 • 12:43
@Papanikula Tebe bych obětoval třikrát. Ale kdo by tebe chtěl?? Leda tak do tahu za pluh 😃😃
Avatar - epr3}
epr3
19. dubna 2024 • 09:42
@Miroslav Hraběta No, ty už nejsi ani na podpal do kremační pece...
Avatar - našinec}
našinec
18. dubna 2024 • 12:04
Holt Medvečuk není pro USA a jeho vazaly ten správný Ukrajinec.