Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Vylučování Cyrila Svobody z rodiny lidovců a tipujeme, kdo je podle Babiše „lidský odpad“

16 komentářů

Uživatel_576949
18. dubna 2024 • 19:26
Tipujete špatně Jano Bendová, pan Babiš trefil hřebík na hlavičku a Cyril Svoboda to není..
Saša Krach
17. dubna 2024 • 15:10
Na politické scéně hulvátů je dost....A sprostý obviňují sprostý že jsou sprostý..
A tak to je....kdo to neslyší je sám sprosťák...😂😂😂😂😝
Saša Krach
17. dubna 2024 • 15:17
@Saša Krach A na konec...pokud někdo není sprostý tak zase lže...A pořád dokola...A do toho novináři a jejich blábol.....
Martin Kopecký
17. dubna 2024 • 12:40
A co tím claneckem chtěl básník, tedy slečna Bendová, říci?
tempter
17. dubna 2024 • 14:33
@Martin Kopecký Redaktorka Jana Bendová napsala do Reflexu komentář. Je to její práce. Publicistický žánr "komentář" reaguje na zpravodajské informace. Ty jsou uvedeny v úvodu, následuje stať, kde je osvětlení informací a prezentace vlastních názorů. Text většinou obsahuje nevěcnou argumentaci. Poté následuje závěr, kde je interpretace a shrnutí textu. Takže Marťas, kdybys zase potřeboval něco vysvětlit nebo s něčím pomoct, klidně napiš nebo si to vygoogli. Každému nemůže být shůry dáno, ale lidi by si měli pomáhat.
Richard Šebesta
17. dubna 2024 • 14:53
@tempter Hlavně že to chápeš ty ! To máme štěstí akorát že někdy blbě,že jo ?
Martin Kopecký
17. dubna 2024 • 19:23
@tempter
ještě, že tě máme, jinak bych bloudil ve tmě.
Vygugluj si celé rčení o tom , komu není shůry dáno a pak opiš první stránku
tempter
17. dubna 2024 • 22:10
@Martin Kopecký Já vím, že jsi troll. To si fakt nemusím googlit Šmejde.
Martin Kopecký
18. dubna 2024 • 08:55
@tempter
Děkuji zdvořile za odpověď, jen vaham, odkud si své pravdy vytahujes. Tedy zda z paty, z nosu či zhruba středu těla a zezadu.
Ještě, že máme sociální sítě, které, jak jde na tomto případu krásně a zřetelně vidět, obohacují slovní zásobu mnohých, sociálně retardovaných či přímo postižených osob.
Richard Šebesta
17. dubna 2024 • 10:49
To se paní autorce povedlo ! Fiala jako Mirek Dušín ? Tak jako vtip to beru. Možná že podle řeči by se mu premiér Nutela mohl někdy přiblížit ale jinak , těžko Anežko. Mirek Dušín nelhal a byl férový což o Fialovi neplatí ani náhodou. Pokud jde o Lidovce napsala to dobře, paní autorka jsou falešní jak církev sama koneckonců aspoň je vidět odkud čerpá KDU-ČSL inspiraci pro své lži a celkové chování. Agent Bureš a Zdechovský se oba obviňují a oba jsou stejní i když uznávám agent Bureš je horší krade a bonzuje (bonzoval) na své spoluobčany.Takže je určitě větší ODPAD.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
17. dubna 2024 • 08:18
Kampaň ještě ani nezačala. Jinými slovy, připravme se na daleko horší průběh. Hranice slušnosti budou vymazány, především od ANO a SPD očekávejme tsunami fekálií. A to i mezi sebou navzájem. Obrana je jen jedna. Nijak s tím dramaticky nezápasit, ale nenechávat to bez povšimnutí a bez "trestu". Prostě a jednoduše říct tomu vejlupkovi, který bude lhát a pomlouvat, že se tím vylučuje ze společenství slušných lidí. Jako v reálnémn světě. Když o mně bude konkurence šířit, že vyrábím z kradeného materiálu, že šidím zákazníky a že najímám na práci děti, tak prostě a jednoduše takového zmetka vyautuji. Říkali jsme tomu "hodit záda". A přesně to musí udělat demokratický politický svět všem těm komerčním projektům, které fungují jako paraziti na systému politických stran. ANO bylo založeno a funguje jen jako politická divize Agrofertu na ochranu a prosazení byznysových zájmů jeho majitele. Když Bureš ovládal ministerstvo financí, nerozpakoval se "zaklekávat" na konkurenci, nerozpakoval se zametat pod koberec všechny své daňové problémy (korunové dluhopisy, fiktivní reklama).
Aby bylo jasno. Já jsem nespadl včera z višně. Politické strany mají spoustu problémů, spousta politiků je namočená v nejrůznějších korupčních kauzách. A vždy tomu tak bude. A od toho jsou média a následně voliči, aby tohle ztrestali. Problém je, že ANO je jiný level. Tam je ten problém SYSTÉMOVÝ a Burešovi jde o nepřátelské převzetí státu. Přirovnal bych to k dopingu. Je také rozdíl mezi dopingem či jinou formou podvodů u jednotlivých sportovců a mezi státem organizovaným dopingem, který jsme znali z dob CCCP či NDR.
Takže klidně ať Bureš a spol. lžou a faulují dál, jen jim musí demokratická část scény dát najevo, že se tím vylučuje JAKÁKOLI povolební spolupráce. A já jako volič tohle chci slyšet. Volit budu jen toho, kdo mi tohle ujištění dá. Jakmile uslyším "koalice se dělají po volbách", jdu jako volič jinam, protože tohle klišé je eufemismus pro chystanou koaliční spolupráci...
Richard Šebesta
17. dubna 2024 • 10:55
@Uživatel_5734171 Problém je že lžou i v pětidemolici a rovněž použivají někdy těžký fekál viz. mladý Kolář takže si oba tábory zase až tak nemají co vyčítat. Obávám se že hledání Mirka Dušína české politiky pokračuje dál a je otázka zda se najde ?
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
17. dubna 2024 • 11:37
@Richard Šebesta
Ne, ta otázka zní, zda někoho takového voliči chtějí. Nabídka, poptávka. Podle mého drtivá většina voličů nikoho takového překvapivě nechce...
Martin Kopecký
17. dubna 2024 • 12:48
@Uživatel_5734171
Ale koalice se, samozřejmě, dělají po volbách. Toho si po 34 letech demokratických voleb, i když s připomínkami, mohl nevšimnout jen slepý, hluchý a .....
Někdo se probudil z kómatu?
Otázkou je jen kam se odstěhovat, dobrý tip je Kamčatka, vzhledem k nízké hustotě zalidnění a mistnimu jazyku. A do Moskvy i Washingtonu je daleko...
Dokonce i Praha s Hradem a již nyní slavnou petikoalici je daleko za obzorem. Zkrátka šťastný to kraj...
Avatar - epr3}
epr3
17. dubna 2024 • 07:16
S termínem "odklánění" mají v ODS už své zkušenosti. Ministr Kocourek to používal jako eufemismus ke slovům šlohnout, ukrást.
Richard Šebesta
17. dubna 2024 • 10:49
@epr3 Přesně.