Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Kongres ODS stranu zabetonoval, kočkopes spoléhá na volební zázraky a hledá mladé voliče

42 komentářů

Pavel Maleček
15. dubna 2024 • 06:04
Kdyby kongres, tj. Fiala ODS aspoň zabetonoval, tedy zastavil ten neomarx-progres sešup. Ale on se stal pravý opak - ze sešupu je skok do bruselské řiti, tedy zkráceně do bruseli. Fialovo údajně mistrovské udržování jednoty koalice, není o ničem jiném než o větším a větším ustupováním neomarx-progres fanatismu pirátů, STANu či TOPky.
No a k tomu Fiala (ODS) nenašel odvahu aspoň zahájit debabišizaci státní správy, natož s touhle rozkladnou infekcí něco udělat. A tak až na to uvnitř vlády hádání se, tu máme Slovensko jak přes kopírák. Vč. prezidenta, kterého Čaputová "čímsi" jakoby omámila.
A tak tu máme už většinu občanstva vytočenou tím, že ho vláda víc a víc zavléká do bruselského neomarx-progres marasmu s jeho multikulti, gender, LGBT či eko-klima nařizovaným sebemrskačstvím, vynucovaným dobrem a rovností pro všechny, všemožné obskurní menšiny víc. Občanstva, které tohle, nejen díky násilnickému řádění islámu, vidí jako větší problém a nebezpečí než ruskou krvavou expanzi na Ukrajině. V které naopak víc a víc lidí vidí ne nebezpečí, ale záchranu před hrůzou, co se sem za Fialovy coby premiéra i předsedy ODS podpory valí.
No a na tomhle všem se pase Babiš, Okamura a spol. Tedy ti, které by skutečná demokracie dávno z politiky do kriminálu vyhnala. Protože jejich konání jasně k oslabování demokracie a nastolení asijské despocie směřuje. Proto také jejich příklon k Rusku, v jehož vnitřní i vnější silové despocii vidí svůj vzor. A se svou amorálností nemají problém to většinovému občanstvu prodávat, zvláště když lidé vidí ty hrůzy, co se na něj z bruseli, za podpory Fialovy(ODS) vlády valí.
Odtud i návod co dělat aby se Babiš, Okamura a spol. vlády nad Českem nezmocnili. Ovšem se základem v tom, že se vládnoucí, prý demokratické partaje se skutečně demokratickými stanou. Což se jednoznačně projeví tím, že stejně jako proti asijsko despotickému Rusku se postaví i proti neomarx-progres, tedy socialisticko totalitním hrůzám co se z bruseli valí.
Avatar - epr3}
epr3
14. dubna 2024 • 20:01
Tak modroptáci už vzývají pána Boha. aby jim pomohl. To si počkáte, modroblbečkové....
PEtr Tobes
14. dubna 2024 • 18:47
tak dnesni pruzkum preferenci vypada o trochu lepe, nez ten predchozi, uz to neni tak hrozne, ale porad to nevypada nejak moc dobre...jestli to takhle povedou dal, tak to projedou, samo to proste neprijde, byt udelali v krizi dobre veci, ale taky spoustu chyb...nejhorsi je pomala deagrofertizace, blazek, skoro se nebojuje s dezinfem atd...
Radek Kocvelda
14. dubna 2024 • 16:11
Tak to byl včera zážitek poslouchat toho narcisního blba.Oni mu neřekli,že je 7% osel
PEtr Tobes
14. dubna 2024 • 11:50
jestli to odevzdaje bezpaternimu podvodnikovi buresovi "skoro zadarmo" tak at si me nepreji...stale je SPOLU solidni volba, ale chce to vic odvahy, nebat se postavit se jasnemu zlu, ktere potencialni spojeni ANO s SPD naprosto bez debat predstavuje, pokud to nedokazou nebo na to nemaji odvahu, tak se na to muzou rovnou vykaslat...a co zas blekotal ten agent Kremlu MLHa jen potvrzuje, ze jeho otocka po putlerove otevrene agresi byla cista ucelova, uz se zase vraci na "svoje pozice"...fuj to je hnus
giorgio287
14. dubna 2024 • 12:32
@PEtr Tobes
Co ráčí panstvo hulit? Jeslí je pro nich spolu solidní volba, dávají si bacha, aby neviseli na stejné šibenici...
Hulin No More
14. dubna 2024 • 12:46
@giorgio287 ještě chvíli vyhrožuj a skončíš v pakárně
PEtr Tobes
14. dubna 2024 • 13:06
@giorgio287 tak urcite ty hrdino..par takovych uz na policii "rychle zkrotlo"
Avatar - našinec}
našinec
14. dubna 2024 • 14:53
@PEtr Tobes Jak si jsou všechny parlamentní strany podobné, že? Volby předsedů bez protikandidátů s mandátem přes 80% hlasů.
PEtr Tobes
14. dubna 2024 • 15:06
@našinec jo, ale to nerika vubec nic o tzv "vnitrni demokracii". dam priklad - pokud pro ODS dopadnou nasledujici volby, tedy hlavne ty parlamentni, spatne, tak je velmi vysoka pravdepodobnost, ze Petr Fiala bude muset skoncit, coz u Andreje Babise nebo Pitomia nehrozi ani nahodou, tam jde jen o jejich "rozhodnuti", pokud budou chtit, tak pokracuji dal bez ohledu na vysledek, navic AB vlastni i ochrane znacky k ANO atd, on je proste "majitel", Okamura taky, coz u ostatnich stran neni a nebude
František Pechočiak
14. dubna 2024 • 11:23
S autorem článku se dá jenom souhlasit. Situaci vystihl přesně. Pro odlehčení bych uvedl sice starý, ale opět aktuální vtip o tom, kdo je nejlepším chirurgem na světě. Jednoznačně je to Petr Fiala. Povedlo se mu voperovat konzervativní hodnoty ODS do zadnice neomarxistů a liberálních progresivců.
Pavel Maleček
15. dubna 2024 • 06:23
@František Pechočiak - no ono je to naopak. Fiala je první pacient, kterýsi do své konzervativní zadnice, za až blaženě erotických vzdechů neomarx-progresivismus voperovat nechal. Tedy to, co jasně k totalitnímu socialismu směřuje.
Realita je spíš ta, že Fiala se rozhodl reagovat na dneší trans módu. A tak sice ne gender, ale politicky se z konzervativce (tedy byl-li jím vůbec někdy) na socialistu přeoperovat nechal.
Saša Krach
14. dubna 2024 • 09:42
Tak se nějak ukazuje že u nás máme jen populistické strany ...A je jedno čím se zaklínají a říkají o protivnících...Ona realita křížená s realistou je úplně .
Někde jinde😝
giorgio287
14. dubna 2024 • 09:04
Bohužel hrůzovláda fialových vlastizrádců bude naši zemi ještě nějakou dobu ničit.

Před tím, než budou souzeni, je třeba obnovit hrdelní trest...
Hulin No More
14. dubna 2024 • 09:22
@giorgio287 Ty jsi zase prochlastal důchod?
giorgio287
14. dubna 2024 • 09:24
@Hulin No More
Dunihlav zabučel 🤣
danae66
14. dubna 2024 • 07:11
Petr Fiala dostal do absolutní závislosti ODS na STAN, TOP09 a v podstatě i na Pirátech.
On sám ODS nikam neposunul, nechal se infikovat levicovým neomarxismem Pirátů a progresivistickým liberalismem Stanu a TOP09.
P. Fiala není schopen od těchto nebezpečných směrů ODS nijak odlišit.
ODS se stává marginální stranou na politickém bojišti, je stále méně voličů kteří vnímají ODS jako samostatný politický subjekt a je stále více voličů kteří stranu vnímají spíše jako jakousi frakci velkého "bratrstva" Spolu.
Tak dlouho se Fiala Spolu zaklínal, až se stal jeho součástí.
Vít Rakušan je trpělivý, pane Fialo nepodceňujte to!
giorgio287
14. dubna 2024 • 09:05
@danae66
Co byste chtěl od zeleného komouše, zaraženého do bruselské řiti...
Frank51482
14. dubna 2024 • 01:08
Takže Fialenko ani elektrikář Stanjura neměli protikandidáty, ale to je podle mnohých presstitutů v pořádku. To se kritizovalo jen u Babiše.
Hulin No More
14. dubna 2024 • 09:17
@Frank51482 nejsi tak trochu natvrdlej, Hulíne?
Frank51482
14. dubna 2024 • 12:31
@Hulin No More Vyliž mi ***e!
Uživatel_576949
13. dubna 2024 • 23:16
Přesně podle předpokladu žádná změna se ani nečekala. Ne proto ,že Fiala je dobrý politik, ale je přímo hmatatelné, že v ODS chybí osobnosti a to torzo zoufalců co zůstalo ani tam nikdo už nemá chuť se postavit jako protikandidát. Holt povinnost se zúčastnit voleb, bude opět platit, stejně jako v minulosti platila pro všechny. Tentokrát to budou náctiletí co jim snad uvěří, protože už většinu svých voličů ODS už dávno ztratila. Vítejte v minulosti!
Pavel Maleček
13. dubna 2024 • 22:37
Buchert má pravdu v tom, že z ODS doslova bučí přesvědčení, že pro většinu voličů je Babiš a Okamura nevolitelný a tak proč něco dělat, když díky tomu zas mají volby v kapse.
Přitom však zapomínají na to, že vládnou jen proto, že Babiš v posledních volbách ve své nenažranosti vysál voliče svých potenciálních koaličníků a tak (za mě bohudík) zůstal sám jak kůl v plotě. Když ale tentokrát byť jediný takový do sněmovny pronikne (a že to smrdí návratem komoušů i socanů), tak ODS i s celou Fialovou koalicí v opozici skončí.
A tak ODS nepotřebuje nic víc, než pořádný výprask v letošních EU i krajsko senátních volbách. To je to jediné co ji snad probere. Ale jak probrat partaj v jejímž čele sedí ten, jemuž na škole,díky jeho projevu studenti říkali uspávač hadů. Jak se říká - ten kdo chce zapalovat musí sám hořet. Ale Fiala i celým ODS vedením jen dusivě doutná. A když už občas v ODS zajiskří tak kontraproduktivně. Viz aktuální korupční aféra vlivných ODSáků v Liberci. O tom na kongresu, jako o příkladu sebedestrukce nikdo ani necek.
Hulin No More
14. dubna 2024 • 00:00
@Pavel Maleček Fiala je naše štěňátko. On má dokonalé hodnoty, my už se postaráme. Za rok a půl to bude mazec. Kolaboranti i Bureš dostanou výprask jako prase. Definitivně. Minimálně na dalších 50 let nikoho nenapadne cpat se do ruské p*dele
Frank51482
14. dubna 2024 • 01:10
@Hulin No More Kdo je tady kolaborant brzy ukážou volby do EP. Všichni voliči naštěstí nejsou takoví idioti, jako jsi ty a tobě podobní, kteří jsou zalezlí v jiných řitních otvorech!
Hulin No More
14. dubna 2024 • 09:11
@Frank51482 co to meleš?
Papanikula
13. dubna 2024 • 22:30
Fiala lhář a podvodník je bezpečnostním rizikem pro občany České republiky .
coral12
13. dubna 2024 • 20:40
Pan Buchert napsal velmi výstižný článek. ODS bohužel jen přežívá. A dle mě ji nečekají vůbec dobré časy. Jako strana, která se považuje za pravici (?), dělá totálně špatnou politiku. A jak se zdá, je jí to úplně jedno.
Richard Šebesta
13. dubna 2024 • 20:31
ODS strana zcela nevolitelná prohnilá zlodějská už 33 let v podstatě od svého vzniku. Těch důvodů proč ODS nevolit je " milión ". Jmenovat je všechny tak tady budu do rána. Napíšu jen jeden. Jsou to asi 3 roky předvolební debata lídru ANO a ODS na Primě. Bureš versus Fiala . Bureš začíná útočně . Vy odeesáci jste tady v 90.leéch rozkradli co se dalo. Fiala reaguje, ale já tehdy v ODS nebyl. Podle mne dost primitivní odpověď. Ale jedeme dál.Pak debata dospěla k EU. Fiala říká, my v ODS jsme jasně pro orientaci na západ kde patříme a tím samozřejmě říkám že naší budoucnost vidíme v rámci EU a NATO. Fiala ale dodává v průběhu debaty, EU potřebuje reformu. To je klíčový moment. Otázka č.1. Co od té doby Fiala a jeho ODS nyní už vládnoucí strana a europoslanci za ODS pro tu reformu udělali ? Otázka č.2. Předložili vůbec nějakou vizi jak by ta reforma měla vypadat ? Odpověď na otázku č.1. zní : nic. Odpověď na otázku č.2. zní žádnou vizi nemají. Jen prázdné fráze a skutek utek. To je jen jeden z mnoha důvodů proč je ODS nevolitelná.Fialovy řeči jež jsem chvíli poslouchal na dnešním kongresu jsou pouze snůškou lží, nesmyslů a planých slibů.
coral12
13. dubna 2024 • 20:45
@Richard Šebesta Souhlasím. Napsal jste to docela dobře.
Hulin No More
13. dubna 2024 • 20:48
@Richard Šebesta A proč to řešíš? Tvoje generace a konkrétně ty Fialu nezajímáš. Já rozhodně nebudu volit Bureše, aby ty ses měl dobře na můj úkor. Důchod jednou měsíčně ti musí stačit
Papanikula
13. dubna 2024 • 22:32
@Hulin No More ale komunistického funkcionáře , bolsevika marxismu leninismu agenta Pávka alias Pavla si za prezidenta volil
Trapaku
Hulin No More
13. dubna 2024 • 20:16
Jsou zoufalci, který se vrtají ve volebních průzkumech, nimrají se v čísílkách a hledají v nich svoje sebevědomí.

A pak jsou frajeři, kteří přijdou a prostě vyhrají.
Richard Šebesta
13. dubna 2024 • 20:32
@Hulin No More Nejsi zoufalec náhodou sám ? Jen se ptám ?
Hulin No More
13. dubna 2024 • 20:37
@Richard Šebesta neboj, poznal ses v tom správně
Jozef Kolek
14. dubna 2024 • 13:05
@Hulin No More chod si ľahnúť !
coral12
13. dubna 2024 • 20:34
@Hulin No More No.
Papanikula
13. dubna 2024 • 22:34
@Hulin No More
To ten upoceny politolog ale není je to demagog a blb stejně jako Teta Danuše srna s očima zoufalce
Hulin No More
14. dubna 2024 • 00:33
@Papanikula Danuše je mi jedno. Její primární starost bylo, abychom byli hodní na homosexuály a aby se nám homosexuálové mohli s*át do života. Na to jsem hodně alergický. Přímo smrtelně. Nekompromisně. Uřvání z* jako Rychlíková, Urbanová, Studená a pár *ů z Twitteru.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
13. dubna 2024 • 20:05
Jan Žižka říkal "Hnát ty huby ulhané, hnát ty břucha nenažraná, hnát je ze země, hnát je, až se jim bude za patama prášit". Jako by už tenkrát znal vedení ODS.😉
Hulin No More
13. dubna 2024 • 20:24
@RASPUTIN vypíchni burešovi jedno oko a přesvědčíš mě
tempter
13. dubna 2024 • 22:30
@RASPUTIN jojo, husiti byli první komouši a od té doby se s námi veze, krást, nicit a nepracoval a bojovat jen na jedno oko...