Komentáře

Zpět na článek

Brusel podle Babiše: Jourová se zbláznila, Charanzová zradila. Jak dopadnou jeho další kandidátky?

32 komentářů

Věra Doskočilová
14. dubna 2024 • 05:01
Pane Štefku, bavíte mě, krásně napsáno. To je radost pročíst.
Pavel Molík
13. dubna 2024 • 13:19
Na Babiše se lepí lidé mimořádně charakterově vadní, cyničtí, kariérističtí a aneticky chladní konjunkturalisté typu Charanzové či Jourové. Babiš v poznávání person je mimořádně chybující, právě Dlabajová, Charanzová a Jourová v podlosti a v morálním úpadku předstihly dokonce Šojdrovou, která proslula svým iniciativním blbnutím v prospěch alláhakbarovských sirotků a svými dalšími módními výstřelky v intencích bruselské politické korektnosti. Otřesné resp. šokující počínání kariéristické prospěchářky Jourové, která evidentně úplně zpitoměla v prospěch bruselské věrchušky, je příznačným vykřičníkem za personální politikou Babiše uvnitř ANO. Na Babiše padá politická odpovědnost za servilní křepčení proradných ANO-europoslanců typu Charanzové a spol. před úhlavním nepřítelem evropské civilizace, tedy před panstvem Uršula & spol. z bruselské věrchušky. Kandidáti do eurovoleb za ANO jsou navždy znevěrohodněni díky bezohledným bestiím typu Jourové, Charanzové či Dlabajové.
Uživatel_5236112
14. dubna 2024 • 07:46
@Pavel Molík Snad víte víc, než já, pane Molíku, tak bych byla vděčná za informaci, proč přisuzujete jmenovaným dámám jen pejorativní přívlastky dosti hrubého zrna. Snad jste přehlédl, že úkolem poslanců EU není přímo hájit zájmy Česka, mají širší poslání, což asi nechápe ani Okamúra. Prosím o vysvětlení Vašich poznatků. Děkuju.
giorgio287
13. dubna 2024 • 11:48
Jourová se nezbláznila, když zavádí cenzuru?
Charanzová nezradila dres a prachy, které ji dosadily ke královsky placenému korytu?

Bureš je sice gangster, ale nedivím se, že se mu taková neloajalita nelíbí.

Ovšem dobrý fór letošní volby europarazitů je křivohubý Šáša Vondra se svojí milenkou a ekofanatikem Niedermajerem na "pravicové" kandidátce zelených socialistu. A nejlepší fór je dozimetrická Blbuše, která dopředu hlásá svoji vlastizradu zrušenim práva věta. Blbá jak Pávek 🤣
jerryx
13. dubna 2024 • 11:31
Já myslím, že paní Jourová i ty dvě pirátky na jeho kandidátce takové byly vždycky. No a Telička, bývalý člen KSČ , ten se kariéristou už narodil. Takže, plnou odpovědnost za ně má Babiš, poslal do Bruselu lidi , které si Piráti nemohou vynachválit.
Pavel Nyklíček
13. dubna 2024 • 10:20
Mám pocit, že bude hůř....
Volby do sněmovny jsou za rok a.půl a momentálně hnutí vaří z vody.
Pokud sečtěte dosavadní politické zisky a je předpoklad, že koalice bude nabírat sílu, tak pokud se zas spojí, volby opět vyhraje.
Babiš má troje prohrané volby v řadě a nevidím to ani po čtvrté jinak.
Brusel nepočítám. Ten nikoho nezajímá.
jerryx
13. dubna 2024 • 11:34
@Pavel Nyklíček Občas byste měl vypnout ČT24 a jít mezi lidi. Babiš pochopitelně vyhraje, neboť v čele 5koalice stojí lidi na úrovni Jakešova vedení KSČ.
Pavel Nyklíček
13. dubna 2024 • 19:31
@jerryx
Rád tipuji. Televizi nemám ale mám rád svě rrportery z rozhlasu.
Zatím jsem Babiše vždy trefil a opět si myslím, že ho čeká čtvrtá prohra v řadě.
jerryx
13. dubna 2024 • 19:43
@Pavel Nyklíček Já v TV sleduji nejvíc dokumenty na ČT2., rozhlas ČRo2. Babiš neprohraje, protože nemá soupeře. Minule to lidi totiž zkusili s Fialou a dopadlo to zle.
Pavel Nyklíček
13. dubna 2024 • 08:38
Jestli náhodou nebude chyba na straně majitele politické firmy?
Pavel Maleček
13. dubna 2024 • 06:33
No s Dostálovou a pokorně Jermanovou se Babiš mýlit nemůže. Huby jak pavlačové drbny, morál taky, hlavy prázdné, kapsy bezedné a mocichtivost nekonečná. K tomu obě zapletené do všelikého státu-kraje dojení, takže stačí se o jejich složce zmínit a už jak hodinky šlapou.
Richard Šebesta
13. dubna 2024 • 08:43
@Pavel Maleček Řečeno bez nadsázky brilantní popis těch dvou Burešových holek ! Palec nahoru.
Hulin No More
13. dubna 2024 • 04:15
Po styku s civilizací se zorientuje i nejzavilejší kobliha
Richard Šebesta
13. dubna 2024 • 10:51
@Hulin No More Čili i ty !
Petr Pidrmann
13. dubna 2024 • 00:52
Jourová kandidovala za pravicovou stranu, za kterou v té době Babiš ANO vydával a ne za ten prasečák, který se z toho během času stal,
Pavel Maleček
13. dubna 2024 • 07:00
@Petr Pidrmann - no ... o pravicovosti prvorního ANO jsou jen všelicí pidrmani přesvědčeni. Už v té době to byla despotická sekta, žijící z Babišova hořce komediálního převleku, když coby největší korupčník, ze sebe protikorupčního bijce dělal.
A ona i Jourová nebyla tak čistá, jak se o ní teď tvrdí - viz: http­s://ww­w.si­nagl­.cz/do­maci-zpravodajstvi/4283-obavam-se-ze-vera-jourova-patri-do-vezeni-ne-do-bruselu-a-nejen-ona.html

Když tehdy k jejímu před kriminálem zachránění stačilo to, že v odposleších jasně dokazujících korupci nezaznělo Jourová, ale "jen" Věra z ministerstva. Pro Babiše a jeho agrofertí "bezpečnostní" divizi a jí vyráběné složky ideální materiál. K vykopnutí nahoru a následnou v jeho prospěch manipulaci.
Pavel Nyklíček
13. dubna 2024 • 08:41
@Petr Pidrmann
Pohnuti DNO opravdu změnilo a denně mění politické směřování.
Je nečitelné a to mají lidé bez možnosti myslet rádi.
Babiš jim pak řekne jejich názor a oni opět nemuseli zatěžovat závity.
Jak prosté.
Richard Šebesta
13. dubna 2024 • 08:48
@Petr Pidrmann Jourová je vážený především bezcharakterní ženská. Před ANO byla u soc.dem. a pak u E.D.(evropští demokraté). Jourové je jedno za koho kope socani či kdokoli jiný hlavně že to sype. To je pods*** jejího života a Bureš ve své straně nepotřebuje charakterní lidi ale kývaly a podržtašky. Jourová je dnes už za vodou a je jí jedno co s ní Bureš udělá. Peněz má nahrabáno dost a důchodový věk se blíží tak vo co gou ?
Miroslav Hraběta
12. dubna 2024 • 22:42
Bureš, pologramotný hňup vždy osloví hňupy sobě rovné, Hnusputina a Kravince 😃🐮
Pavel Nyklíček
13. dubna 2024 • 09:08
@Miroslav Hraběta
Mám dva známé co dělali účetnictví Babisovi. První je už po smrti. Bylo mu 50 a druhý 70 let mi vyprávěl jak na ministerstvu dělal s Alenou a chodil tam na čistky Babiš.
Naprostý ***amot.
Bylo by to na delší vyprávění ale ten člověk je psychopat.
Jedná s lidmi jako povlem a sám již bojuje s demencí...
Asatin
12. dubna 2024 • 22:37
Velice dobre napsa­no.Bu­resi,­Bure­si ty bufes znami i v Bruselu.A podle Zemana bys mel napsat knizku,,Jak jsem to vsechno ***".To bude urcite zarucena bomba.
Avatar - našinec}
našinec
12. dubna 2024 • 19:35
Proč Reflex jasně nenapíše, že hájí zájmy TOP 09? To se za tuto stranu stydí?!
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
12. dubna 2024 • 19:54
@našinec ...Každý slušný člověk se za takovou stranu stydí.
Petr Pidrmann
13. dubna 2024 • 00:46
@RASPUTIN
Takže ty se určitě nestydíš,že?
Avatar - našinec}
našinec
12. dubna 2024 • 19:29
Zítra začíná sněm ODS a předseda strany nebude mít protikandidáta. Tak doufám, že to řádně Reflex zkritizuje jako u hnutí ANO.
Miroslav Hraběta
12. dubna 2024 • 22:37
@našinec Hnití ANO?? Kdyby si to tvoje imbecilní matka nerozdala se psem, nemusels tady být ani ty, psychicky postižený kravinec. Takže doufej, že tě necháme ještě chvíli žít 😃😃
Saša Krach
12. dubna 2024 • 18:32
A od zítra­....Ča­pák.­..Bl­íží se volby tak můžete začít.😂😂😂😂
Pavel Nyklíček
13. dubna 2024 • 09:33
@Saša Krach
Každý velký politický skandál trvá spousty let.
Někdy se aktéři ani nedožiji závěrečného verdiktu.
V Česku jsou soudy pomalejší než jinde, takže berme v potaz že nyní jsme byli jen u bězného krajského soudu, který je jen začátek procesu.
Francouzi také soud s Babišem směřují na příští rok, takže v 70 letech nebude pro pana poslance asi jednoduché vše ukočirovat, ale kdo jde do politiky, musí s tímto počítat. Je to naprosto běžná věc.
V politice pravda neexistuje.
Saša Krach
13. dubna 2024 • 13:24
@Pavel Nyklíček Kecy
Richard Šebesta
12. dubna 2024 • 18:16
Psát cokoli nového o agentu Burešovi by bylo ono známe nošení dříví do lesa. Proto si dovolím jen jednu vtipnou repliku.Ta dokazuje jak vtipný národ my Češi jsme. V době když vyšlo najevo kdo je Babiš a jaké průsery má na sobě, hlavně ono estebácké bonzáctví poslal mi někdo na mail vtipný obrázek manželů při souloži. Měl to být Babiš a jeho žena.U onoho obrázku bylo napsáno toto : Už bureš ?
Richard Šebesta
12. dubna 2024 • 18:42
@Richard Šebesta A ještě jedna zajimavost. A.B. tedy má dva významy: jednak Andrej Babiš nebo taky Agent Bureš ! Obojí je správně.
Pavel Nyklíček
13. dubna 2024 • 09:38
@Richard Šebesta
No ona to už bude asi historie, když poslanec Babiš vytvárel domácí postelovou aktivitu, kde po 6 hodinách řečněni u pultíku přichází o půlnoci domů a mladá žena už v klidu spí a poslanec.do třech do rána jede.na Tiktoku.....
Teď byl i sám na dovolené....myslím, že Moniké už nefunguje po boku starého muže co už nemůže, jen ji zaplatil, aby o tom nemluvila.