Blondýna v Arábii

Zpět na článek

Značková tepláková souprava a Rusky, kterým je vidět až do… aneb Jak se správně obléct do letadla

30 komentářů

Lilith Černá
20. dubna 2024 • 07:27
Já tedy nechápu, proč bych měla létat v teplákách, když autem nebo vlakem cestuju normálně oblečená? Tepláky jsou buranské a do školy bych je fakanům okamžitě zakázala! Existuje pohodlné a přitom elegantní oblečení, aniž by člověk musel nosit tepláky. V létě volné šaty, když je chladněji normální kalhoty s pasem na gumu... Oblečení je vizitkou člověka a rozhodně bych kulturu oblékání nepodceňovala. Češi mají, bohužel, mizerný vkus a preferují pohodlíčko za každou cenu. Jižani se s módním šarmem a stylem asi už rodí.
Jára Name
13. dubna 2024 • 07:40
To je zase článek blabol. Pamatuji si jak nám ve škole tzv. profesoři dělnického původu říkali, že jsme pošahaná generace, protože Jeans nosí pouze američtí dělníci. Správně jsme měli nosit jen tesilky s pukem a jen košili. Někteří nosili zmijovky, vaťák a důchodky, za což dostávali dvojky z chování. Tak proč se najednou tolik divíte teplákům? Ženy a kalhoty? Skandál. Kdoví co se bude nosit za deset let.
Marek Věchýtek
12. dubna 2024 • 22:00
Že se móda jednou přesune i do tepláků, to v minulém století netušil žádný módní expert.
Nicméně letadlová móda je velmi konzervativní ve srovnání s fantasmagorickými kreacemi francouzských ... módních návrhářů? Ta slova se pro označení těch vypatlaných úchylů vůbec nehodí. Stačí se podívat na nějakou přehlídku v Paříži. Mezi lidmi se většina tzv. modelů nosit nedá, a některé jsou výplodem zcela jistě choré mysli.
Nicméně abych nebyl jen negativní a nešířil pouze špatné emoce - jedna přehlídka mě přece jen zaujala - modelky byly úplně nahé. Vlastně to nebyla přehlídka módy, ale modelek. Video stále koluje na internetu.
Konstantin Velev
11. dubna 2024 • 21:59
Dnes nemusíte ani nikam létat. Sovětů je po Praze a celé ČR mnohem více než v 68. A každý je pozná, aniž by promluvili
Viktor Zábranský
11. dubna 2024 • 21:58
Neni jedno, co kdo nosi na verejnosti. Vyjadruje tim svuj postoj k ostatnim a svuj vkus. Teplakovou modu zacali hollywoodske hvezdy, ktere se chteli (a vzdy chteji a budou chtit) odlisit a upozornit na sebe. Treba vystrednosti. Ze to pak okopiruje stado obycejnych lidi, kteri se uz od sebe nijak nelisi, je dost hloupe. Jsem zvedav, kdo prvni zacne napodobovat Biancu Censori, ktera se promenovala po Benatkach jen v puncochacich. Taky radoby celebrita...
Lea Fila
11. dubna 2024 • 21:58
O Češích je známo, že se málo usmívají, remcají, stěžují si… slovo satira dle některých komentářů níže je slovem zapomenutým… přeji všem více smyslu pro humor, život je pak zábavnější
Uživatel_5556960
11. dubna 2024 • 12:28
Že ti komunisti kdysi lezli do zádele Rusům.A teď jak jeden soudruh špiní kdysi jejich bohy.Ti bolševici se nezmění.Buď udávají nebo pomlouvají.
Daniel Nedbal
11. dubna 2024 • 11:39
Kopnout si do Rusa je zřejmě dnes povinnost v těchto aktivistických plátcich. Rus je dnes židem z třicátých let
jameson
11. dubna 2024 • 11:54
@Daniel Nedbal - článek je o tom, jak se lidé oblékají do letadla.
A Rusky popisuje naprosto přesně.
Srovnání Rusů se Židy 30. let je už úplně mimo.
Nebo mi něco z historie uniklo.
Židé ve 30. letech měli svůj stát, který bezdůvodně napadal cizí státy, kde jeho vojáci vraždili, rabovali a znásilňovali, hrál si na mocnost a vyhrožoval celému světu?
Když už jste zabrousil do 30. let, tak u Rusů je velmi přesné srovnání s Němci za nacismu.
I když, Němci neměli vypité mozky samohonkou a byli civilizovanější.
Lilith Černá
20. dubna 2024 • 07:19
@pupak_1 Akorát netuším, čím se liší od Ukáček! Ona píše i Ukrajinkách, pokud jste si nevšiml. U nás je poznáme na první dobrou - zmalované jak velikonoční vejce, za nimi oblak levné, sladké vůně, z které člověk dáví, výstřih a mini jako z nočního baru. A ukr.chlapi zásadně v teplákách.
dulek63
11. dubna 2024 • 10:57
Zase vynikající, už se těším co bude příště. S Hovňousem to byl úplný balzám na duši. Pište dál.
tomshark
11. dubna 2024 • 10:15
Tepláky? Jen ruskej póvl.
Stačí , že jsem dal 26 letu za sezonu?
Baboon
11. dubna 2024 • 14:04
@tomshark v tom případě máme min. 1/2 národa, ne-li 3/4 póvl. Stačí se podívat na děti, v čem jdou do školy a mladé lidi. Z velké části nemají na sobě nic míň a nic víc, než tepláky. Je ale fakt, že už za komárů jsme poznali Rusy podle nevkusného oblečení, ani nemuseli promluvit. To by byla na sebe nevzal náš člověk ani z té nejzapadlejší vísky.
Ladislav Láník
11. dubna 2024 • 09:50
Mě pobavilo spíše­....„n­ejčas­těji létám z Emirátů...." + „.... já chudá učitelka"
To nevymyslíš..
Petr Pištěk
11. dubna 2024 • 13:15
@Ladislav Láník Emiráty jsou častou přestupní stanicí lovců letenek. Třeba na Maledivy se dá nejlevněji dostat přes Emiráty (od 7 tisíc Kč).
Richta
11. dubna 2024 • 17:22
@Petr Pištěk .... Maledivy jsou taky správná destinace pro chudé učitelky😂
Petr Pištěk
18. dubna 2024 • 00:24
@Richta Pro lidi, kteří v tom umí chodit, nemusí být ani tato destinace drahá. Klidně i chudá učitelka, pokud umí anglicky a není to typ, co se musí nechat vodit za ručičku od CK ;)
Petr Rožek
11. dubna 2024 • 13:58
@Ladislav Láník ona tam totiž pracuje, ale to byste musel číst její starší blogy. Mimochodem všechny jsou skvělé a těšme se na další
Maughlee
11. dubna 2024 • 06:57
Jenom lůza nosí tepláky . ..
Myslím mezi lidi ,ne doma nebo do posilovny . ..
Já nezapomenu jak ochranka v Amsterdamu i na venkovní akci ( tedy ne v budově ) nevpustila týpka co byl v bandě s náma jenom pro to ,že měl tepláky . ..
Mohl je stokrát přesvědčovat ,že jsou od Armaniho ,ale prostě furt jsou to tepláky . ..My měly kraťasy nebo Jeansy a v pohodě . ..
Zavedl bych to všude . ..
Tepláky nosí lůza ! . ..
I kdyby stáli miliardu . ..
Každý den vidím v autobuse větší půlku malých smradů jak jede takhle do školy . ..
V teplákách ! . ..
My jsme za to v sedmé třídě naplivali na staršího deváťáka a když nás šel žalovat ,tak dostal poznámku on . ..
Za to ,že takhle přišel do školy . ..
Argument ,že tepláky jsou pohodlné a já se chci cítit dobře a je svoboda a můžu si nosit co chci ,může mít opět jen lůza . ..
V dnešní době je na výběr takové množství kalhot které jsou i pohodlnější než tepláky ,co do množství materiálů ,střihů a všeho ,že až . ..
Svoboda je ,to ano . ..
Nosit si můžu co chci ,to ano . ..
Ale jestli jsem člověk ,co jde mezi lidi radši půjdu v pytli od brambor než toto . ..
V teplakach nejdál od domu ,jsem byl vynést popelnice . ..
Ale kupte si je ,noste je . ..
Čím dražší ,tím lépe . ..
Furt budete jen lůza . ..
Jára Name
13. dubna 2024 • 07:32
Pamatuji si jak ve škole nám profesoři dělnického původu říkali, že jsme pošahaná generace, protože Jeans nosí pouze američtí dělníci. Správně jsme měli nosit jen tesilky s pukem a jen košili.Tak proč se najednou tolik divíte teplákům? Kdoví co se bude nosit za deset let.
Frank51482
11. dubna 2024 • 00:54
Jestli mají Rusky co ukázat, ať se ostatní pokochají. Autorka na tom asi nebude moc valně a asi nemá co ukázat, tak jenom prostě závidí. Je zajímavé, jak se kdejaká nula stará o jiné. Podobně jako o ponožky v sandálech. Ať se každý obléká, jak chce a ostatní mu můžou políbit zadek. Jinak naprosto zbytečný článek.
Petr Rožek
11. dubna 2024 • 14:00
@Frank51482 vy jste asi opravdu zabedněný a zaprděný morous. Vždyť jde o čistou srandu a ještě k tomu trefou!
Jan Grund
11. dubna 2024 • 00:23
A nebylo by lepší starat se jen o sebe a neřešit druhé co má kdo na sobě?Myslel jsem,že je rok 2024,ale je vidět že naše mentalita se ještě dlouho nezapře!Uprdění závistiví Čecháčci totálně bez vkusu jen se na ulicích rozhlédnout.V outdoorových hadrech bez špetky nápadu a citu pro módu.Nejhůře oblékaný národ v Evropě a možná i na světě.Ať si každý nosí co chce, když se v tom cítí dobře!!!
Petr Pištěk
11. dubna 2024 • 13:21
@Jan Grund Sory jako, ale ten článek je fakt trefnej, mám úplně stejnou zkušenost. Že se to evidentně neslučuje s vaším světonázorem neznamená, že je autorka závistivá ;)
Jan Grund
11. dubna 2024 • 13:44
@Petr Pištěk
Kdo proboha může řešit co má kdo na sobě?Jen závistiví Čeští Pepíci.V letadle a dopravě všeobecně snad neplatí žádný dress code!!!Každý ať se podívá sám na sebe.Ve světě poznám Čecha na sto honů ani nemusí promluvit.A že se někdo obléká pohodlně a nebo má svůj styl jen jen jeho svobodná věc.Stejně tak ty dredy na hlavě!!!Doporučuji více cestovat a vytáhnout si hlavu ze své ***e.
Uživatel_5411904
10. dubna 2024 • 19:55
Nedávno jsem letěla z Athén, nízkonákladovkou. Kvůli zpoždění, kdy nás nahnaly do prostoru bez WC i nezbytných zásuvek na mobily, jsem si stačila pozorně prohlédnout cestující. Jediní, kdo měli džíny a trika jsme byli my, starci. Jinak jak píšete, teplákovky nebo legíny, často na postavě 80 kg+. Ještě, že jsme zapadli aspoň s batohy. Příště už budu ,,zapálená" pro trendy.😂
Jan Grund
11. dubna 2024 • 01:37
@Uživatel_5411904
Ve vší slušnosti Vám odpovím jak jsem Vás pochopil.
Letěla jsem dobytčákem (nízkonákladovka) v montérkách (jeansy) zapařená jako 🐖a myslela si že jsem in.Pak jsem si všimla, že jeansy mám jen já....Tak příště až někam poletíte, doporučuji si jedny kvalitní tepláky nebo legíny pořídit a garantuji Vám,že už nebudete chtít cestovat jinak.Jinak ať si každý nosí co chce dle své libosti,ale nesuďte jiný 🙂a nebojte se že nebudete in,ba naopak.Pohodlí především 😉
Baboon
11. dubna 2024 • 13:56
@Jan Grund takže článek je vlastně pro Ruský pochvalný, protože nosí tepláky. Tak teď má autorka alespoň osypky, ne-li přímo pupínky jak "pralinky za pět".
Josef Šátava
10. dubna 2024 • 18:30
Chybí foto reportáž 😀😀😀
Uživatel_237602
10. dubna 2024 • 17:09
Za mne dobrýýý! ☺