Komentáře

Zpět na článek

Karel Steigerwald: Leninův smích aneb Rusko podporují ti, proti kterým vede svojí agresi

7 komentářů

Uživatel_5554973
20. dubna 2024 • 16:24
Články pana Steigerwalda jsou brilantní, přesné a s osvěžující jiskrou humoru.

Re: Elona Musk a Ukrajina, musím, nicméně upřesnit:
1.Fake news, ze Starlink byl cíleně vypnut nad Krymem aby poškodil ukrajinské vojenské operace byly vypuštěny nepřátelskými propagandisty. Naopak, Starlink hrál a hraje kritickou a nezaměnitelnou úlohu v organizaci ukrajinské obrany.
2. Od února 2024 byly terminály Starlink k prodeji na ruských webech, jako jsou Yandex.ru a strlnk.ru, které inzerují pokrmy jako „testované“ na okupovaných územích. SpaceX však popřela, že by se jejich terminály prodávaly, zasílaly nebo fungovaly v Rusku, a tvrdila, že podniky, které prodávají Starlink, „podvádějí své zákazníky“.
Miloslav Podhola
11. dubna 2024 • 15:54
Co napíši v Reflexu je vždy propaganda nebo někoho pomlouvají, krom neschopné Fialovy vlády,
A basta FIDLI.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
10. dubna 2024 • 16:17
Pan Musk vždy věděl kam vývoj směřuje a šel v jeho čele. No a pak jsou vlády, jako ta naše, která kouká ven na vývoj jenom přes zadek EU.😀
tempter
10. dubna 2024 • 20:48
@RASPUTIN Česky správně by bylo ze zadku a ne přes zadek. Když už vás to trolení baví, tak to dělejte pořádně. V Česku najdete dost kolaborantů, kteří vám to za pár rublů přeloží správně. Není zač.
Avatar - našinec}
našinec
10. dubna 2024 • 15:42
Soudruh Karel Steigerwald tradičně lže a překrucuje fakta. Je plno článků, kde jasně píší, jak to s Muskem a Starlinkem je.
Pavel Nyklíček
10. dubna 2024 • 16:45
@našinec
Nevím přesně jak to je ale souhlasím s vámi.
Nezdá se mi , že by článek byl reálný
thomas2
11. dubna 2024 • 08:26
@našinec - No nevim, jestli ma Steigerwald spravne informnace, ze Musk dovoluje Rusku pouzivat Starlink pro svou agresi proti Ukrajine, Ti bych se dost divil. I kdyz se mi Musk nelibi, myslim si, ze pokazil byvaly Twitter, ktery prejmenoval na X, ze tam povoluje velmi spatne chovani, jako sireni nenavisti proti treba jinym rasam, proti Zidum, je tam uz moc nenavisti, coz ovsem nepomaha lidstvu. Kdyz lide nenavidi jine skupiny lidi, to ovsem skodi lidstvu. To vede nejenom k diskriminaci, ale nekdy i k zabijeni lidi, kteri jine lidi nenavidi. Nejhorsi priklady takoveho zabijeni jsou genocidy. Tech se stalo hodne behem dejin, ty se staly i dost nedavo, napriklad v Rwande, kde ta genocida zabila snad milion lidi, nez skoncila, kdyz ten genocidni rezim byl porazen povstalci vedenymi nynejsim prezidentem Rwandy Paulem Kagame. Sice nemam na nej dobry nazor, on je vicemene diktator Rwandy, ale stejnak povstani vedene jim skoncilo tu genocidu v Rwande, proti Tutsum a proti tem, kteri byli proti zabijeni Tutsu. A tak kdyz bude Kagame stale prezidentem, tak tam zadna genocida nebude. Co se stane po jeho smrti, to nikdo nevi. A on, protoze je diktator, tak asi bude vladnout az do smrti. Ovsem je take moznost, ze bude svrzen. Ne vzdycky diktatori muzou vladnout az do smrti. Kazdopadne je pravda, ze vsechny genocidy behem dejin byly hrozne. To byly hrozne masove zlociny. A genocidy se vzdy stanou kvuli nekterym lidem, kteri nenavidi lidi z jine etnicity, kterou nenavidi. No nenavist muze vest k hroznym zlocinum. Lepsi je necitit nenavist k nikomu, ani k lidem, kteri se nam nelibi, ze si myslime, ze to jsou spatni lide. Tak ovsem nemam rad diktatory, ale necitim nenavist k nikomu. To jenom kazi cloveku povahu, kdyz nekoho nenavidi.