Zprávy

Zpět na článek

Ne znamená ne! Sněmovna schválila změnu vymezení znásilnění na nesouhlasný pohlavní styk

11 komentářů

Hulin No More
10. dubna 2024 • 17:46
Než si zapícháš, chtěj notářsky ověřený podpis
Avatar - Pärkund Roservaal}
Pärkund Roservaal
10. dubna 2024 • 17:25
Nesouhlas by oběť nemusela projevit pouze slovem, postačilo by gesto, pláč nebo zaujetí obranné pozice. Návrh počítá také s bezbranností oběti.... třeba kvůli .... silné opilosti 🍷🍾🍺🥴
Tak nevím asi ty soudy nemají nic lepšího na práci než řešit průkaznost souhlasu k sexu mezi dvěma opilcema 🙄
Avatar - našinec}
našinec
10. dubna 2024 • 15:55
Je zajímavé, že statisticky NE říkají častěji muži než ženy a je jim to ve výsledku prd platné
Hulin No More
10. dubna 2024 • 17:48
@našinec jednou jsem z legrace řekl ne a chtěla mě nechat zavřít do vazby
Avatar - našinec}
našinec
10. dubna 2024 • 15:27
Takže, když nějaký muž nebude chtít platit na dítě, tak bude stačit, když bude tvrdit, že spolusouložnici zcela jasně před stykem řekl NE!!!
pinkkk
10. dubna 2024 • 14:42
Požaduji okamžitý zákaz filmu Páni kluci. Z důvodů brutálního sexuálního nátlaku osoby s penisem na osobu s dělohou. ..."Ale jó. Ale né. Ale jó, Ale né....
Špatný vzor pro naši mládež.
Pavel Maleček
10. dubna 2024 • 14:04
Tak konečně - problém, který ze všeho nejvíc trápí naši společnost a brání v jejím rozvoji je konečně vyřešen. To za souhlasu všech přítomných poslanců. To především díky kvalifikovanému vedením poslankyně Taťány Malé. Jejiž odbornost je v této věci nezpochybitelně ztvrzena diplomkou o vlivu klimatu na chov králíků.
To proto, že k ní, v odborném zaujetí nad počtem a tvarem bobků s hlavou strčenou do králíkárny a tím v bezbranné pozici kdosi zezadu přistoupil a ... pak není divu, že z toho ztuhlá a doživotně traumatizovaná (z čehož ji dostalo až setkání - odháčkování s guruem Babišem) podstanou část diplomky musela opsat.
Až po letech totožnost neznámého násilníka sama Malá poodhalila, když při obhajobě své diplomky v obraně před novinářskými hyenami, co kvality její diplomky znevažovali v snaze zbavit jí (po pár dnech úspěšně) Babišem čerstvě přiděleného ministerského křesla, napsala že: na diplomové práci tvrdě jsem dřela (jak Nagyová u Nečase) a strávila u ní mnoho času. To ve velmi úzkém kontaktu s vedoucím práce. Následně jsem ji i ústně obhájila i před oponentem s hodnocením, ze kterého už tenkrát vyplynulo, že mám originální metodiku i závěry,“ hájíla se Malá...zdoj IDNES.
Čímž ovšem vznesla nejasnosti kým, kolika a jak k jejímu v experimentální králíkárně znásilnění došlo. A tak není divu, že s těmito zkušenostmi se zpravodajkou k činu znásilnění stala. To v podobě která vyvolává nadšení u množství žen ... které z prvotně dobrovolného sexu udělají znásilnění a muže přes soud pořádně podojí.
Vivat Česko je zachráněno a nic mu v cestě k zářným zítřkům nebrání. Až na to vymírání, protože od teď žádný myslící muž na ženu ani 3m klackem nesáhne. Nejspiš součást ďábelského Babišova plánu na rozvrácení důchodů, na což mu i Fialův vládní vehikl skočil. Babišovi to volby vyhraje a Taťána se konečně ministryní ... jedno čeho stane.
Richard Šebesta
10. dubna 2024 • 14:46
@Pavel Maleček Dobře napsáno a souhlasím. Malá je malá nejen jménem ale také vzrůstem i svými schopnostmi.
Richard Šebesta
10. dubna 2024 • 13:57
U dětí tam se není o čem bavit ta ochrana je jednoznačná. Hlavní problém který zde je ale odstraněn nebyl. Mnohé údajné oběti ohlašují znásilnění po dlouhé době dokonce po několika letech viz třeba kauza Feri (3-5 let). Tam je kámen úrazu proč až po tak dlouhé době ? Tyto skutky se pak s takto časovým odstupem velmi špatně prokazují. Opět si pomohu kauzou Feri mnoho žen pokud vím více jak 10 možná i více podalo na něho žalobu ale k soudu doputovaly pouze 3 ! To hovoří jasně o tom že tady je něco špatně.
Hulin No More
10. dubna 2024 • 17:54
@Richard Šebesta nemáš ani ponětí, čeho je schopná zhrzelá, podvedená, ponížená, žárlivá žena
Boris Závada
10. dubna 2024 • 13:26
A Feri už to ví?