Prostor X

Zpět na článek

Soltész: Slováci mají plné zuby života na západě. Pellegrini přinese klid na demontáž demokracie

125 komentářů

Jiří Lachman
6. května 2024 • 21:18
Nemyslím si že by se měli montovat dohromady věci jako životní úroveň a nové politické směřování pod taktovkou EU . Technologická vyspělost západních zemí je výsledkem prace lidí ne výsledkem práce jejich politiků. Politici EU naopak zatím zvrzali tèměř vše na co sáhli. Proto bych se vůbec neoháněl směřováním na západ , jelikož ten západ začíná ve velkém přebírat centrální řízení všeho a všech po vzoru soc. zemi, což není přirozené a dobře víme, že to nefunguje.
Frank51482
6. května 2024 • 08:16
V každé zemi se najde množina idiotů a nejinak je to na Slovensku. A nějaký Soltész není výjimkou. Západ vždy považoval státy střední a východní Evropy za druhou, ne-li třetí kategorii a podle toho se k nám chová. Jsme jen jejich kolonií kdo tvrdí něco jiného je zaslepený vůl.
Uživatel_5542819
18. dubna 2024 • 17:17
V hlavnej úlohe narcis a idiot zo Slovenska ...
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
10. dubna 2024 • 17:09
Jenom hlupák může za svůj přijmout život v západní multikulturní žumpě, plné násilí, lží, přetvářky a nenávisti proti lidem s jiným názorem. Jenom lidé, kterým je takovéto chování vlastní, mohou vidět v západu svůj vzor. 😐
Lucie Sitařová
12. dubna 2024 • 11:28
@RASPUTIN
Pracuju v Nemecku a Svycarsku celkem 13 let a zadne nenavisti proti lidem s jinym nazorem jsem si nevsimla. Naopak. Prijimaji vsechny nazory, proto prijimaji i migranty. Uz jen v textu si protirecite. Mate pravdu v tom, ze kvuli sve hyperkorektnosti jsou nauceni se o problemech s imigranty vubec nebavit. To bohuzel ano. Je to smutne. Ale na rozdil od nas jsou zvykli nelhat, nezavidet si, nepodezrivat, dokud se skutecne neprokaze vinik, NESTEZOVAT SI a dobre zachazet s osobni zodpovednosti, zadne role obeti. A to bychom se od nich mohli ucit. Ze si z nas delaji montovnu, drou obcas z delniku ve svych tovarnach v CR kuzi a maji z nas odbytiste povlu, ktery u nas prodavaji draz, nez doma, to uz je zase dalsi vec. A za to mohou i pitome nastavene ceske zakony 😔.
Ale to, jak jste to popsal, pravda fakt neni 👎
Richard Šebesta
18. dubna 2024 • 10:07
@Lucie Sitařová Naopak Rasputin má pravdu a vy lžete sama sobě.Kdo není slepý tak to vidí. Jste buď slepá nebo to nechcete vidět. Psát o tom nemá smysl. Kdybych měl vše jmenovat tak píšu 2 dny !
Lucie Sitařová
19. dubna 2024 • 09:50
@Richard Šebesta A kolik dní jste prožil v Německu, nebo ve Švýcarsku? Kolik tu máte pratel? Stal jste se součástí zdejší společnosti, takže opravdu máte přehled? Nebo svůj názor střílíte z gauče před televizí v naší malé zemi? Z čeho čerpáte informace? Hlavně z vlastních zkušeností, nebo z toho, co se k Vám doneslo, jste se doslechl, dočetl, dopátral? Nic z toho nenahradí zkušenost, kdy prožijete v dané zemi několik let (nikoliv dnů, či týdnů!).
Petra Juhasova
10. dubna 2024 • 16:52
Výborný rozhovor. Je na čase sa pridať k Arpimu v Prahe
Uživatel_5330290
9. dubna 2024 • 21:25
Výborný rozhovor, děkuji 👍
Avatar - našinec}
našinec
9. dubna 2024 • 17:30
Bohužel průběhu času se role ČR a SVK obrátily. SVK bylo mladé aktivistické, ČR k věci přistupovala s nadhledem. ...Vládní představitelé ČR by se měli zachovat alespoň stejně rozumně jako prezidentka SVK Čaputová.
Alexi Kostukevic
9. dubna 2024 • 15:20
Jj Slovensko najde lepší spojence. Mají na výběr. Tak stručně... Odevzdat euro, auto průmysl, dotace, vyskočit s NATO a evro zóny. Žádný šengen. Uzavřít hranice nejisté spojence. A Slovensko je svobodné.
Avatar - našinec}
našinec
9. dubna 2024 • 17:21
@Alexi Kostukevic Napsal jste to dobře, jen obráceně. SVK je mnohem více etablované v EU než ČR. A je si toho vědomo.
Jiri Koudela
9. dubna 2024 • 14:50
Ti lidé na Slovensku vidí, že z nich má západ otroky a nikdy je mezi sebe nevezme, takže nemel hovna. Anglosaský svět je plný lží, manipulace, nenávisti.. Tolik let po "revoluci" a stále jsme pro západ lidé druhé kategorie, což se jasně ukazuje v tom, kolik platí západní firma lidem na západě a kolik u nás, nebo na Slovensku. Ty vaše kydy už jsou jen k smíchu.. 😘
lug70
9. dubna 2024 • 15:05
@Jiri Koudela Spíš jsme pro západ lidé až třetí kategorie. I na ty hordy černých nepřizpůsobivých migrantů západ nepohlíží tak křivým okem, jako na nás. Pro západ jsme jen podřadní slovanští míšenci a hlavně levní montotroci pro jejich montovny. Udělal si z nás kolonie a odbytiště předraženého jinde neprodejného jejich odpadu. Na to jsme jim akorát dobří.
Uživatel_5417695
9. dubna 2024 • 15:48
@lug70 Já na tom takzvaném západě prožil celkem něco kolem patnácti let. Pracoval jsem v inženýrské profesi. A nikdy jsem se necítil jako člověk nižší kategorie. Měl jsem tam řadu přátel. V Německu a ve Švýcarsku, kde jsem tehdy žil, jsem několikrát byl kolegy pozván do rodiny na grilo­vačku­...at­d....
Jo, a koleno mi ve Švýcarsku léčil před dvaceti lety lékař Tomáš Drobný - špičkový lékař a šéf ortopedické kliniky v Curychu.
Vzpomínám si, že na vizitce na dveřích měl své jméno vyvedené hezky s čárkama a háčkama. Ten se určitě také necítil jako člověk nižší kategorie - naopak byl ve švýcarské odborné společnosti velmi vysoce uznávaný a na ortopedické výkony k němu jezdili např. světoví tenisti.
Takovýchto lidí českého původu jsem ve Švýcarsku i v Německu potkal víc. Žádný z nich se necítil jako člověk třetí kategorie.
Vlastimil S.
9. dubna 2024 • 16:49
@Uživatel_5417695
👍👍👍.
Richard Šebesta
9. dubna 2024 • 18:04
@Uživatel_5417695 Ich habe eine Frage ? Warum sind Sie nicht in der Schweiz geblieben ? Wollen Sie in der Tschechei sterben ?
Hulin No More
9. dubna 2024 • 15:09
@Jiri Koudela anglosaský svět je skvělý: příjemní lidé, státní správa neháže lidem klacky pod nohy, nebuzeruje, naopak jim pomáhá. My jsme lidé druhé kategorie, protože se staráme hlavně o to, jak se podělat. Čím větší pr del, tím víc to platí. Jejich kultura je úplně nikde jinde než ta naše.
Richard Šebesta
9. dubna 2024 • 15:21
@Hulin No More Jo jejich svět je jiný ? Bordel tam mají jako my. Plácáš nesmysly. Ale víš co mi na tobě vadí ? Jsi falešný člověk. Nevadí mi že máš jiný názor to je celkem normální ale že jsi komunista myšlením a hlásíš se k demo hodnotám.Stačila mi tvoje reakce na můj text o Drulákovi.Drulák byl vyhozen z UMV neoprávněně a ty na to reaguješ že je to správné že to je proruský kolaborant. Takže komunistický názor kdo nejde s námi jde proti nám ? To je tvoje norma ? Tak pak to přiznej že nejsi demokrat ale že miluješ komunistický nebo eurounijní diktát. Bude to aspoň férové. Ale od tebe chtít něco férového ? to je asi NESMYSL že ?
Hulin No More
9. dubna 2024 • 16:15
@Richard Šebesta Jak dlouho jsi byl venku?
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
9. dubna 2024 • 15:44
@Hulin No More
některým lidem člověk NIKDY nevysvětlí, že mzda či plat závisí od produktivity práce. Marná snaha, já to dávno vzdal. A stačí se podívat na to, jak dlouho trvá v Německu oprava mostu a jak dlouho trvá totéž u nás. Lidé si neustále pletou intenzitu práce a produktivitu práce... Nemluvě o tom, že u nás se půlka rozkrade...
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
9. dubna 2024 • 15:41
@Jiri Koudela
A kolik platí "našim lidem" český majitel? Teď sis naběhl na vlastní vidle s rozběhem. Kupříkladu firma Agrofert nabízí lidem nástupní mzdu pod úrovní minimální mzdy...))))) Nikdo u nás nebrání nikomu založit si firmu a dávat svým zaměstnancům 5 tisíc euro měsíčně na pozici skladník. Otázka je, zda zkrachuje do týdne nebo až za měsíc... Já tyhle hraběcí rady miluji...
Vlastimil S.
9. dubna 2024 • 16:51
@Uživatel_5734171
👍👍👍.
Miloslav Podhola
9. dubna 2024 • 13:11
Pisálek z Reflexu opět blafuje. Jestli někdo již demontoval demokracií, tak je pětikoaliční vláda a její příznivci v ČR.
Z demokratických vystoupení dělají desinformace, při čemž největšími desinformacemi jsou jejich nesplněné sliby, tedy lži.
Pavel Maleček
9. dubna 2024 • 12:58
Soltézs ...„Zvolení Pellegriniho prezidentem ukazuje, že většina slovenské společnosti nikdy nepřijala za svůj západní způsob života. Lidé na Slovensku chtějí jen materiální výdobytky západu, chtějí jen ty mercedesy, ale ne pravidla,“

No teď aby nám ještě tenhle myslitel, co zbaběle opustil svou vlast vysvětlil, co to ten západní způsob života a jeho pravidla je. On se nám totiž Západ z bašty demokracie v posledních desítkách let proměnil v společnost ovládanou ideologickými fanatiky (a z toho profitujícím byznysem), kteří za keců o vylepšování demokracie ji rozkládají a mění v socialistickou totalitu fašistického typu. Kde vládne korporát socialistů, velkobyznysu a kazatelů -aktivistů jediné přípustné "pravdy".
"Pravdy" v podobě neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebemrskačstvím a falešným dobrem a rovností pro všechny, vládnoucí "elitu" víc.
Slováci se po vraždách jasně provedených Ficovými mafiány vzbouřili, což k moci přivedlo právě takové neomarx-progres fanatiky a k prezidentování stejně zmagořenou Čaputovou. Ti místo aby razantně Ficovu mafii zlikvidovali, začali konzervativním Slovákům vnucovat neomarx-progres se vší bídou, kterou na Západě způsobuje.
Což v Slovácích, jinak schopných žít dle pravidel skutečné demokracie, tak jak na Západě fungovala před r. 1990 vzbudilo temné pudy nacionálního luďáctví. A přes ně se Fico zět k moci vrátil. A předvedl to co mu jde, společnost ovládnout přes strach, závist a nenávist, což i Pellegriniho k prezidentování přivedlo. Ovšem v roli Ficova poskoka.
Tohle Soltézs samozřejmě nepřizná. Tedy to, že za návratem Fica s jeho otočením vládního kormidla na východ k asijské-ruské despocii, je Soltézsova společenská bublina nafrněných lepšolidí, co Slovákům nepřijatelnou ideologii neomarx-progresu vnucovat začala.
Svou a své bubliny ubohost potvrzuje tím, že místo aby přiznal svou vinu, ještě po řadových Slovácích plive a jakési podlidi z nich dělá. Ubohost nad ubohost.
Not like Somebody
9. dubna 2024 • 13:03
@Pavel Maleček myslitel, co zbaběle opustil svou vlast
...to jo fakt 🫣🙄😬 tak v tom případě má Česko čtvrt milionu zbabělců v zahraničí 😆😂
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
9. dubna 2024 • 11:54
Fico, Orbán, Okamura, Bureš a další podobní kuliferdové nechápou jednu věc. EU a NATO se NEBUDOU měnit podle toho, co bychom si přáli my. A už vůbec ne podle toho, co by si přáli rusáci. Vystoupit z obou organizací je naprosto jednoduché. Pokud nechce Fico respektovat EU a její pravidla, ještě v tomto volebním období může Slovensko z EU vystoupit. Nebo dojde k druhému scénáři, což je podle mého pravděpodobnější, že z EU naopak "vystoupí" země jako Německo, Skandinávie, Benelux a další čistí plátci a založí nový spolek na jiné bázi. A zbytek EU (jih a východ) zdechne do pár let, protože je drží jen dotace a vyžírka... Protože není normální, aby půlka politické reprezentace považovala za největší zlo EU... Stačí si poslechnout ANO, SPD, KSČM nebo PRO... Já být německým daňovým soumarem, tak toho mám už plné zuby...
Not like Somebody
9. dubna 2024 • 12:23
@Uživatel_5734171 Fico, Orbán, Okamura i Babiš velmi dobře chápou schizofrénii jejich politického tance, dobře vědí, že pro jejich oligarchistické manýry má pochopení jen Rus ale EU potřebují jako hlavní zdroj jejich majetku 🙃 tančí mezi proudy jak to jde, snaží se zuby nechty aby jim to fungovalo co nejdéle to půjde, i tak každý z nich občas někde narazí 😬 někdy na ústavní soudy, jindy na evropskou radu nebo na odvážné novináře, občas je zradí někdo z jejich pohunků, sem tam se nechtěně odkopají sami ale jsou to všechni do jednoho sociopatičtí lháři, brutální populisti bez jakýchkoliv náznaků svědomí, obklopeni velkým množstvím nosičů vody a užitečných idiotů, takže si se situací vždy nějak poradí 😎
Vlastimil S.
9. dubna 2024 • 16:53
@Not like Somebody
👍👍👍.
Miloslav Podhola
9. dubna 2024 • 13:20
@Uživatel_5734171
Ty to máš řádně popletené, neumiš pojmenovat svého největšího nepřítele.
Burešů znam přehršli, ale žádný není v politice.

EU i NATO potřebují ve vedení hlavy a ne kývače, toužící po světové válce.
Richard Šebesta
9. dubna 2024 • 13:22
@Uživatel_5734171 Velký omyl EU se už mění a to mnoho let. V něco co většina lidí jak u nás tak na západě nechce ale elity no spíše hloupé vedení to nechce vidět. Když jen vezmu naši republiku tak skoro všechny strany a to i ty co jsou už mimo sněmovnu (soc.dem.) mluví nebo mluvily , že jsme sice jasně ukotvení v EU, ale že EU potřebuje reformu. Říkal to Fiala i Bureš, svého času Sobotka šéf ČSSD o SPD ani nemluvě ti by klidně i vystoupili. Jenže jak už jsem psal kafrají o tom všichni ale nikdo mluvím o našich politicích proto neudělal nic. Oni všichni ti politici jsou neskutečně falešní lžou lidem doma aby jim řekli že jako něco chtějí dělat ale v Bruselu se chovají úplně opačně. Pochopitelně více jak 100 % to platí o europoslancích. EU je odsouzena k zániku a je to jen otázka času.
jerryx
9. dubna 2024 • 11:53
Proti Ficovi nestojí demokraté ,ale strana se jménem Progresivní Slovensko s extrémistickým programem , v podstatě jen pro klimafanatiky a genderové aktivisty. Dále novináři a aktivisté podporovaní Open Society Fund, což je organizace založená George Sorosem. Tohle je stále zamlčováno a vlastně tihle venkovanům říkají, vy budete pracovat, platit nás ze svých daní a my vámi budeme pohrdat a přikazovat vám, co smíte a nesmíte. A pak se diví, že volí Fica. Tihle levicoví fanatici Západ ohrožují a oslabují a pokud není na výběr, pak lidi volí populisty.
Miloslav Podhola
9. dubna 2024 • 13:22
@jerryx
Výborně vystiženo a popsáno!
jerryx
9. dubna 2024 • 21:51
@Miloslav Podhola Abych se vrátil k Německu, jezdím tam s rodinou, manželka vyučuje němčinu, tak mě to taky začalo bavit. Představa, že je tam nebezpečno, je přehnaná, nicméně se to tam změnilo k horšímu. Třeba na Alexanderplatzu v Berlíně se večer docela dobře sedí , u stanice ZOO to dnes dokonce vypadá líp, než v tom filmu o feťácích. Všude je tam ale plno policajtů. V poslední době jsem zažil ještě na víc dní Drážďany,Lipsko, Brémy, nikde jsem se večer nebál. Syn ,kterému je 18 , trávil Silvestra v Berlíně klubu. Ono je rozdíl kvalitativní sešup( čistota, vlaky...) a vyložené nebezpečí a to tam zatím rozhodně není.
capka kamil
9. dubna 2024 • 11:39
Na západě je dnes už jen fet a násilí a zkažená společnost. Západ vymivá mozky lidem jen přes moderní telefony a auta ale o tom život není. Zdegenerovaná mládež co nic neumí a nikdy nic nedokáže, tak jako někteří jejich rodiče v životě dokázali. Západ si chce jen přes dluhy zotročit populaci a společnost toto je novodobé otroctví po celý život. Lidé jsou hloupí a hloupí se už i rodí v dnešní době. Lidé neznají hodnotu života. Pro peníze a pár fotek, které vystaví na FB z dovolené by snad byli ochotni dát a zradit všechno okol sebe i rodinu a zadluzit i své potomky.
Uživatel_5417695
9. dubna 2024 • 11:47
@capka kamil No jo, ale na východě - tedy v Rusku je to ještě horší. V Rusku je daleko větší procento HIV pozitivních a nakažených tuberou než je na západě, v Rusku je daleko větší procento narkomanů a alkoholiků než je v EU, daleko větší procento rozvodů a násilí v rodinách než je na západě. V Rusku je také nižší průměrný věk dožití než je na západě.

Tak teď babo raď. Kde je to reálně lepší než na západě?

Mimochodem, na západě platí - jaký si to uděláš, takový to máš. Můžete se věnovat svým koníčkům, můžete se profesně vzdělávat, studovat, učit se jazyky, můžete sportovat, máte přístup k jakékoliv literatuře. Nikdo vás v pozitivních aktivitách neomezuje. Nikdo vás přece nenutí fetovat a chlastat. Např. já vůbec nepiju alkohol - opravdu naprosto žádný, ani žádné jiné drogy. Je to jen moje osobní rozhodnutí.
Prostě a jednoduše - na západě máte svobodu a je jen na vás jak tuto svobodu vy osobně využijete.
jerryx
9. dubna 2024 • 11:59
@Uživatel_5417695 Vzhledem k tradicím je pořád lepší ten Západ než Východ. Ještě je pořád dost důvodů, proč rád jezdím do Německa, i když Angela a extrémističtí Zelení zkazili , co mohli.
Miloslav Podhola
9. dubna 2024 • 13:27
@jerryx
Neber sebou ale žádnou ženu,mohli by ti jí nádrženi imigranti znásilnit, či zabít.
V posledním období tam bylo asi 6000 takových trestných činů imigrantů.
Vlastimil S.
9. dubna 2024 • 16:55
@Uživatel_5417695
👍👍👍👍👍.
Papanikula
9. dubna 2024 • 11:48
@capka kamil
a komunista na hradě souhlasil s okupaci Československa v roce 1968 Varšavskou smlouvou - včetně ukrajiny
Not like Somebody
9. dubna 2024 • 12:29
@capka kamil málokdo z té zdegenerované mládeže by napsal vymívá mozky 🫣🥱
Uživatel_5417695
9. dubna 2024 • 14:41
@Not like Somebody
Asatin
9. dubna 2024 • 11:10
Richard Sebesta Jen kamuflujes a skutecnosti jak rusove jednali u nas v 68 a ted na Ukrajine jsou stejne, zlocinne a to se u nas klidne muze zopakovat.Rusove nejednaji,jen napadaji cizi staty a jeji historie 13 valek to jen potvrzuje.A taky je prohrali..Ses jen putinuv uzitecnej idiot.
Avatar - epr3}
epr3
9. dubna 2024 • 11:41
@Asatin Tobě tak čistě vysavovali kedlubničku, až je to dojemné. Prosťáček tady rozdává moudra. Ajatýnku, Ajatýnku...
Asatin
9. dubna 2024 • 13:04
@epr3 Historie ti smrdi ze..
jerryx
9. dubna 2024 • 21:36
@Asatin
Frank51482
9. dubna 2024 • 10:59
Ten Arpád Soltész z Horních Uher je už podle jména opravdu typický Slovák. Jen klid Arpáde, brzy budou mít plné zuby té své "demokracie" i lidé na západě. Není to jen o Mercedesech, ale o kvalitě života, kde tě nikdo nesvazuje tisícovkami vyhlášek, zákonů a nesmyslných předpisů. Kde tě nikdo nesleduje kamerami i na záchodcích. Kde ti lepšolidé kradou v miliardách, žvaní o uhlíkové stopě a sami se na ní podílejí nejvíce. Brzy budou mít plné zuby společnosti, kde úchylové jsou upředňostňováni před normálními obyvateli. A nestěhuj se k nám. My vás už tady máme desetitisíce a možná statisíce a to docela stačí. Zkrátka podle všech idiotů je demokracie, když je všechno podle jejich představ. Když zvítězí něco jiného, tak jsou z toho na mrtvici, rázem kvičí jako podsvinčata a je po demokracii.
Uživatel_5417695
9. dubna 2024 • 10:45
Slováci mají plné právo na rozhodnutí jaké udělali. Je to jen jejich věc, jakou cestou se chtějí vydat.

Co ale není jejich věc - EU do Slovenska stále nalévá velké množství peněz pocházejících z daní občanů ostatních států EU - zejména od Němců.
Naprosto pochopím, když se Němcům už dál nebude chtít platit peníze na Slovensko jehož občané už 2x dali jasně najevo, že spolky EU a také NATO považují za své nepřátele. Vůbec se tedy nebudu divit tomu, když ostatní země EU nebudou chtít Slovensko dál finančně podporovat a EU tedy Slovensku zastaví toky peněz z evropských finančních fondů.
Slovensko by také mělo ze spolků EU a NATO odejít. Je schizofrenické být členem nějakého spolku a zároveň o tomto spolku hovořit jako o svém nepříteli.
Hulin No More
9. dubna 2024 • 10:52
@Uživatel_5417695 Retardovaný Fico se divil tomu, že když vojensky nepomáhá Ukrajině, tak mu NATO sebere svoje rakety.
Avatar - našinec}
našinec
9. dubna 2024 • 11:17
@Hulin No More SVK se demilitarizovalo ve prospěch UA a NATO, proto Fico má právo se divit.
Hulin No More
9. dubna 2024 • 11:38
@našinec jo takhle, oni si to chtěli odbojovat sami... Promiň, já nepochopil, že Slováci chtějí porazit Rusko
Vlastimil S.
9. dubna 2024 • 16:59
@našinec
🤣🤣🤣.
Papanikula
9. dubna 2024 • 10:25
A co teprve Češi vláda Nutelly zavadi cenzury jiné názory než ten Fialuv je proruský , občane jsou stíháni a souzeni za názor

nemám tedy vůbec potuchy o tom, co pan Cyril Svoboda tak hrozného panu ministrovi životního prostředí udělal. Pokud vylil vyjetý olej tam, kam neměl, potrestejte ho. Pokud řekl v rozhovoru svůj názor, který vám vadí, diskutujte s ním, přesvědčte ho argumenty o jeho nesprávném postoji. Veřejně jej ocejchovat a pak jej demonstrativně vyloučit? Co takhle jej rovnou upálit? (samozřejmě nadsázka). Neumíte najít shodu na mimostranické úrovni (nemyslím SPOLU, které pro přežití na výsluní potřebujete) a už ani nedokážete rozumně diskutovat uvnitř své strany? Jak chcete diskutovat s normálními voliči, když to neumíte s exministrem? Pro mě super signál před volbami.
Cyril Svoboda mi v paměti zůstává zejména jako slušný člověk, jehož by si členové KDU měli považovat.
Hladík jako ministr ŽP je zcela neviditelný, myšlenkově sterilní a svému sektoru nerozumí. Ale ve svatém zápalu zalíbit se okolí připomíná pátera Koniáše nebo inkvizitora Bobliga z Edelstadtu.

Mimochodem dva bolševiky jste volili a mate je na hradě a komunisticky lampasak byl připraven 17. Listopadu 1989 potlačit naši demonstraci na Národní třídě , styďte se
Avatar - našinec}
našinec
9. dubna 2024 • 10:30
@Papanikula Mno, on pan Hladík také není zrovna pan čistý, viz jeho kauza v Brně.
jerryx
9. dubna 2024 • 12:02
@našinec A ani neví, že ho Blažek zachránil ne proto, že by byl schopný, ale spíš proto, že by to mohlo ohrozit i primátorku Vaňkovou. Ale mohl toho hlupáka uklidit jinam, než do vlády.
Avatar - našinec}
našinec
9. dubna 2024 • 09:47
Demokracie neznamená Západ či kapitalismus. Demokracie tu je přes 2600 let a buržoazie nějakých 250 let. Přijde mi jako neskonalá drzost, když Západ dělá, že má patent na demokracii.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
9. dubna 2024 • 10:25
@našinec
Japonsko, Austrálie, Nový Zéland nebo Jižní Korea je Západ? Ne, demokracie má své atributy, kdo je splňuje, má demokracii. Likvidace občanské společnosti tím atributem není, stejně jako tím atributem není vraždění či zavírání nepohodlných novinářů...
Avatar - našinec}
našinec
9. dubna 2024 • 10:35
@Uživatel_5734171 Již níže jsem psal, že demokracie je výdobytek otrokářské společnosti, což si málokdo uvědomuje....Naši ministři oslavovali smrt nepohodlných ruských a palestinských novinářů, které zabila UA a ISR. To jste měl na mysli? Stejně tak čeští novináři dohnali ke smrti svého kolegu, který podporoval Zemana.
Hulin No More
9. dubna 2024 • 11:11
@našinec tak asi psali s*
Richard Šebesta
9. dubna 2024 • 10:45
@našinec Demokratický západ zahnívá zaživa.Zrovna nyní je na seznamkách o tom jak se v Deutschlandu aktivují radikální muslimové
ve věku 20-40 let jezdí v drahých autech a mají za cíl závést tam zákon šarijá. A co na to tamní vláda v Berlíně ? Bezradně na to čumí jak nic neumí. Místo řešení těchto důležitých problémů se snaží odvrátit pozornost Němců na téma jako pokračování války na Ukrajině atd.To je bomba !
Asatin
9. dubna 2024 • 09:06
Knazko to rekl na rovinu,,Fico preda Slovensko Putinovi na taliri""a u nas jsou takovi zmetci taky v cele s Konecnou a emigrantem Babisem a dalsi.Z Italije pronikl jeden plan jak ukoncit valku na Ukrajine,Rusum zustane okupovana uzemi a zbytek Ukrajiny bude okamzite prijato do Nato.No a bude mir.Chcimirove muzou jasat.Akorat se nevi co nat Ukrajinci...
Richard Šebesta
9. dubna 2024 • 09:11
@Asatin To je pravda , souhlasím. Ukrajinců se nikdo neptá hlavně Zelenský ani západ. Statisíce se skrývají a nechtějí už bojovat ale to se nějak nehodí do plánů NATO a Zelenského.
Hulin No More
9. dubna 2024 • 09:29
@Richard Šebesta už jednou jsem ti psal, ať si zajedeš na Ukrajinu a řekneš jim to osobně. Sice tě přivážou ke sloupu, zbijí tě jako psa nebo Usyk Furyho, ale máš demokracii. Můžeš se tam vykecat.
Asatin
9. dubna 2024 • 09:53
@Richard Šebesta No, az prijdou rusove pres otevrene Slovensk do Ceska,tak ti reknou,,Ja velitel a ty debil" a tobe na zachode bude stacit akorat rude pravo,protoze rus ti ukradne i toaletak.
Richard Šebesta
9. dubna 2024 • 10:18
@Asatin Ty jsi primitiv já o voze ty o koze a vidím že s lidmi tvého typu jako ty a Hulin je diskuse zbytečná.Jen jsem napsal že podle důvěryhodných zdrojů až 500.000 ukrajinským mužů již nechce bojovat. Taky pochopili zřejmě že tahle válka nemá vojenské řešení. Jsi schopen vnímat smysl těch vět ? Myslím že ne.Skutečně i mez vámi stoupenci jediné pravdy jsou rozdíly.Třeba diskutující 5734171 ten je chytřejší nebo spíše má větší inteligenci než ty a hulin.. Když napíšu něco co neumí vyvrátit anebo by musel přiznat že mám pravdu , vyřeší to tím že na to nereaguje. Ty a tobě podobní klidně začnete psát svoje hnoje a je vám úplně jedno že píšete za prvé nesmysly a za druhé vůbec ne k věci.
Hulin No More
9. dubna 2024 • 10:32
@Richard Šebesta zamyslel ses někdy nad tím, že jsi vůbec nepochopil, že je to k věci?
Avatar - našinec}
našinec
9. dubna 2024 • 10:10
@Asatin Tohle celé šlo udělat již před válkou a lépe. Stačilo uznat Krym za ruský. Uznat DLR a LLR, čímž by UA nebyla ve válce a okamžitě mohla být přijatá do struktur NATO. Zároveň by DLR a LLR sloužily jako nárazníkové pásmo mezi NATO a RF, což by uspokojilo RF ohledně červené linie.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
9. dubna 2024 • 10:28
@našinec
je hezké, jak hoši porcujete cizí zemi... Takže bude v pořádku, až k tobě domů přijde kuliferda, řekne, že nepotřebuješ dvě auta a jedno ti sebere? Já už v takové zemi žít nechci, jednou mi to stačilo...
Avatar - našinec}
našinec
9. dubna 2024 • 10:58
@Uživatel_5734171 Tohle mnou zmiňované řešení by bývalo nejlogičtější a nejpragmatičtější. Krym byl odjakživa ruský, po vzniku v roce 1991 nechtěl být součástí UA, Ukrajinci tam jsou výraznou menšinou, která hovoří převážně rusky,...Takže jediní, komu by Krym(Sevastopol) chyběl, by bylo USA.....Novorusko bylo připojeno k UA před 100 lety a ruština a ruskojazyčné obyvatelstvo tam převažovalo. A dokonce je tam relativně hodně i Bělorusů, s ohledem na to, kolik má samotná BLR obyvatel.
Richard Šebesta
9. dubna 2024 • 13:13
@našinec Vidím to podobně ne-li zcela stejně.
Papanikula
9. dubna 2024 • 10:44
@Asatin
Mladí Ukrajinci utíkají z Ukrajiny , aby nemuseli válčit za Zelenskeho.
v Evropě jich jeusajně Cca 500 000 mladíků z Ukrajiny .

Volby na Ukrajině nejsou , tak nemuzeme predikovat , jaké tam jsou nálady.

Hezky slunečný den
Avatar - našinec}
našinec
9. dubna 2024 • 11:01
@Papanikula I kdyby volby na UA byly, tak by rozhodně nebyly demokratické. Skutečně poslední demokratické volby na Ukrajině se konaly 28. října 2012. Jednalo se o parlamentní volby, ve kterých zvítězila Strana regionů Viktora Janukovyče se ziskem 206 křesel v parlamentu.
Hulin No More
9. dubna 2024 • 11:09
@Papanikula děláš si marné naděje
Avatar - epr3}
epr3
9. dubna 2024 • 09:04
@Uživatel_5734171, @Thomas Ireland, @Mirek Ohmálek, @Not like Somebody Zkuste taky někdy číst něco jiného než Reflex, Forum24 a všechen mainstream. A můžete začít tady: http­s://ww­w.no­vare­publi­ka.cz­/2024/­04/ma-pravdu-predsedkyne
A než začnete psát blbosti o dezolátním tisku a podobně, zkuste si demokraticky zapolemizovat s obsahem, ju? Schválně, jestli to dokážete. Zpravidla mají ti s plnou hubou demokracie velký problém se smysluplně k čemukoliv vyjádřit. Podezírám vás, že jste přesně ten případ.
Not like Somebody
9. dubna 2024 • 10:18
@epr3 no jasně proč si číst články na Reflexu 🤷🏻‍♂️ proč ne na serveru co slouží SPD jako hlásná trouba 🤣😂😆 SPD to je skupinka která se vedle té Ficové rozhodně stydět nemusí 🥳

Tak to snad raději už i Babiše, to je sice podobný psychopat jako je Pitomio ale alespoň to není xenofóbní fašista 🫣

Jinak jsi nás ale podezíral správně, k tomu co tenhle server hlásá opravdu nemáme co říct 😵‍💫
Avatar - epr3}
epr3
9. dubna 2024 • 11:36
@Not like Somebody Správně jsem odhadl, k věci nic. Kdyby jsi sem nemohl sázet smajlíky, nic by jsi nevypotil.
Not like Somebody
9. dubna 2024 • 11:40
@epr3 chápu, že to mezi smajlíkama se pro někoho těžko louská 😁🤣😛
Richard Šebesta
9. dubna 2024 • 08:51
Arpád Soltesz je slovenský Maďar . Znám ho je to známý žurnalista a znám ho i z doby kdy psal a komentoval zločiny mafie na Slovensku. Sám byl postižen když ho mafiáni málem zabili. Proto si ho vážím pro jeho odvahu. Je zcela zřejmé proč nešel do Maďarska ? Orbán není jeho šálek kávy. Politicky se s ním ale neshodnu.. Fico a jeho vláda určitě dělá blbost s tím co chystají v televizi a celkově s médii. Pamatuji třeba že podobně se choval i Mečiar . Na druhou stranu u nás ta demokracie pod Fialou a současnou ČT není o moc lepší.Uvedu jen jeden z mnoha příkladů. Bývalý diplomat a profesor Drulák byl vyhozen jinak to napsat nejde z UMZ jež spadá pod MZ. Jako důvod uvedli Bilakovi a Husákovi žáci pod vedením Lipavského reorganizaci. Což byl zcela identický a klasický důvod jež používali i soudruzi za minulého režimu.Profesor Drulák se ale nedal a vyhrál soud i odvolání. Jeho názory se totiž tlupě okolo Lipavského nelíbily. Nebyly v souladu s jejich představami. Nikdo ze Drulákovi ani neomluvil a naše údajně " demokratická " média ? Třeba ČT se o tom ani nezmínila, že vyhrál soud. Být něco podobného na Slovensku nyní budou o tom básnit týden. Takže Herr Soltesz není všechno zlato co se třpytí a i v Česku může novinář či dokonce i bývalý diplomat narazit když říká něco jiného co mainstream. A ještě dodám že podobných případů jako je profesor Drulák je i u nás jistě více ale ne každý se chce soudit a má na to odvahu a trpělivost a taky peníze.
Hulin No More
9. dubna 2024 • 09:24
@Richard Šebesta máš na mysli toho ruského kolaboranta, co jde proti pomocí Ukrajině? Ve státní správě prozápadní země nemá co dělat. Co to tady zase šaškuješ?
Richard Šebesta
9. dubna 2024 • 09:33
@Hulin No More A ty jsi jaký kolaborant " DEMOKRATE " Bilakův nebo západní. Řekni a přiznej barvu.
Pavel Vlček
9. dubna 2024 • 08:51
Pellegrini přinese klid na demontáž washingtonsko-bruselské obamovsko-bidenovské liberální demokratury !!!
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
9. dubna 2024 • 10:29
@Pavel Vlček
koukám, že jsi na plech od rána...)))
martin simunek
9. dubna 2024 • 08:46
Tenhle problém má spousta lidí i u nás. Závistivě koukají na Německo, ale vidí tam jen ty prachy, ne to, co k nim vede.
Za socíku byli zvyklí být z práce doma v půl třetí, moc se nepředřít, občas si přilepšit ze státního, nadávat a ... závidět západním Němcům ty prachy.
Richard Šebesta
9. dubna 2024 • 09:06
@martin simunek Dnes ale není Němcům a vůbec západním zemím co závidět. Nezvládnutá migrace propagace Multi-kulti a dalších nesmyslů co dělá Brusel dělá z EU nedemokratickou a naopak byrokratickou organizaci. Slyšel jsem i názor a je mi blízký že EU záměrně nechce mír na Ukrajině a naopak podporuje vojnu aby odlákala pozornost od svých neřešených problémů (migrace,stávky zemědělců atd).Hovoří proto i fakt že samotná EU nikdy aspoň já o tom nevím nevypracovala jediný mírový scénář války na Ukrajině.
Martin Kopecký
9. dubna 2024 • 08:38
Pan Arpad, dle jména s kořeny v Maďarsku, vypíchl některé fakta a šikovně je užívá k tomu aby nás , v Čechách, na Moravě a ve Slezsku, přesvědčil, že on je ten "srdeční" Slovák s nejčistšími myšlenkami a úmysly ve střední Evropě. Říká se tomu "manipulace", byť malá a hlavně průhledná.
Nuže synu slovensko-madarskeho národa, či naopak, vrať se a bojuj za svou představu o demokracií, samozřejmě bez těch nejnižších pudů. Buď statečná, slovy paní Růžičkové, ty sragoro!!
Takovych jako jsi Ty, máme u nás přehršle!
Bojuj za práva slovenského lidu, který, jak je již známo, si docela demokraticky zvolil prezidenta, a neprilevej další kal do našeho fialového bahynka!
Neber si příklad z bohatých
Ukrajinců, kteří jezdí po ČR v autech kolem 2 mega a výše, spřádají zde své sítě a plány, které ale , bohužel, neobsahují úmysl jít domů, a jak si přeje jejich prezidentsky komik (či naopak?) statečně bojovat proti zlým Rusům!
Držíme palce!!
Pavel Vlček
9. dubna 2024 • 08:55
@Martin Kopecký
Svatá pravda !!!
Richard Šebesta
9. dubna 2024 • 09:15
@Martin Kopecký Něco na tom bude co píšete.
Hulin No More
9. dubna 2024 • 07:35
Na kdy mají naplánovaný první pokus probit se přes Ukrajinu do Ruska?
Richard Šebesta
9. dubna 2024 • 08:10
@Hulin No More Co to způsobilo buď jsi totálně zdrogovaný že plácáš takový hlody nebo že by derilium tremens ?
Hulin No More
9. dubna 2024 • 08:38
@Richard Šebesta dokud se nepředávkuješ gumovýma medvídkama, nepochopíš
Marta Marta
9. dubna 2024 • 07:26
Tento úbožiak sa nevie zaradiť. Že odíde do zahraničia. Česko pre nás nie je zahraničie. Nevzdelanec neovláda jazyky, tak najďalej sa
nasáčkuje do Chebu a nadáva na rodnú hrudu. Maďari-jeho rodní sú mu tŕňom v oku. Môže už byť niekto úbohejší?
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
9. dubna 2024 • 07:42
@Marta Marta
pro vás Česko možná zahraničí není, pro mě Slovensko zahraničí dávno je. Naštěstí. Máme dost vlastních pitomců, představa, že bychom dál žili ve federaci a já měl poslouchat všechny ty Kotleby, Harabíny, Ficy či Sloty, je děsivá. Ten "úbožiak" jen napsal svůj názor, který podle mého přesně sedí... Na Slovensku by byl za takový názor okamžitě předmětem "lynče" na tiskové konferenci Smeru... Poslouchal jsem včera právě takovou tiskovou konferenci Fica, kde přesně takový "lynč" prováděl...
Richard Šebesta
9. dubna 2024 • 08:19
@Uživatel_5734171 Je to jen půlka pravdy Progresívcí a soudruh Šimečka jsou stejní jen v opačném garde.Kdyby vyhráli Progresívci volby a Korčok byl president tak to bude to samé jen v bledě modrém. Do RTVS by se Fico a Hlas a SMER stejně i SNS dostávali velmi sporadicky nebo vůbec. Stále mám na paměti jak loni na jaře měl do státního rozhlasu přijít diskutovat Blaha poslanec SMERU. On přišel ale do vysílání vpuštěn nebyl pod falešnou záminkou. To je jen jeden z mnoha příkladu jak si Matovič a prostě druhá strana představují demokracii.
Hulin No More
9. dubna 2024 • 08:06
@Marta Marta odevzdejte Tatry a dělejte si co chcete
Richard Šebesta
9. dubna 2024 • 08:19
@Hulin No More A ty se běž opít a neplácej !
Pavel Vlček
9. dubna 2024 • 09:01
@Hulin No More
Vraťte nám Záhoří a nasírejte ještě vice Pražáky !!!
Not like Somebody
9. dubna 2024 • 07:23
Východ a západ Evropy se začíná postupně zase oddělovat 😵‍💫 Maďaři mají rusofilního premiéra a Slovensko se teď vydalo podobnou cestou 😡 Česko se bude muset rozhodnout na jaké straně republiky bude chtít mít do budoucna "zeď"
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
9. dubna 2024 • 07:29
@Not like Somebody
viděl jsem včera tiskovou konferenci Fica a tam bylo vše... "Čo už nám drbe?" Fico odhodil maskování a hodlá si to teď vyřídit se všemi oponenty. Média budou nyní první na řadě. V západních demokraciích by bylo nemyslitelné, aby premiér poučoval novináře, na co se mohou ptát. Druhý den by z takového premiéra byl cár hadru, všechna média by se spojila a udělala z něj šaška. Autokracie, ke které Slovensko směřuje, to má přesně naopak...
Not like Somebody
9. dubna 2024 • 07:51
@Uživatel_5734171 Přichází doba odhalení pravé tváře národů. V EU alespoň uvidí koho si to vlastně pustili do klubu 😈

Historicky neustále levitujeme mezi východem a západem, po druhé světové válce nám západní manýry Rus zatrhl, po revoluci to zase chvilku šlo ale teď nám do toho Rus opět hodil vidle a další alibistické levitování v téhle politické situaci možné není 🙄 svět se rozdělil a my se budeme muset přiklonit na jednu nebo na druhou stranu

Pobaltské státy a Poláci to už udělali a udělali to jednoznačně, Maďaři a Slováci taky ale opačným směrem, teď je řada na nás 😜 budeme muset ukázat do jakého klubu chceme patřit 🫠 do modrého liberálního nebo do rudého oligarchistického 🤷🏻‍♂️ Fiala to rozjel tím správným směrem ale pár autokratických sociopatů se tu pořád třese na svojí životní příležitost a pokud jí dostanou, začne Česko znovu rudnout 🫥 tihle Orbánové, Ficové a Babišové nemají moc na výběr 🫣 pro oligarchovské manýry nemá západní svět moc pochopení a o nic jiného jim nejde ‼️
Avatar - našinec}
našinec
9. dubna 2024 • 10:24
@Uživatel_5734171 Tak to fabulujete. Ano, Fico něco obdobného řekl, ale bylo to na dotaz ohledně budoucího bydlení nově zvoleného prezidenta. Přesněji, novinář se ptal, zda to vláda již řešila a s jakým výsledkem.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
9. dubna 2024 • 15:54
@našinec
ano (ptala se novinářka JOJ). A co je na tom dotazu špatného? Voliči mají právo vědět, odkud bude prezident úřadovat a kde bude bydlet. A řešilo se to i u nás a nikomu to nepřišlo nijak nepatřičné. těch možností je přeci několik. Může bydlet v Lánech, může bydlet na Hradě v Lumbeho vile, může bydlet i v jiném domě (Havel bydlel v Dejvicích v Dělostřelecké ulici)... Fico naprosto nepochopitelně kvůli tomu zaútočil na novinářku a nevybíravě ji poslal někam... Ukázal tím, jaký je buran...
Hulin No More
9. dubna 2024 • 07:40
@Not like Somebody jednodenní invaze ruské armády by je z těch ***vin rychle vyléčila
Not like Somebody
9. dubna 2024 • 07:52
@Hulin No More no jo ale naposledy to léčení trvalo přes čtyřicet let 🫣
Hulin No More
9. dubna 2024 • 08:00
@Not like Somebody ... No jo vlastně, a efekt 0. Ovce zůstane ovcí.
Pavel Vlček
9. dubna 2024 • 09:20
@Hulin No More
Dlouhodobá plíživá postupná plánovaná Invaze felláhů, musulmanů, islamistů a teroristů ... -To je tzv. Západ !!! Přesně podle Proroctví Baby Vangy Jagy Gazy !!!
Thomas Ireland
9. dubna 2024 • 09:39
@Pavel Vlček Když to říkala Baba Vanga 🤣🤣🤣
Not like Somebody
9. dubna 2024 • 10:25
@Pavel Vlček No jo, tyhle západní manýry, to nechceš, snad nás zachrání Pitomio, ten má na ty "cizince" políčeno 😎🥳
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
9. dubna 2024 • 06:56
Ano, je to tak a i u nás je spousta lidí stejného myšlení. Ti lidé opravdu žádnou demokracii nechtějí. Přestaňme si namlouvat opak. Š.ukat, žrát, chlastat... Tak vypadá jejich "volební" program a nikdy to jiné nebude. Nějaké občanské svobody a lidská práva je to poslední, co řeší. Tihle lidé nechápou nějakou úměru mezi kvalitou života a mezi správou státu či obce. Těmto lidem čerta starého vadí nějaké osekání demokratických institucí, nějaké osekání občanské společnosti. Tihle lidé absolutně nepotřebují ke svému životu třeba nezávislá a svobodná média, k čemu také. Jim stačí jejich Ordinace v růžové zahradě a Ulice. "Dejte už tomu Babišovi pokoj", mají na svém erbu u nás, na Slovensku je to ještě o level horší, tam jsou ochotni i nějakou tu ránu cepem po chrbátě přidat.
A absolutně to nesouvisí s nějakou životní úrovní. Skoro je tomu naopak, čím se mají lidé lépe, tím víc nadávají. Vždy se najde nějaký šíbr, který jim nabulíkuje, že by se měli ještě lépe, kdyby si zvolili právě jeho. A vždy ten šíbr najde "viníka". Takhle to funguje u těchto lidí odjakživa. Momentálně je hlavní viník liberální západ, Soros a Aspen institut.
Ergo kladívko, dávno jsem se s tímto stavem společnosti smířil, bojovat proti tomu nehodlám. Stejně jako nehodlám tento jejich "názor" respektovat. Opravdu nemám a nikdy nebudu mít pochopení pro někoho, kdo chce demontáž svobody a demokracie. S tím se zase budou muset smířit oni...
Pavel Vlček
9. dubna 2024 • 08:38
@Uživatel_5734171
Tak se přihlas na východní frontu do první linie, eurohujere liberálniho progresivismu !!! Polož život za globální korporátní americké finanční trhy, vlastenče !!!
Thomas Ireland
9. dubna 2024 • 09:40
@Pavel Vlček Vlčku, sám víte, jakou hloupost tu píšete, tak raději ze sebe nedělejte hlupáka na veřejnosti
Avatar - našinec}
našinec
9. dubna 2024 • 10:28
@Uživatel_5734171 Demokracie je výdobytek otrokářské společnosti, což si prakticky nikdo neuvědomuje.
Avatar - epr3}
epr3
9. dubna 2024 • 06:51
Zvláštní, jak takoví jako tento pisálek, vnímají selektivně pojem demokracie. Podle něj je demokracie to, co mu vyhovuje, jiný pohled odmítá, a už úplně nechce slyšet o pluralitě názorů a demokratické diskusi. Takovými je dnešní Evropa přecpána a je dobře, že alespoň na Slovensku a Maďarsku je to naopak.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
9. dubna 2024 • 06:59
@epr3
je opravdu komické, když dáváš za příklad fungování plurality současné Slovensko. Buď o tom nic nevíš, nebo si opravdu myslíš, že to, co dělá Fico, je pluralita...))))))) Mám pro tohle myšlení termín "vzpoura nýmandů" a zdá se, že přecházíme na další level...
Thomas Ireland
9. dubna 2024 • 07:02
@Uživatel_5734171 👍👍👍
Pavel Vlček
9. dubna 2024 • 08:42
@Uživatel_5734171
Kennedy Toole: Spolčeni hlupců
Thomas Ireland
9. dubna 2024 • 07:01
@epr3 Slovensko i Maďarsko jde podobnou "demokratickou" cestou, jako ve 30. letech Německo, kde si demokraticky zvolili Hitlera
Avatar - epr3}
epr3
9. dubna 2024 • 08:08
@Thomas Ireland Ale, ale, Irelande. On se Fico chystá někoho napadnout nebo jinak expandovat do světa? Safra, nic takového jsem nezaznamenal.
Co je špatného na tom, nenechat si vnucovat zvenčí věci, které mě evidentně poškozují a nechávat se vmanipulovat do jednání, které mi v budoucnu přinese jen problémy?
Richard Šebesta
9. dubna 2024 • 08:21
@Thomas Ireland Ke*** nesmysly. Až tam nebudou demokratické volby to bude jiné kafe.Za 3 roky mohou lidé hlasovat jinak a celá koalice skončí.
Mirek Ohmálek
9. dubna 2024 • 07:12
@epr3 Pisálek? Zvlášní je, že zastánci všech těhle autokrativních "demokracií" mají potřebu ty co jejich názor nesdílí vždy dehonestovat 🤔
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
9. dubna 2024 • 07:25
@Mirek Ohmálek
oni mají své vzory. Havlíček zkritizuje nálepkování opozičních stran, přičemž své oponenty v té samé větě označí za "pražskou kavárnu"...))) Já jsem tyto lidi dávno přestat respektovat. Oni se domnívají, že ten respekt bude jednostranný, že my máme povinnost jejich názory ctít, zatímco oni nám budou nadále močit na hlavu a my jim ještě budeme ještě děkovat...
Avatar - epr3}
epr3
9. dubna 2024 • 08:00
@Uživatel_5734171 A kdo vám tu hlavu pomočil, že jsem tak smělý? Všechno to, co jste popsal já cítím přesně opačně.
Média jsou plná Green dealu, LGBT, evropských hodnot😁, podpory války atd. atd. atd.... Ten, kdo se opováží vyslovit nesouhlas, je okamžitě, v nejlepším případě, zabanován, v tom horším nabonzován. Dnes už nejsou žádnou zvláštní vyjímkou vyhazovy z práce nebo dokonce nepodmíněné rozsudky. Připomínám, jenom za projevený názor.
Avatar - epr3}
epr3
9. dubna 2024 • 08:16
@Mirek Ohmálek Ano, světový rozruch vzbudil především na Košicku. Dodnes jsem o něm neslyšel, ale to může být moje vina. Poté, co sem přemigroval, bude určitě k dostání ve všech knihkupectvích a možná se dostane i do školních čítanek.
Mimochodem, před tím emigroval do Německa, pak mu zase bylo na nějaký čas opět dobré Slovensko. Časem si najde důvod odpádlovat i z Česka. Ten nebude spokojen nikde.
Not like Somebody
9. dubna 2024 • 07:19
@epr3 demokraticky zvolení populisté mají vždy potřebu demokracii rychle za sebou likvidovat 🥳 dobře vědí, že lži a prázdná slova co je vynesly nahoru je mohou v dobře fungující demokracii zase rychle zlikvidovat
Avatar - epr3}
epr3
9. dubna 2024 • 08:05
@Not like Somebody Zatím tady demokracii likvidují ti správňáci. Cenzura, banování, vyhazování z práce nebo nepodmíněné rozsudky za projevený názor není dílo populistů, jak říkáte, ale těch, kteří jsou momentálně u vládního vesla, a to jsou podle vás ti správní, nebo ne?
Pavel Vlček
9. dubna 2024 • 10:13
@Not like Somebody
-Tak Signalista Máchal Nutella Kečup už pomaloučku balí a chystá se na Smetiště Dějin !!!