Komentáře

Zpět na článek

Jiří Sezemský: Stačilo? Z Trikolory ke komunistům. Agrobaron Jandejsek konečně zakotvil mezi svými

31 komentářů

Marie Čechová
10. dubna 2024 • 22:52
V Reflexu píšou jak v bývalým Rudým právu...
Paul Alerton
9. dubna 2024 • 08:17
Pane Sezemský. Vy jste opravdu nic nepochopil, jen se živíte pokládáním pera na papír nebo ťukáním do klávesnice. Komouši už od sametové revoluce dostali už natolik přes hubu (což je dobře), že dnes už hlásají jiné myšlenky.
Juchin
8. dubna 2024 • 20:35
🤣 buržoazní kapitalista soudruh Jandejsek buduje komunismus🤣 To se bude soudruh Lenin asi v mauzoleu obracet, takhle to asi úplně nezamýšlel🤣
Miloslav Podhola
8. dubna 2024 • 13:41
Pomlouváč z Respektu opět tasil své zbraně.
Žijeme prý v demokracií,tak se každý může rozhodnout dle svých politických představ.
Nejsme všichni kejvalové, jako většina pisalků z Reflexu.
Jaroslav Herman
8. dubna 2024 • 12:40
Sezemský za mrzký peníz smolí hlouposti jemu vlastní. Na takové mazaly ke lepší nereagovat.
giorgio287
8. dubna 2024 • 11:54
Je to žabař. To soudruh agent Pávek, vyškolený v Moskvě, to dotáhl až na soudruha prezidenta. A první soudružkou je soudružka politručka.

Ó my se máme 🖕
Uživatel_5493214
8. dubna 2024 • 11:32
Lepší být v koalici Stačilo, než stále opěvovat zlodějskou chásku kolem amatéra Fialy, zločineckého seskupení kolem Rakušana, opěvované a neustále protlačované prodejkyně titulů Nerudové apd. Proto ať se vám to líbí nebo né, tak proto STAČILO. Nejde o komouše, ale o Osobnosti s velkým O. Tak se z toho vy lepšolidi ať už z Reflexu, nebo odkuďkoli, tak se s tím smiřte !!!
Machala Petr
8. dubna 2024 • 12:23
@Uživatel_5493214
A vy tu někde vidíte nějaké Osobnosti s velkým O? Já je před každými volbami už spoustu let marně hledám! S touhle vládou je to složité, o tom žádná. Ale ty "Osobnosti", které máte asi na mysli, ve skutečnosti nemají recept, jak to udělat lépe. Jen vás všechny zase přesvědčí, že mají, a že jim jde o vás. A že oni jsou ti praví lííííííídři. A pak vyvedou z peněz daňových poplatníků zase nehorázné miliardy do vlastních kapes, vás uplatí 5000 před volbami a vaše vnoučata budou makat do 80, než to zaplatí. Kdepak, tahle země nepotřebuje líííííídra, ale spolehlivé služebníky, co udělají svou práci. Stačí přestat skákat na lep pseudospasitelům
Uživatel_5493214
8. dubna 2024 • 12:57
@Mauchala Petr
K pseudospasitelům, jak vy nazýváte lidi, o kterých si myslíte, že je to skoro odpad nabídky, mám jiný náhled. Za uplynulá léta, kdy spousta tzv. rádoby politiků ukázala své smýšlení v praxi, tak vylučovací metodou se výrazně oddělilo zrno od plev. Smutné je, že u sebečistšího zrna se vždy najde nějaká pleva, v tom musím s vámi souhlasit. Ale kdo žije v tomto čím dál více asociálním světě, světě lží a různých polopravd, tak u každého jednotlivce musí časem dozrát vlastní názor na tento svět. A s tímto názorem souvisí i příklon tohoto jednotlivce k nějakému lepšímu, sociálně pozitivnějšímu a ekonomicky efektivnějšímu politickému seskupení. A na základě svobodného, osobního rozhodnutí má takový jedinec právo dát takovému směru svůj hlas ve volbách a umožnit změnu politického systému s vlivem na život celé společnosti.
Jiří Honzírek
8. dubna 2024 • 21:38
@Uživatel_5493214
Proč se pod svůj názor nepodepíše? Píšete o změně politického systému, tak jaký byste si představoval? Komunismus? Fašismus? Nebo nějakou despocii orientalniho střihu? Nepletete si změnu politické reprezentace se změnou politického systému? Dá se u nás na spoustu věcí nadávat, ale jestli u nás něco funguje, tak to je demokracie, protože tu máme svobodné volby a je naše věc, koho si zvolíme. Sice dnešní opozici nefandim, ale když vyhraje, není důvod to zpochybňovat.
Paul Alerton
9. dubna 2024 • 08:55
@Machala Petr A to zase ne. Tahle země skutečného lídra potřebuje. Kdo to má v sobě a leadership je mu vlastní, tak takový ve vládě neexistuje. Jsou to jen pseudokoučové s rádoby “tahem na branku”. Ale skutečný lídr s vlastní vizí tam není.
Papanikula
8. dubna 2024 • 10:03
Kolik zaplatil Nutella a Pávek Ukrajině na granáty .

Nutella sosá státní rozpočet a platí stamiliony na granáty , když nejsou peníze na nepedagogicke pracovníky nebo léčbu děti na to se pořádají sbírky .

Tak Nutello neplaťte z peněz daňových poplatníků , ale organizuje veřejnou sbírku Pávek a vy určitě prispejete v desítkách milionu
Richard Šebesta
8. dubna 2024 • 10:26
@Papanikula To spíš velbloud projde uchem jehly !
Papanikula
8. dubna 2024 • 09:56
Ale tam soudruhu Sezemsky zakotvil i lampasak TČ prezident to byl dokonce funkcionář komunistů a vy jste ho volil
Richard Šebesta
8. dubna 2024 • 08:54
Konečné jde o všechno proto finišuje a bere k sobě kdekoho. Pokud by neuspěla nyní v eurovolbách byla by to už její 3.prohra. Ostuda se Skálou kterého vybrala na post presidenta jí ukázala že jde špatným směrem a stalinista Skála už netáhne ani staré bolševiky z povinných 50.000 hlasů pro účast v kandidatuře na boj o hrad získal pouze něco okolo 37.000. Prostě propadák. Konečná dobře ví že pokud nyní neuspěje v eurovolbách tak za 18 měsíců ve sněmovních to bude s její ksčm velmi zlé. Konkurence bude velká a soudruzi už netáhnou. Ale i když komunisty nesnáším v řešení války na Ukrajině to vidím stejně jako ona nebo strana PRO a další.Nejvíce mne baví jak mnozí redaktoři vyčítají údajným chcimirům že nemají žádný plán jak válku ukončit ale druhá strana třeba naše válečná vláda ten plán nemá taky a navíc ani neřekli jak si oni představují konec války nebo její další průběh ?
Richard Šebesta
8. dubna 2024 • 09:04
@Richard Šebesta Protože nekonečná podpora Ukrajiny evidentně nefunguje tudíž to taky není žádné řešení !
Frank51482
8. dubna 2024 • 08:40
Ovšem na kolaboranta a největšího převlékače kabátu-gumy Pávka, zkrátka ještě nikdo nemá. Ten přísahal bolševikům a když zjistil, že je to v ***i, tak přísahal zločincům z NATO. Ale to pisálky povětšinou netrápí. Guma si to prý přece odpracovala ne? A je mi úplně jedno, za kterou stranu nějaký Jandejsek kandiduje do EP. Když porovnám mladou a pohlednou na blběnu, uslintaného podvodníka ProMoPro Vondru, vypaseného černo***níka Zdechovského a další profláknuté figurky, tak ten Jandejsek je proti nim trapný břídil.
Machala Petr
8. dubna 2024 • 09:16
@Frank51482
Doporučuji omýt obličej studenou vodou. Žádný z vámi jmenovaných nečerpá dotace v řádu miliard a hystericky nekřičí a nezneužívá masy na obranu svých megakšeftů. Mimochodem, strachem oligarchů o kšefty a jejich manipulacemi začala krize na Krymu v roce 2014. U nás snad naštěstí podobný scénář nehrozí. Česká nátura je horkokrevná jen nad klávesnicí
Papanikula
8. dubna 2024 • 10:54
@Machala Petr Kolik zaplatil Nutella a Pávek Ukrajině na granáty .

Nutella sosá státní rozpočet a platí stamiliony na granáty , když nejsou peníze na nepedagogicke pracovníky nebo léčbu děti na to se pořádají sbírky .

Tak Nutello neplaťte z peněz daňových poplatníků , ale organizuje veřejnou sbírku Pávek a vy určitě prispejete v desítkách milionu

Mimochodem já demonstroval jako vysoskolak 17 . Listopadu , zatímco tenhle *** Pávek , čekal jestli dostane rozkaz anpujde nás mlátit , soudruhu Machalo ze se nestydite
Machala Petr
8. dubna 2024 • 12:15
@Papanikula Nejsem soudruh, nikdy jsem nebyl a ani by mě tam nechtěli. A zkuste aspoň mluvit k věci, váš komentář s článkem ani mým příspěvkem nesouvisí. Ale že vůbec marním čas, že?
lug70
8. dubna 2024 • 08:33
Zase článek plný nálepek. Vidím, že dnešní novináři nejsou o nic lepší, než ti z Rudého práva. Stejná prostituce mocným, kteří jsou zrovna u vesla. Jejich zásadou je režim a jeho potentáty nekritizovat, ale na odpůrcích režimu nenechat nit suchou. Tehdy to bylo ve jménu světlých zítřků s kom. režimem a se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak, teď je to ve jménu světlých zítřků s liberální demokracií a s EU na věčné časy a nikdy jinak.
Asatin
8. dubna 2024 • 07:50
Komuniste si porad mysli ze udelaji z h -vna zlato a ono to porad nefunguje.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
8. dubna 2024 • 07:33
Svoboda slova, právo volit a být volen. A i právo být volem. A přesně to Jandejsek (a mnozí další) zhusta využívají. Je mi to opravdu jedno, ale ten člověk MUSÍ počítat s tím, že to bude na jeho byznys mít následky a klidně to může vést i k nějakému bojkotu. Stejně jako Jandejsek má své svobody, má spotřebitel své právo jeho produkty prostě nekupovat...
Jan Kašík
8. dubna 2024 • 07:31
A to jsem se těšil že bolševici tak nějak vyhynou
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
8. dubna 2024 • 07:38
@Jan Kašík
Oni v podstatě už vymřeli. Ostatně přesně proto se Konečná stydí za značku KSČM a přichází s tímhle projektem "Stačilo". Mě spíš zajímá to, kdo tohle pometlo tolik tlačí v médiích. Na Primě v podstatě nesleze z obrazovky. Přitom preference komunistů jsou někde na úrovni 3 %, což odpovídá preferencím Šlachty nebo Zelených. A opravdu jsem si nevšiml, že by Přísaha nebo Zelení byli v takové frekvenci v mediálním prostoru. Tenhle zastydlý salonní komunismus je prostě a jednoduše v některých sférách pořád, určité skupiny lidí to tak mají...
Richard Šebesta
8. dubna 2024 • 08:59
@Jan Kašík No to si myslel i " slavný prognostik " a taky lhář a opilec Zeman když se po listopadu hovořilo o tom zda je zakázat či nikoli. Zeman tehdy " moudře" pindal že je zbytečné je zakazovat protože oni se znemožní sami a nikdo je nebude volit. Nějak mu to nevyšlo spletl se o 32 let.
Ales Chocholousek
8. dubna 2024 • 07:13
Snad prevede svuj majetek na pracujici lid aby zajistil jeho potreby jak se na komunismus slusi.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
8. dubna 2024 • 07:02
Pravdou je, že skutečný komunizmus je nejvyšší známou metou vývoje lidské společnosti. Nejdříve se ale musíme zbavit multikulturní lživé žumpy demokracie.😉
Machala Petr
8. dubna 2024 • 09:11
@RASPUTIN
Fascinuje mne váš nick...ještě přidat mezeru mezi mezi třetím a čtvrtým znakem a bude to dokonalý popis současné reality.
Uživatel_5417695
8. dubna 2024 • 06:29
Koukám, že do evropského parlamentu zleva i zprava kandidují natolik podivné osoby, že vůbec nevím koho z nich bych měl volit. A hledat mezi nimi toho, kterého považuji za menší zlo, se mi nechce.
....Kdyby mezi nimi aspoň byli zájemci, kteří výborně umí anglicky a v ideálním případě taky i německy (přece jen, Německo je nejsilnější evropskou ekonomikou a je našim sousedem se kterým jsme ekonomicky velmi silně provázáni), aby nám v evropských strukturách nedělali ostudu a nepůsobili jako neandrtálci, tak by se snad mezi nimi vybrat dalo, ale kdo je mezi nima skutečně dobře jazykově vybavený....?
K volbám teda nejspíš vůbec nepůjdu.

PS. Jen drobná poznámka ke snaze o zemědělskou soběstačnost a dotování zemědělství. Kdysi jsem žil ve Švýcarsku (cca. 25 let zpět) a minimálně v té době švýcarská společnost velmi dbala na zajištění potravinové soběstačnosti i za cenu nutnosti své zemědělství dotovat. Považovali to totiž za strategickou záležitost. Nehodnotím jestli je to dobře, nebo špatně, pouze to konstatuji.

Ještě jedna poznámka, nechce se mi to hledat, ale domnívám se, že Petra Rédová žádnou lékařkou není, že byla/je zdravotní sestrou.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
8. dubna 2024 • 07:30
@Uživatel_5417695
potravinová soběstačnost je blbost. Je to jen trik lobby, aby dostávala více peněz ze společného měšce. Co MUSÍME dělat, je ochrana zdrojů. Chránit zemědělskou půdu, chránit vodní zdroje, chránit lesy atd. Děsivé je třeba to, jak přihlížíme tomu, že půda ztrácí absorpční schopnost, jak zemědělci nevracejí do půdy organickou složku, jak tam cpou jen umělá hnojiva, jak pěstují stále stejné plodiny na stále stejných polích, jak nebrání erozi atd. Tohle má být přesně to, co má stát hlídat a když už dává dotace, tak je musí podmínit přesně tímto. Ale dohlížet na to, abychom vyprodukovali tolik hovězího nebo kuřecího, co sníme, je iluze. Protože "potravinová soběstačnost" je eufemismus pro ochranářská opatření, pro nějaké sankcionování dovozu.