Komentáře

Zpět na článek

Petr Havlík: Babiš chystá hit pro příští volební kampaň – bude rozdávat uherák

11 komentářů

jerryx
9. dubna 2024 • 11:44
Prezident do ničeho nevstoupí, protože politice nerozumí, záleží co budou chtít pánové z Aspenu. Vládní koalice nemůže minimalizovat chyby, protože vládnout neumí. Babiš s Okamurou vyhraje spíš proto, že příznivci ODS zůstanou doma. Navíc volit ODS znamená vlastně volit i Pekarovou nebo Richterovou a pak poslouchat jejich rozumy. Pokud někdo normálně pracuje, stará se o rodinu a nekrade, nemá chuť nechat se urážet a poučovat pubertálními dívkami s genderovými pseudoškolami s pirátskou legitimací v kapse jen proto, že je Fiala a spol poslouchají na slovo.
Miloslav Podhola
5. dubna 2024 • 16:03
Havliku, ty už předčasně
rozdaváš svou hloupost.
Ty bis do voličů nevrázil ani tu koblihu, ty je sytiš provladnimi názory, abys měl.na uherák.
Po koblihách se tloustne.
bella.
3. dubna 2024 • 23:01
No aspoň něco se na Čecha dostane, zatím tady rozdáváme bohatě z našeho uheráky Ukrajině.
----------------------------------------------------
Pavel Maleček
3. dubna 2024 • 18:38
Počkal bych si na výsledky slovenských prezidentských voleb, zda Slováci skutečně volbou zahájí opětné podřízení se Slováků Maďarsku. Pořád ještě věřím, že naši bratia zas tak vypatlaní nejsou, aby na nejen ruskou, ale i maďarskou lopatu vlezli.
Miloslav Podhola
5. dubna 2024 • 16:08
@Pavel Maleček
Vypatlany jsi ty, neboť Slovákům nepřeješ demokratické rozhodnutí.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
3. dubna 2024 • 18:10
Není to Divoký kačer? Všechno tomu nasvědčuje... Kuní ksicht je kolenovrt, představa, že by do kampaně investoval ze svého sto milionů je nesmysl. To by musel na ten uherák dostat dotaci...))) A já pomalu začínám pochybovat, že by byl favoritem příštích voleb. Ty volby jsou strašně daleko a do té doby se stane milion a jedna věc. Přesně proto Bureš tlačí na předčasné volby. První debakl ho čeká tento víkend, protože "investoval" do Pellegriniho, nejprve natočenou "zdravicí", teď dokonce jede na Slovensko osobně. Sice blekotají, jak se nemá nikdo vměšovat do předvolební kampaně v sousedních zemích, ale pro ANO to asi neplatí. Další debakl ho čeká v eurovolbách, protože na ty se mu jeho voliči vykašlou. Na podzim dostane tradičně napráskáno v senátních volbách... A to už hysterie pojede na maximum...
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
3. dubna 2024 • 17:45
Spolu se Slovenskem a Maďarskem bychom mohli postavit hráz "Bruselu", i když dnešní politici vykukující ze zadku EU se budou bránit.😉
Jiří Chaloupek
3. dubna 2024 • 21:27
Vrať se do Ruska!
Uživatel_5324818
3. dubna 2024 • 23:23
@RASPUTIN Tobě kouká s ***e srp a kladivo. Je otázka jakými konci.
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
3. dubna 2024 • 17:37
Pane Havlíku, touto částí Vašeho článku, cituji
“Mají tendenci moc kumulovat, zneužívat ve svůj prospěch státní aparát a média. Jsou mistři populismu a manipulace. Bez zábran propojují politiku s byznysovým světem.”, jste naprosto dokonale definoval vládu současnou.
Jinak celý komentář je naprosto jasně předvolební agitace.
Na to Vám skočí jen příznivci vlády současné.
Nebojte, své peníze dostanete, neboť nevěřím, že tento tendenční článek ve stylu svazáckého nadšení padesátých let nemůžete myslet vážně.
Kerberos123
3. dubna 2024 • 20:53
@Lior Chaos by jsi se spíš měl zamyslet, zda se jako český důchodce nemáš nejlépe v historii českých důchodců a nějaký populista Babiš nebo komerční nácek Okamura je to poslední co si přát.