Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Země je placatá, Rusko chce mír aneb Velká mentální proláklina v české společnosti

17 komentářů

ZAZI ZANZI
10. dubna 2024 • 15:54
Skvele! 👍😉
Václav Řehák
4. dubna 2024 • 14:46
Vážení, pokouší se o mne ebrietka... Hrůzný stav budoucnosti je nasnadě... Mnoho zdraví!
Miloslav Podhola
3. dubna 2024 • 15:25
Z uvedeného čiší, že se autor článku domnívá, že současnou opozici preferují jen hloupí občané. Že by u nàm bylo 80 pct. hlupákům a jen 10 pct těch, chytrých, kteří důvěřují vládě, je také nesmysl, stejně, jako trvalé postoje autora článku.
Avatar - epr3}
epr3
3. dubna 2024 • 10:30
Reflex a jeho rádoby komentátoři jsou mentální Macocha.
Frank51482
3. dubna 2024 • 10:28
Nevím, jestli chce Rusko mír, ale není problém dohledat, že doposud nejvíce válek a mrtvých mají na triku zločinecké USA. A to od počátku likvidace indiánů. Téměř ve všech svinstvech ve světě mají prsty zločinecké USA. Ale to nějaký Mertlík se svým rozumem asi není schopen pobrat. Hlavně, že prémie budou.
http­://www­.rodon­.cz/pr­int/c­lanek­.php?i­d=3886
Martin Kopecký
3. dubna 2024 • 09:29
Reflex a Mertlík jedno jest? Už asi ano, další, již částečně popsaná s citelnou filozofii zítřka a modem dehonestace všeho kolem kromě sebe, propadlina. Poněkud cudně zapomínající na staré ale příliš platné "Vox populi, vox dei". A taky na staré tvrzení, často platné - kdo jinému propadlinu kopá, sám do ní spadl, nemuze ven a zoufale křičí..
Poslední otázku je , kam až reflex, kdysi hodně oblíbený, klesne, a zda je v propadlině nebo hnojišti..
Pavel Maleček
3. dubna 2024 • 08:26
Mertlík je dobrý bavič. Ovšem musí se přitom trefit do skutečné příčiny, protože pak sám ze sebe hlupce udělá. Když tady se nejedná o propadlinu mentální, ale propadlinu znechucení z demokracie. Tedy spíš toho, co od r. 1990 všemožní čelní politici demokracií nazývají.
Si představte, že by Havel k davu na Letné řekl - Vážení občané, než začnete volat po změně, řeknu vám co vás v nastávajících 30 letech (aby nemusel o covidu a Ukrajině) čeká. A popsal by všechny ty alotria, která občanstvo ve jménu demokracie čekají.
Ani by nedomluvil a občanstvo by se za znechuceného mručení domů rozešlo. S tím ať to tady soudruzi raději dál řídí. Však oni to tady dál řídili, jen komouš "morálku" do keců o demokracii zabalili. Zvláště ti z Kremlem průhledně řízeného Prognosťáku s Klausem a Zemanem v čele.
Když z Kremlu rozkaz zněl jasně - za jako hry na demokracii a na cesty na západ přes "privatizaci" státního majetku nakrmit především postkomoušské kreatury a jejich mentální následovníky. Tím jim přes moc ekonomickou vrátit i tu politickou. Když všechny ty prasárny s tím spojené budou za tu nejlepší demokracii označeny. Tím demokracii občanstvu natolik znechutit, že to samo ve své většině zatouží po návratu silné ruky, co ten demozápadní bordel vymete a k východu zas ČR nasměruje.
Čímž byl ve finální fázi pověřen osvědčený agent Babiš. A nemalujme si, nebýt ruského kiksu ve Vrběticích a za odpudivých zvěrstev unáhleného přepadení Ukrajiny, tak už zpět do náruče, přesněji krvavých drápů ruského medvěda směřujeme.
Co však podělal Rus, to v očích mnohých trumfuje onen prý vyspělý Západ, který přes falešně dobrotrusnou liberální demokracii a její neomarx-progres ideologii směřuje k společnost destruujícímu fanatismu, ke všemu řízlému islámem. A tak je Rus přes svinstva na Ukrajině pro mnohé lepší variantou než Západ.
Zvláště když je v tom všelicí vykuci utvrzují - s Babišem či Okamurou v čele. Takže Mertlíku ne mentální propadlina, ale selhání demokratů to je.
Richard Šebesta
3. dubna 2024 • 09:42
@Pavel Maleček Souhlasím. Je to tak.
Miloslav Podhola
3. dubna 2024 • 15:45
@Pavel Maleček
Počáteční odstavce výborně.
Střed cinknutý, úplný závěr vynikající.
Na B. mám jiný názor
Váše názory vám přeji!

.
Saša Krach
3. dubna 2024 • 08:18
Jak to nazvat­..Na­šeptá­vač.­...
Josef Mařík
2. dubna 2024 • 21:50
To že společnost hloupne lze vidět. Jiná věc je, kde jsou toho příčiny, a zde je potřeba říct, že za to také mohou média, kdy místo nazoru "Čím vzdělanější narob bude, tím bude silnější." Se spíše za souhlasu novinářů posováme od demokracie k dirigismu v případě ČR států a hlavně EU v rámci různých nařízení.
Druhou věci je, že v tzv. vyspělý svět žije na dluh a přestává být efektivní vůči zbytku světa, který má výrazně více obyvatel a výrazně menší provozní výdaje státu.
Miroslav Kašpar
2. dubna 2024 • 21:32
Není-li ta proláklina náhodou dementální
jerryx
2. dubna 2024 • 19:25
A Petr Pavel navázal na odkaz Václava Havla , to už pochopí pouze lidé s výjimečně vysokým IQ. Ale to by ho zase měli vyšší, než náš pan prezident, takže je vidět, že genialitu pražské kavárny já nemohu pochopit.
LUF3
2. dubna 2024 • 19:24
„To se nám to hoduje, když nám lidi pučujou!“ - To jako myslí autor, že je politika koho, když nám Fialovci jenom od začátku roku půjčili zase dalších víc jak 100 miliard? Může to být za Babiše horší? Asi jo, ale není to už jedno, když nám zase Fialovci při své debilitě podepsali povinnou solidaritu a budeme si muset přerozdělovat lidi s IQ mezi 70 (debilita, slabomyslnost, zvládne zvláštní školu) a 80 (nižší stupeň slabomyslnosti, s problémy zvládne základní školu)?
Národnosti, které si EU přerozděluje:
Sýrie IQ = 76
Nigérie 68
Afghánistán 81
Irák 88
Venezuela 83
Maroko 71
Somálsko 69
viz:
http­s://ww­w.wor­ldda­ta.in­fo/iq-by-country.php
Hulin No More
2. dubna 2024 • 18:47
Klaus si hraje na debila a Šebesta na génia.
Giorgio nic nehraje, tam je debilita jasná
Rasputin se dostal až k maturitě

Chybí mi 5 bodů ke géniovi. Zklamání.
Richard Šebesta
3. dubna 2024 • 09:39
@Hulin No More Ty si taky na nic nehraješ ! Ty DEBIL JSI.
Avatar - epr3}
epr3
3. dubna 2024 • 10:33
@Hulin No More Tak jako Cimrman dosáhl prvního autu v dějinách šachu, Vyhulínek jako první spadl v IQ do záporných čísel. Gratulace.😂