Komentáře

Zpět na článek

Irové odmítli v referendu předefinovat rodinu a progresivního Inda střídá první TikTokový premiér

7 komentářů

Pavel Maleček
31. března 2024 • 08:50
Klasická ukázka toho co ve skutečnosti EU s jejím bruselským centrem je. Tedy spolkem mocichtivců, co si přes jako jejich dotace (pocházející z národníchdaní) kupují celé národy. Ovšem s tím, že ty samy na svém rozkladu pracovat budou. A to právě s pomocí bruselské neomarx-progres ideologie, co prý demo kracii vylepšuje, ve skutečnosti rozkládá. S cílem z EU udělat bruselskými byrokraty centrálně řízenou socialisticko totalitní říši.

Bohudík, po letech kdy jim to šlo jak po másle, se členové EU bouřit začínají, nejen v Irsku.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
31. března 2024 • 08:49
Indická buzna prostě nesplnila svůj úkol a neprosadila manželství buzen. Má ale charakter tak odstoupil, proto jemu palec nahoru.
thomas2
5. dubna 2024 • 08:00
@RASPUTIN - Ovsem on neni Ind. Je Ir, ma indickeho otce, ale matku, ktera neni indicka. Jeho matersky jazyk je jiste anglictina, coz je matersky jazyk vetsiny Iru. Jeho otec urcite mluvil s jeho matkou anglicky, a tak podobne mluvili se svymi deti nebo s jedinym ditetem, pokud je drivejsi premier jejich jedine dite. Irsko legalizovalo manzelstvi dvou muzu, a podobne manzelstvi dvou zen spolu. Tak to je legalni v Irsku. A v takovych manzelstvich byvaji oba homosexualove, a nebo jeden z nich nebo oba jsou bisexualove, kazdopadne se miluji, tak vstoupili spolu do manzelstvi. A ceske slovo buzna je neslusne slovo pro homosexualy. To pouzivaji leda Cesi, kteri si mysli, ze homosexualove jsou nejak horsi nez hererosexualove. Coz je ovsem podle vedeckych dukazu spatny nazor. Takze lide, kteri si to mysli, by meli studovat ty vedecke dukazy.
lug70
30. března 2024 • 21:33
Ideologicky a politicky uvědomělí komsomolci za minulého režimu používali slovo "pokrokový". Liberální komsomolci (dnes aktivisté) používají slovo "progresivní" aby je nikdo nespojoval s kom. režimem. Cíl obou je však stejný, kulturní revoluce. Prostě překopat všechno, co bylo odjakživa normální, vzhůru nohama. Páteří minulého režimu, společenská vrstva co byla privilegována byla dělnická třída. Liberální komsomolci zase mají privilegované etnické menšiny a úchyly všeho druhu. Oba režimy jsou si v mnoha aspektech podobné. Oba jsou taky totalitní, i když liberální režim se tváří naoko demokraticky.
Bořivoj Zelený
31. března 2024 • 00:43
@lug70
Liberálové jsou domokrati jen do té doby, dokud s nimi souhlasíte.
Richard Šebesta
31. března 2024 • 10:22
@Bořivoj Zelený 300 % PRAVDA !
Richard Šebesta
31. března 2024 • 10:25
@lug70 OPět 300 % souhlas.