Komentáře

Zpět na článek

Blíží se nový stavební zákon a developeři propadají depresím

5 komentářů

Martin Tuhý
2. dubna 2024 • 00:46
Cože developeři propadají depresím a "*dosaďte si naprosto cokoliv" povede ke zdražení nejdražšího bydlení v EU? Jsem v šoku ). Jinak ty povídačky o tom, jak pronajímatelé řetězí smlouvy kvůli nějakému strachu z neplacení jsou stejná pohádka jako to, že za nejdražší bydlení v EU může nějaký stavební zákon, všechno jen mediální masírka developerů, chudák vystrašený Kunovský zmíněný v článku mezitím atakuje desítku nejbohatších Čechů s asi 35 mld. majetku. Na celém realitním/nájemném trhu je vidět, že ČR je jen východní gubernie, do vyspělého západního státu má ještě velmi daleko.
Uživatel_237602
1. dubna 2024 • 10:51
Státní správa pokračuje v tradici založené zaváděním registru vozidel. ☺
Martin Tuhý
2. dubna 2024 • 00:54
@Uživatel_237602 Heh, ona je to sranda, vyberte si libovolné ministerstvo a běžte jim to ukázat, státní správa je úplně rozložená, VŠ vzdělaným lidem tam nabízejí plat horší než má prodavačka v Albertu, co od této organizace tedy můžeme očekávát? , nejhorší pro ČR je, že se chystají megastavby za biliony (ryc­hlovla­ky/ja­derné bloky), jak to asi dopadne, když to budou administrovat fluktující lidi po škole s platem 30 hrubého a proti nim budou zlatem vyváženi manažeři soukromých firem a právníci z nejlepších kanceláří, určitě velmi dobře...jen ne pro stát
Papanikula
31. března 2024 • 12:12
Podekujte Avatarovi zPiratyke strany
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
31. března 2024 • 12:06
Ani jedna změna stavebního zákona nikdy nevedla ke zkrácení stavebního řízení nebo ke zjednodušení procesu povolování staveb.