Komentáře

Zpět na článek

Další zásah proti ruské vlivové scéně. Klaus a Rajchl jako poskoci Kremlu a proč se vzteká Paroubek?

104 komentářů

Annika
3. dubna 2024 • 00:21
Komousi uz zase nalepkujou
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
1. dubna 2024 • 17:21
Ten kdo stojí na chodníku nemiluje republiku
Kdo není s námi je proti nám
Republiku si zrádci rozvracet nenecháme
😂😂
PEtr Tobes
1. dubna 2024 • 12:40
kolaboranti a zradci, tedy ti verejne znami, jsou vsichni v komentari jmenovani a neni pochyb o tom, ze to je fakt, ale je to jejich ostuda a tak budou zapsani v historii, protoze kdo dnes jeste zpochybnuje, ze putinstan je nepritel, je bud kolaborant, nebo je uplne ale uplne hloupy a kolaboruje samozrejme taky..fakta nelze popirat a v historii uz budou jako kolaboranti!
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
1. dubna 2024 • 17:19
@PEtr Tobes ......😂😂😂
Pavel Molík
31. března 2024 • 12:43
Hňupové zatížení eurohujerskou propagandou zde zlobně poštěkávají a při pochopitelné absenci rozumné argumentace nálepkují nositele odlišných názorů jakožto poskoky Kremlu. BISka pod patronátem bezpáteřného Koudelky, se proměnila v pobočku eurohujerské propagandistické centrály. Je smutnou skutečností, že mnoho prodejných žurnalistických potvor se ochotně angažuje v boji za jediný správný názor v intencích jourovské politické korektnosti. Ostatně Jourová už smutně proslula svými názorově-unifikačními snahami v rámci boje proti údajným dezinformacím. Kremelská prikázčická lůza není až tak morálně pokleslá jako bruselská věrchuška. Právě EU v současné podobě se stala největším nepřítelem evropské civilizace.
malylibor
3. dubna 2024 • 11:28
@Pavel Molík To se hned pozná, že to autor napsal naprosto přesně. Nejlépe to vždy potvrdí kvičení prokremelských kolaborantů šířících zde jen ruSSácké lži a dezinformace.
Avatar - epr3}
epr3
30. března 2024 • 19:14
😂😂😂😂😂
Spytar
30. března 2024 • 10:18
Že se vždycky začne situace řešit, až si o tom, (co jsme se "neuvěřitelného" od BIS jakože nyní dozvěděli) štěbetají ptáci na stromech v každém koutu země ČEZké...🤠
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
30. března 2024 • 09:41
Pročetl jsem si diskuzi a nestačím zírat nad některými "argumenty".
Pro mě je skutečně děsivé, že země, která zažila bolševický teror v padesátých letech a zažila okupaci po roce 1968, má takové "pochopení" pro dnešní agresivní politiku rusáků. Respektuji svobodu slova a svobodu projevu, nechť si tito lidé píší, co chtějí, ale myslím si o těchto lidech, že to jsou vlastizrádná jelita. Buď to dělají z hlouposti, nebo z neznalosti, nebo z nějaké zastydlé slovanské vzájemnosti, nebo to dělají z nenávisti vůči demokracii západního střihu. Každopádně si těchto lidí nevážím ani trochu.
U politiků, kteří jedou na prokremelskou notičku, bych motivy rozdělil na tři základní skupiny:
1. Vyžírka. To jsou lidé, kterým je jedno, pro koho horují a pracují, jejich jediným motivem je na tom nějak vydělat. Typickým takovým vejlupkem je Okamura. Když to nese, udělá cestovku pro plyšáky, když nese boj proti migrantům, založí politický byznys na boji proti migrantům. Pokud bychom dostávali od EU deset tisíc eur za jednoho migranta, založí Pitomio firmu na dovoz migrantů. Tak funguje jeho svět.
2. Autentická bolševická svoloč. To jsou lidé, pro které je rusko stále tím CCCP, stále tou zemí, kde zítra znamená již včera, zemí, které se prohnilý imperialistický Západ bojí. Typickým takovým vejlupkem jsou naši Stalinovi pohrobci v čele s Konečnou, ale svým způsobem tam patří i hlupáci typu Zaorálek, Paroubek, Foldyna a další salonní socani. Ostatně Lidový dům byl za socialismu Muzeem V.I.Lenina.
3. Vyčůraná banda s touhou dostat se k moci. Ta je nejnebezpečnější a také největší. Patří sem lidé jako Klaus, Zeman, ale i Babiš. Jejich motivem není jen prostá vyžírka, oni jsou schopni tuto zemi klidně prodat ďáblu, jen aby se sami dostali k lizu. Nemám chuť, čas ani náladu vypisovat všechny k.rvárny, co tihle lidé udělali. Každopádně přímo ohrožují bezpečnost a budoucnost této země. A není náhoda, že se tito lidé přímo nebo nepřímo snažili vždy naše tajné služby zdiskreditovat a oslabit.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
30. března 2024 • 09:59
@Uživatel_5734171 ...Nemám Ukrajince rád. Byli to většinově právě Ukrajinští vojáci, kteří k nám v srpnu 1968 přijeli na tancích a pod praporem SSSR jako první. Byli to právě Ukrajinci, kteří zde páchali zvěrstva na civilním obyvatelstvu, jak nás, když se to hodí, vždy informuje ČT. Kdo dnes podporuje Ukrajince, plivá tím do tváře jejich obětí v Československu.
malylibor
30. března 2024 • 14:26
@RASPUTIN A zase lžeš, proruSSácký kolaborante. 1.000x vyvrácená lež. Ty si samozřejmě nepmatuješ ty snědé šikmooké vojáky mluvící jazyky, kterým tady nikdo nerozuměl a kteří byli ti, kteří sem v roce 68 vtrhli. Ale Ukrajinci to rozhodně nebyly. Ale i když si to nepamatuješ, samozřejmě že to víš, že lžeš. Ale šíření lží a dezinformací holt patří ke tvé práci proruSSáckého kolaboranta.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
30. března 2024 • 17:13
@malylibor ...FERDO BYL JSEM V TÉ DOBĚ NA VOJNĚ A GARANTUJI TI Z OSOBNÍ ZKUŠENOSTI, ŽE ALESPOŇ VE STŘEDNÍCH ČECHÁCH A V PRAZE, TO BYLY VĚTŠINOVĚ UKRAJINCI. Ono je to logické měli to k nám nejblíže. Prostě taková je pravda.
Lilith Černá
1. dubna 2024 • 06:40
@malylibor Tak přesně tyhle týpky teď máme rozlezlé po všech parcích - mají šikmá očka, tupý výraz a v ruce flašku... Člověk už se bojí pustit děti kamkoliv do parku.
Annika
3. dubna 2024 • 00:35
@malylibor Ty musis byt rekarnace nasich vladcu padesatych let,lhaly jako ty.
Uživatel_5417695
30. března 2024 • 17:44
@RASPUTIN Takže jsi starej zapšklej dědek, kterej ze stařecké senilní naivity vzdychá po Putinovi. Tak to ti něco prozradím - Putin ti mládí fakt nevrátí.
Rusko to nedalo ani když kontrolovalo celý východní socialistický blok. A smiř se dědouchu s tím, že to nedá ani dnes, když je mnohem menší a slabší než bývalo před lety. ;-)
malylibor
30. března 2024 • 18:49
@Uživatel_5417695 Je to lhář. Kdyby nelhal, věděl by, že jak u nás, tak především v žaláři národů se vojáci umísťovali do co nejvzdálenějších míst. Takže i na Ukrajině sloužili vojáci z dálného východu. Ale ani tolikrát ruSSáckými kolaboranty opakovaná lež, že k nám vtrhla vojska dislokovaná na Ukrajině je lež. Už tehdy udělali ruSSáčtí zločinci to co před dvěma roky - udělali na Ukrajině, což byla nejvýchodnější republika žaláře nárdů, velké cvičení a cvičící jednotky byly poslány do Československa zachránit nás před námi samými, což si nikdo kromě rasputinů, šebestů, lilithů a podobné proruSSácké bolševické pakáže nepřál. A je fakt, že v Praze jsem nebyl, ale podle vyprávění pamětníků to bylo i tam stejné jako v jiných částech Československa. V ruSSáckých tancích byli asiati a většina z nich neuměla rusky. Rusky vypadající a mluvící byli vyšší důstojíci. Rasputin je proruSSácký kolaborant a lhář, který tady šíří jen ruSSácké lži a dezinformace.
Marie Čechová
30. března 2024 • 21:11
@RASPUTIN
Máte pravdu, také to tak vidím! Brežněv byl Ukrajinec a seslal na nás v 68 celou Varšavskou smlouvu,vyjma Rumunska,ti jediní odmítli.
Ano,Ukrajinci to měli k nám blíž a také si zastříleli na Muzeum,proto je tam asi na jejich památku stále ta ukrajinská vlajka!
KarelV.
31. března 2024 • 00:29
@Marie Čechová Mařeno nelži... Brežněvovi rodiče se na Ukrajinu přestěhovali z Kurské oblasti v Rusku. V autobiografii vydané koncem 70. let svou rodinu charakterizoval sám tento komunistickej *** jako ruskou. Svou národnost opakovaně tedy uváděl jako ruskou. Ve historických knihách a encyklopediích je řazen vždy mezi Rusy.
Spytar
30. března 2024 • 10:19
@Uživatel_5734171 Přesné!👍🏻🫶🏻✍🏻
Tomáš Kropáč
30. března 2024 • 11:09
Žádný z fanoušků Putina, které znám, nepřečetl v životě jedinou knížku, jsou to kamarádi, m takové i v rodině, je těžké jim něco vysvětlit, když nemají základní povědomí o Rusku.
Petr Kopfer
30. března 2024 • 12:05
@Uživatel_5734171

Taktéž zírám, a souhlasím s vašimi závěry. Selektivní paměť dělá divy - jako by u nás russáci nikdy nebyli...

Zejména souhlasím také s tím, že bychom měli nechat lidi psát co chtějí, a sami si to přefiltrovat. Sám se snažím, někdy neúspěšně, omezit příkré soudy - každý z nás má jiné intelektuální vybavení, a přes to jednoduše nejede vlak. Chápejme prostě fakt, že ti russofilové opakují bez pochopení co jim bylo řečeno. Navíc po deseti letech prezidentování prorusského křupana se domnívají, že urážlivý způsob vyjadřování je norma.

Pojďme se na to podívat optimisticky, nakonec máme Velikonoce. Kolik je tu kolem nešťastníků křečovitě hlásajících pravdy o russku a Ukrajině? Jen několik stále se opakujících jmen, lidé kteří sotva zvládli pravopis. A někde se vybít musejí, asi jim nezbývá jinde, než zde... Není to tudíž s námi tak zlé.

Veselé Velikonoce
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
30. března 2024 • 12:24
@Petr Kopfer
ano, to je racionální přístup. A já jsem dávno vzdal někoho přesvědčovat. Lidé mají zhusta klapky na očích a prostě a jednoduše nemají intelektuální kapacitu a elementární znalosti na to, aby jim člověk něco vysvětlil. Prostě a jednoduše se těmto lidem v reálném světě vyhýbám... Každopádně dosti bylo žvanění, venku je krásně, je třeba si jít užít jara...
Richard Šebesta
30. března 2024 • 17:11
@Petr Kopfer Tak zírej !
Uživatel_5417695
30. března 2024 • 14:02
@Uživatel_5734171 Já bych řekl, že množství těch "milovníků" Putina a vzdychačů po "ruském světě" jsou lidé, kteří mají pocit, že se jim život nevydařil, zatímco ostatním jo. A protože jim chybí schopnost hodnotit sám sebe sebekriticky a z nadhledu, tak ze svých vlastních neúspěchů obviňují všechny ostatní, kromě sebe samotných a díky tomu se stali zapšklými, zlými a doufají v příchod někoho, kdo by provedl destrukci současného společenského zřízení. No a tu destrukci očekávají od Putina.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
30. března 2024 • 14:45
@Uživatel_5417695
ano, tihle lidé se většinou překrývají s voliči ANO a mám pro to termín "vzpoura nýmandů". A hnacím motorem je většinou právě zastydlá frustrace... Ti lidé mají pocit, že všechno prohráli a poslední svoje naděje z nějakých záhadných důvodů spojují s Burešem...
PEtr Tobes
31. března 2024 • 22:32
@Uživatel_5417695 jj tak to nejspis bude...jsou to zapskli a neprejicni frustrati, casto jeste produkt "bolsevicke vych­ovy"­...ab­solut­ne nemaji na to pochopit, ze dnesni russak je zlo a nepritel, protoze jsou kompletne vygumovani a uz nemaji sanci se v tomto napravit
Oldřich Štika
30. března 2024 • 15:47
Většího debila než jsi ty už v ČR není.
Richard Šebesta
30. března 2024 • 17:10
@Uživatel_5734171 Oni jsou schopni tuto zem prodat ďáblu.,jen aby se dostali sami k lizu. Tak u agente Bureše to platí 100 % ale taky bych tam dal i současného presidenta např. Už jsem jednou psal. Kdyby nás zabrali Číňané tak Pavel a Bureš si nechají udělat oči na šikmo a budou jim sloužit do roztrhání těla. Pochopitelně takových by se našlo víc. Takže autor není zase tak férový a na některé lidi asi záměrně zapomíná.
Pavel Molík
31. března 2024 • 12:48
@Uživatel_5734171 Anonymní uživateli, evidentně jsi ztratil soudnost. Obávám se, že normalizační režim před rokem 89 byl lidštější než současný eurohujerský režim pod kuratelou bruselských prikázčiků. A to jsem byl úhlavním antikomunistickým bijcem všiváků z estébácko-komunistické mafie, což mohu doložit příslušnými rozsudky.
Lilith Černá
30. března 2024 • 09:12
Vy ubozí blbečci, to asi všichni ti Němci, kteří podporují AfD jsou Putinovi agenti! Proto se taky zoufalci z propadajících se německých pol.stran snaží leta diskreditovat AfD, najímají agresivní anarchisty z Antify, aby napadala její politiky i příznivce a snaží se ji před volbami zakázat! Ale stejně jim to nevyjde. Němci si stejně jako Češi uvědomují, kam je táhnou pomatení libtardi se svou fanatickou nenávistí k Rusku, gryndýlem a zvěrstvy zvrácených gender teorií!
Pětidemolice je v řiti a bez podvodů ve volbách totálně propadne. Chápu vaše zoufalství.)))
http­s://pr­avypros­tor.ne­t/vy­setro­vaci-vybor-ruske-federace-zjistil-ze-utocnici-z-crocusu-dostali-k-provedeni-utoku-velke-objemy-penez-z-ukrajiny/
malylibor
30. března 2024 • 14:30
@Lilith Černá Aaaa, náš oblíbený fašista se ozval. Dlouho jsi tady nešířil ty své proruSSácké lži a dezinformace, ruSSácký kolaborante. A víš, že jsi mi vůbec nechyběl?
Avatar - epr3}
epr3
30. března 2024 • 19:18
@malylibor Ty jsi zase Štrassbrusselské vemínko s vymytou palicí.
Lilith Černá
1. dubna 2024 • 06:43
@malylibor Jenže oni už mají Rusové o tom financování důkazy a tak USA drží hubu! Viníky si Putin najde, to si buďte jistý. Půjde po nich jak slepice po flusu! Nord Stream byla stejná lež - nejdřív jste to házeli na Rusa a pak ohlušující ticho...
"Stateční Američani" to nakonec hodili na Ukáčka.)))
Asatin
30. března 2024 • 07:47
No to je vec,jak cesti rusacci ze sebe vylevaji tu putinovskou zradcovskou zluc a stejne je jim to prd platne.I sexi mozek se rozciluje.No jo ,nic neni na vecne casy a nikdy jinak.
Richard Šebesta
30. března 2024 • 08:52
@Asatin Ty už nepij. vítezství Ukrajiny se nekoná stejně jako vítězství Ruska. Rozumní lidé v tom vidí důvod válku ukončit kompro­misem­.Dezo­láti jako ty a naše válečná vláda s dalšími členy NATO válčit a válčit a zabíjet a devastovat Ukrajinu a navíc riskovat případný jaderný konflikt. I když jsi pronatovský fanatik a dezolát přeji ti V.V.
Hulin No More
30. března 2024 • 09:11
@Richard Šebesta Ukrajinu devastuje vajgl, Šebesta. Šebesta, už s tím konečně vyjdi. Všichni na to čekáme. Řekni já jsem Šebesta a jsem ruský šváb. Jsem Šebesta a jsem kolaborant. Budeš mít snažší život.
Asatin
30. března 2024 • 10:10
@Richard Šebesta Pokud sem prijdou rusove,tak ti reknou,,Ja jsem velitel a ty jsi debil" a ty budes sedet na zachode s toaletakem v ruce.Na vic nemas.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
30. března 2024 • 11:02
@Asatin
ne, bude tam sedět zase s nastříhanými novinami, toaleťák rusové ukradnou...
malylibor
30. března 2024 • 14:34
@Asatin Kdepak, tenhle proruSSácký kolaborant bude ruSSáky vítat s vlajkou v ruce a hned druhý den bude zakládat uliční výbor české pobočky Nového Ruska a udávat všechny, kdo nekolaborují s okupační armádou. Takové jako on si pamatujeme ze 68 a následujících let. Horší špína než ruSSáci.
Ladislav Dlouhý
30. března 2024 • 06:48
Podle toho by ,co autor tohoto článku píše,by musela být pod vlivem Ruska celá opozice,to zavání 50 -tými roky minulého stole­tí.Pr­osím­,měj­te rozum a předložte důkazy, mimochodem soud s viníky útoků ve Vrběticích se vůbec nekonal!
Lilith Černá
30. března 2024 • 09:15
@Ladislav Dlouhý Od začátku bylo jasné, že Vrbětice jsou podvod! Nejspíš tu taškařici spáchal tentýž grázl, co vyhodil Nord Stream do vzduchu. Ptejme se, komu to tehdy prospělo? Kdo nám předkládal stupidní a komické teorie o Skřípalově morčeti a novičoku na klice?)))
Britové nebo Američani?
I Zeman musel dobře vědět, že jde o naprostou kravinu a přesto otočil zbabělo o 180 stupňů a přistoupil na jejich hru. Zřejmě na něho měli nějaké kvalitní komprol
Petr Chládek
30. března 2024 • 06:37
Zahraniční idioti si za své proputlerovské žvásty nechali zaplatit, kdežto čeští idioti je šíří zadarmo...
Uživatel_5337246
30. března 2024 • 06:27
Jestli je tu někdo poskok, tak je to redaktor Bartkovský, který, aby se zavděčil Fialovi a jeho spolku, píše nesmysly a jenom provokuje blbými kecy o lidech,
kteří to mají v hlavě srovnané a hlavně také jako občané si přejí,
aby tato vláda táhla k čertu.
Miroslav Hraběta
30. března 2024 • 08:41
@Uživatel_5337246 Ono srovnat v kebuli tři mozkové buňky jde velmi lehce. A propos, Paroubek a Foldyna nejsou žádní lidé. Je to plíseň 🧟😃
malylibor
30. března 2024 • 14:37
@Uživatel_5337246 Jaké občany máš na mysli? ProruSSácké kolaboranty a vlastizrádce jako jsi ty sám?
Pavel Nyklíček
30. března 2024 • 05:57
Jo jo.
Máme tu reál...
Škodit společnosti ve které žijí je špatnou lidskou vlastnosti.
Loni jsem kupříkladu mluvil na náměstí se samotným Raichlem.
Nadšení tu bylo. Smysl ne.
Mě připadá jako nějaký student co má bohaté rodiče a když se nudí vyhledává lidi, co nemají schopnost samostatného uvažování.
Takový Babiš 2.
Nemožné ihned, zázraky do tří dnů.
Uživatel_5483260
30. března 2024 • 05:27
Cuckari nic neumějí!
Slepenec dostane narezano a tupy Koudelka bude degradován , uf.
Uživatel_5389281
29. března 2024 • 23:36
Diky SW nastrojum se muzeme vratit v case a ten ukrutny prorusky web si zobrazit. Titulky clanku "cesky ministr se omlouva za party pri strelbe", "slaby ekonomicky rust v eurozone a podobne problemy v klicovych regionech (Evropy), co ceka svetovou ekonomiku v roce 24?" "Snoopdog se vraci jako zpravodaj na parizske olympiade", nebo "Orban miri do Bruselu na novorocni projev". Vypada to stejne jako vyber Googlu z denniho tisku. To ma byt ta propaganda? Takovych webu je asi tak tisic. Prosim, podivejte se sami: http­s://we­b.ar­chive­.org/w­eb/202­401032­23945/­https:­//www­.voi­ceofe­urope­.com/
Frantisek Najman
29. března 2024 • 23:36
Autorovi článku chybí základní lidská slušnost, ale bohužel i takové máme spoluobčany.
jerryx
29. března 2024 • 23:17
Ten generál Koudelka z STS Chvojkovice -Brod je vlastně bezvadný komik. Občas plácne, že odhalil ruského agenta a hned se naši politici a novináři můžou zbláznit. A protože je všechno tajné, nemusí vlastně dělat nic a stačí občas s něčím vyjít.
Pavel Nyklíček
30. března 2024 • 06:05
@jerryx
Nejsem si jist, zda váš názor má nějaký reálný základ skutečnosti dané situace.
Napsat tyto věty je přinejmenším pohodlnost myšlení.
Sleduji politiku, nikoli televizi či zprávy na Seznamu, 10 hodin denně a to chce čas na přemýšlení, který vám bohužel chybí. Nejste v tom sám.....
jerryx
30. března 2024 • 09:09
@Pavel Nyklíček Přemýšlím až moc. Považuji Koudelku za kariéristu, který založil svou kariéru na tom, že ho Zeman nesnášel. I Zeman byl komická figura, který si o sobě myslel, že je expert na zahraniční politiku, ale domnívám se, že co se týká Koudelky a BIS , měl pravdu. Jako příznivec Václava Havla jsem totiž zvyklý na souboj myšlenek, na určitou provokativnost, která ale nesmí sklouznout do nějaké agrese a nenávisti. Je to dost těžké. Takže si vždycky rád přečtu Klause, Pitharta, Uhdeho, Bělohradského, Rychetského, prostě ty lidi, co z devadesátek zbyli. ( Zemana ale ne , i když i on může mít někdy pravdu) Zjednodušené se asi dá říct, že současnou politickou reprezentaci považuji za tragikomickou, stejně jako opozici. No a komický generál bez vojska, který jim říká to, co chtějí slyšet ( a aby to pochopili) do toho obrazu patří. Mějte se hezky a příjemné svátky.
Frank51482
29. března 2024 • 22:35
A čí jsou poskoci z redakce Reflexu? Je opravdu neuvěřitelné, jaké slinty se tady dají dočíst. To i kovaní redaktoři Rudého práva by bledli závistí. A každému normálnímu jedinci je dávno jasné, když když něco vypudí čučkaři z BISky, tak to bude jen další ***, jako ty pohádky o Vrběticích.
Papanikula
29. března 2024 • 22:27
Soudruhu Sezemsky třeba platinu dováží z Ruska i USA !!!

Nikde než v Rusku se sehnat nedá


A vy ani Zelí s tím nic neuděláte
Uživatel_5417695
30. března 2024 • 07:57
@Papanikula
Starej pane, kecáte nesmysly.
V současné době tři největší světoví producenti platiny jsou JAR, Rusko a Kanada.
Nejvíce platiny se těží v JAR - je to téměř 6x víc ve srovnání s Ruskem.
Rusko je co do objemu druhým největším producentem a Kanada třetím. USA berou většinu své spotřeby z Kanady a z JAR.
Velká a dosud nevyužívaná ložiska platiny se také nacházejí na Aljašce, která jak jest všeobecně známo, je součástí USA.
Napsal jsem aktuální údaje. V minulosti byl význam Ruska v těžbě platiny větší než je dnes. Význam těžby v JAR se naopak během posledních cca. dvaceti let zvyšoval zejména na úkor významu Ruska. V Rusku evidentně do těžby platiny dochází k menšímu přílivu investic než v JAR, takže se toto odvětví v Rusku příliš nerozvíjí.
Papanikula
29. března 2024 • 22:26
A Jiří Sezemsky a sekta SPOLU bude poskok Kyjeva ?
Co poručí Zelí to mu dáme
arbitr
29. března 2024 • 21:08
Co je to za blábol?
Vychvaluje ruskou surovinovou základnu?
Konstatovat, že ruská surovinová záklana patří k nejvýznamnějším na světě se snad učí děti už v obecné škole !
Odmítá vstup Ukrajiny do EU?
Je snad známo, že Ukrajina se ani neblíží kriteriím, kterými je vstup do EU podmíněn !
Prohlašuje, že vysokou inflaci způsobily protiruské sankce ?
No rozhodně k ní napomohly a to dost významně, díky cenám plynu, nafty ergo i elektříny !
To je tak nepřípustné konstatovat některá fakta a vlastní názor?
Většina lidí které znám odsuzuje Putina a s o u č s n ě má stejné názory na ony tři "hříchy" !
Uživatel_5417695
29. března 2024 • 21:57
@arbitr Putin začal dělat skrčky zvyšující cenu plynu už dávno před napadením Ukrajiny a před vyhlášením sankcí.
Zde máte dobový článek z října 2021, tedy dávno před vyhlášením jakýchkoliv sankcí.

http­s://ww­w.iroz­hlas­.cz/e­kono­mika/­cena-plynu-plyn-evro­pa_211­006144­7_ako

Článek má nadpis "Cena plynu v Evropě prudce roste. Důvodem jsou malé zásoby i blížící se topná sezona."

V dnešní době je cena zemního plynu nižší než byla ve druhé polovině roku 2021.
Putin evidentně doufal, že EU mu platbami za drahý plyn bude financovat jeho válku proti Ukrajině. To se ovšem poněkud přepočítal.
Papanikula
29. března 2024 • 22:29
@Uživatel_5417695 a proto kyjevsk režim vyhodil v Mezinárodních vodách NS2 ?
Petr Kopfer
29. března 2024 • 20:59
Nejenom Paroubek se vzteká, stačí se podívat kolem v komentářích. Známka toho, že BIS skutečně předvedla dobrou práci. A znovu jsme vidět v Evropě v dobrém světle. Namísto prezidentů kteří kradou tužky nebo vrávorají jako bezduši, narozdíl od pochybných kšeftíků a podrazů agrobarona a vrcholného politika máme prezidenta a předsedu vlády, kteří jsou vidět v dobrém světle Evropské politiky a bezpečnostní službu která tímto možná posunula Evropu do většího bezpečí. Jedním tahem.

Nejgrotesknější je, že místní trollové nadále blouzní o volbách kde prorusský narativ zvítězí. Je mi líto, toto je další důvod, že nikoliv.
Richard Šebesta
29. března 2024 • 22:41
@Petr Kopfer Mi je líto tebe. Blouzníš a z toho plácáš bludy ! Současné NATO i EU a ty jejich bezpečnostní služby pokud nás někam posouvají tak blíž k válce. Denně o tom kvákají tu Tusk, tu nějaký dezolát od nás. Připravujme se na válku s Ruskem. Tomu říkáš bezpečí ? Jdi se vycpat. Místo aby válku na Ukrajině NATO pomáhalo ukončit dělá pravý opak. Mimochodem samo NATO to má v preambuli. Konflikty nevyvolávat a řešit je mírovou cestou. Kolik mírových iniciativ NATO za ty dva roky nabídlo ? Ani jeden. Jen eskaluje napětí a konflikt prodlužuje.
Petr Kopfer
29. března 2024 • 23:05
@Richard Šebesta

My už se známe. Nezbývá mi než zopakovat - pokuste se formulovat myšlenku týkající se alespoň trochu tématu. Tohle už bylo ale daleko lepší, než minule. Dobrá práce! My to spolu zvládneme.

Zkusím ještě jednou zopakovat nejdříve první postřeh: konečně se nemusíme stydět za prezidenta a naší zahraniční politiku. Bylo tomu donedávna jinak.

To by mohlo snad být pochopitelnější. Ale pro jistotu: Nezmiňuji zde ani NATO, ani válku na Ukrajině, ani Tuska.

Tak do toho!
Václav Vojvodík
30. března 2024 • 07:29
@Richard Šebesta Tak tohle byla odpověď hodná SPD (Stupidní Prokremelská Demagogie)
Ad1) příprava na válku je rozhodně bezpečnější než lézt se založenýma rukama do ***e diktátorovi z Kremlu
Ad2) jdu si vycpat vestu balistickým plátem (možná to bude potřeba), vy se nacpěte koblihou
Ad3) NATO je obranný pakt a rozhodlo se bránit Ukrajinu, nikoho zatím nenapadlo.
Šedivý plesnivý důchodce z Kremlu dělá pro eskalaci války maximum. A Tusk vám leží v žaludku jen proto, že Poláci zbrojí jak mohou.
Ad4) Putin asi dělá všechno správně, když ani jedna výtka nesměřuje k tomu kdo tu válku začal a kdo je tím kdo to vraždění spustil. Všichni okolo jsou špatní jen chudák Vladimir Vladimirovič je ten nepochopený mírotvůrce.
Ad5) s vrahy se nevyjednává ti se posílají před soud a do kriminálu. Plesnivý důchodce z Kremlu je navíc válečný zločinec, tudíž jediná spravedlivá odměna této lidské zrůdě je po zásluze provaz.
Ale co, koblížek smažený, cukříkem slazený, bičem zasloužený, kulkou do hlavy odměněný.
Richard Šebesta
30. března 2024 • 09:15
@Václav Vojvodík TY chytráku když se s vrahy nevyjednává tak ho jdi do Kremlu zatknout. Jen bacha aby nezatkli tebe.Válka jež nemá vojenské řešení by se měla ukončit byť kompromisem. Nebo jak dlouho chcete protahovat to válčení ? Rok,dva,tři deset let ? A ještě jedno ti řeknu. Když chcete válčit tak by jste tu válku taky měli financovat ze svého. Nevidím důvod proč bychom měli z našeho rozpočtu,který je mimochodem v obrovském deficitu financovat cizí válčení ? Ukrajina není ani v NATO ani v EU: Pomáháme jí dost humanitárně i vojensky i lidsky. Ale do nekonečná ta válka trvat nemůže.Jsi-li člověk moudrý dáš mi za pravdu pokud jsi fanatik budeš dál mlít své bludy.
Lilith Černá
30. března 2024 • 09:22
@Petr Kopfer Jojo, henten Koudelka, agent USA, předvedl "dobrou práci".))) To byl opravdu smrtelně nebezpečný web.)))
A nebylo by smysluplnější sledovat vládní kriminální živly jako je Dozimetr Rakušan- Gazdík - Rédl, prof.Netuka (IKEM ) a Nutella ze záložny, Blažek a spol.? Myslím, že tihle soudruzi škodí zemi podstatně více.
Not like Somebody
30. března 2024 • 10:48
@Petr Kopfer 100% pravda, vnímá to tak velká část současné populace ale naprostá ztáta času obhajovat svůj názor zrovna tady 🙃
většinu diskuzí tu opanuje pár zacyklených haterů kterým o věcnou diskuzi rozhodně nejde
jeden má potřebu provokovat, druhý napravovat pomýlené, někdo si chce ulevit od frustrace z vlatního života, jiný ze sebe vykřičet to co by si na veřejnosti křičet nikdy nedovolil 🥳 nic víc v tom není 🤷🏻‍♂️ ty svoje mantry tu píší bez ohledu na téma dokola a dokola 😵‍💫 reagovat na to je nesmysl 🫠
Petr Kopfer
30. března 2024 • 12:12
@Not like Somebody

Děkuji za reakci... Máte samozřejmě pravdu. Zrovna jsem o tom psal výše. Na druhou stranu být občas Don Quijote není taktéž k zahození. Křičící mrzká lůza, i když v menšině, je nějak více slyšet. Někdy si myslím že je nutné projevit hlas druhé strany.
malylibor
30. března 2024 • 14:57
@Petr Kopfer Kdysi mi jeden starší zkušený muž řekl jedno staré přísloví: "Prázdné sudy nejvíc duní." Měl pravdu, vidíme to na lůze v ulicích i na proruSSáckých kolaborantech v diskusích. Na tomto webu jsou takovými sudy rasputin, šebesta Lilith a několik dalších proruSSáckých kolaborantů. I když zrovna tito tři vypadají, že jsou za to placení. Takové hlouposti by zadarmo nešířil snad ani nejhloupější dezolát.
Jozef Kolek
29. března 2024 • 20:49
zapredanci, kto vás tam naklonoval?!?!
Viliček
29. března 2024 • 20:29
Soudruh redaktor již taky propadl Kojzarovštine.Tady se bojuje již jako za Husáka proti štvavé vysilačce Svobodná Evropa.Pricip je stejný, jen slovník je jiný.Soudruzi se bojí, že prohrají volby.
Avatar - Petr Fojtik}
Petr Fojtik
30. března 2024 • 05:50
@Viliček Ach ta moje paměť. Úplně jsem zapomněl, že se zde vyskytovatovali ti dva pitomci Halónovináři starý a mladý Kojzar. Oba plni nenávisti vůči všemu demokratickému. Je dobře, že v dnešní době po nich ani surikata neštěkne.
malylibor
30. března 2024 • 14:59
@Petr Fojtik Surikata ne, ale proSSáčtí kolaboranti na ě vzpomínají stále dokola. Zřejmě byli z jednoho hnízda.
Avatar - Bronislav Šimoník}
Bronislav Šimoník
29. března 2024 • 20:20
Třeba dezolátům klesne sebevědomí, až se někteří z nich ztratí, dostanou nečekaný infarkt, nebo budou mít nehodu
Papanikula
29. března 2024 • 22:29
@Bronislav Šimoník
Těm kyjevsky ?
Lilith Černá
30. března 2024 • 09:25
@Bronislav Šimoník A proč by se to mělo stávat "dezolátům"? Rusové si to nejdřív vyřídí s nejagilnějšími soudruhy, co na Ukrajinu posílají zbraně vraždící civilisty! Já se Ruska nebojím.)))
Ale bát by se měli jiní. Fakt si myslí, že tady mezi těmi statisíci naplavenými Ukáčky nejsou žádní ruští agenti? A není Ukrajinec jako Ukrajinec. Dnes jich spousta nenávidí kyjevský režim a sympatizuje s Ruskem, pokud už tam rovnou neutekli.
Vladimír Bulka
29. března 2024 • 20:01
Není pochyb o tom, že tu máme proruskou kolonu vlastizrádných šmejdů, ale dost špatné také je to, že neustále podporujeme ruský fašistický režim odebíráním ropy a posíláme Putlerovi miliardy korun.
Také na ruské ambasádě nemá být více než 3 lidi anebo má být zavřena, je to hnízdo špionů a škůdců.
Tunelinstitut zloděje Klause v zámečku ale vznikl ještě před rusko-ukrajinskou válkou, ten byl hrazen tuším z Bakalova či PPF všimného nebo tak nějak, prostě z nějaké šmeliny či podrazu.
Uživatel_5516138
29. března 2024 • 19:27
...napsal nezávislý novinář Jiří Sezemský, který dostal od Vlády v roce 2023 půl milionu Kč z peněz daňových poplatníků za poradenské a konzultační služby...
http­s://ww­w.fa­cebo­ok.co­m/He­lebran­tTomas­/vide­os/716­642259­992158
Avatar - Bronislav Šimoník}
Bronislav Šimoník
29. března 2024 • 20:21
Se stim smiř
Papanikula
29. března 2024 • 22:30
@Bronislav Šimoník
Fiala a jeho sekta skončí před soudem
Lilith Černá
30. března 2024 • 09:26
@Papanikula Doufám, že hůř!)))
Chu Lit
29. března 2024 • 19:06
Zeman a Klaus Paroubek Bureš Rajchl to jsou jména vlastizrádců
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
29. března 2024 • 19:22
@Chu Lit ...Jasně ferdo, a teď zpátky na pokoj, víš dobře, že primář nemá rád, když takhle dlouho koukáš do počítače, dostaneš zase studenou sprchu..
Uživatel_5417695
29. března 2024 • 19:26
@RASPUTIN Hele, dědku, co na tu tvou zapšklost říká rodina, máš-li vůbec nějakou? Nezavrhli tě? Doufám že až jednou zestárnu, nestanu se stejně smutným případem jako jsi ty.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
29. března 2024 • 19:32
@Uživatel_5417695 ...No ferdo doufat určitě můžeš.
Tom1122
29. března 2024 • 20:01
@RASPUTIN
Jistě­....E­man,zl­oděj propisek a Bureš a podobní jsou ti ,,správní,, Flas­tenci­....Bo­jují­cí za svou duchovní vlast smradlavé zaostalé Rusko...
Kolaborace s Ruskem je třeba přísně trestat.Rusko je na úrovni ISIS a jiných teroristů.Až vtipné že podobné proruské trosky chtějí do evropského parlamentu...
PEtr Tobes
29. března 2024 • 19:36
@Chu Lit tak to nepochybne..je to jejich ostuda, tak budou zapsani v historii..nasi potomci se za cca 50 let budou divit, kolik tady bylo kolaborantu s nepritelem a bohuzel mezi nimi i expre­ziden­ti..­.podob­ne jako se divime my jeste dnes, kolik kolaborantu bylo za protektoratu a kolik donasecu StB, pripadne agentu KGB pozdeji za rude totality...v tomto se ale nic moc nemeni, bylo to tak a bude vzdy
Lilith Černá
30. března 2024 • 09:26
@Chu Lit A proč má potom Pětidemolice podporu jen asi 11 procent totálních idiotů?
Miloslav Podhola
29. března 2024 • 18:58
Podle Reflexu je někdo poskokem Kremlu, ti ostatní, vládnoucí, poskoky EU, bez ohledu na vlastní občany.
Avatar - Bronislav Šimoník}
Bronislav Šimoník
29. března 2024 • 20:24
@Miloslav Podhola Se stim smiř
Hulin No More
29. března 2024 • 17:59
Budeš je takový vůl, že si na ty svoje k proruský žvásty musel koupit celý noviny.
Miloslav Podhola
29. března 2024 • 19:00
@Hulin No More
Co se tyče vola, jistě jsi větší a rohatější!
Hulin No More
29. března 2024 • 21:51
@Miloslav Podhola to musím, obdobu Bureše v sukni mám doma
Papanikula
29. března 2024 • 22:31
@Hulin No More
A
Cobteprve ty proukrajinsky
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
29. března 2024 • 17:48
Chce to prostě vydržet do příštích voleb a potom udělat prověrku dnešních ukrajinských podržtašek. Není to nic složitého.
Martin Tuhý
29. března 2024 • 17:54
@RASPUTIN Sláva Ukrajině!
Uživatel_5417695
29. března 2024 • 19:08
@RASPUTIN Co by nám "ruský svět" vůbec mohl nabídnout?
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
29. března 2024 • 19:20
@Uživatel_5417695 ..Tobě nic
Uživatel_5417695
29. března 2024 • 19:24
@RASPUTIN S tím souhlasím.
Tom1122
29. března 2024 • 20:03
@RASPUTIN
Rusko toho má tak co nabíd­nout­.Neko­nečnou chudobu,populaci prolezlou AIDS a žloutenkou a suchý záchod u třetiny obyva­tel.­.Paneč­ku,to je ,,velmoc,,
Lilith Černá
30. března 2024 • 09:27
@RASPUTIN Ale to už tu budeme rýt úplně držkou v zemi a patřit nám tu nebude ani židle.
Not like Somebody
30. března 2024 • 15:00
@Lilith Černá ...a kdo přesně je to my, to jako stát nebo nějaký český subjekt se sídlem na Bahamách nebo kdo má být přesně ten co má to nedefinované něco vlastnit abys neryl držkou v zemi 🤔
giorgio287
29. března 2024 • 17:47
Čučkař Koudelka opět zaperlil. Buď moc chlastá, nebo fetuje. Nebo obojí. Vůbec se nedivím, že takového zoufalce prezident odmítal povýšit na generála. To by musel z obecního blbá udělat maršála...

Čučkař Koudelka - správný poraďenko imbecilů Pávka a Fialy 😂
Martin Tuhý
29. března 2024 • 17:55
@giorgio287 Dle toho jak vy kolaboranti kvičíte, se Koudelkovi očividně parádně zadařilo!
PEtr Tobes
29. března 2024 • 18:06
@Martin Tuhý presne tak, potrefene kolaborantske a zradcovske husy zahykaly jako na povel, to je fakt sranda, at uz ty verejne zname o kterych se pise v clanku, nebo ty anonymni nuly zde na diskuzi, vsichni vime, o koho jde )