Rozhovory

Zpět na článek

Vondra: Rychlý a nepromyšlený Green deal podkope prosperitu Evropy, může nás to uvrhnout do nicotnosti

14 komentářů

Miloslav Podhola
27. března 2024 • 21:38
Jediná moudrost, kterou kdy tento politik vyslovil.
Tomáš Kostelecký
27. března 2024 • 19:59
Příspěvky komunistických debi lů, s vylízanými palicemi jsou naprosto signifignantní.O pravopisu nemluvě.
Pavel Maleček
27. března 2024 • 19:06
Saša je jeden z mála, co se ten zelený blázinec regulovat pokouší. Ovšem opatrně, aby mocným co s EU cvičí cestičku nezkřížil. Co EU k svému prospěchu transformují ze společenství samostatných demokratických států na centrálně řízenou socialistickou totalitu, s národy zbavenými rozhodovacích pravomocí.
To s pomocí neomarx-progres ideologie a jejím nejen eko-klima, ale i multikulti, gender či LGBT sebemrskačstvím, kořeněným povinným "dobrem a rovností pro fšechny". S hlavním cílem zbavit v prospěch bruselských "elit" řadové občanstvo financí i občanských svobod.
Postavit se tomuto bruselskému, neruskou Evropu i demokracii destruujícímu trendu však Saša sílu nemá. To by mohlo jeho bruselskou SPOLU kandidaturu i příjmy z ní ohrozit.
... a to tedy ne soudruzi ...
Martin Tuhý
27. března 2024 • 18:04
Evropu zabíjí právě konzervativci jako je Vondra. Neustále šíří konspirační teorie a nesmysly o automobilkách jsou jen třešničkou na dortu. Největší EV trh je právě Čína a už nyní na ní ztrácíme, jak chce Vondra reagovat? Rád by ještě zpomalil, no tak bravo! Určitě je s Činou a jejími firmami domluven, že na nás počkají.
Petr Německý
27. března 2024 • 17:45
Vážený pane Vondra, u nás to mnoho lidí ví. Je zřejmé, že EU nezachrání celý svět. Už dnes nemají v Holandsku elektrickou energii zároveň pro auta a pro byty, domy, firmy! To je jeden průběžný výsledek zeleného šílenství. Nikým nevolení, anonymní lidé z EK nám takto mění životy! Co je to za lidi? Jací jsou to odborníci, když po jejich práci je evropský průmysl v klinické smrti?!
Jediným výsledkem bude zničení evropského průmyslu. Tedy toho co zbylo. Pak můžeme pouze provádět služby. Z čeho se budou platit daně, když nikdo nic v podstatě nevytvoří? Může společnost existovat jen o službách a vše si pouze dovážet?

Vy jste teď jedno období v Bruselu byl. Co jste proti tomu udělal? Kolikrát jste vystoupil a upozorňoval na danou problematiku. Kolik jste napsal článků? Koho jste získal na svou stranu? Jaký máte tedy Váš výstup za minulé funkční obdo­bí..­....­...čl­ánky pro Čechy prosím nepočítejte. Nám je to jasné, ale nejsme schopni s tím nic udělat!
richard richard
27. března 2024 • 17:04
Souhlas, ale nyni to je alibismus.
1) proc SPOLU s ekofanatiky?
2) proc posledni rok a ne 10 let
3) proc pouzivate budouci cas? To uz se stalo, EU je smesna a navic zamirila k hospodarskemu krachu. Uplne stejne jako ten parnik, co po vypadku elektriny zboril most!
Poslednim pokusem o záchranu je prijit k EUvolbam a i s odporem volit SPD, ktere je jedina protiunijni strana s potencialem se tam dostat.
jerryx
27. března 2024 • 16:11
Tak nám k tomu SPOLU nabízí volební balíček se zeleným fanatikem Niedermayerem.
giorgio287
27. března 2024 • 15:32
A cos udělal pro zrušení toho zeleného bolševického euronesmyslu ty, křivohubý kašpare?

Já vím. Hov.no. Vždyť nás z našich prachů stojíš jen 17 000 éček měsíčně. Za to si přece nebudeš trhat žíly, že...

Přeji ti z celého srdce, aby ses to toho euro "parlamentu" nedostal a musel jít poprvé v životě makat, neužitečný vyžírko! Však máš jistě "naspořeno" z úplatků od PROMOPRO.
Miroslav Vlasák
27. března 2024 • 14:45
OK, má pravdu, ale proč tedy nejde ODS do EU voleb samostatně, ale společně s eurohujery z TOP a KDU?
Papanikula
27. března 2024 • 13:07
Rakeťák Vondra se svou milenkou Vrecionovou a sektou SPOLU si dělá z občanů ČR *** a dojdou krávu a jeho muže volit jen bezmozek , co ma hlavu jen na čepici

Mimochodem ty jeho STbacke metody kdy vytáhl v TV ten hanopis jen mluví o tom co je to za losera , co lže
lug70
27. března 2024 • 12:38
Když si přečtete něco o agendě 2030 udržitelného rozvoje, tak to spíš vypadá, že je to až moc dobře promyšlený záměr podkopat prosperitu Evropy, hlavně aby lidé zchudli a byli nuceni přejít na sdílenou ekonomiku a nic nevlastnili, místo masa žrali brouky, nikam necestovali a žili v rádiusu 15 minutových měst, kde by byli pod elektronickou kontrolou 24 hodin denně 365 dní v roce. Green deal je součást agendy 2030. Za vznešenými slovy o ochraně klimatu se skrývá kolosální lumpárna mocných proti lidem dole. Jde zase o budování nové totalitní společnosti, jaká tu ještě v historii nebyla, kde má plebsu zbavenému veškerých práv neomezeně vládnout nikým nevolená elita.
Pavel Vlček
27. března 2024 • 20:19
@lug70
E.U. Titanic !!! U.S.A. Titanic !!!
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
27. března 2024 • 12:17
A nejhorší jsou trpaslíci, ti jsou všude.
Pavel Vlček
27. března 2024 • 20:17
@RASPUTIN
Tajtrlíci Biden-Bidet a motýl Makron a Fiala Fiasko Nutella Signalista Máchal a B(lbe)c. Lipavský a Komouš Kontráš Krtek Pávek Rezident Lampasák ...