Rozhovory

Zpět na článek

Alexandr Vondra: Green deal není jen záchrana planety, ale i přerozdělování vlivu, bohatství a moci

11 komentářů

Frantisek Najman
5. dubna 2024 • 21:41
Takže o co jde EU - o přerozdělování vlivu, bohatství a moci jak trefně zde uvádí pan Vondra. Takže demokracie je orgánům EU ukradená a tohle jsme si před pár lety sami zvolili. Možná Anglie udělala dobře svým vystoupením z tohoto spolku.
Miloslav Podhola
4. dubna 2024 • 19:21
Dle křestního jména byli rodiče Vondry Rusofilové, ten je nyní nenávidí.
Posun v generacích.
Avatar - epr3}
epr3
4. dubna 2024 • 18:58
Vondra si už může kecat co chce, ten kdo přemýšlí, mu nemůže věřit. Jeho politická kariéra je ukázkou, jak se z disidenta postupem doby stane bezpáteřní politik a morální sr.č.
Korunoval to tím, jak přinesl do jakési televizní debaty canc psaný bukvemi, o kterém prohlásil, že ho si neumí přečíst (vysokoškolák vzdělaný za bolševika), ale že je to důkaz kolaborace Zdeňka Jandejska s Ruskem. Je to možné? Existuje ještě větší zoufalec cpoucí se do europarlamentu? Může někdo takové vši hodit svůj hlas?
Richard Šebesta
4. dubna 2024 • 19:35
@epr3 Vondra je odesmanský dobrodruh. Co to je za demokrata mi stačilo v jedné debatě,kde byl i diplomat a profesor Drulák.Ten řekl svůj názor na válku na Ukrajině, což se "demokratu " Vondrovi hrubě nelíbilo a vyřešil to po " demokraticku " začal vyhrožovat že odejde. Já být moderátorem tak bych mu řekl tak běž. Aspoň bude vidět co jsi za demokrata. Čili " demokrat " a odeesák Vondra překonává i soudružku Konečnou svou kolegyni z europarlamentu.To už je co říct.
lug70
4. dubna 2024 • 17:25
Právě že jde jen o nové přerozdělování vlivu, bohatství a moci. Demokracie progresivním liberálům moc nevoní, tak vznikla nová ideologie nebo lépe řečeno náboženství na oblbování, ovládání a hlavně okrádání mas a se záchranou planety to opravdu nemá nic co dočinění. Dnes už těžko lze lidi držet pod krkem klasickým náboženstvím, neboť na čerty a peklo už většina lidi nevěří. Tak zelení komunisté, kteří se dostali k moci ve většině zemí tzv. vyspělého západu vymysleli nového bubáka na strašení lidí aby akceptovali novou diktaturu pod zeleným hávem.
giorgio287
4. dubna 2024 • 16:54
Tuto bandu vlastizrádců může volit jen imbecil, neschopný myslet.
Richard Šebesta
4. dubna 2024 • 19:36
@giorgio287 SOUHLAS !!!
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
4. dubna 2024 • 16:37
Když vidím jeho odulý ksicht a křivou hubu, není mi nejlíp. Zase slibuje jako všichni z pětidemolice, jen aby udržel koryto.
Kdo tohohle příživníka může volit, tak nemá přehled o jeho činnosti. Vždy všude kde byl, tak jen škodil. To mu nestačí výtěžek z ProMoPro ? Asi ne. A opojení mocí je taky silná droga.
Richard Šebesta
4. dubna 2024 • 19:44
@Lior Chaos Navíc je skvěle jak "demokraticky " vyšachoval Kalouska z eurovoleb.Když viděl jak velkou má podporu u lidí začal topákům vyhrožovat že pokud půjde Kalousek na kandidátku tak ODS s nimi zruší koalici pro příští volby. Tak se dělá "demokratická " politika dle Vondry. Čili nikoli koho chtějí volit lidé ale koho chce MILOSTPÁN Vondra. No a Pekarka která ví že bez ODS by se do sněmovny v roce 2025 nedostali
má pochopitelně strach o své koryto tak mu vyšla vstříc a Kalouska hodila přes palubu. To máme skvělé " DEMOKRATY " ! Kalousku hřál jsi si na hrudi zmiji když si zakládal TOP 09.
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
4. dubna 2024 • 22:13
@Richard Šebesta
Výstižně napsáno.
Papanikula
4. dubna 2024 • 15:41
Toho někdo volí ?

SPOLU


Spolu s Niedermayerem a Zdechovskym triumvirát zoufalců