Komentáře

Zpět na článek

Sezemský: Středula obhájil svůj post, pokus o kabaretní puč ztroskotal. Budou se odbory radikalizovat?

8 komentářů

Juchin
27. března 2024 • 04:44
Miloš si zaslouží poděkovat, že dal tomuto kandidátovi v prezidentské volbě polibek smrti....
Avatar - našinec}
našinec
26. března 2024 • 20:21
Dělníci se radikalizovat nebudou, dokud jim k tomu vláda nedá důvod. ...Možná, že novináři chodí do práce v touze se radikalizovat. Dělníci mají však naprosto jiné touhy. A v tom je ten celý problém - novináři nejsou dělníci.
Frank51482
26. března 2024 • 21:34
@našinec Problém je i v tom, že tady nejsou téměř žádní novinář, ale jen presstituti.
Miloslav Podhola
26. března 2024 • 13:55
Se Středulou v čele určitě ne. Je to bábovka bez erudice.
lug70
26. března 2024 • 12:40
Chobotnice Aspen institute zatlačila. V tomto Washingtonsko-bruselsko-berlínkém protektorátu loutky Aspen institute musí být všude, na Pražském hradě, ve vládě, parlamentu, senátu, státních úřadech, v médiích, v NGO organizacích atd. a samozřejmě musí být protlačeny i do odborů aby bylo v tomto protektorátě podchyceno všechno.
admin badge
Lenka_Lopatova
26. března 2024 • 10:31
Test123
Jiří Tesař
26. března 2024 • 09:13
Přece si starý smradlavý odborářští kapři nevypustí svůj zasmrádlej odborářskej rybník. To by tak hrálo, aby do jejich rybníku natekla čistá bystrá voda.
Pavel Maleček
26. března 2024 • 08:47
Po Středulově znovuzvolení vyšel nad Prahou rudý měsíc, což za vše mluví. No pod jeho taktovkou snad krev v ulicích nepoteče, ale politicky se pod ním odbory zradikalizují - do ruda zbarví zcela určitě. To proto aby dal zapomenout na tu bídnou o pár hlasů většinu, která ho do funkce vrátila. Přitom kdyby v něm byla aspoň trocha férového chlapství a demokratické morálky, tak z odborů odešel už při ohlášení kandidatury na prezidenta, natož po propadáku při volbě. Už při ní se dozvěděl, že důvěru ani odborářů, ani dělnictva jako celku, natož společnosti nemá.
Už v snaze tohle zamaskovat se pustil do neproduktivní hlava nehlava kritiky vlády, při níž se spojil s tím nejhorším co se dá v společnosti najít. Všemožnými radikály, komouši a i multimiliardářem Babišem. Tím, který ve svých fabrikách za Středulova i odborů obecně mlčení, až otrocky nechutné podmínky pro dělníky vytváří.
A tak jeho "aféra" s neplacením příspěvků měla nejspíš zamaskovat rostoucí odpor k jeho dalšímu předsedování. To nemluvě, že z něj čím dál víc bučel mocí zpitý zbohatlický nabob, který s problematikou dělnictva měl máloco společného.
Teď je díky těsné většině odborářských bossů zpátky. Nejspíš proto, že se tito bossové zalekli toho, že by ta čistka ve vedení odborů mohla zasáhnout i je. Jejich "výkony" i zbohatlické manýry se totiž v mnohém Středulovi podobají. A tak teď jim i Středulovi nezbývá, než za mocného řinčení a troubení do ulic vyrazit. S průhledným cílem ne v zájmu dělnictva ale v udržení svých funkcí. Pár tisíc řadových odborářů jim to zblajzne a tak v médiích budou ... no máme se na co těšit.