Komentáře

Zpět na článek

Sezemský: Rajchlův střemhlavý pád. Narazil na své velikášství, řevnivost a nenaplněné černé scénáře

78 komentářů

Jana Dostálová
26. března 2024 • 13:35
P.Rajchla úplně nemusím, protože do budoucna nechce opustit EU a NATO! Ale určitě má velkou pravdu v mnoha věcech. Myslím, že největší nebezpečí ČR jsou Americké základny . Okupace ČR Amerikou není pro stabilitu míru v celé Evropě a hlavně v ČR! USA se potřebuje dostat co nejblíže Ruské federaci, ale Rusové se nedají a my to tady pěkně odskáčeme 🤮😡.
Ivo Jiroušek
27. března 2024 • 03:52
@Jana Dostálová smííích, díky pobavilo soudružko dezolátko!
honza1212
26. března 2024 • 05:15
Za komunisty bude nahlašovat demonstraci Petr Pávek tč. Petr Pavel. Podle jeho rukou psaném životopise je KSČ (nyní KSČM) stranou pokroku a míru. Se Sovětským svazem ( nástupcem Ruskem) na věčné časy!
Avatar - epr3}
epr3
26. března 2024 • 06:13
@honza1212 👍👍👍
Ivo Jiroušek
27. března 2024 • 03:53
@honza1212
Si xmíchu rudohnědej dezoláte, toť vše!
Irena Zvonickova
25. března 2024 • 21:41
Reflex opet nezklamal !
Pavel Molík
25. března 2024 • 13:04
O žádném pádu Rajchla nic nevím. Tady jde o zásadní problém - lidé totiž zjistili, že demonstrace proti budování polistopadové diktatury pod kuratelou Bruselu, a zejména nyní v časech maximálního zintenzívnění procesu budování bezprecedentní bruselsko-eurohujerské totality v době vládnutí nepřátel demokracie z vládní pětikoalice, jsou víceméně zbytečné, že fialovští prikázčici Rakušan & spol. mocně přitahují šrouby omezování práv občanů při jejich soustavném ožebračování k větší slávě šílené Uršuly a dalších cynických sociálně-inženýrských experimentárorů, což jsou ovšem kontraproduktivní snahy vlády Fialy a jejich patronů v Bruselu, protože lidé budou dále rebelovat v soukromí, vracejí se k praktikám přetvářky před rokem 89, kdy se doma hovořilo jinak a jinak pak na veřejnosti, i nyní se už rozšířila praxe různého mluvení na různých místech, zejména stále víc lidí už mluví v soukromí jinak než před bdělými fialovskými strážci jediné správné pravdy v intencích bruselské politické korektnosti. Lidé budou v soukromí čekat na novou "sametovou" revoluci, která ale už nebude tak sametová jako nedávná listopadová. Hloupí nepřátelé demokracie Rakušan & spol. spolehlivě generují své nepřátele, lidé stále víc ví, že bezbřehá tolerance ke škůdcům a padouchům prosazujícím totalitní manýry je kontraproduktivní, že je zapotřebí přeskupit své prodemokratické snažení tak, aby bylo účinné a demokracie byla v české kotlině zachráněna. Takže Rachjl má nadále své příznivce v domácnostech statisíců lidí.
Jan Jachelka
25. března 2024 • 13:53
@Pavel Molík Statisíců? Tak určitěéééé. A proto mu na anketu o této demonstraci, kterou x měsíců promoval a žádal, ať tam lidé hlasovali, přišlo 11 tisíc lidí. To je jeho volební síla. V rozhovorech z demonstrace 3 ze 4 lidí řekli, že Rajchla volit nebudou. O těch statisících si můžete nechat tak maximálně zdát.
Richard Šebesta
25. března 2024 • 14:28
@Jan Jachelka Buď jste pod drogama nebo totálně na mol. 11.000 lidí přišlo do Prahy podpořit Rajchla a proto má jen tolik podporovatelů ? Ne každý kdo s Rajchlem sympatizuje jel ale do Prahy. Umíte to pochopit ? Drogy a alkohol tomu někdy brání.
Jan Jachelka
25. března 2024 • 16:43
@Richard Šebesta Buď jsi pod drogami nebo totálně na mol. Ti lidi nepřišli podpořit Rajchla ale demonstrovat proti vládě. Jen malá část ho tam přijela podpořit. Že to, chlapečku, nedokážeš pochopit, je tvůj problém. Drogy a alkohol lidem jako ty takové problémy dělají běžně.
Ivo Jiroušek
25. března 2024 • 17:36
@Richard Šebesta
Smííích, díky pobavilo!
Milan Frank
25. března 2024 • 20:10
@Pavel Molík To jsou žvásty dezolatů, příště tam bude už jen Rajchl a Hašek....
fiki81
25. března 2024 • 20:40
@Pavel Molík nevíte??? A proč tedy ten váš Kašpar z Václaváku má v průzkumech kolem 2% a někdy se v nich ani neobjeví. Je to lhář a demagog a vy mu skáčete na ten jeho přitroublý špek 😁
martin simunek
25. března 2024 • 09:15
Já tedy rozhodně NECHCI žádný posun na východ, prezentovaný dezoláty jako takzvaná suverenita. Západ nám nic nediktuje, v podstatě všechno se schvaluje v rámci EU všemi členy. A každý má právo si vyjednat podmínky a každý má právo veta.
Východ jsme tady měli čtyřicet let a z čelné pozice nejvyspělejších zemí jsme se propadli kamsi dozadu. To si každý může dohledat. A nejhorší je ten bolševický marasmus, že Západ je zlo a Rusko dobro, který tady v mnoha hlavách pořád přetrvává.
Každý se podívejte, jaké vyrobky máte doma, odkud pocházejí. Autem čí výroby jezdíte. Kam jezdíte na dovolenou?
Tisíc let jsme byli součástí Západu a naše země prosperovala, byli jsme nejrozvinutější oblastí Rakousko Uherska. Východ jsme tu měli pouhých čtyřicet let a vzpamatováváme se z toho dodnes!
Avatar - epr3}
epr3
25. března 2024 • 10:19
@martin simunek Tak popořádku. Všechno se v rámci EU neschvaluje všemi, ale v řadě hlasování už probíhá schvalování tzv. "kvalifikovanou většinou" při které nemůžeme svoje právo veta použít.
Váš prezident PePa se navíc vyslovil pro to, aby bylo právo veta úplně zrušeno. V té chvíli se staneme naprosto bezprávným vazalem, kterému lze nařídit všechno, co vymyslí Germáni s Francouzi.
Východ jsme tady měli 40 let a taky jsme byl rád, že to skončilo. Jenže z druhé strany přišlo plíživě úplně to samé, jenom natřené jinou barvou a jinak pojmenované. V čase je to ještě obludnější, než býval sovětský bolševismus.
Takřka všechny výrobky jsou z Číny nebo Asie, je lhostejné, jaká značka na nich je. Všechny outsorcovaly svoje výroby tam. Na dovolenou jezdím na svou chalupu, protože tam mám vše, co potřebuju a téměř zadarmo.
Tisíc let jsme byli součástí západu? Podívej se do dějepisu. Byli jsme vždycky dějinami fackovaní ze všech světových stran a tak malí, že jsme se museli vždycky nějak přizpůsobit. Kdybychom byli za hrdiny, už tu dávno nejsme.
Richard Šebesta
25. března 2024 • 10:44
@martin simunek Lhát umíte dobře jako komunisté jež kritizujete. EU zasahuje do všeho a diktuje všechno. Stačí se jen podívat na neřešenou migraci. Kdo nepřijme migranty což je skoro povinnost bude platit za každého obrovské pokuty. A to je jen jeden z mnoha příkladů.No a to co tu blábolíte je přesně naopak právě mainstream nám vnucuje že západ (EU) je dobro a Rusko zlo a navíc se chovají dle komunistického hesla,že kdo nejde s námi jde proti nám.Případ Maďarska a Slovenska je jasný důkaz. Svět ale není černobilý,ale hraje všemi barvami. To ví každý moudrý člověk. Což vy zřejmě nejste.
jerryx
25. března 2024 • 10:50
@martin simunek Zkusím Ti to vysvětlit, rád bych zůstal v atmosféře devadesátek, samozřejmé bez Krejčíře a tunelování. Jsem havlista a mám rád jeho slovo paradox, takže v devadesátkách jsem byl nejen mladý, ale taky chudý člověk. Teď jsem bohatý, ale nejen kvůli tomu, že jsem se učil, ale i kvůli lidem, kteří skutečně pracovali. To je podle mě Západ, něco skutečně dělat a nefňukat a nevymlouvat se, jako dnešní vláda. A neposlouchat ty nahoře, když vím, že jsou to zbabělci a hlupáci, jak to dělal Havel, jak jsem to dělal já za covidu, když k tomu ani nebyla potřeba Havlova odvaha, když už jsem v tom pracoval a vyznal se v tom, a jak by to měla dělat současná vláda, když z Bruselu přicházejí blbosti. To nemá s autoritou nic společného, havlistou jsem dobrovolně, Havel chtěl, aby se nikdo nebál mluvit, ale pro mě je dobrovolným závazkem jeho slušnost. Mimochodem, Ty diskutuješ a píšeš slušně, což oceňuji.
Richard Šebesta
25. března 2024 • 16:33
@jerryx Havel byl slušný ? To je for ne ? Lhal,podváděl a má na svědomí mnoho mrtvých. Jednak díky své nesmyslné amnestii v roce 1990 i když nepřímo ale pak přímo neb propagoval bombardování Srbska a ještě to nazýval humanitární bombardování.! Což je cynismus NON PLUS ULTRA. Takže táhněte k čertu se svým slušným Havlem. To jsou falešné ILUZE !
Ivo Jiroušek
25. března 2024 • 18:24
@Richard Šebesta
Smííích, opět velmi pobavilo soudruhu, byla k večeři vtipná kašička co?
jerryx
25. března 2024 • 18:37
@Richard Šebesta Tak fajn, amnestie se fakt nepovedla, ale nebyl v tom úmysl, byla spíš naivní a nepřipravená , zatímco Klausova byla cynická a pokrytecká. Celkově se dá říct že i ty milosti se mu občas nepovedly. Ale například zrušil paragraf: urážka prezidenta republiky , což by Kolář rozhodně neudělal. S bombardováním Bělehradu nesouhlasím, to bylo hodně kontroverzní a divím se že nejmenuješ Irák, tak ten jsem u něj nepochopil vůbec. Ale jinak se vším, co dělal a psal, v podstatě souhlasím. A na slušnosti trvám. Nebo snad někoho urážel? Najdi mi v kterémkoliv jeho projevu zmínku o Klausovi. A srovnej to s dnešními politiky ,co se jen urážejí navzájem.
Richard Šebesta
25. března 2024 • 07:31
No nevím pane Sezemský ale účtuje se až přijde Kelner . Takže až pak možno hodnotit. Já netvrdím že Rajchl bude příští rok po volbách ve sněmovně ale na druhou stranu bych ho ani nezatracoval. Do voleb stále chybí 18 měsíců a pár dnů a do té doby se může stát cokoli. U mnoha zdejších diskůterů je vidět,že přání je otcem myšlenky. Rajchl je aspoň pro mne jedna z možných alternativ koho bych mohl volit. To co je nyní ve sněmovně pro mne nepřichází do úvahu ani náhodou.
Jiří Tesař
25. března 2024 • 09:18
@Richard Šebesta Zřejmě také patříte mezi ty, co mají IQ smradlavého hnoje. Zamyslete se nad sebou, pokud máte čím.
Avatar - epr3}
epr3
25. března 2024 • 10:22
@Jiří Tesař Právě jsi ukázal, že máš v kedlubně jen ten smradlavý hnůj a v sobě ještě zarytého bolševika. Žijeme v demokracii, víš Tesařu? Tam má člověk právo na názor a jeho projevení, i kdyby byl nesprávný.
Richard Šebesta
25. března 2024 • 10:30
@Jiří Tesař Diskutér epr to napsal za mně ty PRIMITIVE. Ty se zamysli nad sebou.
Miloš Hora
25. března 2024 • 00:45
No jestli budete psát nadále tyhle blbiny, ,,střemhlavý pád" Reflexu bude pokračovat. Proboha, jak jste dokázali zničit takový skvělý časopis...
martin simunek
25. března 2024 • 09:16
@Miloš Hora
Tak proč ho tedy čteš? Čti sí Parlamentní listy. Mě Reflex vyhovuje, a čtu ho už třicet let.
Avatar - epr3}
epr3
25. března 2024 • 10:23
@martin simunek A nevypozoroval jsi za těch třicet let žádnou změnu? Já teda jo. Reflex býval o mnoho levelů lepší a objektivnější.
Ivo Jiroušek
25. března 2024 • 18:28
@Miloš Hora
Úpadek začal za rudohnědýho Stoniše,s potěšením zjišťuju že se k němu lze opět vracet!
jerryx
24. března 2024 • 21:03
Tak on Rajchl vlastně už nikoho nezajímá ale Zeman je v důchodu a psát pořád o Babišovi je už trochu jednotvárné. A těch, kteří říkají , že pohlaví je věcí volby , se Reflex bojí.
martin simunek
25. března 2024 • 09:18
@jerryx
Asi tedy Reflex nečteš, když tohle píšeš.
Mimochodem, inteligentní člověk se pozná také podle toho, zda dokáže rozpoznat skutečné nebezpečí .
jerryx
25. března 2024 • 09:38
@martin simunek Četl jsem a dokonce mi stonišovský reflex dával za covidového blbnutí prostor se vyjádřit. Budu Ti citovat Havla:,, Neexistuje žádný hodný Západ ani zlý Východ". VH to řekl v roce 1986,. A taky jsem stál na Václaváku v roce 1989 tehdy jako student. Reflex kdysi něco znamenal, je mi ho líto. Já si vážím osobností, nikoliv funkcí. Tady máme dnes vládu, co neumí vládnout ani s jasnou většinou ve sněmovně, tak jako všichni neschopní z toho obviňuje všechny kolem. Zapomíná ovšem, že jí to vládnutí nikdo kazit nemůže, když má 108 hlasů a na Hradě automat na podpisy.
Miloš Bárta
25. března 2024 • 10:27
@jerryx Tak to já četl Reflex jen do Stonišovy éry. Teď zkouším, je-li to lepší. Ale tvou reakci jsem úplně nepobral. Trochu chaos. A ta citace v té souvislosti mi také nedává smysl.
Avatar - epr3}
epr3
25. března 2024 • 10:24
@martin simunek To je přesně to, co ty nedokážeš a tady to každým svým příspěvkem ukazuješ.
Martin Tuhý
24. března 2024 • 19:35
Ruské koště Rajchl nikoho nezajímá, problém je, že místo toho aby byla hromosvodem proti současné strašlivé vládě nějaká levice nebo odbory, tak se toho chytil tenhle trotl. Člověk se v ČR může vybrat mezi současnými zloději bojujícími za zájmy bank a miliardářů nebo mezi populisty a nácky, úplná paráda. Jsem rád, že jsem na ČR už prakticky nezávislý, ale je zřejmé, že ta země jde a půjde přímo do **
Richard Šebesta
25. března 2024 • 07:22
@Martin Tuhý To je dobrý postřeh, že naše země jde kopru,třeba. Jen takový poddotaz která země EU nejde ? Někde mají možná lepší životní úroveň (zatím) ale všeho do času. Až neřešená migrace dojde vrcholu nastane migrace opačným směrem. Tedy ze západu na východ. Dnes to zní jako scifi ale stát se to může.
Miloš Bárta
25. března 2024 • 10:31
@Richard Šebesta A co byste na tom východu asi tak dělal?
Richard Šebesta
25. března 2024 • 10:34
@Miloš Bárta Komu není shůry dáno v apatyce to nekoupí.
Martin Tuhý
25. března 2024 • 21:20
@Richard Šebesta Většina zemí EU nejde do kopru a skvěle funguje. Životní úroveň ve většině západních států je z pohledu ČR zcela nedostižitelná. Migraci na východ vám nikdo nebrání.
Avatar - epr3}
epr3
25. března 2024 • 10:29
@Martin Tuhý Víte co máte s ostatními vysídlenci společného? Chodíte sem plivat na svou rodnou zem, a vychvalovat tu svou novou. Že se na to nevybodnete a neužíváte si nového domova v hmotném dostatku a svobodě.
On se tam s vámi nikdo moc nebaví, že jo? Jste pro ně jen auslender, který pro ně bude i ve třetí generaci póvl. Tak musíte chodit kecat na české weby, a ujišťovat sám sebe, že jste udělal dobře, že jo?
Richard Šebesta
25. března 2024 • 10:33
@epr3 Velmi trefné.
Ivo Jiroušek
25. března 2024 • 19:58
@Richard Šebesta
Ste xmíchu rudohnědý dezoláti, Ty i epr!
Martin Tuhý
25. března 2024 • 21:25
@epr3 Svého života ve skvěle fungující zemi si užívám, děkuji, přesídlovat jsem se začal až před nedávnem, v ČR mám řadu přátel, část rodiny a majetek, takže bohužel tuhle zaostávající díru ještě musím řešit. Rozdíl v životní úrovni a inteligenci lidí mezi východem a západem je do nebe volající, dokonce nejste okrádán při libovolném styku s hospodou, taxíkem, řemeslníkem nebo směnárnou. Až se jednou naučíte jazyk a vyjedete za hranice, zjistíte, že ne všichni jsou jako zaprdění nenávistní Čecháčci.
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
24. března 2024 • 19:02
A to aby se p. Rajchl zalíbil příznivcům pětidemolice má jezdit Fiatem 500 ? O tom v jakém autě kdo jezdí to fakt není. Je to jeden z mála politiků, který má koule na to, říkat pravdu.
A příznivci pětidemolice ať se rozškrtnou.
Petr Pidrmann
24. března 2024 • 20:47
@Lior Chaos Koule to on má. V dutině lebeční.
Luboš Hanus
24. března 2024 • 21:07
@Lior Chaos Rajchl není žádnej politik, ale vychcánek, co vydělává na imbecilitě jeho adorantů.
Ivo Jiroušek
25. března 2024 • 20:01
@Lior Chaos
díky pobavilo rudohnědej dezoláte!
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
25. března 2024 • 20:09
@chulda
těší mě, pětidemoliční zmanipulovaný blbečku😃.
Avatar - našinec}
našinec
24. března 2024 • 18:50
Mne zaujalo, že dnes Pospíšil z TOP 09 v debatě na TV Prima, dal "dezolátům" za pravdu, když de facto řekl, že členské státy NATO nemusí přijít na pomoc napadenému členskému státu NATO.
Asatin
24. března 2024 • 18:45
I manzelka sexy mozku se divila kde vzal Paroubek tolik penez.Nikdy ji to nerekl.A taky proto od neho odesla.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
24. března 2024 • 19:25
@Asatin
nejvtipnější je, jak tihle vejlupci ty ukradené peníze prali. Gross "nakoupil" akcie od Chrenka za peníze které neměl a zázračně vydělal desítky milionů. Paroubek "vydal knihu", kterou si pak povinně kupovali členové strany. Ale nejlepší byl abstraktní malíř Faltýnek. Ten ty svoje mazaniny prodával šíbrům za statisíce...)))) Nicméně králem navždy zůstane kuní ksicht, který si zadal reklamu za 300 mega na své rozestavěné farmě v polích (kam se hrabe americký Superbowl). Ale majstrštyk byl jeho nákup korunových dluhopisů za 1,5 miliardy za peníze, které si od emitenta akcií půjčil...))) To je do Guinessovy knihy rekordů jako ojeb století. A naše orgány ticho po pěšině, většina promlčená...
Martin Tuhý
24. března 2024 • 19:40
@Uživatel_5734171 Naše orgány to aktivně podporovali, pravici nikdy nešlo a ani nejde o nic jiného, než jak o*ebat stát. Korunové dluhopisy jsou dílem Kalouska, tam hledejte viníka.
Asatin
24. března 2024 • 21:30
@Uživatel_5734171 Bures koupil noviny a tim koupil celou redakci a to byla korupce jako zvon.A pisi jen co dovoli.
Avatar - epr3}
epr3
25. března 2024 • 06:14
@Asatin Ajatýnku, asi to pro tebe bude překvapení, ale Babiš už žádné noviny nevlastní. Teď už Mafra jede na provládní notičku.
simunek
25. března 2024 • 17:58
@Asatin Slyšel jste někdy o Paroubkově šuplíku na Magistrátu?
Avatar - našinec}
našinec
24. března 2024 • 18:42
Jeho dějinná úloha byla splněna, když se postavil fanatismu proukrajinských vládních dezolátů.
Luboš Hanus
24. března 2024 • 21:08
@našinec Už to svinstvo nehul...
Michal Kelner
24. března 2024 • 21:32
@našinec splň svojí dějinnou úlohu, jogurte, a dej si pár facek
Miloslav Podhola
24. března 2024 • 16:22
Česti občané jsou liknaví chodit na protivládní demonstrace. Ležet na kanapy, je pohodlnější.
Vláda by si ale měla všimnout , jak nízké má preference a měla by to zkusit v nových volbách.
Tento stav,pisálkové, kteří se vymezují proto demonstracím to, díky Bohu neovlivní, že autore panfletu.
Michal Kelner
24. března 2024 • 16:36
@Miloslav Podhola Často ležíte na KANAPY?
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
24. března 2024 • 19:28
@Michal Kelner
vypadá to, že na kanapY ležel namísto školní docházky...)))
reproman
24. března 2024 • 16:47
@Miloslav Podhola A kdo je ten pan Flet?
Luboš Hanus
24. března 2024 • 21:10
@reproman To je starýho Fleta syn, přece.
Luboš Hanus
24. března 2024 • 21:09
@Miloslav Podhola Chodils ty vořechu vůbec do školy???
simunek
25. března 2024 • 18:02
@Miloslav Podhola Čeští občané rozhodně nejsou liknaví chodit na demonstrace. V Praze na Letné se konaly největší demonstrace proti eSTéBákovi Babišovi od roku 1989. Přes čtvrt milionu lidí nebylo líných přijít dát najevo, že jim osud této země není lhostejný.
Paul Alerton
24. března 2024 • 16:19
Pane Sezemský: přání je otcem myšlenky, že? Je jisté, že to Rajchl neumí, protože to zřejmě vymýšlí v malém kolektivu bez profi marketérů, ale cca 80 procent toho, co říká je pravda, k jeho smůle trochu teatrálně podaná.
Bruno Ferari
24. března 2024 • 17:31
@Paul Alerton Jak je videt z uvasti, uz ta "pravda" moc lidi nezajima.
miky55
24. března 2024 • 20:14
@Paul Alerton Nic z toho, co tvrdil , se nestalo.......A navíc, rozumnému člověku si stačí všimnout, jaké "odborníky" si tam zve.......a má jasno.Na to fakt nikdo žádné profi marketéty nepotřebuje......
Hulin No More
24. března 2024 • 15:38
Chudáci dezoláti. Už nakrmili vrábela, rajchla a převrat furt nikde . Kdo ještě si chce vydělat? Jsou to blbci, zaplatí za každou kravinu.
Paul Alerton
24. března 2024 • 16:22
@Hulin No More Kdo nálepkuje, tak jak se prezentujete, má hodně snížené EQ.
Hulin No More
24. března 2024 • 18:41
@Paul Alerton je to tak, nejsem charitativní typ.
Miloslav Podhola
24. března 2024 • 16:27
@Hulin No More
Myslíte demonstrujici, nebo sebe a vládní politiky?
Máte to propletené, asi proto,že jste přestal kouřit!
Nedivím se, po balíčku vlády nezkrachujete sám.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
24. března 2024 • 15:31
Já hlavně nechápu, kdo mu může naletět. Hlásá změnu a pozve si na akci Paroubka, Konečnou a Michala Haška? Chce bojovat proti chudobě a přijede na akci Porsche Panamera? Já netvrdím, že všechny jeho názory jsou nesmysly, ale politik přeci musí mít nějaký kredit! Jaký má kredit člověk, spojený s korupčními kauzami ve fotbalovém svazu? O kmenových buňkách nemluvě. Řekl bych, že tady neměl Kreml šťastnou ruku...
Jiří Tesař
24. března 2024 • 15:49
@Uži­vatel­_57341­71Na­pros­tý souhlas, je to zmetek už od pohledu a jeho verbální projev připomíná republikána Sládka. Jeho nihilistické publikum jej má za spasitele. Bohužel je to zase jenom Jidáš.
Paul Alerton
24. března 2024 • 16:24
@Uživatel_5734171 Porsche mi fakt vůbec nevadí. Jsou jich tady tisíce.
Miloslav Podhola
24. března 2024 • 16:28
@Paul Alerton
Hlavně z UA.
Avatar - Petr Fojtik}
Petr Fojtik
25. března 2024 • 04:31
@Miloslav Podhola Ukrajinci mají zapovězeno jezditi automobilem značky Porsche, závistivý Podholo?
Avatar - epr3}
epr3
25. března 2024 • 06:19
@Uživatel_5734171 Mě spíš zaráží, jak Fialenkovi mohly naletět statisíce "těch chytřejších", kterým sliboval nezvýšení daní, nesnížení důchodů a už vůbec nesliboval, že je bude tahat do války a utápět v ní jejich peníze.