Komentáře

Zpět na článek

Buchert: Slovenským prezidentem bude Ivan Korčok, země se rozdělila na čtyři nesourodé tábory

26 komentářů

Tomáš Kostelecký
27. března 2024 • 20:47
Pocitově bych volil Korčoka a držím mu palec. Ačkoli si myslím, že i on se od komundírů trošku umazal. Slováci nám opakovaně vrazili kudlu do zad, takže jim nevěřím ani pozdravení. Po pravdě, ale mě ta jejich volba zajímá jako volby presidenta v Bangladéši.
Pavol Vraštiak
31. března 2024 • 11:50
@Tomáš Kostelecký O tom Bangladéši máte pravdu, ale stejně by mne zajímalo, jak nám slováci vrazili opakovaně kudlu do zad. Nemůžete to upřesnit, aby to bylo jasnější?
Ferdi Nand
31. března 2024 • 15:18
Pokud to nevíš, tak je mě tě líto. @Pavol Vraštiak
Pavol Vraštiak
31. března 2024 • 16:31
@Ferdi Nand Já fakt nevím, lítost je asi na místě. Po rozdělení šli svojí cestou, co jim chcete teď vyčítat?
Ferdi Nand
31. března 2024 • 20:03
Po rozdělení v roce 1938 šli také vlastní cestou, proti Československu, jako klerofašisti, s Hitlerem a v lůně III. Říše. Na stráž.@Ferdi Nand
PEtr Tobes
26. března 2024 • 20:44
pochopitelne se mafian Hranol obava, ze jeho mopslik pellegrini to muze projet, taky uz se patricne "projevil" v tomto smeru a to je mozna i dobre...nicmene vysledek je dost nejisty, vyhrat muze kdokoliv a hranol potrebuje, aby to byla ta jeho podrztaska, a co je nejlepsi je, ze je navic teplej, coz by snad ani tak nevadilo, kdyby se za to nestydel...no a harabinovcum by tohle vadit mohlo, bude to napinave a hranol hraje opravdu o hodne, snad prohraje
Lilith Černá
26. března 2024 • 18:00
Přání otcem myšlenky?
Nejeví se mi pravděpodobné, že by byli Slováci takoví pokrokáři.
Avatar - našinec}
našinec
25. března 2024 • 10:40
Když jsem tvrdil, že progresivisti v ČR či na SVK, kteří se ohánějí kartou LGBT komunity, ve skutečnosti dělají jen politiku a o komunitu jim nejde, tak jsem byl terčem ostrého nesouhlasu. Neuplynul dlouhý čas a najednou těm samým lidem, kteří ronili slzy v PS za manželství pro všechny, nevadí hrát kartu ohledně sexuální orientace vládního kandidáta na prezidenta SVK Pellegriniho.
giorgio287
25. března 2024 • 10:21
Pán má křišťálovou kouli, že ví, kdo bude slovenským prezidentem?

Já to nevím, ale přeji Slovákům, aby si nevybrali chciválka.
Richard Šebesta
25. března 2024 • 10:27
@giorgio287 Souhlasím.
dorota100
25. března 2024 • 10:03
celkom presne.. az na to, ze to s najvacsou pravdepodobnostou vyhra pellegrini... dezolatska 3. scena sa zaktivizuje a pojdu volit proti korcokovi, madarsky kandidat dá podľa pokynu orbana odporucanie ist volat pellegriniho... ale nech uz vyhra ktokolvek, atmosfera na slovensku bude nadalej neznesitelna a plna strachu... v nedelu sa mi viaceri ludia stazovali, ze ked sa priznali k tomu, ze volili korcoka, celili agresivnemu ataku nejakeho pomatenca
Richard Šebesta
25. března 2024 • 10:24
@dorota100 Nesnesitelná je i atmosféra u nás v Česku. Podíl na tom má jak agent Bureš a taky Fialová pětidemolice. Člověk si nevybere.
Richard Šebesta
25. března 2024 • 07:09
Pane Bucherte vaše tvrzení že vítězem bude Korčok je velmi odvážné. Spíše si myslím že u vás je přání otcem myšlenky. Podle mne naopak má všechny trumfy v rukou Pellegrini. Neumím si představit že by necelých 12 % voličů Harabina dalo hlas Korčokovi spíše naopak a to připouštím,že ne všichni dají hlas Pellegrinimu, třeba jen 6-8 % a zbytek volit nepůjde. Dále mnoho politologů se taky shoduje že vše nakonec rozhodne maďarská menšina a opět domníváte se že ta hlas Korčokovi ? No možná část ale větší část asi spíše Pellegrinimu. Málo kdo si toho všiml a nikdo z komentátorů to nekomentuje a sice fakt že zatímco česko-slovenské vztahy díky premiéru Nutelovi mají jistou krizi naopak maďarsko-slovenské kvetou jako nikdy dříve. Netvrdím že na 100 % vyhraje Pellegrini ale podle mne má větší šanci.
lug70
25. března 2024 • 09:36
@Richard Šebesta jestli vyhraje Korčok a zase v poměru 52% ku 48% nebo 58% ku 42% (s malými odchylkami několika desetin), tak to bude další důkaz, že s americkým volebním software, používaným v tzv. demokratických zemích není něco v pořádku. Když se člověk podívá na prezidentské volby v Rakousku, USA, Francii atd, u nás i na minulé volby na Slovensku, tak vycházejí furt stejná čísla, samozřejmě vždy ve prospěch liberálů.
Pavel Maleček
25. března 2024 • 09:57
@Richard Šebesta ... no maďarsko-slovenské vztahy kvetou, ale jen ty vládní. A to jen díky tomu, že oba dva mafiáni v čele vlád vidí krytí svého stát dojícího řádění v Kremlu, naopak ohrožení v Bruselu.
Sloveský lid to však z valné části vidí hodně jinak, právě i díky aroganci a roztahovačnosti maďarské menšiny. Které se už, inspirována Orbánem otevřeně hlásí k opětnému podřízení se Slovenska Maďarsku. A nejspíš právě tohle v prezidentských volbách rozhodne.
Zvítězí ten, který strach Slováků z opětného pomaďarštění utlumí. A Fico a jeho poskoci, vč. toho na prezidenta kandidujícího ten strach spíš vyvolává.
Richard Šebesta
25. března 2024 • 10:19
@Pavel Maleček Kecy v kleci. Maďaři a Slováci žijí spolu už 1000 let a myslím že si už na sebe zvykli. Maďaři na jižním Slovensku si už zvykli že jsou slovenští Maďaři a slovensky umí tak dobře že je nejde poznat od pravých Slováků. Před 40. léty jsem to poznal když jsem byl na vojně.Předloni pak jsem byl v Maďarsku v termálech a průvodkyni nám dělala paní z Dunajské Stredy (Maďarka) mluvila perfektně slovensky. Pokud má někdo z někoho strach tak obyvatelé EU z migrantů jich se do zemí EU valí milióny.
Pavel Maleček
25. března 2024 • 06:20
Buchert se jako obykle plete. Na Slovensko jsou jen dva tábory - neo a staro totalitně socialistický. Ten neo se maskuje coby liberální demokraté, co svou socialisticko podstatu skrývají za hezká slovíčka o prý "vylepšování" demokracie neomarx-progres ideologií. S jejím vynucovaným multikulti, gender, LGBT či eko-klima sebemrskačtvím, kořeněným opět falešným "dobrem a rovností pro fšechny".
Druhý, starosociasitický tábor stejně špatně maskuje svou nacionálně socialistickou, tedy nacistickou podstatu, jedno zda slovenskou či maďarskou. Když ten pochopitelně vidí svou ochranu v též dnes jasně nacionálně socialistickém Rusku, zatímco neosocialisté se vidí v Bruselu, kde již neomarx-progres ideologie plně vládne.
Skuteční demokraté, kteří na Slovensku nikdy nezakotvili a jen s obtížemi přežívají, byli rozprášeni. A to hlavním viníkem socialistického rozvrácení Slovenska, prezidentkou Čaputovou.
Ta místo aby se tvrdě zaměřila na likvidaci Ficovy mafie a posílení demokracie, začala Slovákům vnucovat neomarx-progres. Až tak fanaticky, že tím dle zákona akce a reakce probudila staré slovenské nacionálně socialistické síly. Které Fica, politologicky zákonitě zpět k moci vyvezly.
To velmi varující i pro Česko, s vládou i prezdentem ovládanými neomarx-progres Bruselem. S jediným štěstím, že v Česku starosocialismy (fašismus, nacismus či komunismus) nikdy nezakotvily. Pravda s problémem dvou psychopatů a jejich sekt, kteří se pasou na zkorumpovanosti demokratů a bruselském neomarx-progres třeštění. A loví mezi kolaborujícími zbabělci, co po ruské ochranné ruce (ve skutečnosti krvavých drápech) touží.
bella.
24. března 2024 • 23:18
Korčok se tam zjevil asi jako u nás Pavel.
A to měli dobře Slováci našlápnuto, teď bude Korčok s Pavlem jednohlasně hejkat, jak Brusel nakáže a podporovat Ukrajinu.
Chudák Fico, tenhle materiál mu nepřeju !
Ferdi Nand
31. března 2024 • 20:24
Neboj, snad toho bolševickýho kolaboranta Slováci brzy utratí, aby se dlouho netrápil. Smutno mu nebude, bude jich tam víc.@bella.
reproman
24. března 2024 • 21:49
Každej tady má jasno, že se Buchert mejlí.
Ale všichni ráčíte vědět stejný prdlajs jako Buchert. Akorát jsou ty vaše vlhký sny opačný než ty jeho.
Papanikula
24. března 2024 • 20:43
Vlhké sny pana Buchrta jsou úsměvné , voliče komunistického funkcionáře agenta rakeťáka Pávka .

Prezidentem Slovenska bude Pelegriny , Korcak je pro Slováky Bezpečnostním rizikem
MartyACS
24. března 2024 • 19:31
Buchert má zase mokré sny. Prezidentem se stane Pellegrini, v suchém triku a o parník
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
24. března 2024 • 19:04
Fór Bucherte je v tom, tedy jestli jsi schopen to pochopit, že voliči poražených kandidátů mají blíže k Pellegrinimu. Takže lze předpokládat, že Korčok dopadne v druhém kole jako kdys i tvůj kandidát na českého prezidenta Drahoš. A to je velmi dobře.
Avatar - našinec}
našinec
24. března 2024 • 18:45
Dle nadpisu jsem si myslel, že Divoký kačer.
Jozef Kolek
24. března 2024 • 18:38
bucherte bla bla bla
Jarda Analytik
24. března 2024 • 18:17
S našimi dvěma tábory Babiš a Antibabiš máme stále co dohánět.