Zprávy

Zpět na článek

Mají média poskytovat prostor lidem jako je doktor Barták?

56 komentářů

marounek
2. září 2011 • 12:39
Ten rozhovor s panem doktorem bylo takové psycho, že jsem dosud nezjistil, jde li o skutečný rozhovor s naprosto vyšinutým případem psychopatického pobožného devianta, nebo o fiktivní rozhovor vytvořený s cílem pobavit čtenáře
harve
27. srpna 2011 • 21:50
Názory MUDr. Bartáka jsou sice v rozporu s ortodoxním katolictvím, nicméně to je jeho problém, a ten problém se vyřeší u Posledního soudu. Tuto část věci nemíním komentovat.
Zajímavý je nejen jeho styl života a morální názor a pohled na věc, ale hlavně uvedená fakta z jeho strany.
Jak lze usoudit, je to zatím tvrzení proti tvrzení, a světskou část věci vyřeší soud.
Každopádně děkuji redakci za tento článek.

Pan Vojtěch Macek je poněkud úzkoprsý. Výchova dětí je na rodičích a my dospělí, pokud jsme gramotní, tak si z podobných článků vytvoříme názory vlastní.

Jakýkoliv publikovaný názor mně může ovlivnit, pokud se mi jeví lepší, než původní názor můj, v ostatních případech mi nijak neovlivní.

Doufám, že pan Vojtěch Macek, pokud je ženatý, nepokukuje po jiných ženách a neflirtuje s nimi, naopak klopí před nimi cudně zrak.
placirkabodlo
28. srpna 2011 • 03:06
s ortodoxnim, treba, katolictvim jdete oba do k sipku. ze by mel za to co delal (opravdu "zabaveny" pas je uz jen detail) dostat, o mu patri, je snad i fanatikovi, treba ortodoxnimu, jasne, ne. fakt ne? zrejme muslimove maji lidstejsi pristup k zivotu, nez zaprdeni krestane. ne? ze mlati zenske je jeho problem? vy tupi fanatici. uz se na vas tesim
placirkabodlo
28. srpna 2011 • 03:11
harve, ty pujdes prvni! at buh pak rozhodne, debile. vice to neminim komentovat, kriple
harve
28. srpna 2011 • 22:57
placirkabodlo, jsi ubohý nemyslící hulvát. Nic víc.
placirkabodlo
30. srpna 2011 • 14:34
no to je tvuj nazor, a znasilnovat te kvuli neho nebudu. on uz si to satan s tebou jiste uzije dosytosti a stary ratzinger mu te rad podrzi, az se zacnes cukat. prach jsem a v prach se obratim troubo.
zosim
27. srpna 2011 • 16:57
Sem napište váš vzkaz! To je góóól Barták dokonce točil porno film Casanova s jistým zednářem Francua Jílkem na vatikánské nunciatuře! Dokonce se chlubí že dosadil pražského katolického arcibuskupa Duku do jeho funkce. Tento katolík je však propojený i s pravoslavnou církví a s jistým arcibiskupem Kryštofem ,který je bývalý starokatolíka dnes pravoslavný arcibiskup, jinak civilním jménem Radim Pulec sedí ve společné firma Iknostas s.r.o. Takže šukalka smilník to má pojištěný na obě strany. Opravdu zajímavé co?!
zosim
27. srpna 2011 • 16:59
Ikonostas s.r.o.
vonrammstein
27. srpna 2011 • 21:18
MoskvY, ty uřvanej ***.
karel79
27. srpna 2011 • 11:47
Je mi celkem jedno, jestli panu Bartáková dávají nebo nedávají prostor.
Podstatně víc mi vadí, že pořád ještě na svobodě. Mnohem radši, než debaty o demokracii na stránkách tisku, bych si přečetl, že státní zástupce XY na toho psychopata uvalil vazbu, soud nepovolil kauci a psychopat čeká na rozsudek se sazbou 10 a více let.