Komentáře

Zpět na článek

Tomáš Vlach: V duchu jednoty smrt zrádcům! Co čeká Rusko v další Putinově éře

5 komentářů

Frantisek Najman
27. března 2024 • 09:20
Pokud bude Západ s USA v čele stále přehlížet realitu, čeká nás všechny 3 světová a to jaderná válka. Pokud se vzpamatují, tak by podle mne se na všech okupovaných územích Ruskem měly opakovat referenda bez účasti Ruska, EU a USA, na př. za organizace Tureckem, či jiným nijak nezapojeným a nezávislým státem. A jen občané tam žijící by svobodně rozhodli zda se chtějí vrátit pod správu Kyjeva, nebo samostatnost v rámci Ukrajiny a nebo zůstat pod správou Ruska.
Avatar - epr3}
epr3
20. března 2024 • 18:42
Mě ty kecy v článku připomínají věštění jedné dálkové diagnostičky původem z Kazachstánu, které naše mééédia dopřávaly poměrně široký prostor. Podle této zaujaté blbky měl Putin už tak šestnáckrát umřít na rakovinu...a von furt ne 😁.
Avatar - našinec}
našinec
20. března 2024 • 18:18
Přijde mi, že naši antiRusové vkládají do informování o RF své tužby. ......Lidé mi často říkají, že už aby byly volby a Fiala skončil. Jenže si neuvědomují, že koalice 5ti antidemokratických stran se chce zakolíkovat v ČR na věčné časy za pomocí voleb ze zahraničí.
Avatar - našinec}
našinec
20. března 2024 • 17:33
Klasická proUS propaganda. Mimochodem, Sýrie, jestlipak víte, že státy Bricsu vyzvali USA, aby přestaly v Sýrii krást ropu?
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
20. března 2024 • 17:25
Hlavně si musíme uvědomit, že Putim má opravdu obrovskou podporu společnosti a ta u nás protěžovaná ruská opozice i přes podporu západu, tvoří bezvýznamný zlomek voličské základny, bez naděje to změnit. Budoucnost Evropy není EU, ale spolupráce s Ruskem, ať chceme či nechceme.