Komentáře

Zpět na článek

Stanislav Balík: Co by se stalo, kdybychom nevstoupili do NATO

14 komentářů

PEtr Tobes
28. března 2024 • 00:46
no jeste ze tam jsme a mistni kviceni starych rudochu a kolaborantu, nebo uplnych hlupaku je toho jasnym dukazem...NATO je zaruka nasi bezpecnosti pred bezprecedentnim agresorem, ktery se svymi umysly obsadit svoje byvale kolonie ani netaji...v takove situaci by bylo vystoupeni z NATO naprostym hazardem, bylo by to v podstate vyveseni bile vlajky, oni by to slovaci a paprikasi udelali totiz pak nejspis taky a bylo by hotovo...ale nestane se to, a to putlera samozrejme maximalne stve a nenadela s tim nic...snad si vylame zuby na ukrajine, ale musime jim sakra pomoct, zaslouzi si to a je to i nase ostuda, ze nemaji ani cim strilet na toho, kdo jim krade jejich zemi a vrazdi pri tom a drancuje...ale on na to putler jednou dojede, jen to jeste nejakou dobu potrva
giorgio287
26. března 2024 • 10:02
Nic. A ušetřili bychom za drahé hračky pro zelené mozky.

Jen americké zbrojovky by měly menší kšeft.
Richard Šebesta
26. března 2024 • 11:33
@giorgio287 100 % souhlas
Jiří Tesař
26. března 2024 • 09:29
No my co jsme zažili rok 1968 už jsme poznali jaké to je, když vtrhne do naší země horda pologramotných barbarů. Členství v EU a NATO je zárukou, že temná historie pod nadvládou východních barbarů se nebude opakovat.
Richard Šebesta
26. března 2024 • 11:37
@Jiří Tesař Členství v NATO je zárukou že takoví jako ty lžou jako soudruzi. Rakousko žádnou záruku nemá a nevadí mu to. A než začneš náhodou psát bláboly tak tvoji soudruzi Fiala,Černochová a mnoho dalších co zde diskutují vždy píšou že Rus se nezastaví nikde,čili když vpadne do ČR půjde i na Rakousko.
Richard Šebesta
26. března 2024 • 11:38
@Richard Šebesta přesto Rakušáci považují za zbytečné celé NATO.
Miroslav Hraběta
26. března 2024 • 12:02
@Richard Šebesta Naštěstí o členství v NATO nerozhodují žádní šebestové. Ty si, Šebesta, udělej doma referendum, zda už si konečně postavíte záchod, či budete chodit pořád do vrbiček 😃😃
Jiří Tesař
26. března 2024 • 17:57
@Miroslav Hraběta Pane Hraběto, vybudování záchodu u Šebestů nemá smysl, neboť tento tvor má nízky intelekt a stejně bude dělat pod sebe.
PEtr Tobes
28. března 2024 • 00:36
@Miroslav Hraběta jojo, to jsou oni, pohrobci komunismu a toho zrudneho rudeho mysleni, je to na nich videt na prvni dobrou, nastesti sice pomalu ale jiste odchazeji a o nicem takovem uz nastesti opravdu rozhodovat nebudou..my v NATO byt ted nezbytne potrebujeme a diky bohu za to, jinak by nas russak mel brzy jak na zlatem podnose, o tom neni pochyb, putler to sam dal najevo ve svem absurdnim ultimatu pred tim, nez napadl ukrajinu naplno a myslel to vazne, nicmene mu to je nastesti houby platne...zustaneme v NATO at si rudosi a kolaboranti prskaji...nic na tom nezmeni!!
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
26. března 2024 • 07:53
Náš stát by byl bohatší, nemuseli by se okrádat důchodci, vymýšlet konsolidační balíčky které jsou k ničemu.
Ale, proboha😳, čím by se živila naše ministryně války ?
Nejspíše by podle vizáže pracovala jako hajzlbába, to by jí i slušelo.
Jiří Tesař
26. března 2024 • 18:01
@Lior Chaos Co mluvíte za důchodce, já jsem důchodce a nevím že bych byl někým okraden.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
26. března 2024 • 06:46
Nemuseli bychom se o svůj státní rozpočet dělit s válečnou rozpínavou organizací.
Saša Krach
26. března 2024 • 06:17
Tuk...ťuk...ťuk..
Dobrý den...jsem tady dobře v Rakousku...Ano jste...A jak je vám....bez NATo....Jak vidíte... dobře.
Richard Šebesta
25. března 2024 • 18:24
Co by se stalo kdybychom nevstoupili do NATO ? Podle mne bychom byli neutrální jako třeba sousední Rakousko a dnes bychom měli i lepší vztahy třeba i s Ruskem. Nebyla by tak vyhrocena situace ve společnosti jako je dnes v souvislosti s válkou na Ukrajině. Mimochodem tady by se měli chytit za nos všichni voliči alkoholika a lháře Zemana. Byl to on kdo slíbil referendum o vstupu do NATO ve volbách v roce 1998 a pak jako vždy svůj slib nesplnil.