Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Česká cesta, ruský medvěd a slovenská prodejná nevěsta

40 komentářů

Pavel Nyklíček
21. března 2024 • 21:35
Babiš teď krásně kličkuje.
Schilerka chce mír a stavět dálnice směr MACKBÁ a protože Babiš neví, kam se to vrtne a tak čeká na vítr, zda má válku podpořit či zůstat na myšlence Chcimíra....?
Každopádně jeho Kamarádi z deště Orbán a Fico už rozjeli diktát, tak blízký srdci Babiše, že asi neodolá a bude snít o svazcích v počtu 11 mil na všechny čechy a hlavně EET,.které měl vymyšlené na míru, bo by měl každého živnostnika pod kontrolou a složky by se plnily. 👍
No není to krásný sen důchodce?
PEtr Tobes
21. března 2024 • 20:41
je nezpochybnitelny fakt, ze russak vrazdi a rabuje na ukrajine, protoze si putler umanul, ze ukrajina mu "musi patrit", bo chce obnovit russke imperium a svobodna ukrajina by mu v tom "prekazela". russko samotne nikdy nikdo neohrozoval a neohrozuje, to je samozrejme uplna hloupost, kdo tohle tvrdi, vedome lze a nejspis i kolaboruje...to, ze zbrojime, i kdyz ne dostatecne rychle, je logicke, protoze potrebujeme agresora odstrasit a na nej nic jineho nez toto neplati, tak to vzdy bylo a bude. a blaboly "chcimiru" ze russko se citi ohrozeno rozpinajicicim se zapadem jsou uplne nesmysly, je to presne naopak, russko ohrozuje a napada sve sousedy, na russko nikdo neutoci a utocit nebude, tak to je...ale na nekoho je to prilis slozita uvaha, nebo se nehodi "do videni sveta" kde russko je vlastne to hodne a my jsme ti "zli", coz je lez jako vez...ale kdo to nechce videt, ze russko je cisty agresor, tak to videt stejne nebude, ono je to totiz pohodlnejsi zavirat pred krutou realitou oci, nicmene reseni to neni a nebude, prave naopak...
John Brutto
21. března 2024 • 17:57
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Avatar - našinec}
našinec
21. března 2024 • 17:16
Pamatujete, kdy naposledy jste četli podobné výlevy na úkor čelního představitele jiného státu? Bylo to před Kyjevským pučem a obětí byl demokraticky zvolený prezident Ukrajiny Janukovyč.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
21. března 2024 • 15:26
Prostě se máme od Slováků co učit. To by ovšem musela naše vláda vylézt ze zadku EU.
alva
21. března 2024 • 14:12
Chcem veľmi poďakovať redakcii časopisu za túto akciu.... "Vravieť pravdu v časoch neslobody je revolučný čin!..." G. Orwell
Nieje náhoda, že si veľmi šikovne vybrali parafrázu na "Prodanou nevěstu" od B. Smetanu, ktorá tam predaná veľmi nebola, ale pods*** je inde. Pods*** je, že predaná nebola iba vďaka náhode. Force majeure... Inak natutti... Prečo to B. Smetana formuloval práve takto je tá, skutočne zaujímavá, otázka....?
Tu redakcia preukázala veľmi bystrý úsudok a tam, kde mnohí vidia na titulku "Prodejná nevěsta", tam ja vidím "Reflex". Sú v ČR mocné médiá, ktoré sa neboja. Ďakujem!
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
21. března 2024 • 15:55
@alva ..Kuš brepto.
mifles
21. března 2024 • 13:25
Martine jako vždy excelentní článek, děkuji Míša 👋
malylibor
21. března 2024 • 23:08
@mifles Souhlasím.
Pavol Vraštiak
21. března 2024 • 10:14
Pane redaktore, proč Vám jenom ten Fico nedá spát? Není pomalu jednoho dne, kdy na něho někdo nedští oheň a síru. Slováci demokraticky zvolili a je to jejich cesta, jejich zodpovědnost, jejich oheň a síra. Nevadí Vám ale, že tím vytváříte silnou, tu nejprimitivnější protislovenskou náladu? Doufat, že se něco z té síry uchytí i na Babiše, je naivní, Babiš je totiž ohňuvzdorný a sířeodolný. No a o té "české cestě", o které tak básníte, no, vidím to takhle - pozdějc se ukáže, že ten, co to domlouvá, něco ulije i pro sebe a tak nějak, jak je zvykem, když už někdo kráčí po té naší, české cestě, něco nedopatřením po cestě vytratí. Nálezce, který to najde ležet na té české cestě, to odevzdá, asi omylem, do nějaké kampeličky. Ten "poctivý nálezce" se bohužel nikdy nenajde.
Lubomír Horký
21. března 2024 • 15:54
@Pavol Vraštiak Mistře, co si Slováci zvolili, to mají.Protislovendké nálady si udělali a dělají Slováci, právě svou volbou. A díky tomu, že to ostatním nebylo jedno, tak tam nemáte ještě dnes Mečiara,
jerryx
23. března 2024 • 10:04
@Pavol Vraštiak Ty protislovenské nálady mě moc mrzí, myslím ,že Češi, co nemají rádi Slováky, jsou zakomplexovaní chudáci. Naše vláda ale ukazuje, že i o takové příznivce stojí. Já věřím, že se letos na Slovensko podívám a jako obvykle narazím na milé lidi a politiku necháme stranou. Sice nemám nejmenší problém se distancovat od našeho generálprezidenta nebo Fialovy vlády, ovládané tisícovkou Pirátů, ale jako příznivec Václava Havla vím , že bych s mnoha názory asi neuspěl. Ale aspoň bych mohl říct, že to byl VH , co založil V3 resp. V4 a vždy se snažil udržovat dobré vztahy i s mečiarovským Slovenskem. A můžu s klidem říct, že na rozdíl od našich současných představitelů , ti slovenští Čechy nepoučují.
Saša Krach
21. března 2024 • 09:23
Schůze parlamentu při hlasování potvrd­ila,­,,,pot­vrze­né,,,a­le můžeme opět dostat křeč,,,,a znova potvrdit potvrzené...108 poslanců potvrdí i invazi na Mars.Svetovou politiku děláme,,,ale musíme být sakra poslušný 😂
Vztahy ze Slovenskem narušené nejsou, spíše jsou narušený novináři. Kauza voliče nezajímá a většina je proti postupu vlády.
Štouch do Zemana je zbytečný, a politická kreativita bývalého prezidenta a jiných bývalých ..
Prostě chybí....
Schůze a průběh schůze parla­mentu­....pr­ostě vláda to opět nezvládla...jen dala voličům vzkaz...😂
Papanikula
21. března 2024 • 08:45
Vládní záměr získat mimořádnou schůzí nazvanou Bezpečnostní rizika pro Českou republiku voliče na svou stranu byl naivní. Tolik hlupáků v Česku není.

Typicky české:
Sněmovní debata o tom, zda je Babiš pro Česko bezpečnostním rizikem dospěla k bodu, kdy se svým projevem vystoupil sám Babiš, všichni vládní poslanci opustili sněmovnu.
My starší si vzpomínáme, kterak se manifestačně odsuzovalo prohlášení Charty 77, aniž je zavilí odsuzovatelé pochopitelně vůbec četli.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
21. března 2024 • 06:49
Česká cesta je vládní cestou do toho správně korektního a dnes jedině přípustného zadku západních lží. Slováci prostě vždy měli lepší politický rozhled a snažili se to využít pro svoji zemi. Naše vláda se však nestará o občany Česka, neřeší její problémy, ale řeší problémy jiných zemí.
Michal Bednarek
21. března 2024 • 08:23
@RASPUTIN Nic vtipnějšího jsem dlouho nečetl. Kdy naposledy měli Slováci lepší politický rozhled? Za Rakouska-Uherska? Za 2.světové? Za Československa?
Papanikula
21. března 2024 • 08:45
@Michal Bednarek Vládní záměr získat mimořádnou schůzí nazvanou Bezpečnostní rizika pro Českou republiku voliče na svou stranu byl naivní. Tolik hlupáků v Česku není.

Typicky české:
Sněmovní debata o tom, zda je Babiš pro Česko bezpečnostním rizikem dospěla k bodu, kdy se svým projevem vystoupil sám Babiš, všichni vládní poslanci opustili sněmovnu.
My starší si vzpomínáme, kterak se manifestačně odsuzovalo prohlášení Charty 77, aniž je zavilí odsuzovatelé pochopitelně vůbec četli.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
21. března 2024 • 15:24
@Michal Bednarek ..... Ano, ve všech třech příkladech.
Martin Leinweber
21. března 2024 • 08:53
@RASPUTIN Kdy přesně měli slováci lepší politický rozhled? Když kolaborovali s nacistickým německem, po tom co si opět zvolili někoho, kdo chce na Slovensku všechno jenom ne právní stát, nebo teď když lezou do zadku Putinovi? Slováci jsou v porovnání s ČR zaostalý stát plný vidláků, protože všichni vzdělání slováci utečou k nám do ČR. Takže jsem rád, že naše vláda dala jasně najevo, na čí straně stojíme. Ono až tak není důležité jestli je to západ, důležité je že stojíme na straně svobodných demokratických zemí proti bloku vedenému totalitními režimi.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
21. března 2024 • 15:25
@Martin Leinweber ... Jsem rád, že Babiše považuješ za vzdělance.
Martin Leinweber
22. března 2024 • 10:04
@RASPUTIN Andrej Babiš je vzdělaný člověk, který vystudoval pokud se nepletu vysokou školu a úspěšně podniká. To jsou fakta. To, že je populista, který si v předvolebních kampaní nevidí do huby je věc druhá. Osobně si myslím, že kdyby byl u moci nyní Babiš, nejednal příliš jinak než naše současná vláda. Ono to jeho volání po míru je jen volební kampaň protože, doufá, že než by se případně dostal po volbách k moci, už bude po válce a nebude to muset řešit.
Lubomír Horký
21. března 2024 • 15:59
@RASPUTIN Rasputine, co kdybys šel raději radit ruskému carovi a neradil nám, což je trochu jiný level. Ale to ty nedokážeš posoudit , což chápu.Zkus to, třeba se tam na tvé rady už klepou.
Papanikula
20. března 2024 • 23:03
Největším bezpečnostním rizikem pro občany ČR je vláda Petra Fialy
Josef
20. března 2024 • 22:12
Dokud jsme my okupovali Slováky, svět byl v pořádku. Co jsou zač jsme viděli čtyři roky z Burešem. Chaos a krádeže vole. Pustil bych je. Do 5 let bude celý ruský jaderný arzenál pod kontrolou našich sběren.
Frank51482
20. března 2024 • 21:59
Bartkovský nepotřebuje ani lubrikant při lezení do zadele. Takové slinty nemůže vyprodukovat normální jedinec.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
20. března 2024 • 21:23
V minulých volbách chybělo pár desetin procenta a situace by byla dramaticky jiná. Předsedou vlády kuní ksicht, ministr zahraničí Pitomio a ministr vnitra Šlachta. PÁR DESETIN PROCENTA!!! Jakou zahraniční politiku by tahle sebranka dělala je snad každému jasné. Trio Orbán, Fico, Bureš by celý tento region zatáhlo do takových fekálií, že bychom se z toho už nevyhrabali. A kdo poslouchá, co Bureš blekotá, tak má jasno. On je schopen v jedné větě říct, že podporuje celistvost Ukrajiny, že chce, aby se rusové stáhli i z Krymu a zároveň bude zpochybňovat naše závazky v NATO, bude relativizovat válku na Ukrajině a bude z ní vinit Západ. Protože ví, že to chtějí slyšet někteří jeho voliči. On není přímo ruská hnida jako Foldyna nebo Konečná. Není ruský agent jako Zeman nebo Klaus, ale kvůli politickému marketingu je schopen říct cokoliv. Kdyby jeho voliči chtěli misi Česka na Mars, tak už Juchelke s Nacherem a Schillerovou chodí do sněmovny ve skafandru...
Avatar - epr3}
epr3
21. března 2024 • 06:37
@Uživatel_5734171 Zatímco géniové v čele s akademikem Nutelou předvádí sofistikovaný výkon. Nikdy jsme neměli vládu, která by združovala takovou bandu pitomců, neználků a neschopů, na co šáhnou, to totálně podělají. Ale klidně se za to v mééédiích pochválí. A číslo 5734171 jim to žere i s navijákem.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
21. března 2024 • 06:51
@Uži­vatel­_57341­71... ...Proč vy podporovatelé Ukrajiny a naší současné vlády jste tak malostně sprostí a neumíte slušně diskutovat. Nebo, že by takový byl váš charakter ?
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
20. března 2024 • 20:18
Novinářský nádeník Bartkovský už se celý ukryl v tom politicky správném zadku a smrdí ubohostí čím dále více.
Jinak ale Rusko je prostě náš Slovanský bratr ať s tím souhlasíme nebo nesouhlasíme. Určitě nepatříme do západní zanikající multikulturní žumpy.
Jozef Kolek
20. března 2024 • 19:38
česi sa tvária vždy ako stred sveta!!
ale je to len bla bla bla
Michal Bednarek
20. března 2024 • 19:57
@Jozef Kolek A slováci jsou jen prodejné d***vky. Za 2.světové se to hezky ukázalo. A víš co, běž si bleptat na svovenské servery. Možná tam najdeš více porozumění.
Not like Somebody
20. března 2024 • 22:38
@Jozef Kolek ani ne, bla bla bla je specialitou slovenského premiéra, náš udělal na to jeho bla bla bla velmi konkrétní kroky 😛🥳
giorgio287
20. března 2024 • 18:25
Haló, to píše soudruh redaktor Rudého práva?
Avatar - našinec}
našinec
20. března 2024 • 18:07
Jinak, obrázek k článku je hezký a Ficovi to opravdu sluší.
Avatar - našinec}
našinec
20. března 2024 • 18:05
Pokud se ty náboje pro UA budou dělat v ČR a peníze půjdou do rozpočtu ČR, tak dobře. Jinak je to znakem idiocie.
dupik
20. března 2024 • 18:13
@našinec
Jestli jich dokážeme do konce roku vyrobit milion, tak souhlas.
Protože to ale nedokážeme, tak se holt musí koupit jinde, kde je už mají. Protože jsou potřeba právě teď.
Toto nepochopit je idiocie.
Avatar - našinec}
našinec
20. března 2024 • 18:23
@dupik Tak to má UA smůlu a odepsal jste ji, jelikož se musí nejdříve vyrobit, jelikož reservy již byly na UA spotřebovány.
Michal Kelner
20. března 2024 • 18:51
@našinec hele, reservo, nejdřív se zamysli nad účelem té naší iniciativy. Pak snad i Ty pochopíš, jaká dementnost z Tebe opět vypadla.
Avatar - epr3}
epr3
21. března 2024 • 06:41
Kelner Zamyslet by jsi se měl spíš ty. Nejenom, že ten milion dělobuchů nejsme schopni vyrobit, ale ani nakoupit a i kdyby, představuje to asi týdenní spotřebu na celé frontě. Tímhle Ukrům tu válku nevyhrajeme.
A rezerva je podle Pravidel českého pravopisu správně se "s" i "z".
Avatar - našinec}
našinec
21. března 2024 • 10:42
@Michal Kelner ČR se chlubilo, že našlo náboje pro UA. Nakonec z toho nic nebylo, jelikož se ukázalo, že se jedna o jednu zemi v Jižní Americe a RF stačilo té zemi pohrozit, že přestane od ní kupovat banány.