Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: V hlavní debatě slovenských voleb byl lepší Pellegrini, uhlazený Korčok málo útočil

26 komentářů

PEtr Tobes
19. března 2024 • 20:07
no vypada to na Hranolova pejska...tak to bude presne jako rikal Hranol pred volbama - pojedeme vsichni do pekla, ale na velkom bilom koni..a to se vyplati, dusledky uz tu jsou a jeste prijdou - klesa duvera investoru ve Ficuv Slovensky stat 2.0, duvera spojencu v NATO s vyjimkou paprikasu samo, kteri by ale radi zpatky cast hornich Uher coz je dalsi bizar mit takoveho "spojence", tak duvera ostatnich uz je taky davno pryc a to vsechno se projevi i v ekonomice, to je jistota, kterou s Hranolem maji...proste presmerovani kompasu na vychod smer zrudny Kreml podle Fica s sebou nevyhnutelne nese tyto dusledky, a musime jen doufat, ze nedopadneme podobne.
Jozef Kolek
19. března 2024 • 14:03
Pelle, ideš!!
Papanikula
19. března 2024 • 11:24
Lipavsky a celá parta pirátů je bezpečnostním rizikem pro náš stát
lug70
19. března 2024 • 10:19
Hmmm, uhlazený Korčok. Spíš slizký chameleon. Za uhlazenou fasádou se skrývá neskutečná špína. Jde o jednoho z nejhorších politických kariéristů a zaprodanců na Slovensku, ochotnému k vůli vlastnímu prospěchu sloužit komukoliv. Slováci říkají, že v minulém režimu byl dokonce agentem StB. Ale co se divím, po 35 letech na vysokých politických postech už nevadí ani agenti StB ani komunističtí vojenští rozvědčíci. Když si vzpomenu jak někdy před 20 lety intelektuální a umělecká smetánka iniciovala a podepisovala výzvu "S komunisty se nemluví" a tlačila na zákonodárce aby se s komunisty vůbec nebavili a teď ta sama intelektuální a umělecká smetánka jásá, že na Pražském hradě sedí bývalý kariérní komunista a vojenský agent rozvědčík Pávek a vedle na Slovensku bratislavská smetánka s podporou té naší agituje za podobného šmejda s pochybnou minulostí v kom. nomenklatuře.
gome
19. března 2024 • 19:54
@lug70 čo to tu tárate, občan ?! aká špina? ! máte aj niečo konkrétne? a vraj "slováci říkají"...prosím Vás, ktorí? Ficovi podskokovia? A čo tak pridať pár slov o Pellem, človeku, ktorý v živote nedokázal presadiť svoj názor - stačí, že Fico zodvihne obočie.
Mel Bourne
21. března 2024 • 10:32
@gome ziadni...ti traja v jeho krcme...a na fb, ktoremu ako jedinemu v slovencine rozumie
Papanikula
19. března 2024 • 08:58
Fiala a jeho vláda včetně agenta Pávka jsou bezpečnostním rizikem pro občany České republiky
Miroslav Hraběta
19. března 2024 • 09:38
@Papanikula Ale ty nejsi občan České republiky. Ty jsi vocas z Dementálie 😃😃
Papanikula
19. března 2024 • 09:43
@Miroslav Hraběta 👍👍
Richard Šebesta
19. března 2024 • 10:15
@Miroslav Hraběta A ty jsi vocas koho hraběnko ? pseudohumanistické EU , že jo ? Tak vo co gou ? Máš to stejné.
Miroslav Hraběta
19. března 2024 • 12:18
@Richard Šebesta Šebesta, ty, který neumíš ani pořádně česky, víš, co to je "pseudo"?? Vždycky když čtu tvoje cancy, vzpomenu si, jak antropologové hledali spojovací článek mezi opicí a člověkem 😃😃
Richard Šebesta
19. března 2024 • 08:43
Na Slovensku se stane to co u nás. U nás má vláda i svého presidenta, Slováci na tom budou podobně Pellegrini zřejmě zvítězí a to bude opět plno jedovatých slin zejména od českých medii (údajně demokratických) a pochopitelně i od naší vlády.
Papanikula
19. března 2024 • 07:02
Prevzato :

No kromě rozvědčického Pávka se hodně ujala přezdívka PePa. Čili jednoduchý člověk, pro funkci sloužící coby nástroj cizích zájmů. Ano PePa je vizualně chlapácký fešák, co osedláním motorky Masaryka na koni imituje. Když v cílech- boji za demokracii a národní samostanost je jeho opakem.

Problém není jeho komouš minulost, ale jeho ochota tupě sloužit tomu, kdo mu nabídne funkci. Což v NATO může být pozitivní, ovšem ve chvíli, kdy se ho přes funkci prezidenta zmocní protřelý šíbr Kolář, průhledně součást Západu vládnoucího korporátu velkobyznysu, socialistů a kazatelů jediné přípustné neomarx-progres pravdy, je na malér zaděláno.
On se totiž ten námi po desetiletí vzývaný, protože demokratický Západ hodně změnil. Když pod tím výše uvedeným korporátem směřuje, se poslední roky spíš řítí do demokracii destruující socialistické totality. To proto, že tomu korporátu demokracie se svými otravnými občanskými svobodami brání v maximalizaci zisků a moci ala Čína.

A protože na Západě tento korporát nemůže demokracii jak v 89. v Číně sotva jen pípla rozdrtit tanky, byla vymyšlena fikaná cesta jako že demokracie dobrotrusného vylepšování - liberalizace. To s pomocí neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebe mrskačstvím, co vejménu falešného dobra a rovnosti západní společnost vnitřně rozkládá a na socialistickou totalitu mění. I přeměnou EU z dobrovolného svazku samostaných demokratických národů na centrálně ovládanou socialisticky totalitní říši.
No a tomuto korporátu, ne národu, Kolářem vyrobený a řízený PePa slouží. S jediným pidi plus - protiputinovskou aktivitou. To však převálcováno jeho horování pro převod národních pravomocí do Bruselu, zavedení EURA, pro istanbulskou úmluvu, "manželství pro fšechny" či úpění nad prý majoritou zaviněnou bídou Romů.
Inu jak se v Bibli píše - po ovoci které nesou, poznáte je. Za to by Masaryk PePu šavlí naplocho zpráskal.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
19. března 2024 • 07:23
@Papanikula
když už sem dáváš cizí příspěvky, bývá slušnost uvést zdroj... Jinak mi přijde opravdu komické, jak se pořád určití lidé nemohou smířit s tím, že na Hradě je konečně slušný člověk a ne ruská hnida. A protože generál nemá žádný skandál, tak se útočí na Koláře. A na rovinu, já Koláře sleduji asi tak 10 let a už tehdy jsem říkal, že by to byl dobrý prezident. Velvyslanec v rusku, velvyslanec v USA. Ideální kvalifikace...))) Nemám ani ten nejmenší problém, že právě tento člověk je poradcem prezidenta.
Papanikula
19. března 2024 • 07:35
@Uživatel_5734171
Petr Pavel není slušný člověk naopak bezcharakterni s krivou páteři

Je tu totiž pár opravdu, ale opravdu podstatných rozdílů.Zatímco Václav Havel ještě na jaře roku 1989 dřepěl v komunistickém kriminále, mladý nadějný komunista Petr Pavel se v ten samý čas pod kuratelou sovětské zpravodajské služby GRU připravoval, jak v roli komunistického rozvědčíka zakroutí krkem kapitalistickému nepříteli. A paní Olga, žižkovská holka otlučená životem, opravdu, ale opravdu nebyla komunistickou podplukovnicí a politručkou, jež se na svou budoucí roli první dámy připravila na Vojenské politické akademii Klementa Gottwalda. Pokud se dav na Staroměstském náměstí dojímá nad generálem a podplukovnicí, stojícími na pódiu, v domnění, že pravda a láska už tedy konečně vítězí nad lží a nenávistí, přesněji spíše, že Praha a láska vítězí nad vsí a nenávistí, a vůbec nejpřesněji, že pravda a láska vítězí lží a nenávistí, opravdu, ale opravdu to není opakování historie, nýbrž jen a pouze smutná groteska

Vy by jste potřeboval vojenskou službu a politické školení mužstva od komunistického agenta Pávka marxismu leninismu
Miroslav Hraběta
19. března 2024 • 09:40
@Papanikula Ty bys potřeboval přetáhnout klackem. Už jen za to "by jste", analfabete.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
19. března 2024 • 11:50
@Papanikula
kuliferdo, já na vojně byl. A lidé jako ty by si Havla vůbec do své rudé mordy brát neměli...
Pavel Maleček
19. března 2024 • 09:03
@Uživatel_5734171 - skromně pomlčím o autorovi onoho překopírovaného příspěvku, spíš se zamyslím nad tvým sdělením, že kdo není ruská hnida je slušný člověk. I já sdílím sebezáchovný odpor k ruským poskokům s už od dob školení v KGB zřízeném Prognosťáku Klausem a Zemanem v čele. Ovšem to není jediná kvalifikace pro to, aby ten či onen mohl být za slušného člověka označen.
U takového kromě masarykovského morálu by měl z dotyčného přímo čišet (nejen v slovech, ale i činech) odpor k totalitám, jedno zda socialistickým či asijsko despotickým.
A bohužel k jedné ze socialistických totalit se PePa přímo tulí - té dnes Západ víc a ovládají, tedy neomarx-progresivistické. A to právě přes svého přítele na telefonu Koláře. Který, jak už byť opatrně i v Reflexu píší, ho zplodil a řídí.
Přitom z Koláře přímo bučí, že by sám rád prezidentem byl. Ale z "neznámých" důvodů to nejde. To "neznámo" průhledně z minulých Kolářových skutků a kontaktů pochází. Které by na světlo světa už s jeho prezidentskou kandidaturou vylezly.
A to tedy ne soudruzi. A tak aby svou ambici a zájmy naplnil, musel si místo sebe nějakou snadno řiditelnou figuru vybrat. No a tou je náš PePa.
Ano palec nahoru, protiruský, ale fuj, demokracii destruujícímu neomarx-progresu pro funkci sloužící. A právě proto by ho Masaryk šavlí naplocho seřezal.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
19. března 2024 • 11:54
@Pavel Maleček
Já bych Koláře volil...)))) A volil bych třeba i Michala Horáčka... Problém je, že tihle lidé nemají v přímé volbě šanci. Proto jsem rád za generála, jsem realista a je mi jasné, kdo může a nemůže být v této zemi prezident. Už nikdy více lidi jako Klaus či Zeman... A na rovinu, přímá volba je omyl a je tu jen a pouze proto, že Klaus udělal z druhé volby takovou nechutnou frašku, že si "ulice" prosadila přímou volbu. A proto jsme byli potrestáni Zemanem...))))
Papanikula
19. března 2024 • 11:52
@Uživatel_5734171
....politik nemusí být chytrý - ale musí být ZVOLENÝ !!
...LIPÁNEK - toto všechno splňuje - je ve FUNKCI !!
Jozef Kolek
19. března 2024 • 06:53
Pele, ideš do nich!!!
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
19. března 2024 • 07:16
@Jozef Kolek
v souvislosti s jeho sexuální orientací to není nešťastnější výzva...
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
19. března 2024 • 06:40
Pellegrini bude hrát svoji roli fíkového listu a bude ji hrát dobře. Po vraždě Kuciaka a jeho partnerky si ho přesně proto vybral Fico, aby neztratil voliče. V tomto směru je Slovensko ztracená existence, organizovaný zločin zcela ovládl státní správu a momentálně jen dochází k postupnému obsazování dobytého území. Tajné služby, policie, prokuratura, média, soudy... Až ovládnou všechny tyto instituce, bude mimořádně těžké to jednou zvrátit, především to ovládnutí médií a prokuratury bude klíčové. A bohužel se Ficovi daří ovládat i média soukromá, jak ukázal na příkladu Markízy, které nepokrytě pohrozil, že když nepřestane útočit na vládu, sebere jim půl miliardy korun, které na inzerci platí státní instituce. A Markíza vyházela půlku manažerů a dosadila poslušné mamlasy, kteří místo zpravodajství budou teď vysílat roztomilé kočičky a rekordně velké pomlázky a kraslice... A není náhodou, že tam tihle mamlasové přišli z Novy...))) Kellner (nyní vdova po něm) vždy měl tuhle strategii, nedráždit mocné. Finančně se mu to vyplácelo. Poslal pár milionů Klausovu institutu, zaplatil nějaké to letadlo Zemanovi a profit v řádu stovek miliard...
Richard Šebesta
19. března 2024 • 08:51
@Uživatel_5734171 S těmi medii dělá Ficová vláda určitě chybu není to zcela košér ale že by za vládnutí laliny Čaputové tam byl pořádek ? Kolik se tam vystřídalo vlád a i tak bylo plno podivných kauz. Třeba dodnes neobjasněna smrt generála Lučanského nebo speciální prokuratura která vyloženě šla po politické opozici a zatýkání začínalo rozkopaním dvěří a vytahnutím z postele. To je demokracie ? Nenechte se vysmát. To co tam dělaly ony vlády Matovičova a další byl totální chaos !
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
19. března 2024 • 06:35
S Korčokom se má setkat za senát Drahoš. Prostě svůj k svému.
Richard Šebesta
19. března 2024 • 10:03
@RASPUTIN JO tentokrát souhlasím Ferdo. Nebo taky vráná k vráně sedá.