Komentáře

Zpět na článek

Andrej Babiš stále hledá bod, kam až lze klesnout. Jako odpustek mu pak ale stačí jen cinknutá kobliha

61 komentářů

Tomáš Kostelecký
14. března 2024 • 12:23
Větší hov ado, v politice, jsme tu ještě neměli. Je blbější než Jakeš s Bilakem dohromady. Bezcharakterní, bezectný prase z východu.
jerryx
14. března 2024 • 12:42
@Tomáš Kostelecký Když by zmizel Babiš a Okamura, bylo by všechno v pořádku? Vláda je skvělá ,pracuje dobře, jde jí o demokracii a je vděčná za objektivní kritiku? Není ten váš český nacionalismus a pohrdání lidmi z Východu naopak velice podobný tomu nacionalismu ruskému a tudíž naprosto nezápadní?
Tomáš Kostelecký
14. března 2024 • 13:18
Nepohrdám lidmi z Východu, ale bolševickými zločinci a gaunery, kteří se cpou do naší kotliny. S tím dobytkem se nediskutuje, není o čem.@jerryx
jerryx
14. března 2024 • 14:21
@Tomáš Kostelecký A jak určujete , kdo je zločinec a s kým se nediskutuje? Naše vláda vám to řekne?
Mibus
13. března 2024 • 20:10
Pročítal jsem příspěvky a názory. Každý má svůj názor. Problém je v tom, jak ten názor prezentujeme a jak reagujeme na jiné, s kterými nesouhlasíme. Většinou jsme frustrovaní a nespokojení. Ale dokud se budeme takhle hádat a nadávat si, o co jsme lepší, než ti politici? Dokud jsme diskutovali z očí do očí, nebyli jsme tak vulgární. Občas to bolelo. Ale protože jsme se schovali za mobil, troufáme si.
jerryx
14. března 2024 • 12:38
@Mibus Já jako příznivec Václava Havla se snažím psát nebo stylem. A je to strašně těžké, nejen proto, že nemám jeho talent, ale zkombinovat tu tvrdou kritiku se slušností a neurážením lidí. Snažím se psát tak, abych to byl eventuálně schopen lidem zopakovat do očí. U politiků je to jednodušší, většina by se se mnou vůbec nebavila, tam mě baví dělat si legraci z veledůležitých lidí beze smyslu pro humor, ale mám své mantinely. Nepíšu třeba o některých dámách v politice, co si myslím o jejich inteligenci. Bez toho se obejdu.
Tomáš Kostelecký
14. března 2024 • 13:40
Vážený pane, s V. Havlem jsem přišel párkrát do styku a vaší euforii nesdílím, nicméně jí chápu. Jako jeden , z mála lidí, jsem četl i Chartu 77 a opravdu jsem nenalezl důvody pro které ji komouši tak odsuzovali. V tomto dokumentu byla i uznána a respektována vedoucí role KSČ. Osobně si myslím, že Charta 77 byla dítětem soudruhů z Prognostického ústavu a Havel dopředu plánovaným bílým koněm komunistů. Řekl bych, že chartisté se dělily na dvě skupiny. Jedni byli ti užiteční idioti, kteří věřili ve vítězství svobody a demokracie a další skupinu tvořili vyčůránkové, vesměs bývalí komouši, kteří v roce 1968 vsadili na špatného koně a matička strana je kopla do řiti, přesto s nimi bylo počítáno do budoucna. To co tu vzniklo po listopadu 1989 a uchopilo moc, nebylo nic jiného než tlupa sovětských agentů z filiálky KGB, což byl Prognostický ústav a odpadu Charty 77. Znal jsem ty čestné naivy i vychcánky typu Dienstbier a pod.@jerryx
jerryx
14. března 2024 • 14:29
@Tomáš Kostelecký Tak tenhle postoj znám, tohle je takový pravicový extremismus , co nesdílím a jasné zjednodušení. Problém Vašeho postoje je, že je netolerantní, nenávistný, je to takový opačný pól k progresivismu. Já se v klidu hlásím k Havlovi a jeho politice usmíření. A když srovnám Dienstbiera s Lipavským... Že to nefungovalo? Já se hádat ,ani šířit nenávist nechci ,ale např. nacionalismus považuji za stupidní a pohlaví jsou rozhodně jen dvě.
Tomáš Kostelecký
14. března 2024 • 15:24
Každý komunista, který prošel výměnu členské legitimace KSČ od roku 1969 a nebo od té doby, až do roku 1989 vstoupil do KSČ, musel podepsat souhlas s okupací vlasti. Kolaborace s nepřítelem , je hrdelní zločin vlastizrady. Už sama komunistická idea je zločinná. Vybudování stranické armády -Lidovýh milicicí, srovnatelné s Waffen SS, je zločin proti státu a demokraii. Vyhlášením třídního boje si osvojili právo kohokoli okrást, zlikvidovat nebo popravit. To má dost společného s Norimberskými zákony.@jerryx
jerryx
14. března 2024 • 18:06
@Tomáš Kostelecký Takhle to nevidím a Havel to tak taky neviděl. Každý máme něco, na co nejsme pyšní. Co se ale týká PP na Hradě, je ale poněkud trapné, když vyznamenává disidenty a absolutní drzost, když nám vnucuje progresivismus , i když mu směr , hlásající tu jedinou pravdu, jako bývalému komunistovi určitě vyhovuje.
jerryx
13. března 2024 • 09:29
No já si taky asi tak před dvěma roky nemyslel, že v Reflexu proběhne progresivistický převrat a pan Štefek se snaživě přizpůsobí. Normální lidi dávno ví, že Babiš takový je, ale že pětikolka není o nic slušnější. A taky by starý Reflex napsal, že Fialova vláda prostě reaguje na vzrůst Babišových preferencí a jako vždy to neumí jinak, než na úrovni žáků prvního stupně ZŠ. Že by taky vláda měla nabídnout nějaký program, na to není čas.
Uživatel_5236112
13. března 2024 • 10:36
@jerryx Je přece sněmovnou schválen vládní program, který pan premiér plní dobře, i když nastaly mimořádné situace. Přiznejte vládě, že dobře provedla stát energetickou krisí, kterou mj. způsobila vláda ANO, když zrušila smlouvu s Norskem, dále dokončila opatření ohledně covidu, kde má na triku Babiš 40.000 zmařených životů pro strašlivý chaos při osobním řízení covidové krise. Válka a napadení UA Ruskem je zcela mimořádné svinstvo a hrůza, ČR se po svých historických zkušenostech postavila výborně a příkladně k pomoci Ukrajině a vlně uprchlictví. Reagovala pohotově a rychle. Ukrajina totiž brání nejen sebe, ale i Evropu před asiatskými barbary. Vláda p. Fialy se pustila do projektu zákonů, jež ANO jen slibovalo a za 8 let řízení státu jako firmy nebylo schopno nebo ochotno je přijat a vyřešit. Základ inflace a obrovský státní dluh - to je též dědictví po vládě ANO, a co je naprosto nepřijatelné je, že AB pro udržení se u moci spolupracoval přímo s KSČM, což od r. 1989 je poprvé, že se někdo takto viditelně spřáhl se zločineckou organizací. Kdo před těmito argumenty zavírá oči a žádá po vládě, která koná a získává kredit u spojenců, je fanatik a přívrženec starých pořádků. Za 2 roky vládnutí nemůžeme požadovat výsledky, kterých nedosáhla ani vláda ANO za 8 let s podporou větrů z Hradu a jeho velmi pochybného vedení. V klidu se obeznamte s programem vlády i s její mimořádně dobrou reakcí na hrůzy, probíhající ve světě.
Asatin
13. března 2024 • 11:36
@Uživatel_5236112 Perfektne jste to popsal.Souhlas.
Uživatel_5236112
13. března 2024 • 11:43
@Asatin Děkuju, je potěšující, že jsou i rozumní a přemýšlející lidé!!! Je snadné napsat, že "pětikolka je nic nedělající uskupení zlodějů", ale tito přispěvatelé to nijak nezdůvodní. Je to jen zlostný výkřik, který nemá zdůvodnění. Zdravím. Babka z jižní Moravy.
jerryx
13. března 2024 • 12:30
@Uživatel_5236112 Všechno co říkáte je jen propaganda 5koalice, covid se týká mého oboru, tvrzení že papaláš, co tom nic neví, zachraňuje životy nebo naopak způsobil smrt 40000 obětí, je směšné.. Zkrátím to, dalo se mluvit jen s docentem Blatným, Babiš to jinak chtěl řídit sám a věřil spíš lidem, co jsou jako on. Tedy ADHD, zbrklí a sebestřední. Válek ty nebo blbosti zrušil, snaží se něco dělat, což je ve Fialově vládě unikátní, jen neumí jednat s lidma. No uvidíme. Od doc. Blatného vím, že to bylo tehdy peklo, i když na rozdíl od ubrečených současných ministrů, si na nic nestěžoval. Současná pětikoalice mi říká, že mám být zticha a opakovat nějaké zelenogenderové nesmysly.Jako příznivec Václava Havla ale mlčet nebudu, nechci aby se vrátil Babiš , ale nechci ani Fialu, ať si ho podporují Piráti, když je má tak rád.
Uživatel_5236112
13. března 2024 • 13:31
@jerryx Mohla bych oponovat, že všechno, co píšete, je propaganda AB a jeho hnutí. To by vydalo na dlouhý rozhovor. Ani já, již velmi stará osoba 87, ještě sleduju a hledám informace a patřím do velmi kultivované společnosti, kde jsou i mladí lidé, tak nejsem isolovaná a cestu k pravdě neustále hledáme.
Přece jen máme něco společného - já jsem příznivkyní Václava Havla. Protože Zeman byl nejhorší president, nahrával a dokonce kryl eskapády AB. Po nich je těžko vše rychle napravit. Jiná alternativa volby nebyla - buď estébák Babiš nebo slušný profesor Fiala. Myslím, že pan Fiala není tak špatný, jak se ho snažíte vykreslit. Má ovšem velmi těžkou pozici - stojí proti naprosto bezcharakternímu člověku, který nemá zábrany. Jeho spolčení s komunisty je bezprecedentní. Myslím, že vláda má i několik dobrých osobností, které určitě postoupí ve svých zkušenostech. Nevidím to tak černě. Nebo máte lepší nápad, jak uzdravit poměry u nás?? Hnutí ANO mělo jakýsi morální kodex členů - kdo má problémy s vyšetřováním, obviněním z nekalých činů - neměl by zastávat významné funkce ve veřejném prostoru. To už neplatí? Proč např. neodstoupil bývalý ministr životního prosředí - Brabec? Akce Bečva. Ve zdravotnictví byl strašný chaos, zaznamenala jsem jako pacient i s přáteli z oboru. Došlo k naprostému poklesu morálky, Babišovy štvanice proti jemu nemilým lidem jsou něco naprosto nepřijatelného pro demokracii, v tom dobře se***val Zemanovi.
jerryx
13. března 2024 • 16:22
@Uživatel_5236112 Příznivci Václava Havla by se hádat neměli, i když můžou mít rozdílné názory. Jestli je Vám tolik, jste v perfektní kondici. Na Zemana mám názor steiný - říkám mu terarijní živočich s krtečkem. Ale co se týká prof.Fialy- zbabělost ,lenost a papalášství není slušností. Havla za své názory zavřeli, Fiala je změnil , aby ho v Bruselu papaláši chválili a mohl vládnout s Piráty. Mám vesnický původ, i když jsem studoval v Praze a teď žiju v Liberci. Tedy znám všechny prostředí a jsem jediný VŠ v naší rodině a moje žena taky.-je učitelka tak vím , jak si vláda učitelů ,, váží" školství. Rozhodně Babišovi nevěřím ani slovo, zažil jsem ho za covidu, ale Fialovci se se mnou vůbec nebavili ( co o tom může vědět nějaký lékař, že? )a s otevřením škol mi nepomohli.
Uživatel_5236112
13. března 2024 • 18:27
@jerryx Asi máme společného víc, ale v pohledu na p. Fialu se lišíme. V čem je lenivý, je jen málo razantní v tom vulgárním prostředí. Já jsem bývalá knihovnice, vyhozená v r. 1969 z práce, ač mám UK-fakulta soc.věd a publicistiky, obor knihovnictví. Nic moc, promovala jsem v r. 1969 (se zpožděním - okupace). Fiala je Brňák, já jsem z Jihomor. kraje, takže mám o něm spíš kladné mínění a informace. Bohužel jsem již 30 let v důchodu a jsem částečně imobilní, tak se už nedostanu všude tam, kde bych si mohla důkladně fakta ověřit. Snažím se ještě být aspoň trochu aktivní, i když vím, že mne už se spousta vyřešených i nevyřešených záležitostí nedotkne. Děkuji, že jste mi věnoval svůj cenný čas a diskutoval se mnou slušně a na úrovni. Přeji mnoho zdraví a odvahy za prosazování správných věcí. Lékaři jsou nejdůležitější skupina občanů a VŠ. Zdar. Babka z jižní Moravy, 87.
PEtr Tobes
13. března 2024 • 21:13
@Uživatel_5236112 velmi dobre napsano, je to tak. nelze cekat zadne zazraky pri tak velkych negativnich ekonomickych externalitach ktere tady dlouho nebyly a prebrani vlady "po podelanem covidu" coz jde jednoznacne na triko buresove vlade, viz hrozive zpravy NKU...do toho prisel putin se svou agresi, vyletely ceny energii, potravin atd a je to...vlada se snazi, zaroven dela chyby a ma proti sobe naprosto bezskrupulozniho populistu, oligarchu, StBaka a podvodnika s obrovskymi moznostmi v jedne osobe, coz se "skoro neda vyhrat"...
Pavel Maleček
13. března 2024 • 09:27
Babiš je bezohledně mocichtivá, psychopatická zrůda, o tom žádná. Ovšem otázkou je, jak to, že se v prý demokratickém prostředí takováto kreatura v byznysu i politice tak vysoko dostala?
Když férový byznys, skutečná demokracie tuplem by ho, jen by se k nim přiblížil, nekompromisně odkoply. Odpověď je bohužel snadná. Protože to, co se u nás nazývá demokracií demokracie není.
V reálu jde o manipulovanými demo mechanismy maskovaný mix socialismu a orientální despocie. Tedy to, co nám tu po 40 letém ruském panování zůstalo. To místo aby se k demokracii víc a víc blížilo je naopak od demokracie vzdalováno tím, co se na nás z toho prý lepšo-demokratického, protože liberálního Západu valí. Tedy dotačně korupční socialismus, ke všemu k totalitě víc a víc směrovaný neomarx-progres ideologií s multikulti, gender, LGBT či eko-klima, moci a prachů chtivým ohlupováním.
No a v takovém prostředí jsou kreatury typu Babiše jak ryby ve vodě. Nejdříve už v divokých prý super demo devadesátkách, si prý demokratické politiky z prava do leva koupil, aby je pak přes jejich zkorumpovanost (s kterou prý nená nic společného) odkopl a sám se vlády nad zemí zmocnil.Což sice přerušila Fialova koalice prý super demokratů, jejichž demokratičnost však jde prokouknout jak záclonu, za níž se jejich mocensko-majetko-ideologické chtíče skrývají.
Což opět jde do noty Babišových lží o tom, že on jediný tu správnou demokracii zachrání. Když průhledně k asijské (ruské) despocii směřuje. Ale vysvětlete to většině běžné populace, na kterou nejen neumětelství, ale i "malé" domů prý Falových "superdemokratů" dopadají. To její sice z vytočení hloupou, ale lidsky pochopitelnou náklonnost k Babišovi vysvětluje.
Z toho lze snadno odvodit jak se Babiše a jemu podobných zbavit. Ti prý demokraté se prostě musí začít opravdu demokraticky chovat. Tedy začít sloužit demokracii a lidem, ne svému mamonu či zvrácené ideologii, sem z Bruselu či Moskvy jejími místními poskoky vnucovanou.
Ano tak jednoduché to je!
jerryx
13. března 2024 • 10:47
@Pavel Maleček V podstatě správné, pouze bych nepřeháněl , za posedlost Babišem jsou placení jen novináři. Jestliže má pětikolka program jen pro sebe, své kolegy v zahraničí a nějaké menšiny, což jsou většinou lidé, co nic neumí a proto se hlásí k nějaké dnes moderní menšině, znamená to, že nemá nic pro nás. Babiš není ideologický a na rozdíl od Fialy nemá rád Piráty, což je plus. Takže by mu možná nevadilo prosazovat i něco rozumného, kdyby mu to mělo přinést zisk, což u Fialy nehrozí. Takže otázka zní: Babiš nebo genderoví klimafanatici, které Fiala poslouchá na slovo? Není to dobro proti zlu.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
13. března 2024 • 06:29
Je dobře, že se pan Babiš připravuje do funkce premiéra. A je dobře mít seznam lidí, kteří se v současnosti snaží zavléci naši zemi do války Ukrajiny proti Rusku a snižují naši životní úroveň. Tito lidé musí být za své zrádné chování potrestáni.
Asatin
13. března 2024 • 07:36
@RASPUTIN Tahni do tveho ruskeho sveta.Bud bez obav o tebe se taky postarame.
Martin Tuhý
12. března 2024 • 23:43
Hledat špínu na lidi z jiných stran je samozřejmě naprosto normální a dělá se to vždy a ve všech stranách, jsem pobaven z toho, dle mého, umělého překvapení. To, že je Bimbiš z*** ví snad všichni, ale kazatelé morálky z tábora současné vlády, kteří před minulými volbami zcela nestoudně zneužívali Bimbišova psychicky nemocného syna, to je k zblití. Těžko říct, kdo je ve výsledku horší.
Saša Krach
12. března 2024 • 19:28
Slohové práce...Pánové trochu kreativní přístup...Melete stále do kola. Nuda...😂😂😂😂😂😝 Kolář to je borec a má kreativní myšlení...A zrovna na mě chlapi křičí od to výčepu...Pro pravdu se každý zlobí ...zdravim 😝😂😂😂😂
Miroslav Hraběta
12. března 2024 • 19:13
Bureš jen ukazuje, jaké je vemeno tupé. Stejně jako jeho slabomyslní tupounští voliči 😃😃
Tomáš Kostelecký
12. března 2024 • 19:13
Bolševici tu 40 let vraždili, kradli, zakazovali a přikazovali, drželi nás za dráty jako dobytek a ani jeden z nich nebyl potrestán. To co nakradli jim zůstalo, převlékli kabáty a nalezli do jiných funkcí. Bureš je ještě horší svi ně, protože fungoval jako bolševický udavač. A vy debi lové, kteří mu tady tleskáte, si uvědomte, že podobné morální ku rvy vás klidně odkráglují, až jim přestanete fungovat jako užiteční i dioti. Smrt všem komoušům.
Richard Šebesta
12. března 2024 • 21:57
@Tomáš Kostelecký Překvapím tě a souhlasím s tebou pokud jde o agenta Bureše a co pan president Pavel ? Tomu taky přeješ smrt ? Taky komunista nebo že by byl bezpartijní ? Bacha za to by tě mohli zavřít přát presidentovi smrt.
Tomáš Kostelecký
13. března 2024 • 05:31
Co je nejasného na větě " Smrt všem komoušům." ? A ty svoje právnické piruety si nech někde vysvětlit, ať nejsi za blba. Možná si to pleteš s komunistickým zákonem : Urážka světové socialistické soustavy a jejich představitelů. @Richard Šebesta
Avatar - epr3}
epr3
13. března 2024 • 08:33
@Tomáš Kostelecký Smrt všem komoušům? Tak začni a nejlépe od Hradu.
Mibus
13. března 2024 • 19:57
@Tomáš Kostelecký Snad by to šlo bez vulgarit. To, že se v nich vyžíváte snižuje relevantnost názoru a devalvuje možnou pravdivost.
Tomáš Kostelecký
14. března 2024 • 15:28
Ano tati.@Mibus
Papanikula
12. března 2024 • 16:30
Následně v již zmíněném rozhovoru značně přitvrdil a o Zaorálkovi prohlásil: „Je to ču*ák. To tam dejte (…) Ať jde do hajzlu.“

Shrnuto: Babiš i Kolář reagovali na závažná obvinění. Oba použili slova za hranou slušnosti. Jeden v soukromé korespondenci, druhý v rozhovoru pro média. A teď bude jen zajímavé sledovat, zda ti, kdo Babišovi nadávali za „z*mrda“, budou stejně důsledně kárat Koláře za „ču*áka“.
LUF3
12. března 2024 • 16:16
To je vizitka taky pro Fialu, že ve volbách drtivě prohraje i proti tomuhle pablbovi
Frank51482
12. března 2024 • 15:59
Babiš ale na zastupujícího říšského protektora Fialu a jeho zločineckou smečku opravdu nemá. A jestli nazval Lipánka z.rdem, tak se celkem trefil.
Asatin
12. března 2024 • 15:58
Vzpominam na film Selsky rozum-Zluty baron kdy odpad kuzicek z nemecka, pak bures prodaval jako lahudkove parky.To byla taky jedna s jeho prasaren.
malylibor
13. března 2024 • 02:07
@Asatin Jeho voliči tyhle předražené hnusy dodnes s oblibou kupují a nadávají přitom, že za předražený hnus od Bureše může současná vláda. Opravdu by mne zajímalo, jak může někdo žít s koblihou místo mozku. Ale podle toho odpadu, co tohoto STBáckého zločince volí se zdá, že to asi jde.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
12. března 2024 • 15:53
Babiš palec nahoru
Tomáš Kostelecký
12. března 2024 • 19:16
Už jsi také na seznamu, zm rde ruskej.@RASPUTIN
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
13. března 2024 • 06:26
@Tomáš Kostelecký ....­....­....­....­...Di ty ferdo, že by až tak ?
Tomáš Kostelecký
13. března 2024 • 07:31
Ferdo s malým f si teď, vy bolševici, říkáte místo soudruhu ? Nebo to přivál nějaký východní vitr z matičky Rusi ?@RASPUTIN
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
12. března 2024 • 12:57
Jen na okraj. Vzpomene si někdo na "skandál" Zelených, kdy omylem poslal Bursík mail někomu jinému? Psal tam Kateřině Jacques :"Silou, Katuško, silou"... A propíralo se to od rána do večera, jaká je to aféra...)))) Dnes tu úkoluje estébák a toho času kandidát na premiéra nejsilnější strany svoje poskoky, aby vyráběli kompro, aby se zaměřili na děti. A jako bonus ještě tituluje objekt svého zájmu slovem, které ani napsat nelze...
Ale to opravdu jen na okraj, protože mě to ani nepřekvapilo, ani nerozhodilo. To nebyl ojedinělý lapsus, to je standardní metoda práce toho člověka. ostatně takhle "koupil" od původních majitelů Kostelecké uzeniny, kdy přišlo anonymní udání na berňák s citlivými údaji, zjevně získanými nezákonně. A rázem řezníci souhlasili s těžce podseknutou cenou. je tisíc a jeden důkaz, jaká to je ***. měsíc před sklizní nechal totálním herbicidem zlikvidovat 300 hektarů pšenice konkurenčnímu sedlákovi, který se nechtěl svého majetku vzdál. Bureš je don Corleone v zahnojených holínkách. A přesně tady je ten problém. Nevadí to nejen milionům voličů, nevadí to především jeho spolustraníkům. Dnes a denně je tohle třeba připomínat všem těch Nacherům, Bžochům či Vildumetzovým, co si rádi hrají na demokraty. Oni nesou PLNOU POLITICKOU ODPOVĚDNOST za tyhle mafiánské a estébácké praktiky svého šéfa...
Richard Šebesta
12. března 2024 • 14:08
@Uživatel_5734171 Na ty Bžoc­hy,Nac­hery,­Vondráč­ky a Schillerové odpovím slovním spojením, že PRACHY NESMRDÍ a naopak jsou hnací silou lidského snažení které se někdy nazastaví ani před tou největší prasárnou.Což oni dokazují denodenně. Kdyby Bureš udělal cokoli budou ho obhajovat. KOHO CHLEBA JÍŠ TOHO PISEŇ ZPÍVEJ ! Platí od pradávna.
Bořivoj Zelený
12. března 2024 • 15:08
@Uživatel_5734171 Ještě jste zapomněl, jak v době, kdy byl Babiš ministrem financí a měl pod palcem Finanční úřady, tak přes ně likvidoval podnikatele, kteří mu konkurovali v jeho podnikání.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
12. března 2024 • 16:41
@Bořivoj Zelený
nezapomněl... jen se mi nechce těch milion kauz vypisovat...
Uživatel_5236112
12. března 2024 • 18:42
@Uživatel_5734171 Výborný a odvážný příspěvek, za to budete škaredě napadán, i když Vy uvádíte důkazy, ale pro zastánce AB budete jen zm..d, a jiné nadávky. To jsou argumenty anonistů. Nějaký Rasputin, futrál hlupáků, napsal, že premiér Petr Fiala je nebývalý zločinec. Ani jeden důkaz, v čem je největší zločinec všech dob. Naprostá neschopnost dokazování, kultivované diskuse. Tyto lidi je nejlépe ignorovat. Pro tyto lidi jsou diskuse ventilem jejich mindráků, přetlaku z neúspěšných životů a proher, z nespokojenosti se vším. Z hlediska některých psychiatrů a psychologů jsou však pro takové diskutéry "upouštění páry" z vnitřních problémů jistou terapií, takže to snižuje možnost násilných trestných činů. Např. ten Rasputin by docela rád svého protivníka přizabil.
Já s Vámi plně souhlasím a děkuju. Zdravím.
Avatar - epr3}
epr3
12. března 2024 • 12:45
Když Babiš nazve zm.da zm.dem, není to nic proč by tu měl vzniknout mediální poplach. Z těch "spravedlivě rozhořčených" mu také nikdo v interní komunikaci neříká "pan inženýr Babiš".
Jediné, co bych Babišovi vytknul je to, že se mu za to omluvil. Lipánek je vemeno, které na místě které zastává, nemá co dělat.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
12. března 2024 • 13:00
@epr3
musíš rozlišovat. Já Andreje nazývám roztomile "kuním ksichtem"...))))) Když napíši *, nebo ***, či dokonce *, tak mi to systém nevezme...
Papanikula
12. března 2024 • 16:32
@Uživatel_5734171

řekl Fialuv upoceny ksicht a propo

Následně v již zmíněném rozhovoru značně přitvrdil a o Zaorálkovi prohlásil: „Je to ču*ák. To tam dejte (…) Ať jde do hajzlu.“

Shrnuto: Babiš i Kolář reagovali na závažná obvinění. Oba použili slova za hranou slušnosti. Jeden v soukromé korespondenci, druhý v rozhovoru pro média. A teď bude jen zajímavé sledovat, zda ti, kdo Babišovi nadávali za „z*mrda“, budou stejně důsledně kárat Koláře za „ču*áka“.
Avatar - epr3}
epr3
13. března 2024 • 08:31
@Uživatel_5734171 Každému jak je libo. Já zase Lipavského nazývám Lipánkem. Není to sprosté, a velice dobře to vystihuje jeho dětinský a naivní výraz. (kdyby to byl jen výraz, rád mu to odpustím, ale on je opravdu nedospělé vemínko)
Tomáš Kostelecký
14. března 2024 • 19:42
Když už přezdívku dle filmového hrdiny, tak by mě na Bureše spíš sedla Calve­ra.@U­živa­tel_57­34171
Richard Šebesta
12. března 2024 • 14:02
@epr3 S tím Lipánkem souhlasím, je to vemeno které v politice nemá co dělat a už vůbec jako ministr zahraničí. V politice nemá co dělat ani ten kdo ho tam jmenoval a kdo ho schválil,teď myslím premiéra Nutelu. Ale stejně tak v politice nemá co dělat agent Bureš,zloděj a estebácký udavač.
Uživatel_5236112
12. března 2024 • 18:54
@epr3 Pan Lipavský je v zahraničí přijímán velmi positivně, jeho kroky jsou promyšlené a kultivované, rozumní lidé ocení, že i přes své mládí si na svém úseku vede dobře a naši vlast representuje dobře. Můžete upřesnit, proč pro Vás je "vemeno" - konkrétně? Co dělá špatně? Kde se mýlí? Co byste od něho očekával, jak byste postupoval v jeho funkci, aby takový nebyl? Pan Lipavský koná podle programu vlády, který byl schválen většinou sněmovny. Tak kde je chyba? Nejsou vemena někde jinde, třeba @epr3??? Hááá.
Avatar - epr3}
epr3
13. března 2024 • 06:10
@Uživatel_5236112 ....Pan Lipavský je v zahraničí přijímán velmi positivně😂😂😂. Bodejť by nebyl. Když protějšek zjistí, že má proti sobě naivního blbečka, tak ho pochválí a následně z něj dostane všechno co potřebuje, a ještě ho to nic nestojí, protože Lipánek se tetelí blahem z té pochvaly a ty podstatné věci mu vůbec nedojdou. Stejný idiot je Fiala. V EU ho plácají po zádech, ale přitom z něj mají srandu.
PEtr Tobes
13. března 2024 • 20:55
@Uživatel_5236112 to je jednoduche, epr3 je putleruv poskok a fandi mu, takze logicky Lipavskeho nesnasi, protoze ten spravne umi pojmenovat a oznacit russkou risi jako agresivni a nepratelskou mocnost, protoze takova opravdu je a podle toho i jednat, tedy naprosto spravne a v souladu s nasimi bezpecnostnimi zajmy, narozdil treba od Fica a jeho ministra Blanara, ktery delaji pravy opak, tedy kolaboruji s nepritelem, a taky na to jiste doplati, to se v historii nikdy nevyplatilo a nevyplati
Tomáš Kostelecký
12. března 2024 • 19:18
Tak ty jsi zm rd tuplovanej a jak ti chutná, čuramedáne.@epr3
Avatar - epr3}
epr3
13. března 2024 • 06:13
@Tomáš Kostelecký Dík za optání, chutná mi dobře, ale tobě brzo prdne cévka, jestli se budeš takhle vztekat. Pravdu nepředěláš.
Tomáš Kostelecký
13. března 2024 • 07:28
Předpokládám, že máš nedokončenou pomogajdu a hodnotíš akademicky vzdělané osobnosti. Ale to dělá každý primitiv potažmo levicový volič.@epr3
Avatar - epr3}
epr3
13. března 2024 • 08:28
@Tomáš Kostelecký 😂😂😂
Miroslav Hraběta
12. března 2024 • 19:34
@epr3 Bureš, jsa trotl jako ty, nemá nikoho co nazývat. Ten může být jen rád, že ho ještě nesebral žebřiňák, který sváží tupouny a šmejdy. Čili odpad 😃😃
Avatar - epr3}
epr3
13. března 2024 • 06:12
@Miroslav Hraběta Žebřiňák odveze tak tebe, do kafilérky, tydýte.