Komentáře

Zpět na článek

Karel Steigerwald: Rok prezidenta Petra Pavla

19 komentářů

willi48
18. března 2024 • 19:18
Tak nevím. Byl horší věčně ožralý prosťáček Havel, nebo napomádovaný seladon, který nemá ani tolik soudnosti, aby si odpustil odpornou lokajskou návštěvu ve výroční den nacistické okupace. Pokud jde o míru dosud předvedeného hnusu je soudruh generalissimus v čele.
jerryx
18. března 2024 • 10:14
Myslím , že o tom natočil Woody Allen film- Zelig, o člověku, co se vždy přizpůsobil svému okolí. Tedy Petr Pavel- komunista, poté demokrat a nyní progresivista.
Miroslav Sivon
18. března 2024 • 09:02
Musim rict, ja jsem strasne spokojeny s panem prezidentem Petrem Pavlem. Konecne mame statnika, ktery reprezentuje nasi zemi a nemusim se za nej stydet.

Kolaborantum, proruske luze, dezinformatorum a jine svoloci neodpovidam.
Pavel Maleček
18. března 2024 • 10:11
@Miroslav Sivon - klasická levičácká, tj. dnes neomarx-progesivistická prasečina - oponenta předem označit za to nejhorší, co zrovna k mání je.
Co místo toho obecného štěku aspoň v pár konkrétních, faktických bodech, ne pocitech popsat proč jsi s Pavlem spokojen? Stejně jako já jsem kousek níž popsal proč jsem s ním nespokojen. A vyzvat k racionální diskuzi, ne k emočně ideologicko vulgárnímu nadávání. Na což se - čteno mezi tvými řádky přímo klepeš.
Pavel Maleček
18. března 2024 • 06:28
No kromě rozvědčického Pávka se hodně ujala přezdívka PePa. Čili jednoduchý člověk, pro funkci sloužící coby nástroj cizích zájmů. Ano PePa je vizualně chlapácký fešák, co osedláním motorky Masaryka na koni imituje. Když v cílech- boji za demokracii a národní samostanost je jeho opakem.

Problém není jeho komouš minulost, ale jeho ochota tupě sloužit tomu, kdo mu nabídne funkci. Což v NATO může být pozitivní, ovšem ve chvíli, kdy se ho přes funkci prezidenta zmocní protřelý šíbr Kolář, průhledně součást Západu vládnoucího korporátu velkobyznysu, socialistů a kazatelů jediné přípustné neomarx-progres pravdy, je na malér zaděláno.
On se totiž ten námi po desetiletí vzývaný, protože demokratický Západ hodně změnil. Když pod tím výše uvedeným korporátem směřuje, se poslední roky spíš řítí do demokracii destruující socialistické totality. To proto, že tomu korporátu (nesoucímu všechny znaky fašismu) demokracie se svými otravnými občanskými svobodami brání v maximalizaci zisků a moci ala Čína.

A protože na Západě tento korporát nemůže demokracii jak v 89. v Číně sotva jen pípla rozdrtit tanky, byla vymyšlena fikaná cesta jako že demokracie dobrotrusného vylepšování - liberalizace. To s pomocí neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebe mrskačstvím, co vejménu falešného dobra a rovnosti západní společnost vnitřně rozkládá a na socialistickou totalitu mění. I přeměnou EU z dobrovolného svazku samostaných demokratických národů na centrálně ovládanou socialisticky totalitní říši.
No a tomuto korporátu, ne národu, Kolářem vyrobený a řízený PePa slouží. S jediným pidi plus - protiputinovskou aktivitou. To však převálcováno jeho horování pro převod národních pravomocí do Bruselu, zavedení EURA, pro istanbulskou úmluvu, "manželství pro fšechny" či úpění nad prý majoritou zaviněnou bídou Romů.
Inu jak se v Bibli píše - po ovoci které nesou, poznáte je. Za to by Masaryk PePu šavlí naplocho zpráskal.
Miroslav Hraběta
18. března 2024 • 07:03
@Pavel Maleček Komu sloužíš ty, tatrmane?? Už deset let tu meleš o neo-marx, prd s tím uděláš, ale meleš furt o sto pryč. A to o fašismu je též výživné. Vidno, že ti na maják šplouchají všechny čtyři oceány 😃😃
Pavel Maleček
18. března 2024 • 09:28
@Miroslav Hraběta - Míro emoce nejsou dobrý rádce.A bohužel, každému kdo si udělá ne emoční, ale na faktech postavenou, ideologicky nezaslepenou analýzu, tak mu to, co o PePovi píšu vyjde. PePu ještě jako Pavla jsem volil. Ovšem jen proto, že nebyla lepší varianta a každý hlas co zabránil prezidentování Babiše byl zlatý.
Snad jediné co by PePu mohlo lidsky omluvit je to, že by neomarx-progres byl pohlavně přenosný. To pro jeho časté styky s Nerudovou či Čaputovou. Co jsou neomarx-progresem jak staré houby červy prolezlé.
No a i v tom mém, prý marném plácání o neomar-progresu se mýlíš. Nefandím si, že jen díky mně, ale čím dál víc lidí i z kruhů, kde kritika neomarx-progresu se rovná vyštvání z kolektivu-práce či mediálnímu upálení, začíná opatrně souhlasit s tím, že ten prý pokrokově dobrotrusný neomarx-progres, demokracii ne že vylepšuje, ale fikaně rozkládá. S průhledným cílem v socialistické totalitě. Což se kopudivu i reflexí redakce týká.
Tak si hlídej dobu, abys ve své neomarx-progresem fascinaci - jak komouši, zneuživše Nerudovy verše říkali - kdo chvíli stál, již stojí opodál.

No a k tomu fašismu - najdi si jeho socialisty nezmanipulovanou definici a pak se i tobě rozsvítí ... snad
jerryx
18. března 2024 • 12:04
@Pavel Maleček Hodně bych souhlasil, akorát s fašismem bych byl hodně opatrný, to slovo má jasnou definici. Pozor na emoce.😊A zastal bych se paní Čaputové, já myslím, že je to celkem slušná ženská a tu slušnost si udržela i přes své uvěření progresivistické ideologii. S paní Nerudovou bych ji nesrovnával, to je jen pràzdná a namyšlená kariéristka a stejně jak pro Petra Pavla , je pro ni progresivismus prostředkem ke kariéře. Paradoxně, jako člověk , co progresivismus upřímně nesnáší, mohu líp diskutovat s přesvědčeným progresivistou, než s kariéristou . Já jsem ale havlista, já jsem na urážky a řeči ,,opilém Vencovi, co měl rád sudeťáky", zvyklý. Jinak, já jsem nevolil, Babiš vyhrát nemohl, a i kdyby , Pavel je pro mě absolutně nepřijatelný kandidát. Nejen kvůli komunistické minulosti , ale i progresivní současnosti.
PEtr Tobes
17. března 2024 • 22:07
a hele, potrefene bolsevicke a proputinske husy zahykaly na povel to je sranda..ja PP naprosto schvaluji jeho rozchod s komunismem,v podstate je zradil je a to je naprosto v poradku, uz je davno jinde a to prave nemuzete rozdychat tak se k tomu aspon priznejte, jeho zkusenosti se nam ted naramne hodi, a to myslim predevsim ty ve strukturach NATO, coz taky nemuzete rozdychat bolsani...fakt se bavim
Papanikula
18. března 2024 • 04:52
@PEtr Tobes jak je zradil ?
Čekal do poslední chvíle jak to dopadne , zatímco my jsme demonstrovali 17 listopadu on jako rozvedcik a funkcionář KSČ čekal na rozkazy v konspiračním bytě .
Byl koupen NATO stejně jako němečtí nacisté, kteří zastávali vedoucí funkce jako Pávek
PEtr Tobes
18. března 2024 • 08:13
@Papanikula zase lzi a blaboly, prezident totiz ten kurz dokoncil az v roce 91, takze zadny bolsevicky rozvedcik nikdy byt nemohl, byl stranik to samozrejme ano, a to mu lze odpustit za to, co udelal pro vlast po roce 89, a udelal toho opravdu dost, dezolati jako ty a podobni to ale nechteji slyset, protoze se jim to nehodi a nesnasi ho, protoze prezident si moc dobre uvedomuje, kdo je nase nejvetsi hrozba - je to putinovske rusko a to se vam nelibi, protoze russko z nejakeho zvrhleho duvodu obodivujete, ale aspon to priznejte, je to proste na vas hodne videt
Papanikula
18. března 2024 • 08:31
@PEtr Tobes
Zase lžete Pávek byl komunisticky funkcionář a z KSČ odešel až když KSČ skončila jinak byl do té doby věrný komunista , tenhle charakterem duševní chudák by sloužil komukoliv jen když to sype
Frank51482
17. března 2024 • 21:45
Signatář anticharty a zasloužilý člen SSM zase perlí. Bolševik a rozvědčík Pavel má několik přezdívek. Pávek je jedna z nich. V prvé řadě je to kolaborant a hloupá guma, která bez čtecího zařízení nebo papíru nedá dohromady pár souvislých vět, sedí na hradě. Ale je poslušen rozkazům zpoza louže. Zum befehl. Jednoznačně jeho činy jsou namířeny proti občanům této země. A není to jen souhlas se zrušením práva veta. Až tam jsme to v boji proti bolševikům dopracovali. Ale se soudružkou politručkou Pavlovou přece tvoří hezký pár, že, když jim to tak sluší. I na motorce jezdí a dokonce padákem skočil.
Miroslav Hraběta
18. března 2024 • 06:59
@Frank51482 Tupá guma jsi leda ty. Vazba "poslušen rozkazům" v češtině neexistuje. Ale ve zvláštní škole, kam jsi chodil, se to asi takhle učilo 😃😃
Papanikula
18. března 2024 • 08:51
@Miroslav Hraběta
Hraběto ty bys potřeboval školení PŠM od agenta Pavla věrně hlásající marxismus leninismus

A tys na ZVS určite nebyl
Jozef Kolek
17. března 2024 • 19:53
zločinec kovaný
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
17. března 2024 • 19:12
Strana má prostě lidi všude.
lug70
17. března 2024 • 18:14
Byla sranda pozorovat, jak intelektuální a umělecká "elita", která před léty iniciovala a ve velkém podepisovala petici "S komunisty se nemluví", teď najednou jásala nad zvolením kariérního komunisty a agenta rozvědčíka s krycím jménem "Pávek". A nevadí jim na hradě ani jeho manželka, která byla taky nadšenou komunistkou, která studovala dokonce na vojenskou politručku. Neskutečné pokrytectví.
Richard Šebesta
17. března 2024 • 18:34
@lug70 Souhlasím. Jediný kdo aspoň není pokrytec je Kocáb,bývalý disident a taky ministr. Ten jednání Pavla nebere a domnívá se že člověk s jeho minulosti by neměl vůbec kandidovat. Tím ovšem netvrdím,že souhlasím s Kocábem v jeho názorech. Je to natovský fanatik NON PLUS ULTRA.