Komentáře

Zpět na článek

Petr Sokol: Setkání v hotelu Adlon stahuje dolů Alternativu pro Německo. Zlobí se i LePenová

12 komentářů

Pavel Maleček
11. března 2024 • 10:52
Hm, jediné funkční a proveditelné řešení, které je schopné nejen Německo, ale i celou neruskou Evropu zachránit před islámem říznutou socialistickou totalitou.
A tak vládnoucí socialisté s jejich aktuálně neomarx-progres ideologií s multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebemrskačstvím ječí jak smyslů zbavení. Dokonce to k vyhlazování Židů zlovolně přirovnávají.

Důkaz jak socialisté na získání moci přes islamizaci, tedy oddemokratizování Evropy vsadili. Že je to velmi krátkozraké řešení netřeba těm aspoň jakž tak myslícím připomínat.
Ty zaslepené představou moci získanou tím, že islámu dveře Evropy otevřou, probudí sám islám. Ale to už bude pro evropskou křesťansko-demokratickou civilizaci pozdě. Hlavně pro ženy a všemožné v sexu úchyláře. Ti půjdou v zotročení ne-li ve fyzické likvidaci na řadu první.
petr soldat
9. března 2024 • 15:30
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Miroslav Sivon
11. března 2024 • 08:32
@petr soldat Diktatura opravdu není alternativou pro Evropu.
Richard Šebesta
9. března 2024 • 14:28
Vystěhovávání cizinců jež nechtějí respektovat zákony a zvyky nové domoviny se mi jeví jako zcela přirozené. Podobnosti s pokusy nacistů o vyhlazení Židů jsou podle mne komunistická propaganda. Pod tímto pojmem označuji pracovně všechny lži a lživé správy neb ve lhaní byli komunisté machři a kde se na ně hrabal Goebbels ? Je třeba se na věc podívat bez emoci a racionálně. Migrační krize trvá v EU pomalu již 10 let a neumětelové v Bruselu a v centru moci EU ji nedokázali za onu dobu řešit nebo nechtějí ? Toť otázka. Tento problém podle mne bruselští hujerové umně odsouvají na druhou kolej díky válce na Ukrajině. Rakouský host AFD se v Hotelu Adlon vyjádřil trochu neobratně a jeho realizace se zatím jeví jako nereálná. Že je ale tento problém nutno řešit to je nad slunce jasnější a ještě jasnější je fakt že se to stává problémem ČISLO JEDNA v rámci EU. Umím si reálně představit že takové alternativy jako je nyní v Německu budou vznikat i v jiných zemích zejména ve
východní části EU pokud by i ony byly zaplaveny davy nepřizpůsobivých migrantů zejména z Asie a Afriky.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
9. března 2024 • 14:43
@Richard Šebesta
četl jste to vůbec? Tady se NEJEDNÁ JEN O CIZINCE, jedná se především o občany SRN, kteří mají neněmecký původ. To je nacizmus jak z učebnice. S vystěhováním ilegálních imigrantů nemám ani ten nejmenší problém, ale i to musí probíhat podle zákona...
petr soldat
9. března 2024 • 15:32
@Uživatel_5734171 Migrant z turecka , nebo z Afriky nikdy nebude pravej Němec . Pokuď dělá bord.l ,tak ať táhne odkud přišel . Co je na tom nacistického ? Nebo se snad někde budou stavět nové tábory , či se bude rozjíždět Auschwitz ?
achjoachjo
9. března 2024 • 18:53
@Uživatel_5734171 Ano, jedná se o německé občany, ale o ty, kteří se nepřizpůsobili. Domnívám se, že by tím razantně ubylo v Německu No go zón.
Proto tam padl návrh na to, aby se k tomu dotlačili novými zákony. Pokud je budou porušovat, tak....
Nevím, zda by to bylo možné, ale zoufalí lidé dělají (a plánují) zoufalé věci.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
9. března 2024 • 19:22
@achjoachjo
máš nějaká ústavní práva. A jedním z těch základních je, že nemůžeš nikoho zbavit občanství a vystěhovat. Můžeš ho zavřít, pokud spáchá trestný čin. Ale opravdu ho nemůžeš vystěhovat do Afriky... A bavíme se pořád o Němcích, co mají německé občanství...
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
9. března 2024 • 14:27
To je naprosto čistokrevný nacismus. Pokud se najde někdo, kdo tohle hájí, tak je prostě a jednoduše nacista. Takhle jednoduché to je. Zbavovat lidi občanských práv na základě původu nic jiného není. Ta podobnost s norimberskými zákony je až děsivá. Bohužel ani Česko není vůči této šílenosti imunní...
Richard Šebesta
9. března 2024 • 14:43
@Uživatel_5734171 Souhlasím ale zase toho komunistická probruselská propaganda zneužívá. Jedna věc je vystěhovat protože porušují zákony nové domoviny a nechtějí akceptovat tamní zvyky a mnohdy nemají zájem o práci, jen dělat bordel a druhá vystěhovat lidi dle původu. To jsou dvě rozdílné věci. Ta první je podle mne v normě to druhé je určitě přes čáru. Multi-kulti tak jak ho chtěli realizovat bruselští hujerové prokazatelně nefunguje. Uznávám že existují výjimky u nás třeba Vietnamci ale to není případ migrantů v západní Evropě.
Richard Šebesta
9. března 2024 • 14:53
@Richard Šebesta Ještě dodám starou pravdu nejznámnějšiho českého emigranta 20.stoleti a to Pavla Tigrida jehož jsem vždy uznával. On jednou řekl : když přijmete řeč a zvyky nové domoviny, přijme i ona vás.
petr soldat
9. března 2024 • 15:35
@Richard Šebesta Pěkně jste to napsal . Divné je , že to většině levičáků nedojde ... A ti pohřbí starý kontinent .