Komentáře

Zpět na článek

Vychytralý krok opozice. Do boje s vládou naverbovala prezidenta Petra Pavla, kterým přitom sama opovrhuje

67 komentářů

Igor Latura
8. března 2024 • 06:59
Štefku, a takoví Hajzlíci jste všichni novináři, komentátoři a redaktoři, prostě všechny média. Je mi z Vás na zvracení. 🤮🤮🤮
Miloslav Podhola
7. března 2024 • 15:50
Štefek, neměl by být prezident nadstranický? Přísahal, že bude pracovat pro všechny.
Opozice mu to jen připomněla.
giorgio287
7. března 2024 • 09:47
Pávek s IQ107 porozuměl, co po něm chtěli? Zázrak! 🤣
jerryx
7. března 2024 • 19:34
@giorgio287 Zeptal se Koláře a PR oddělení ti mu doporučili je přijmout a vyslechnout.
Miroslav Michalec
6. března 2024 • 22:41
To už mu ale neřekli, že jsou proti čemukoliv...
Miroslav Kašpar
6. března 2024 • 21:26
No co by také od nich mohl kdo čekat, že? Když se do něčeho obuje Blekota s Alenkou po boku, tak z toho vyspělá morálka vyloženě stříká
Miloslav Podhola
7. března 2024 • 15:52
@Miroslav Kašpar
OMEN NOMEN!
Igor Latura
8. března 2024 • 07:01
@Miroslav Kašpar kašpárek, kašpárek, jsi šašek 🤣🤣🤣
Uživatel_5551733
6. března 2024 • 20:42
Štefek, voni jsou taky dobrej týpek, jen kecy, kecy a štvavé kecy. Ubohé vyjádření člověka, který ze sebe dělá chytrého,ale zatím vypouští jen nenávistné balónky a kecy! 😏
Pavel Maleček
6. března 2024 • 18:46
Zas tak katastroficky bych to neviděl, důležité budou další prezidentovy kroky. Třeba své jednání s vládou podmínit tím aby ANO nejdřív předložilo svou představu podpořenou jejich odborným týmem.
ANO to samozřejmě neudělá a tím samo přizná, že mu jen o mydlení schodů vládě jde. Přičemž jsou mu důchodci u ... víte čeho.
Uživatel_5551733
6. března 2024 • 20:45
@Pavel Maleček nesouhlasím s vaším názorem. Osobně bych vládním " myslitelům" také nedávala konkrétní rady a návrhy jak věc řešit. Nechala bych si je pro sebe,až budu ve věci mít možnost rozhodovat. Proč by z mých nápadů měla mít prospěch a spokojenost občanů právě vládní smečka? Dělají to dobře. Už aby byly nové volby.
Jiří Němec
7. března 2024 • 07:38
@Uživatel_5551733 pokud vím, tak Ano bylo ve vládě osm let a nic s důchodovou reformou neudělali. Ono je to totiž dost nepopulární. Já si o téhle vládě taky nemyslím nic extra, ale za víc jak třicet let se alespoň něco pohlo. Samozřejmě jí to potopí. Ani nechci domyslet co nastane až se do vlády dostane ANO a SPD. To bude teprve Bangladéš.
Paul Alerton
6. března 2024 • 18:34
Proč redaktoři v Reflexu vždycky nadepisují svoje příspěvky tak, aby měly emotivní zabarvení a vyvolávaly ihned po přečtení náladu zaměřenou proti opozici? Časopis by měl nechat v názvu půl “X” rudý a druhou půlku fialovou. Vyšlo by to nastejno.
Miroslav Pravda
6. března 2024 • 19:14
@Paul Alerton
Přesně. Hledají hlavně senzaci. Netají se s tím, že fialový fašismus je jim nejbližší.
Miloslav Podhola
7. března 2024 • 15:56
@Paul Alerton
Vzhlédli se v bývalém, komunistickém, Rudém právu.
Asatin
6. března 2024 • 18:16
Tri kralove z ANO si sli vykoledovat alibi,aby mohli tvrdit,ze bez nich ta duchodova reforma nehude, ikdyz 8 let nebyli schopni ji udelat.Normalni clovek by pro svou neschopnost,chodil kanalem a drzel hubu, tak oni se budou do obrazovek sklebyt jak debilove.
Igor Latura
8. března 2024 • 07:05
@Asatin cype 🤮🤮🤮
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
6. března 2024 • 16:08
Je to i chytrý krok prezidenta, protože je mu jasné jaká bude příští vláda.
Paul Alerton
6. března 2024 • 18:36
@RASPUTIN prezidentovi je to fuk, proto taky nic neudělá, ale “slibem nezarmoutíš”.
Uživatel_5551733
6. března 2024 • 20:46
@Paul Alerton ...jo ,mám stejný názor.
Saša Krach
6. března 2024 • 15:30
Je zajímavé jak někteří zde omlouvají pana prezidenta za jeho činnost období normalizace.
Ale ti samí nadávali Zemanovi jeho krátké působení v KSČ v době obrody. Je to směšné. 😂😂😂😛
Miloš Bárta
6. března 2024 • 15:39
@Saša Krach Nikdo ho neomlouvá. Dokonce ani on sám se z toho období nesnaží vymluvit. Zemanova komunistická minulost byla ale to nejmenší, co by se mu dalo vyčíst.
Avatar - našinec}
našinec
6. března 2024 • 15:46
@Miloš Bárta Jj, nejhorším trnem v oku některým byla jeho snaha o ekonomickou diplomacii, kterou nyní chválíme u Francie.
Pepa Zahrádka
6. března 2024 • 15:55
@našinec Vy myslíte jak hrál na piano a pokuřoval a nic jiného, až na sliby miliard se nestalo? Jo ještě někomu věnoval krtečka....
Avatar - našinec}
našinec
6. března 2024 • 16:41
@Pepa Zahrádka Stačí se podívat na bývalé a současné ekonomické portfolio pana Křetínského, majitele Reflexu, abyste pochopil, jak jste vedle. Podnikatelé se vždy snažili expandovat, pokud k tomu dostali nějakou pobídku. Naši multimiliardáři využívali všech možných příležitostí za všech vlád, ale na rozdíl od podnikatelů z USA, to bylo vždy riskantní, jelikož vyjma Izraele a Německa nedržíme ekonomickou neutralitu vůči politice.
Pepa Zahrádka
6. března 2024 • 17:30
@našinec Velebíte Zemanovu ekonomickou diplomacii a když ji máte prokázat nějakým úspěchem stočíte diskuzi jinam motáte tam ekonomickou neutralitu, což je termín, který jste vymyslel sám? Tak kde jsou ty investice slíbené Zemanem? Nebo jste naletěl , posloužil a teď to omlouváte?
Avatar - našinec}
našinec
6. března 2024 • 19:22
@Pepa Zahrádka Zemanova ekonomická úspěšná diplomacie je doložitelná a staví na ní i současná vláda, vyjma nepřítele svého guru(USA) - RF a ČLR.
Pepa Zahrádka
6. března 2024 • 22:00
@našinec Ale příklad té investice as nedoložíte, koupě a následný prodej aerolinek, Slavie nebo podobně nejsou investice, tak kde je ten rozvoj????
jerryx
6. března 2024 • 16:46
@Saša Krach A co když někdo nemusí oba dva? A o minulost tady nejde, jde o to, že tu dneska PP propaguje progresivismus stejně jako dřív komunismus a je mu jedno, jestli se to ostatním líbí, nebo ne.
Miroslav Sivon
6. března 2024 • 17:19
@jerryx Dej příklady jak a co přesně propaguje. Mám takový pocit, že budeš další koště, které neví, o čem píše.
jerryx
6. března 2024 • 17:57
@Miroslav Sivon Podpora Istanbulské úmluvy, kritika Maďarska, že nepouští aktivisty do škol. To je jasná podpora progresivismu. Já poslouchám to, co on říká , ne propagandu o něm. Překvapím- o Ukrajině mluví celkem rozumně, taky je to jeho obor
Pepa Zahrádka
6. března 2024 • 17:31
@jerryx Progresivismem máte na mysli konkrétně co?
jerryx
6. března 2024 • 18:03
@Pepa Zahrádka Progresivismus je nenávistná levicová ideologie, tvrdící, že je víc pohlaví, že pohlaví je věcí volby, že rodina a tradice nic neznamenají a rozhodují jen práva menšin. Většina má pracovat a být zticha. Což je v jasném rozporu s mým názorem, že všichni lidé jsou si rovni a mají se vzájemně respektovat. Já taky Havla nevnucuji lidem, kteří o to nestojí, ani já naopak nestojím o myšlenky pana Sorose.
Pepa Zahrádka
6. března 2024 • 21:58
@jerryx Na rozdíl od Vás i progresivisté ví, že pohlaví jsou jen dvě, ale gender není pohlaví? Překvapen, měl byste trochu více studovat a méně blábolit. O Havla se raději neotírejte Vy ani nevíte, že nadace Sorose podporovala chartu 77, Vy jen tupě plácáte.
jerryx
7. března 2024 • 07:33
@Pepa Zahrádka Gender je pavěda hloupých a líných lidí, kteří se bojí toho že ostatní zjistí, že vlastně nic neumí. Soros dříve podporoval disidenty, dokonce i Orbána, pak se záhadně změnil. Své názory říká nahlas a teď to převzal jeho syn a podporují něco, co nemám rád. O Havla se otírat budu, na rozdíl od progresivismu je Havel pro všechny. Kdybyste ho četl tak byste věděl, že podobní lidé jako Vy, co pohrdají ostatními lidmi a přitom věří směšné ideologii, jsou v jeho díle zesměšňováni. Ale tak nějak slušně a citlivě. Zůstal jsem mentálně v Listopadu 1989 na Václaváku, který jsem tam prožil jako student. Dovoluji si tedy mít ve svém věku své názory. A rozhodně se nenechám zařadit někam k Babišovi, Okamurovi a vůbec na mě nechoďte s Rajchlem. Jsem totálně prozápadní, jen proti těm levicovým hrůzám, cenzuře a zastrašování lidí. Prostě Západní Německo za Kohla, Británie za Thatcherové , USA za Bushe staršího, což je v mém věku příklad dobrého amerického prezidenta, jen ten syn se mu moc nepovedl, ale v tom mu rozumím.😊
Pepa Zahrádka
7. března 2024 • 18:24
@jerryx Nějak se v tom motáte, nejdříve tvrdíte, že je více pohlaví, poté když jste usvědčen nechápete co je gender a tvrdíte, že jeto jen výmluva líných, nechcete být spojován s Rajchlem, Babišem a Okamurou, ale Vaše příspěvky jsou kopií jejich prohlášení. A nakonec ne Havel je pro všechny, ale OF i toho Havla jste nepochopil. O tom co je progresivismus máte jen podivné subjektivní představy. Jediné co je pravda, že jste zamrzl, a to bez urážky sedí.
jerryx
7. března 2024 • 19:56
@Pepa Zahrádka Ale já zamrzl v roce 1989 rád a vývoj po roce 2010 už úplně odmítám. Na to mám ještě snad právo, ne?A rozhodně nekopíruju Babiše, či Okamuru, tam mě chcete jen zařadit Vy se svým černobílým viděním. Havel to je diskuze, na vzpomínce na něj dali typickou fotku, Havel poslouchá diskusi asi 8 lidí. Dnes každý poslouchá jen sebe a vnucuje své názory jiným lidem. A taky Havel byl provokatér, který ale neurážel a nebyl ve svých prohlášeních zlý. Traduje se, že Rudolfinský projev byl proti Klausovi, tak si ho najděte, není tam jediná zmínka ani o Klausovi ani o ODS. Srovnejte s dnešním ,Antibabišem" nebo naopak ,,nejhorší vládou v historii." Obojí jsou jen tupé fráze. Nebo Havlova esej Sám sobě podezřelý( mám rád v podání herce Matouše Rumla , je to na YouTube) Bohužel,už v roce 1978 VH předpověděl v eseji Moc bezmocných, že tehdejší posttotalitní režim je mementem Západu, tj. že je vlastně moderní. Víte většina dnešních politiků by byla v roce 1989 na Václaváku vypískána a představa prezidenta - rozvědčíka, by asi ani přes tlustou čáru za minulostí ( za kterou já dodnes stojím)asi nenadchla. Ano, jako Vy mluvili lidi v 50 tých letech, o lidech byvších , co odmítali pokrok, tak teď já odmítám progresivismus a gender jako liberál, co kdysi podepsal petici za registrované partnerství a jsem dost bez předsudků. Program Pirátů a podobných stran beru jako vyhrožování a rozhodně proti tomu mluvit budu.
Miroslav Sivon
6. března 2024 • 17:18
@Saša Krach Jakou činnost, Sašo? Dokážeš to vysvětlit nebo zůstaneme u toho, že vůbec nevíš, o čem píšeš?

Pokud kritizuji Zemana, tak hlavně za to, že se choval jako sluha Putina.
Richard Šebesta
6. března 2024 • 18:52
@Miroslav Sivon A ty se chováš jako sluha Amíků a co má být a naše vláda jak by smet.
Avatar - našinec}
našinec
6. března 2024 • 15:01
1. Prezident by měl být nadstranický.
2. O schůzku požádal prezident.
Nommonik
6. března 2024 • 14:53
Petr Pavel je politik na úrovni, takže přijme k jednání i tuhle slizkou trojku z parlamentu, pohůnky miliardáře a lháře Babiše? Anno, bohužel...
jerryx
6. března 2024 • 14:57
@Uživatel_5487784 Začínáte mě bavit. Ale na Hradě už další volné místo nemají.
Gabriela Novotna
6. března 2024 • 14:34
Zapomínáte na jednu důležitou věc: Prezident o případné moderaci důchodové reformy mluví snad už od prvního dne co byl zvolen. Takže o zatáhnutí se nedá mluvit. A ono je to i dvojsečné, protože, když bude pak ANO dělat stejně brajgl, tak to jen taky potvrdí, že jim o dohodu stejně nikdy nešlo -- a tak či onak, tohle žádné voliče nikam nepřetáhne. A prezident by tu neměl být od toho, aby politikařil.
Miroslav Sivon
6. března 2024 • 17:22
@Gabriela Novotna Bylo by super, kdyby byla shoda. Ona však ani není snaha ze strany ANO. Skončí to tak, že si to vláda stejně odhlasuje. Což je dobře.
Pepa Zahrádka
6. března 2024 • 17:33
@Miroslav Sivon V dobé vlády ANO hovořila MŠ o nutnosti zvýšení věku odchodu do důchodu, nyní, když není odpovědná za finance je proti....
Gabriela Novotna
8. března 2024 • 14:34
@Miroslav Sivon Rozhodně. Taky jsou vládnoucí většina, což ANO ani SPD nechápou, protože to nezažili. Ale na druhou stranu má prezident pravdu v tom, a jsem ráda, že to konečně někdo říká nahlas, že to věčné "jen si to schvalte, mi to zrušíme" je už za ty desetiletí úmorné a brzdí nás. Takže pokud se mu podaří, aby se dohodli na těch nejzákladnějších bodech a maximálně se budou pak předělávat kosmetické věci, tak to jeho zasloužený úspěch.
Saša Krach
6. března 2024 • 13:02
A komu ta návštěva a vysvětlení postoje pomůže....Nikomu.
108 poslanců je jasný vzkaz...Kolik udělá ještě dvacet jedna platů. Hooóoodně 😂
Richard Šebesta
6. března 2024 • 12:49
Podle mne TRIO hrad,vláda i Burešova partaj jsou tři strany trojúhelníků kde každá je falešná a špatná pro tuto zem. Nejméně vypočítavou stranou je určitě Burešova partaj. Už jsem psal nejednou Burešovci třeba nikdy jasně neřekli jaký mají postoj k válce na Ukrajině ? Důvod je jasný jsou falešní až na půdu.
Avatar - našinec}
našinec
6. března 2024 • 14:56
@Richard Šebesta Představte si, že by si ANO myslelo něco jiného než současná vláda. Dnes, kdy se zavírá za strhávání UA vlajky, která zakrývá UA kulky z '68, tak by to u nás vypadalo ještě hůře než v KLDR. To i to padání z oken v RF by bylo čajíček.
Richard Šebesta
6. března 2024 • 17:29
@našinec Ono tak daleko ještě nejsme i když o tom že Fialova vláda lže a je zřejmě největším dezinformátorem v ČR o tom nepochybuji. Ale SPD si říká zcela otevřeně co si myslí. Takže tak daleko jako v KLDR snad nedojdeme i když se říká : nikdy neříkej nikdy !
jerryx
6. března 2024 • 12:14
Tak ještě, že má PP novináře, kteří
zveřejňují jeho životopis až po roce 1989, zatímco jiným připomínají i pionýrský slib. A proč zrovna tak silné slovo jako opovrhovat? Prostě tam máme člověka, co nikdy neměl prezidentem být a já se ho o to neprosil.Dělá to jen pro sebe a pro své kamarády, tak by si občas mohl vzpomenout i na své povinnosti. Podotýkám, že jsem fanouškem Havla, ne Zemana nebo Babiše.
Pepa Zahrádka
6. března 2024 • 13:36
@jerryx Neumíte číst, vyhledat si životopis nebo jen lžete? Je veřejně dostupný a celý.
jerryx
6. března 2024 • 14:04
@Pepa Zahrádka Číst umím moc dobře a tak vím, jak se novináři vyhýbají předlistopadové minulosti PP. Ale já Vám ho neberu, obdivujte si ho ráno , v poledne i večer. Máte to snadnější, než já s Havlem , PP totiž nic nenapsal.
Pepa Zahrádka
6. března 2024 • 14:17
@jerryx A své tvrzení doložíte? Životopis najdete i na hradním webu.
Martin Tuhý
6. března 2024 • 14:31
@jerryx Já třeba vůbec nechápu proč kohokoliv zajímá co dělal před 40 lety, když mu bylo asi 22. Chtěl být vojákem, tak na to studoval, kde je problém. Ve straně byla asi půlka republiky, žádný odboj tady po lesích nepobíhal, Pavel má za sebou skvělou kariéru a jestli před 40 lety rozšlápl mravence je třeba mně úplně putna.
jerryx
6. března 2024 • 14:54
@Martin Tuhý Když Vám vyhovuje, tak si to užijte , ne? Já ho nesoudím ,mně je jen lhostejný, jako mi byl kdysi Husák, nebo nedávno Zeman a žádná autorita to pro mě není. Nemám respekt k funkcím, ale ke konkrétním lidem.
Pepa Zahrádka
6. března 2024 • 15:58
@jerryx Je Vám tak moc lhostejný, že jej komentujete? Co na to berete, pokud to činíte a nevíte o tom?
Avatar - našinec}
našinec
6. března 2024 • 14:59
@Martin Tuhý Účel světí prostředky, že?! Ale tohle dotyčným lidem zůstane na celý život. Kariéra přes mrtvoly.
jerryx
6. března 2024 • 16:56
@našinec Tak u vojáka to nevadí, tam se musí pro kariéru něco udělat, ale zvolen byl proto,že dobře vypadá, je ve skvělé fyzické kondici , umí cizí jazyky. Vše ostatní je jenom legenda. Nebyl by špatným ministrem obrany, ale prezident bez jakékohokoliv názoru, bez všeobecného přehledu, kulturní , historický a politický analfabet, co není schopen sám napsat projev ani k MDŽ ?
Martin Tuhý
13. března 2024 • 00:07
@našinec Jasný, hádám, že jste byl v osmdesátkách odbojář, že? Stejně jako zhruba 0 vašich spoluobčanů, je mi z vás zle, že jste sloužil režimu! Jistě vám to zůstalo na celý život
Richard Šebesta
6. března 2024 • 17:33
@Martin Tuhý Vy jste tuhý i tupý ! Sorry jinak to říct nejde ! Jistě že plno lidí bylo ve straně a měli funkce ale nikdo jako Pavel není president se svou minulosti. To je snad dost rozdíl ne ? President by měl být snad vzor morálky a férovosti jako třeba TGM i když Zeman to určitě byla ostuda, to beru.
Martin Tuhý
13. března 2024 • 00:10
@Richard Šebesta Těžko hledat současně žijícího člověka, který toho pro ČR udělal více než Pavel, nebo měl úspěšnější mezinárodní keriéru...chápete, že když končil režim, tak mu bylo tuším 27? Chápete, že tady žádý odboj nebyl? Máme snad všechny lidi, co žili za minulého režimu dát do vězeí nebo pověšet? Copak jste dělal vy? Sloužil režimu, že?
Martin Tuhý
6. března 2024 • 12:06
Dobrý krok od prezidenta všech občanů. To, že to kritizuje pravicový novinář, který hájí samozřejmě svou stranu barikády, je jen podtržení tohoto faktu.
jerryx
6. března 2024 • 14:09
Chce to mít rychle za sebou, začíná jaro a chce vytáhnout motorku. Nějaké důchody jsou mu ukradené a jeho kamarádům z Aspen institutu taky.
Pepa Zahrádka
6. března 2024 • 14:18
@jerryx Tak to je odpověď přímo k věci a plná faktů.
jerryx
6. března 2024 • 14:47
@Pepa Zahrádka To jsou všechno fakta.😀
Martin Tuhý
13. března 2024 • 00:10
@jerryx A Soros taky samozřejmě!