Rozhovory

Zpět na článek

Kolář: Na prezidenta útočí přes moji osobu. Srovnání s Nejedlým mě uráží. Pro Rusy ani Číňany jsem nepracoval!

24 komentářů

Jiří Němec
9. března 2024 • 20:40
Když čtu příspěvky v diskuzi, tak mám pocit, je píšou idioti!
Miloslav Podhola
8. března 2024 • 14:00
Kolář i jeho syn jsou pěkni by
vyčurámci. Víc není nutno dodávat.
Papanikula
8. března 2024 • 11:40
kolář je 1000x horší než Nejedly
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
8. března 2024 • 10:56
@Papanikula
S tebou nebudu ztrácet čas, smrdutý opossume. Jsi pro mě💩 u cesty.
Papanikula
8. března 2024 • 11:41
@Lior Chaos

dej si Nutellu a Avatara
Pavel Maleček
8. března 2024 • 10:55
Kolář musí mít o občanstvu ČR hodně nízké mínění, když si myslí že mu zblafne to, co mu z úst leze. Předestírám, že jsem Pavla volil, ale jen proto, že z toho, co se nám nabízelo, byl nejméně špatný. Když přes jeho kariéru v NATO jsem předpokládal, že jde o zkušeného diplomata s přehledem, který sebou nenechá vorat. Ani partou nějakých byznys vykuků ani ideologií, chtivou nad společností moci.
Bohužel v tom všem mě a nejen mě prezident Pavel zklamal. Za ten rok už doslova bučí to, že je Kolářovým až nesvéprávným produktem (proto PePa místo Pavel), který ho řídí dle byznys-politických zájmů těch, kteří zase řídí Koláře.
Dnes je jednoznačné, že Kolář z Pepy udělal poskoka bruselského socialisticko-byznys-aktivistického korporátu (pro neznalé definice fašismu), který pomalu utahuje šrouby své představy o EU, coby jím centrálně řízené socialisticko totaliní říši.
To s pomocí neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebemrskačstvím. Která za fikaných keců o demokracie vylepšování - liberalizaci jí pomalu rozkládá. Proto ty PePovy úlety (plnění rozkazů) s odevzdáváním národních pravomocí do Bruselu, přijímáním EURA, úpění nad prý utiskováním homosexuálů či Romů, podpora istanbulské úmluvy či "manželství pro fšechny".
Smutné zvláště při vzpomínce na PePovu prezidentskou kampaň, v které sliboval všechno možné, jen ne to, co teď předvádí. Tedy vypjatý ideologismus plný lží, kterými špatně maskuje svou touhu společnosti totalitně vládnout. Čímž sám PePa potvrzuje to, že je (pro funkci) ohebnou figurkou jedno které moci, hlavně že zrovna vládnoucí.
Když mezi PePovou službou komunismu a dnešní neomarx-progres ideologii zas až takový rozdíl není. Oba spolu s fašismem a nacismem patří do jednoho socialistického hnízda. A ten, když se společnosti zmocní, tak jí, jak nás historie učí, do zmaru, chudoby, teroru a nakonec krvavého konfliktu zákonitě zavleče.
giorgio287
8. března 2024 • 12:06
@Pavel Maleček
Bolševiky nevolím. Bývalý komunista je totiž to samé, jako bývalý černoch!

Komunistického rozvědčíka ani slovenského estébáka jsem proto nevolil a přiznám se, že mi bylo a je k blití, jaké kreatury národ poslal do druhého kola prezidentské volby zblbnut odporným hýkáním a lhaním goebbelsovských médií (zejména české televize) a "antikomunistů" typu soudruha Svěráka či hérečky Holubové a podobných "duševních gigantů",
giorgio287
8. března 2024 • 09:22
Je dost drzé srovnávat jakéhosi amerického podržtašku, "přítele po boku" bolševického okupanta pražského hradu agenta pávka, s poradcem pana prezidenta Zemana Novotným.

A mimo jiné - Novotný neměl prezidenta jako poslušnou, neškodnou cvičenou opičku. Tak to má kolář se soudruhem iq107.

P.S. Hradní Máňa, soudružka podplukovnice politručka, dnes slaví MDŽ. Dostane od svého rudého bezmozka rudé karafiáty, vodku, Leninův řád a bude se zpívat internacionála
Miroslav Hraběta
8. března 2024 • 10:47
@giorgio287 Obdivovat šmejda Novotného, poradce pytle hnoje, může jen zase jen hnůj. Jak se ve skutečnosti jmenuješ?? Venca Jelito, toho času na úřadu práce?? 😃😃
giorgio287
8. března 2024 • 11:46
@Miroslav Hraběta
Vida, blázinec má vycházky

Bezmozkovi ukázali v televizi hromadu hnoje před kanceláří vola fialy a hned má sny o hnoji
Richard Šebesta
8. března 2024 • 09:13
Jo jo soudruhu Koláři vy lidé západního upadajícího systému jste opravdu jako komunisté. Máte černobílé vidění světa přesně jako ho měli komunisté,jedna pravda,jedna alternativa,jedna vedoucí velmoc ! Lhaní a polopravdy patří do vašeho každodenního života stejně jako u komoušů. Ujíždí vám vlak a to jak jsi reagoval třeba BRICS to jen dokazuje. Vaše vidění světa a váš světový pořádek tak jak ho chcete vy prokazatelně upadá a ztrácí sílu úplně přesně jako se to dělo soudruhům před 40 léty.Váš problém Koláři je že žijete ve svých falešných iluzích opakuji se ale opět platí jako žili komunisté. Západní svět už dávno není ten kdo určuje běh a rytmus světového dění na planetě. Až to pochopíte bude už pozdě.
Papanikula
8. března 2024 • 08:31
Miroslava Macka
Česká vláda se v reakci na rozdílné názory slovenského kabinetu Roberta Fica na zahraničněpolitická témata rozhodla dočasně zrušit česko - slovenské mezivládní konzultace. Ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti) k tomu podotkl, že jej mrzí, že „kolegové na Slovensku nevidí úplně stejně“ to, čemu my tak dobře rozumíme. Šéf Pirátů Ivan Bartoš chystá ve Sněmovně přivítat slovenskou opozici.
Ano, tak to dopadá vždy, kdy se z něčeho stane otázka víry. Rozumu netřeba, jen slepé víry, pochybovat se nesmí, heretikové se upalují…

Petr Pithart:
„Musíme se připravit na to, že to dopadne špatně a Ukrajina nezvítězí. Je otázka, zda k tomu Západ neměl přistupovat jinak a jestli bylo dobré snažit se Ukrajinu vtáhnout do Evropy.“
Pozdní prozření je také prozření. Vítejte mezi dezoláty!

Victoria Nulandová, velice vlivná persona „deep state“ a náměstkyně amerického ministerstva zahraničí, oznámila, že odchází „na odpočinek“, a to 24 hodin poté, co Nejvyšší soud rozhodl, že Donaldu Trumpovi nesmí být bráněno ucházet se o post prezidenta.
Za prezidenta Obamy byla vrchní ředitelkou odboru ministerstva zahraničí pro evropské a euroasijské záležitosti a přímou organizátorkou ukrajinského Majdanu, osobně rozhodující, kdo se stane členem nové ukrajinské vlády. Za Bidenovy vlády tvrdě prosazovala proxy válku s Ruskem do posledního Ukrajince.
Že by příslovečné krysy začaly opouštět potápějící se loď? Pikantní navíc je, že ji má ve funkci nahradit diplomat John Bass, bývalý velvyslanec v Afganistánu, který dohlížel na stažení Američanů z této země.

Ukrajinské ministerstvo zahraničních věcí oznámilo, že bývalý vrchní velitel Ozbrojených sil Ukrajiny Zalužnyj byl schválen do funkce velvyslance Ukrajiny ve Velké Británii.
Dodávám:
Je vysoce pravděpodobné, že tam zůstane natrvalo a začne připravovat prostor pro příští ukrajinské vládní imigranty.

Znovu a znovu žasnu nad politickou nevzdělaností, nekompetentností a primitivností uvažování naší ministryně obrany.
Saša Krach
8. března 2024 • 08:05
Ano...pan Kolář je guru ..A pan prezident svatý muž.
jerryx
8. března 2024 • 08:03
Oprava textu: Ve větě : ,,To můžou říkat lidé, co prezidenta neznají, on vždy říká , co chce." má být - říká, co chceme
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
8. března 2024 • 07:49
Dnes bude na Hradě sláva, vrchní politručka má svátek, tak bude slavnostní PŠM, podržtaška Kolář nesmí chybět, účast povinná.
Avatar - epr3}
epr3
8. března 2024 • 06:20
Je to sr.č a jeho povedenej synáček jakbysmet.
Miroslav Hraběta
8. března 2024 • 07:33
@epr3 Je hezké, že si pamatuješ, jak ti říkala tvá maminka 😃😃 Padej jít hlídat do Lidlu a nesmrď tady ➡️🚾
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
8. března 2024 • 07:49
@Miroslav Hraběta
Jediný kdo tu smrdí, jsi ty🤮.
Papanikula
8. března 2024 • 08:33
@Lior Chaos to je fakilie Koláře a komunisticky lampasak tys na vojně nebyl smradlavko
Avatar - epr3}
epr3
8. března 2024 • 10:29
@Miroslav Hraběta Co budeš dělat ty? Nechceš jít aspoň do Škodovky kutálet granáty pro Ukrajinu? Máš to blízko, tak padej. Když nepůjdeš sám, nepřijde ti příště důchod a ještě budeš prosit, aby si to mohl dělat až do své kremace.😁
Miroslav Hraběta
8. března 2024 • 10:49
@epr3 "aby si" je co?? 😃😃
Avatar - epr3}
epr3
9. března 2024 • 06:46
@Miroslav Hraběta To samé, jako když ty napíšeš "po kámen"😁.
Papanikula
8. března 2024 • 08:32
@epr3 presne
giorgio287
8. března 2024 • 09:25
@epr3
Americký sr.áč, co přivedl na hrad bolševického srá.če