Komentáře

Zpět na článek

Jana Bendová: Kdo se bojí bratra Okamury. Středula neplatil a zaplatil. A Unii si rozvracet nedáme!

4 komentářů

jerryx
6. března 2024 • 12:52
Hayato Okamura udělal kariéru jako ten hodný Okamura. Je kouzelné, jak mu to pražáci baští. Přitom je to stejný kariérista jako bratr Tomio a má to daleko jednodušší, naučí se 10 prázdných frází a stačí to! Ještě, že ten třetí Okamura je normální architekt.
elina2
6. března 2024 • 11:09
Já bych napsala" kdo se bojí Okamurova bratra"
Richard Šebesta
6. března 2024 • 10:25
Paní Bendová z nástupu agenta Bureše není nutno mít strach. On se podle mne už do vrcholné funkce premiéra ČR nevrátí.Do voleb chybí 19 měsíců a agent Bureš má stále 2 problémy jeden doma kauza Č.H. a druhý se rýsující ve Francii. Navíc si myslím že i když ANO vyhraje volby je otázka kdo s ním a za jakých podmínek půjde do koalice. Umím si představit že s ANO ano ale bez Bureše ve vládě. No a Unii si už minimálně 10 let rozvracet necháváme. Každý kdo není zaslepeny FANATIK eurohujertsví to musí vidět. Nezdařená migrace a milióny migrantů rozvrací EU již celkem nezakrytě. Mimochodem jistě si každý všiml že na seznamkách byl článek o tom že ve Franfurktu nad Mohanem budou slavit celý měsíc ramadán. Ve městě žije 15 % muslimů a oslavy kvůli této agresivní a nepřizpůsobivé grupě vyjdou město dráž než Vánoce jež slaví
85 % obyvatel města. Tomu se říká SPRAVEDLNOST neboli rasismus na ruby.
Kdo jiný stojí za touto prasárnou ? Pochopitelně Zelení. Je to ROZKLAD EU
a jejich hodnot v přímém přenosu.
jerryx
6. března 2024 • 17:13
@Richard Šebesta Osobně si myslím, že Babiš premiérem bude, pochopitelně by to chtělo někoho, kdo není ADHD jako on , ale taky ne autista jako Fiala, ale copak jsou dneska v politice normální lidé?