Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Výběrové řízení na deratizaci ložnice Miloše Zemana po invazi ruských švábů vyhlášeno

78 komentářů

Vladimír Václ
19. března 2024 • 15:30
Dobře napsané, Reflex a p. Mertlíka je radost číst. Ještě si přilepšit Divokým kačerem a požitek je dokonalý.
Pavel Kosmata
4. března 2024 • 15:37
Nechápu jak mohla Lenka Zlámalová přejít do tohoto média. Když si vzpomenu na dávný Reflex...
Avatar - epr3}
epr3
4. března 2024 • 13:38
Myslel jsem, že na psaní ultradebilit tady mají Landsmana s Kačerem. Bartkovský asi vypsal výběrové řízení...
viktor viktor
4. března 2024 • 10:39
Myslící Švýcaři si odhlasovali 13.starobní penzi. Od r. 2026 se jim to rozjede. Umí dlouhodobě hospodařit a mají tím pádem na to. Co vy na to pane Jurečka a “ vítači “ po “ oholení “ seniorů v CZ ? Myslící člověk si nemůže přát zkorumpované Rusko, nebo stejně zkorumpovanou Ukrajinu. Ale, umět pomáhat a nezničit si vlastní ekonomii. To je umění, které ve Strakovce neovládají.
Richard Šebesta
4. března 2024 • 10:42
@viktor viktor To je český problém už od dob neumětelů Klause a Zemana. Česko Švýcarskem NIKDY NEBUDE ! Ono se říká NIKDY NEŘIKEJ NIKDY ale tady v tomto platí výjimka nebude to NIKDY WIRKLICH !
viktor viktor
4. března 2024 • 11:00
@Richard Šebesta …S tím materiálem, co tam momentálně je určitě ne. Ale slušným občanům bych to přál. Hoďte u voleb do toho hnoje vidle. Po dobrém ti kariéristé a prospěcháři neskončí. Jsem zvědav jak na Švýcary zareagují CZ protektorátní novináři. Jestli vůbec ??? Jurečka vám možná z 12ti penzí udělá 11 a užiteční idioti ještě zatleskají.
Avatar - našinec}
našinec
4. března 2024 • 11:19
@viktor viktor Koho byste chtěl v ČR volit? Navíc si uvědomte, že ve Švýcarsku funguje přímá demokracie a čeští politici tvrdí, že čeští občané jsou na přímou demokracii blbí.
pablo41
4. března 2024 • 11:59
@viktor viktor Proč to neudělala už tedy Babišova vláda a měla na to osm roků, nevíte viktore ? A přitom to je, podle Vás, tak jednoduché.
viktor viktor
4. března 2024 • 12:21
@pablo41…Za minulé vlády měli senioři k těm žebračenkám alespon “ slušnou “ valorizaci. Ale až TAHLE vláda okradla seniory. Ale ve Švýcarsku si naopak seniorů zřejmě považují . I v tom přístupu k minulé práci seniorů je KULTURNÍ rozdíl jasný. Každý má asi , co si zaslouží. Vy máte supr dluhy ( jinak holé za*ky ) a Švýcaři zase vysokou životní úroveň . A vy Nutellu a fialová mávátka…😜 a skvělou budoucnost jakou vám nakonec slibovali i komouši. Až na to cestování se u vás moc nezměnilo. I na tom Hradě máte opět funkcionáře KSČ 🤮.
viktor viktor
4. března 2024 • 12:30
@našinec … Máte tam vzdělané a charakterní občany. I já tu znám třeba jméno prof. Druláka a pár dalších . Jen chtít a nevolit dokola tu svoloč spojenou s minulostí. Být řitním alpinistou a nosit do školy sběr a dnes mít tituly prostě také nestačí…o členství v KSČ ani nemluvě.
Miloslav Podhola
4. března 2024 • 14:04
@Richard Šebesta
Mnozí čeští voliči, jak je zde někým uvedeno,
jsou určitě hloupí, neboť bez hlubšího přemýšlení skočí na lep hlupákům ze stran, kteří, aby se dostali ke korytům pomlouvají.
Kdyby nepřišel covid, nikdy by se současná aglomerace pěti neumělců nedostala k moci a ČR by byla na špici v EU v růstu ekonomických parametrů.
Richard Šebesta
4. března 2024 • 19:16
@Miloslav Podhola Souhlasím.
Richard Šebesta
4. března 2024 • 10:39
Herr Mertlík mnohý komunistický dezolát a normalizátor by bledl závisti jak dovedete lhát a falšovat fakta a historii. Nebudu se rozepisovat o všem jen snad hned počátek. SSSR se rozpadl v prosinci 1991 takže přičítat události před tímto datem Rusku jako viníkovi je nesmysl a navíc jen pro vaši informaci v té době tedy v roce 1991 se taky rozpouštěla VS a reformátor Jelcin sváděl boj o moc se stalinisty které se mu po jejich neúspěšném puči v srpnu 1991 podařilo porazit. Samotný zánik SSSR byl dlouhodobý proces jež začal v roce 1989 a právě Jelcinovi a taky Gorbačovovi by spíše patřil dík za to že vše proběhlo určitě klidněji než v Jugoslávii když si uvědomíme rozlohu SSSR a to kolik národů tam žilo.
Avatar - našinec}
našinec
4. března 2024 • 11:21
@Richard Šebesta Přesně. Celý ten článek je slátanina a prakticky nemá smysl na něj reagovat.
Avatar - našinec}
našinec
4. března 2024 • 11:26
@Richard Šebesta Ale všimněte si jedné věci, dle Mertlíka národy, které se od RF chtěly jednostranně odtrhnout, tak jednaly zákonně, národy, které se chtěly k RF přidat, tak jednaly nezákonně. Zkrátka, Mertlík je typický český pětikoaliční "demokrat".
Avatar - našinec}
našinec
4. března 2024 • 10:33
Docela by mne zajímalo, zda některé příspěvky k článku zde nejsou od Mertlíka či kolegů pod jiným nickem.
Pavel Maleček
4. března 2024 • 09:52
Mertlíku bravo. A jak ze vzteklých rekcí rusko-kolaborantského hnusu vidět, je to trefa do černého. Chtělo to však ještě delší historickou vsuvku. O tom, že Rusové jsou původem Vikingové co v povodí východoevropských řek tamní Slovany jak zvířata lovili a prodávali na trzích otroků i v islámském Bagdádu. Odkud si kromě zlata přivezli i infikaci islámem, zvláště jeho panovačně nadřazenou agresí, která tu jejich vikingskou ještě posílila a které se ani jejich dnešní ruští potomci nezbavili.
Později se ruští vikingové v slovanském moři rozpustili, aniž by se však zbavili své drancovaco expanzní podstaty. Což následně posílila i staletí pod mongolsko-turkickou nadvládou. A tak vznikl dnešní Rus, původem Viking následně ve své agresivní podstatě nábožensky islámem a geneticky mongolsko -turkickými geny posílen. Který má ze Slovanů jen řeč a od něj západnější Slovany dodnes považuje za svou, drze mu uprchlou kořist, na jejíž ovládnutí, vč. obývaných území má "od boha" nárok.
A tohoto Rusa, který se - ano díky západoevropskému podělanství, u nás přes 40 let roztahoval a drancoval, by místní vlastizrádci chtěli zpátky. To ve zbabělém strachu ze svobody, které se - ano čas od času něco musí obětovat.
Místo toho raději po otrockém žití v prý ochranných drápech ruského medvěda, kterým bratrská náruč říkají, zbaběle touží.
Avatar - našinec}
našinec
4. března 2024 • 10:40
@Pavel Maleček Jste stejný historický "odborník" jako pan Mertlík. Ale celkem dobře jste popsal původ Ukrajiny(Kyjevské Rusi). Pouze ti slovanští otroci, kteří nepocházeli jen z dnešních ruských států, se prodávali v Konstantinopoli. A tak, jak píšete o Slovanech, tak můžete začít psát o Ugrofinech.
Avatar - našinec}
našinec
4. března 2024 • 09:30
Mertlík patří mezi progresivisty, co se snaží přepisovat na objednávku historii. Nebude to dlouho trvat a dozvíme se, že II. sv. v. začala, když Rusové napadli mírové mezinárodní sbory vedené Německem ve Stalingradu v roce 1942.
Frank51482
4. března 2024 • 08:19
Mertlík, voni jsou oprava hlava otevřená. Jen do ní na.... Jejich fotr měl zaručeně řídké sperma.
viktor viktor
4. března 2024 • 07:36
Mertlík to opět 💩💩💩 .
Milos_Sivak
4. března 2024 • 07:14
Pan Mertlík vyblil své frustrace. A to způsobem, který může situaci ve společnosti pouze zhoršit.
Ne, že bych s ním ve většině názorů věcně nesouhlasil. Souhlasím s tím, že Rusy je nutné z Ukrajiny vyhnat. Souhlasím s tím, že pomoc Západu (s výjimkou USA, byť i tam se to nyní zadrhlo) je více než laxní, souhlasím i s historickými paralelami. Jenže i tak v článku podstatné věci chybí a tím se stává zcela jednostranným a k pochopení situace a nalezení východiska tedy k ničemu.
Nejprve k historii. Díky touze po revanši zhmotněné po 1. světové válce ve Versailleské smlouvě a Trianonské dohodě vznikla následně 2. světová válka. A díky tomu je i dnes Maďarsko v trvalé opozici vůči západním zemím, protože těžko může zapomenout na to jak bylo okradeno.
Touha po revanši vedla na Ukrajině k takovým zhůvěrilostem jako byl jazykový zákon, ostrakizace ruskojazyčného obyvatelstva, atd. Kdyby Putin nebyl hlupák a postupoval zcela jiným způsobem, tak mu východní Ukrajina spadla do klína bez jediného výstřelu. Jestli se mu něco opravdu podařilo, tak vytvořit ukrajinský národ. A teď je třeba jej z Ukrajiny vyhnat.
Poté se ale nesmí zapomínat na to co vedlo k válce v roce 2014, co vedlo k nepokojům na východní Ukrajině a jaké pitomosti ukrajinské vlády dělaly.
A co se týče postojů Čechů a Češek, tak nadávky jinak smýšlejícím, jejich zesměšňování, ostrakizace a kriminalizace ničemu nepomůže. Možná tak k občanské válce. Takže je třeba zklidnit hormon a postupovat s nadhledem a rozhledem, pragmaticky a věcně. A vysvětlovat, vysvětlovat, vysvětlovat. Jiná cesta není.
PEtr Tobes
4. března 2024 • 08:21
@Milos_Sivak ukrajine sice nepostupovala vzdy optimalne vzhledem k proruske casti obyvatelstva, to je pravda, ale to v zadnem pripade neopravnuje putina k tomu, aby tam posilal svoje vojaky, a to dela naprosto prokazatelne od roku 2014, od 2022 dokonce masove. on tu valku zivi prave od roku 2014, jinak by davno skon­cila­...in­ciden­ty se tam jiste staly, ale byly z obou stran a jak opakuju, on nemel pravo tam vojensky zasahovat ani nahodou a proto se stal valecnym zlocincme, vyvrhelem a i nasim nepritelem...a dohoda s nim uz je v podstate nemozna, porusi cokoli
Miloslav Podhola
4. března 2024 • 14:12
@Milos_Sivak
Mertlík píše tak, aby si zajistil, místo suchého chleba,chléb silné namazaný.
Pětikoalice ho musí milovat!
Saša Krach
4. března 2024 • 06:28
Je mi do toho kulové...Ale představa že by někdo ze švábů zajistil mír pro kluky kteří umírají a nechtějí umírat, je krásná...
Jiří Odvárko
4. března 2024 • 06:13
Všichni ti dezoláti co se vymezují proti článku jsou důkazem, že pan redaktor trefil do černého. Oproti kolaborantské špíně musím panu Mertlíkovi vyseknout poklonu. Kolaboranti s fašismem a komunismem se dnes spojili a podporují masové vrahy v Rusku. Na tom nic nezměníme a ta lůza si to uvědomuje.
Milos_Sivak
4. března 2024 • 07:16
Tohle je hodně velká pitomost. Fanatici Vašeho typu jsou nebezpeční vždy a všude a je úplně jedno na které straně stojí.
Fanča Abrahám
4. března 2024 • 07:17
@Jiří Odvárko Ta lůza tvoří 70% naroda.Akorát nevykřikuje kraviny do světa.
Fanča Abrahám
4. března 2024 • 03:43
Pane Mertlíku,tak jak se někdy vyjadřujete jste někdy zralej na léčení.
Jozef Kolek
3. března 2024 • 22:51
mertliku- truhlíku!!
Michal Kelner
3. března 2024 • 22:23
Výborně, pane Mertlíku. Hnidu nazýváte hnidou, veš nazýváte vší.
Však ono na ty kremelské kolaboranty v dejvické ložnici jednou dojde.
Richard Šebesta
4. března 2024 • 10:11
@Michal Kelner Kelnere běž raději dělat číšníka , někdo z tvých předků tuto profesi zřejmě vykonával když máš takové jméno. Plácáš nesmysly. Nevím proč by Orbán a Fico byli kolaboranty ? Asi ty a době podobní dezoláti jste právě vymysleli novou definici kolaboranta. Kolaborant je někdo kdo kolaboruje z cizí mocí jež okupuje jeho zem. Třeba Husák­,Bilák­,Štrou­gal z nedávné historie u Maďarů Kadár ale nevím nic o tom že Rusko okupuje Slovensko a Uhry ty ano ? Čili lžeš jako věž !
Michal Kelner
4. března 2024 • 11:15
@Richard Šebesta Ríšo, opět nemáš pravdu. Promiň, ale jsi jen pologramotný dezolát.
Richard Šebesta
4. března 2024 • 12:34
@Michal Kelner Primitiv se ozval místo argumentů na které bych čekal jen prázdné kecy a nadávky. Navíc nemáš ? Že.
Michal Kelner
4. března 2024 • 15:20
@Richard Šebesta zalez, primitivní kolaborante. Zastáváš se země, která spáchala teroristický čin na našem území (Vrbětice), která nás označila za nepřátelskou zemi, která denodenně zabíjí nevinné civilisty na cizím území. Jsi natvrdlej dezolát, tak už neotravuj slušný lidi.
Oldřich Barvenčík
3. března 2024 • 22:07
Teda pane Mertlík, takový článek bych nenapsal i kdyby mě bolely zuby.
Překrucujete historii a nevážíte si lidí s jinými názory.
Dopadnete špatně,vaše karma vám ublíží.
Zkuste meditovat, joga a malé procházky v klidném prostředí.
Slunce v duši, pane Mertlík.
PEtr Tobes
3. března 2024 • 21:56
fasisticke russacko pacha na ukrajine obrovsky pocet valecnych zlocinu, jejichz ucet jeste zdaleka neni konecny a vse a pouze z rozhodnuti psychicky nemocneho diktatora putina, ktery uz navzdy zustane masovym vrahem a valecnym zlocincem. jeden z nejhnusnejsich zlocinu jsou ale unosy deti z okupovanych uzemi a jejich "prevychova" ve spravneho ruskeho muzika, ktery pak pujde ochotne umrit za sveho vudce, treba zase na ukrajinu, nebo nekam jinam, uz jsou dukazy o cca 20000 techto pripadu unesenych deti a realne jich bude nasobne vice...tohle russakum vcetne vrazdeni jejich obcanu a niceni jejich zeme jen tak neodpusti a proto se taky nikdy nevzdaji, a i pokud by byli kvuli nasi neschopnosti dodavat jim vcas dostatecnou vojenskou pomoc porazeni, tak budou pokracovat v partyzanskem boji, protoze tak velke uzemi s logicky nepratelsky naladenym obyvatelstvem russko okupovat dlouhodobe stejne nikdy nezvladne, to je uplne jasne, a ono se to ani nestane a jakmile budou vojenske dodavky obnoveny v dostatecne mire, situace na bojisti se zacne zase obracet ve prospech ukrajiny a tim i v nas prospech, ono je to jen otazka casu!! a pak si putlera podaji sami rusove, ono jim to taky jednou dojde ze zene jejich muze na zbytecnou smrt hnojit cizi pudu...a ze uz jich tam hnoji pozehnane a cim vice, tim lepe!!
viktor viktor
4. března 2024 • 09:52
@PEtr Tobes …Kdyby tak ještě unesli Adolfinu Pekarovou, Rychterovou křečkovou, Kovářovou květákovou, Četnochovou, Tajvance Vystrčila ….tak dám na modlení…
Jiří Novotný
4. března 2024 • 13:25
@viktor viktor Tohle snad ani nemohl napsat člověk. Vystudovaná alespoň ZŠ. Nebo jen VŠŽ?
viktor viktor
4. března 2024 • 13:35
@Jiří Novotný …Dáte také na modleni ?
Asatin
3. března 2024 • 21:41
Jedine kdyz Ukrajina vyhraje bude svobodna .Slava Ukrajine.😀😀😀
Lilith Černá
3. března 2024 • 21:38
Mertlík je fakt neuvěřitelný!
Pávek má za rok víc skandálů, nežli měl Zeman za celé funkční období.
Soudružka kancléřka jela v ještě nehoráznějších kšeftech nežli Mynář a rozložila mu celou kancelář.
Soudruh prezident skáče z letadla, jezdí na motorce, ještě by mohl vylovit nějakou tu amforu, aby trumfnul Vladimira Vladimíroviče.
Za Zemana aspoň nevládl Mynář jako šmejd Kolář za Pávka.
Kolář je všech gaunerů futrál - nejenže donedávna pracoval pro Rusy, ale pracuje i pro Číňany a přitom bez bezpečnostní prověrky tahá nepříliš bystrého Pávka za nitky.
A presstitutům jako Metlík to překvapivě vůbec nevadí.
10fk
3. března 2024 • 22:04
@Lilith Černá zalez koště!
Jiří Odvárko
4. března 2024 • 06:23
Myslím, že tolik chlastu jako hulvát z Lán zvládl snad jenom soudruh Gottwald. Na to Pávek nemá. A do řiti Ruska a Číny se se Zemanem pěchoval i mafián Nejedlý. Soudružko Černá vaše doba skončila!!
viktor viktor
4. března 2024 • 13:42
@Jiří Odvárko …Tolik toho Zeman nevypil, kolik toho Fiala nasliboval a nalhal. Ale je tu březen. Máte už vůbec zaplacené příspěvky KSČ, soudruhu ? Soudruzi na Hradčanech už čekají….
Lilith Černá
4. března 2024 • 19:42
@Jiří Odvárko To je odpověď jak z Rudého práva.)))
Myslím, že skončila doba někoho úplně jiného, jen se to k vám zatím nedoneslo. Ukáčka skončí úplně stejně jako Afghoš. Perfidní Amky se odtamtud jednoho krásného dne zdekují a nám zůstane černý Petr včetně ukr.páté kolony u nás.
Irena Charvátová
4. března 2024 • 07:53
@Lilith Černá
Vy jste za Zemana mla růžové brýle na očích, nebo možná úplné zatmění.
Lilith Černá
4. března 2024 • 19:47
@Irena Charvátová Já preferuju Klause, Zeman to u mě už od covidu projížděl na celé čáře a dorazil to devótním pindáním o zlém Čukovi a Gekovi ve Vrběticích. Téhle povídačce mohl uvěřit jen Mertlík a další inteleguáni, co věří na novičok na klice Skřípalova doupěte a otrávené morče.))) Vrbětice má na triku nejspíš ten, kdo vyhodil Nord Stream, a kdo z toho brutálně těží , a to jsou USA. Zeman to dobře věděl, tak blbý není, někdo ho zatlačil do kouta.
Zatmění máte leda tak vy, když volíte bolševického rozvědčíka a nevidíte jeho mravní i intelektuální bídu. Nemluvě o tom, že si vodí Pávka jako kašpárka lobbista Kolář, který na hradě nemá co dělat! Hlavně že jste řvali, že Mynář nemá prověrku!
Richard Šebesta
4. března 2024 • 10:14
@Lilith Černá Sorry nejsem Pavlův fanda ale to co plácáte za bludy by se hodilo k vašemu jménu. Skoro jako černý humor.
Lilith Černá
4. března 2024 • 19:48
@Richard Šebesta Jaké bludy? To jsou FAKTA!
Napište konkrétně, co se vám nezdá! Pokud nevíte, kdo je Kolář, tak si to zjistěte. Rozebírali to i v seriózních médiích. Je to prostě šmejd!
Jiří Novotný
4. března 2024 • 13:28
@Lilith Černá Paní Chytrá než začnete psát ,protože chtít abyste používala hlavu, je u Vás nemožné, tak si vyndejte ruku z nočníku. Myslím si že zapácháte.
Lilith Černá
4. března 2024 • 19:49
@Jiří Novotný Asi jsem vám šlápla všem na kuří oko, ale žádné protiargumenty tu nevidím, jen spílání.))) Asi žádné nemáte, což?
Petr Sztemon
3. března 2024 • 21:14
No a co stejně všichni umřeme v nukleárním blastu.
Josef Mařík
3. března 2024 • 21:14
Ono je potřeba říct několik důležitých věcí. Tou první je, že Rusko je součástí zemí BRICS (Brazílie, Rusko, Indie, Čína, Jihoafrická republika a některé další státy jsou členy či usilují o členství). Tyto státy mají dohromady okolo půlky obyvatel této planety. V OSN zastávají neutrální postoj k válce na Ukrajině a čile s Ruskem obchodují.
Druhou věci je, co se na Ukrajině stane a jaké bude následně řešení. Výhra Ukrajiny je aktuálně nereálná, pokud Evropa a USA nevstoupí do války na straně Ukrajiny. Ukončení bojů nyní by znamenalo pro Ukrajinu ztrátu Krymu a pravděpodobně ztrátu východní části území, kde je valná část průmyslu, což nebude pro současnou vládu přijatelné. Řešením by mohla být dohoda, že Ukrajina zůstane celistvá, ale nevstoupí do NATO. Pokus by byla členem evropského hospodářského prostoru i Brics, tak by na tom mohla hospodářsky vydělat.
Marcel Blafka
3. března 2024 • 20:39
Proputinovští trolové nahlášeni!
Jaký suveréní stát a volby??!
Je zjištěno zapojení rusácký propagandy v pologramotných Slovenských regionech (stejně jako v Čr) a Fico teď skládá účty prašivýmu Putinovi za vyhraný volby! Sláva Ukrajině a všem slušným pomáhajícím lidem za podporu zničení všech orků a kolaborantů!!! 🇺🇦🇺🇸🇨🇿👍
Avatar - epr3}
epr3
4. března 2024 • 13:45
@Marcel Blafka Přestaň blafat udavačská blafuňko.
viktor viktor
4. března 2024 • 13:50
@Marcel Blafka …Ja wohl, Herr 🐖 Sturmbahnführer ! UK SS Division Galizien ist bereit - siehe Volyň.🫵
Robert Sticha
3. března 2024 • 20:28
Až budete u silnic v rozbořených městech vítat tu pakáž stepního Hitlera, vezměte si sebou vaše děti; budou vám jednou "vděčné" za tu chvilku pochybné slávy...
Sláva Ukraině, sláva svobodě, sláva lidem lidským.
Lilith Černá
3. března 2024 • 21:48
@Robert Sticha Vy si dejte na hlavu mokrý hadr! Ukrajina už tu válku projela, ale západ nechá dál umírat Ukrajince pro profit americké zbrojařské lobby. Ukrajincům už tam nepatří ani ta černozem.
10fk
3. března 2024 • 22:06
@Lilith Černá to si četla v lógru?
Avatar - Petr Fojtik}
Petr Fojtik
4. března 2024 • 04:56
@10fk Ne, to vidí každý, kdo nemá hlavu strčenou v Bidetově ***i a vymetenou 24/7 jedoucí propagandou.
Lilith Černá
4. března 2024 • 19:51
@10fk Ne, vy inteligente, to se píše dokonce i v amerických novinách. Najděte si firmu Burisma, kterou šéfoval Bidetův feťácký synáček, najděte si, komu dnes patří většina Ukrajiny (napovím vám - Black Rock) a černozem.
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
3. března 2024 • 19:35
Celý článek je výblitek hodný článkům Rudého Práva v padesátých letech.
viktor viktor
4. března 2024 • 13:58
@Lior Chaos …Určitě. I velký stalinista, 50tých let, spisovatel Kohout ( dnes demokrat !? ) může závidět. Ten měl dokonce i svatbu v den Stalinových narozenin…” Skutečný “ demokrat se nezapře a soudruzi z REFLEXu mají, kde čerpat 🤣😎🤣.
Miroslav Hraběta
3. března 2024 • 19:28
Hezký obrázek. Ti jsou na buldozer 😃😃
Avatar - našinec}
našinec
3. března 2024 • 19:12
A v srpnu 1991 zaútočilo Rusko na Rusko a jeho hlavní město Moskvu.....Tím doplňuji Mertlíkovu slátaninu.
Martin Helda
3. března 2024 • 18:57
To je ale ubohost hodná primitiva.
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
3. března 2024 • 18:55
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
pablo41
3. března 2024 • 19:26
@Lior Chaosi, ocitujte jednu jedinou pomluvu z článku. Děkuji
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
3. března 2024 • 19:39
@pablo41
Nemusím citovat. Článek je celý koncipovaný jako pomluva a vměšování do záležitosti a politiky sousedních států.
Nommonik
3. března 2024 • 19:56
@Lior Chaos Pro hlupáka každý hloupý, říkala maminka Foresta Gumpa... 🤭
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
3. března 2024 • 20:03
@Uživatel_5487784
Proč uveřejňujete jaký jste ?
viktor viktor
4. března 2024 • 14:00
@Uživatel_5487784 …a dívala se při tom do zrcadla.🥴
Lilith Černá
3. března 2024 • 21:49
@Lior Chaos Křetínský, který financuje (zatím) Reflex. A Křetínský je zase podporován ODS v jeho energetickém byznyse. Zatím.
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
3. března 2024 • 21:59
@Lilith Černá
Pak je vše jasné👍. Naprostá pravda.
Miloslav Podhola
3. března 2024 • 18:54
Autor článku je v.l a nemá pojem, co je demokracie.
Uplatnil by se za komunistické vlády, kdy tito vládnoucí *** razili heslo "Kdo nejde s námi, jde proti nám."
Jak se od nich liší?
Avatar - našinec}
našinec
3. března 2024 • 18:51
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
10fk
3. března 2024 • 22:08
@našinec dej si facku a nešetři se!