Rozhovory

Zpět na článek

Hejtman Martin Kuba: Volání a výzvy slyším, ale nechci být ani premiérem, ani předsedou ODS

13 komentářů

Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
2. března 2024 • 18:23
Je to jeden z mála členů ODS, který nekouká na svět z pohodlí a smrádku EU zadku.
Frank51482
2. března 2024 • 08:22
Kuba je asi jediný odeesák, který prosazuje původní hodnoty ODS a nedivím se mu, že nechce být předsedou takové chátry.
Pavel Maleček
2. března 2024 • 07:34
Kuba je už svou vyzáží vykuků vykuk (ano schopný ... bohužel všeho) a tak moc dobře ví, že za současné situace by si vstupem do aktuální Fialovy "vlády" kariéru zařízl. A tak raději nechá Fialu vyžrat co si svou ústupčivostí vůči neomarx-progres bruselským socialist patolízalům tedy, Pirátům, TOPce a STANu nadrobil.
Však i v tom svém Jihočesku (spíš tedy jeho vodiče pána z Hluboké Dlouhého) na volebních bilbordech propaguje sám sebe, od pražské i jihočeské ODS jakoby odstřižen.
A tak si počká na to, až bude ODS "kloalicí" SPOLU vyždímána a zas na kolenou a pak teprve coby z jihu Čech princ na bílém koni ji přijede zachránit. A bude si moci diktovat s kým a co bude dělat.
Že to skončí vládnutím s Babišovou sektou ANO je už teď jasné. Ovšem s Kubou v čele a Babišem opticky do pozadí staženým.
A bude to pěkný mazec - on totiž Kuba je ten od Cimrmanů "mladej" sekáč co se nezakecá ... v čí prospěch to se ještě uvidí ... "pracující lid" to však těžko bude. A když už, tak jen v rámci "bezpečné bídy".
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
6. března 2024 • 17:14
@Pavel Maleček
Zásadní bude, zda ODS půjde do voleb sama nebo v koalici SPOLU. Což bude mít vliv na to, zda bude hypoteticky kunímu ksichtovi stačit jeden koaliční partner. Pokud půjde ODS sama, tak stačit bude, ODS umatlá nějakých 30 mandátů a kuní ksicht jich 80 dá. Pokud půjde SPOLU, tak tam jichODS tolik mít nebude. Každopádně pokud by opravdu byla koalice ANO a ODS, vyrazím na demonstraci a nepochybně nás bude hodně. A pro ODS to bude znamenat poslední volební období, stejně jako tomu bylo u socanů... A následky by byly ještě horší, než u oposmlouvy I... Každopádně dělostřelecká příprava probíhí už spoustu měsíců, Kuba je v koncernových médiích snad každý týden...
Vera Diblikova
1. března 2024 • 22:15
Bodejť, ODS posílá své lidi do boje, ale se nikdy se jich nezastala.
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
1. března 2024 • 19:46
Pan Kuba je jediný, opravdu jediný člen ODS, který se nebojí říci a prosazovat přání a názory lidí. On totiž, na rozdíl od ostatních umí naslouchat.
Je jen škoda, že nechce jít “výš”, ODS by hodně pomohlo.
Ostatní politici ODS jsou bezpohlavní a jen slepě s hloupě se podvolují EU a USA.
Fialo, stejně Tě Biden nepohladí. Nech už toho řitního alipinismu a přenech vládu a moc schopnějším.
ODS podle mě jsou největší skůdci mimo Fialy odulý Saša Vondra a a stále odulejší Stanjura.
Pavel Maleček
2. března 2024 • 07:40
@Lior Chaos - no to jo Kuba názorům lidí naslouchá a jejich názory a přání prosazuje ... teď ještě kterých a jakých. On totiž jaksi ten "lid" je u Kuby zkoncentrován do jediné osoby, jeho vodiče, pána z Hluboké Dlouhého.
Richard Šebesta
2. března 2024 • 10:32
@Lior Chaos Souhlasím Biden nepozval Fialu a Pavla na 25.výročí vstupu do NATO. Zřejmě řiťolezce nemá rád.
Richard Šebesta
2. března 2024 • 10:33
@Richard Šebesta Zatímco Poláky pozval oba. Premiéra i presidenta.
Hocine Adjal
1. března 2024 • 18:56
Dobrý den, za prvé já se omlouvám za chybí v češtině,Pan Kuba je opravdu politique rozumné a krásné vysvětlí všechno,je opravdové Demokrat naslouchá respektují druhému,v debatech je opravdu slušně poslucha a chytré odpovídá, prostě bravo,a já si myslím odeslal dobře v kraji je pánem a respektujete lidí kolem, gdiš přijede do Prahy,tam řídí Evropská unie nebo Americké ambasáda.a další? ?
Pavel Maleček
2. března 2024 • 07:43
@Hocine Adjal - koukám na tebe se nejspíš bude vztahovat korespondenční volba ... čeština humorně chabá a povědomí o současném Česku jakbysmet. Ale už ne humorně ale smutně.
Jiří Bubeníček
1. března 2024 • 17:07
Voláni a výzvy slyšim ,od voličů ANO? Babiš si tohoto mluvku chválí dá se s nim domluvit?! Kubo v příšti vládě budeš ministrem k tomu Havliček a společně přesvědčite občany o čemkoliv ,nepochybuji!
jerryx
1. března 2024 • 16:40
Fiala půjde po příštích parlamentních volbách, oni ti straníci mají delší vedení, než nestraníci. Topolánka sesadili po vytržených větách z úplně normálního rozhovoru a po zamilovaném Nečasovi zachránil ODS Miloš Zeman. Navrhli totiž Mirku Němcovou za premiérku a nemysleli to jako vtip. Bez Zemana by dnes ODS neexistovala, pak musel don Pablo najít předsedu a zvolil špatně.