Komentáře

Zpět na článek

Bartkovský: Osekat a zabetonovat. Hlasování o manželství pro všechny prohrála vláda. Vyhráli Babiš a Benda

31 komentářů

Petr Nobody
Opravdu "manželství pro všechny" je problém majority ? Domnivám se, že na manželství má copyright církev. Je pravdou, že změna názvu na "manželky pro všechny" by snad zaujala tu potřebnou vetšinu.
Pokud mešina diktuje většině, je to vždy špatně a je uplně jedno jak křičí.
jasu1
Musím říct, že se nám ztrácí Reflex a mění se v Respekt. Škoda.
jerryx
Já rozhodně homofob nejsem, mám daleko raději normálního člověka s orientací na stejné pohlaví , než heterosexuálního blba s hlavou vymytou genderem.
reproman
@jerryx Proti normálnímu homosexuálovi taky nic nemám. Pár jsem jich poznal osobně. Ale zažil jste někdy afektovanou bukvici? To je fakt mazec.
Petr Nobody
@jerryx Proč má být každý homofob, když ho to opravdu tahá za uši. Na druhou stranu toto hnutí beru jako alternativní humální rešení k přemnožení planety, což zrovna není problém ČR.
Uživatel_5692941
Dobrý večer, nevadí Vám že máte tolik idiotských komentářů, když jste tak dobrý novinář a článek je naprosto jasný? A ano vadí mi nijaké rozhodnutí vlády.. článek je super a vy také
Bruno Ferari
@Uživatel_5692941
Kde se da dohledat, ze "drtiva vetsina volicu" pozaduje manzelstvi pro vsechny, jak je uvedeno ve skvelem clanku?
jerryx
@Bruno Ferari Tak to já pamatuji , taky jsme všichni odsuzovali Reagana, aniž se nás ti nahoře ptali.
giorgio287
Abyste se z těch ***ů nezbláznili
Bruno Ferari
Pane redaktore, kde se da dohledat, ze "drtiva vetsina volicu" pozaduje manzelstvi pro vsechny?
Avatar - Michal Trnka
Michal Trnka
@Bruno Ferari Nikde. To je jen další fantasmagorie vládního rozkuřovače, toho času šéfredaktora.
jerryx
@Michal Trnka A šéfredaktorem ho jmenoval kdo? Alex Soros nebo Greta ?
reproman
Já tomu stejně nerozumím. Vy jo?
jerryx
@reproman Když nemáte normální práci, nehádáte se se ženou a nezlobí Vás potomci, pak máte starosti jako pan Bartkovský.
Miroslav Janovec
Tahle odcházející vláda prohrála snad všechno , tak taková malá prohra ji fakt neublíží
Miroslav Janovec
Prohrála vláda, ale vyhrála většina obyvatel ČR. To je demokracie. Super.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Každá prohra této vlády je určitou nadějí pro slušnou většinovou část občanů Česka.
Saša Krach
No.vsechny strany si chtěli přihrát svou polívku...a zkusit získat voliče.😂😂
Miroslav Janovec
Demokracie je : Vláda většiny. Ne že každý potrhlík dostane co si umane . To zítra si zoofil vezme za manželku psa a 99,999% občanú mu je povinováno schválením a akceptováním ? A pozítři pedofil pojme za choť 5letou , protože ona nebo její rodiče budou souhlasit ? Duševně nemocní zjistili, že stačí zařvat, jít do prúvodu a dostanou co chtějí. Úpadek , absence 1000 let hodnot civilizace, selského rozumu, .
Avatar - Michal Trnka
Michal Trnka
@Miroslav Janovec Skvěle, dík za tenhle koment. ;-) Sice se z něj libtard Bartkovský po***, ale tím líp. ;-)
Lubomír Horký
Takže jsou ti chudáčci gayové a lesbičky stále odíráni na svých právech? Stále jsou to občané druhé kategorie?Jenom tím, že se to nejmenuje manželství?Trochu jste mne zklamal, pane šéfredaktore.
Avatar - honzour
honzour
Chtělo by to trochu objektivity ze strany novináře. Neztotožňovat se s jednou stranou a připustit, že i ta druhá strana může mít kus pravdy. Není to zase tak dávno, co byl u nás homosexuální styk trestný, pak se na to dívalo jako na nemoc, pak se to tolerovalo, teď je silná snaha, aby se z toho stala součást normy.
Podle mě se jde z extrému do extrému. Za mě by se to mělo prostě tolerovat (a nic víc) a názor na homosexualitu, ať může mít každý, jaký chce.
Bořivoj Zelený
Tolik problémů na řešení v dnešním světě a oni řeší takové nedůležité nesmysly.
viktor viktor
Po dlouhé době zvítězil ve sněmovně zdravý rozum. I tak si mohou ti teplí říkat “ Buze*anti všech zemí , spojte se “ . Něco jako komunisti. Pamatujete ? V Bruselu se o to už pokoušejí. Pro Václava Hlodavce ovšem nepříjemné…🥴
Miroslav Hraběta
@viktor viktor Je to na levačku, traktor. Soužití se Šebestou na hromádce, to pro vás nebude nic moc 😃😃
viktor viktor
@Miroslav Hraběta …Nejsi ty Máňa Václava Hlodavce ? Jako trotl k trotlovi by jste pasovali 🤡.
Miroslav Janovec
@viktor viktor Vás nepotěším paní Viktorová . Stále kvoká , stále kvoká
Miroslav Janovec
@viktor viktor Jak si psal hovne , že žiješ v USA , hodně sleduješ české TV a píšeš celý den na české weby Copak ? V USA nemáte problémy ? P.S : Od kdy je Chánov dalším státem USA ?
viktor viktor
@Miroslav Janovec …Toho hovna si nech od cesty soudruhu hulváte. Čas vás soudruhů je minulost, i když jste nalezli všude možně, včetně Hradu. Tady nám jde jen horror kanál ČT24. Ale podle něj se u vás moc nezměnilo. Lži a bu*eranti v redakcích. Jak v Rudém Právu, blahé paměti. Ten 1,5 mil. závistivých členů KSČ je stále znát. Ale věřím, že vymíráte. Co je Chánov nevím, ale jsem rád, že tu takové rudé / zelené blbečky jako jsi ty máme jen ve velkých městech. Ovšem i to je někdy horror. Ale s těmi brzy zameteme…
Pavel Maleček
Tyto Bendovy intriky nejsou nic jiného než zoufalým zachraňování konzervativních pozic před tlaky vyznavačů neomarx-progres ideologie s jejím nejen LGBT, ale i multikulti, gender či eko-klima povinným sebemrskačstvím, kořeněným dobrem a rovností pro všechny. Tedy novodobým socialismem, pro nějž je tradiční heterosexuální rodina s jejími geneticky svépomocnými vazbami, v ovládnutí společnosti tou největší překážkou.
Proto je z jejich pohledu nutné hetero rodinu všemi prostředky oslabit, znevěrohodnit a rozložit. To právě i s pomocí tzv. "manželství pro všechny", které z odvěké důležité instituce zajišťující reprodukci a tím přežití společnosti, dělá jen obyčejný svazek těch "co si zrovna voní". Čímž ho degraduje na cosi pro společnost nepodstatného, jen plnícího aktuální tužby dvou (snad jen dvou) si zrovna vonících - jakkoliv sexuálně se přitahujících jedinců.
U Babiše je motivace zcela jiná - jako vždy se odvíjející ne od konzervatismu (když je asijským despotou konzervativní demokracii odmítajícím), ale od maximalizace jeho osobní moci a zisků jeho Agrofertu. Jeho voličstvo jiné než heterosexuální manželství rozhodně odmítá, takže pro něj je ochráncem jejich víry.
Ale pak je tu ještě Babišův "inseminační" byznys (pro neznalé ne na kravách ale na ženách). Kterému dá schválená úprava mocný impuls v podobě zástupů lesbických žen, kterým schválená právní úprava znemožňuje cizí děti adaptovat, ale do homosexuálního páru vlastní rodit ano. A to jsou tu ještě ženy co za prachy budou rodit děti mužským homosexuálním párům. To aby Babiš své reprodukční kliniky honem rozšiřovat začal ... no a vo vo votom to všechno je.
viktor viktor
@Pavel Maleček 👍 Benda konečně zapracoval i hlavou.