Zprávy

Zpět na článek

Sněmovna schválila pro stejnopohlavní páry partnerství s většinou práv manželů

8 komentářů

reproman
29. února 2024 • 13:10
Tak je to spravne a tak to má byť.
Já vám dám manželství, holoto.
Pavel Maleček
29. února 2024 • 00:29
Jen další krok k ovládnutí společnosti neomarx-progres ideologií s jejím nejen LGBT, ale i multikulti, gender či eko-klima povinným sebemrskačstvím, kořeněným "dobrem a rovností pro fšechny". Tedy novodobým socialismem, pro nějž je tradiční heterosexuální rodina s jejími geneticky svépomocnými vazbami, v ovládnut společnosti tou největš překážkou.

Proto je nutné ji všemi prostředky oslabit, znevěrohodnit a zničit. To i s pomocí tzv. "manželství pro fšechny", které z odvěké instituce zajišťující reprodukci a tím přežití společnosti, dělá jen obyčejný svazek těch "co si zrovna voní". Čímž ho degraduje na cosi pro společnost nepodstatného, jen plnícího aktuální tužby dvou (ale i více) si zrovna vonících - sexuálně se přitahujících jedinců.

A tak jsou všichni ti, co pro manželství pro všechny horují užitečnými idioty neomarx-progres ideologie, která je, jako všechny socialismy, jak nás historie učí do společenského zmaru, bídy, teroru a nakonec krvavého konfliktu přivede.
Což se týká zejména žen a právě homosexuálů, pro něž je heterosexuální rodina v jejíž ochranném kruhu žijí jedinou skutečnou ochranou před ideologickými či náboženskými fanatiky, jejichž jsou prvotní obětí.

Což je aktuální i pro dnešní západní společnost, oslabovanou a rozkládanou neomarx-progres ideologií. Kterou, nedojde-li k obratu, zejméma v Evropě brzy ovládne islám. A o jeho vztahu k homosexuálům a ženám se snad netřeba rozepisovat.
Pak bude pozdě nad svou blbostí kvílet a rvát si vlasy ... zvláště když západní muži poznají výhody, které jim islám, pro který je žena míň než ovce, v lepším případě velbloud vůči ženám přináší. O v islámu nekompromisní likvidaci homosexuálů nemluvě.
Petr Saturka
28. února 2024 • 21:36
Teď byl v čť krasný rozhovor s psychologem (okolo 21 hod). Homosexuálové mají v průměru 500 sexuálních partnerů za život. Otázka pro heterosexuály. Kdyby jste se sami nemohli o své děti starat, souhlasili byste, aby děti vyrůstali u homosexuálních partnerů?
simeklubor
28. února 2024 • 23:16
@Petr Saturka Ano, souhlasil bych.
Tomáš Kostelecký
28. února 2024 • 20:02
Slepec nebude řídit autobus, schizofrenik nemůže legálně držet zbraň, bukvice nebude mít děti. Co je na tom divného? Jenom nechápu proč nás s tím pořád někdo otravuje. Většině lidí je tahle úchylka odporná, ale staví se k ní tolerantně. Tohle, neustálé otravování spíš vzbudí nenávist vůči bukvicím.
Avatar - našinec}
našinec
28. února 2024 • 18:31
Nevadilo by mi to, kdyby veřejnost nebyla před několika lety ujišťována, že LGBT komunita nechce nic více než registrované partnerství. Samozřejmě, že každý normální člověk věděl, že je to blbost a že požadavky se budou stupňovat.
Bruno Ferari
28. února 2024 • 18:04
Rozumne.
Avatar - našinec}
našinec
28. února 2024 • 18:28
@Bruno Ferari 👍👍