Komentáře

Zpět na článek

Cyril Höschl: Není to jen životem on-line, proč jsou mladí tak křehcí

4 komentářů

Karel Konečný
1. března 2024 • 07:17
Ta otázka je špatně položena. Správná otázka je. Proč jsou ti posuzovatele tak svatí. To je jejich mental dis oder.
Bruno Ferari
1. března 2024 • 06:55
Vinim rodice tech deti. Rodina je to zazemi, ktere jim ma dodat jistotu, lasku a oporu. A tak snaze celit tomu vsemu, co popisuje pan Cyril Höschl.
Pavel Maleček
1. března 2024 • 06:33
"Vážený pan profesor" se v tomto nejen že mýlí, ale on v snaze zamaskovat příčinu slabošství a ukňouranosti či naopak sebedestrukční hysterie mladé generace dokonce lže.
Protože nemůže nevědět, že za tím vším je vědomý a řízený proces dnešních globálních vládců, kteří si z mladých vědomě pěstují snadno manipulovatelné slabochy. Kteří se stanou poslušnými figurkami, přesněji nemyslící polootrockou masou, bez odporu plnící příkazy těch nahoře. A tak maximalizujících jejich zisky a moc.
To přes sociální sítě a zmanipulované školství, kulturu a klasická média. Tam všude je do mladých pumpována-vtloukána povinnost stát se vyznavači neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebemrskačstvím, to kořeněno dobrem a rovností pro všechny. Odtud všechno to slabošské hekání a kvílení nad špatností dnešního světa, to ukázkově předváděno v tzv. sebedestrukčním, tzv. klimatickém žalu pochází.

To všechno není náhoda, ale řízený proces dělající (s výjimkou "elitářů) z mladých a společnosti obecně stádo ned vším bečících ovcí, co se tak snadno ovládá, dojí či stříhá. A taky, když to mocným sypat bude i na jatka odvede.

Že by o tomhle slovutný pan profesor nevěděl se věřit nedá ... pak tomu ovšem slouží.
Ivo Konopcik
4. března 2024 • 22:03
@Pavel Maleček
Mluvite mi z duse, nemam co dodat