Komentáře

Zpět na článek

Karel Steigerwald: V mimikry ruského ráje už dnes nikdo nevěří

34 komentářů

Tomáš Kostelecký
1. března 2024 • 22:44
Ronald Reagan byl geniální vizionář a patří mu věčná sláva. Má obrovskou zásluhu na tom, že se východní Evropa zbavila bolševického zla. Děkuji Rony a vzpomínám.
PEtr Tobes
1. března 2024 • 23:47
@Tomáš Kostelecký jojo, kez by si fanaticti trumpovci na Reagana vzpomneli..bohuzel je to bez sance, to jsou uplni bezmozci jestli budou volit toho posuka a oni budou...treba nevyhraje, ale je to velke riziko, on je schopen opravdu temer cehokoli a putler to dobre vi a spoleha na to
Miloš Tretera
1. března 2024 • 12:54
Chtěl bych poděkovat místním ruským švábům a jiným podobným vlastizdrádným prvokům, co se zde zastávají mongoloidních vrahů z ruské stepi a jejich botoxového führera. Zde v komentářích zvěřejňované výplody chorých mozků mě motivovali Reflex podpořit finančně a koupit si předplatné. Nebojte, i na vás dojde a dostanete co zaloužíte. Pravda a láska nakonec zvítězí, jako vždy. Stejně tak zvítězí západ, Ukrajina a ve volbách opět i ten Fiala.
Richard Šebesta
1. března 2024 • 13:40
@Miloš Tretera Jasně ty chytrá hlavo. Hlavně že zvítězila ta Havlova
"láska nad lži a nenávisti " ! Jen mám dojem a myslím,že nebudu sám,že to dopadlo naopak.
Papanikula
1. března 2024 • 16:39
@Miloš Tretera a USA švabum se vy klanite ?
Frank51482
1. března 2024 • 12:40
Karel zcela jistě věří v mimikry prohnilého západu. Když je Rusko země zla, co jsou potom zločinecké USA, které mají na triku miliony mrtvých po světě? Opravdu si kdejaký škrabálek myslí, že mají všichni vymyté hlavy? Proboha, vždyť téměř všude po světě, kde je nějaký nepokoj a mrtví, tak většinou za tím stojí USA. A také jsem nezaznamenal, že by Rusko v jiných státech rabovalo suroviny, jak to bezostyšně dělají USA a jejich poskoci GB a Francie. USA mají ve světě přes 800 vojenských základen. Přijde to autorovi normální? Asi ano.
Miroslav Michalec
1. března 2024 • 13:38
@Frank51482 tvl 🙈
cendazidek
2. března 2024 • 08:10
@Frank51482 rusko rabuje Sibiř jako nejhorší imperialista. A místo aby zvysovali životní úroveň, tak zbrojí.
Papanikula
1. března 2024 • 11:25
Převzato MM :

Vaše Lordstvo, právě hlásili na německé ZDF, že Česká republika zazářila a dokázala něco, v čem Evropská Unie selhala.“
„Ano, Jeane? Co to bylo?“
„Chválí prezidenta Pavla, že se Česku podařilo lokalizovat ve světě až 800 tisíc dělostřeleckých nábojů pro Ukrajinu a nyní hledá partnery, kteří by to spolu s Českem zafinancovali.“
„Good God! Jeane, to musí mít lidé na Osoblažsku nebo Bruntálsku převelikou radost! Taková chvála!“

Bývalý hokejový brankář Dominik Hašek se opět pustil do ruských sportovců, kteří si stěžují, že se nesmějí stále účastnit mezinárodních soutěží. V otevřeném dopise jim připomněl, „všichni jste odpovědní za zločiny své země“, uvedl v rozhovoru pro PoliTalk.
Správně, takže když reprezentoval v osmdesátých letech bolševické Československo a dělal mu užitečnou reklamu, byl samozřejmě též odpovědný za zločiny své země.
Ta neskutečná namyšlená drzost je neuvěřitelná!

Nelze vyloučit možné vypuknutí třetí světové války, na takový vývoj událostí musíme být připraveni, uvedl bývalý francouzský premiér Manuel Valls.
Vítězství Ruska v ukrajinském konfliktu by se podle něj rovnalo „strategické, vojenské, politické a morální porážce Evropy a Západu“.
Máme jeho slovům rozumět tak, že pokud by se Rusko v ukrajinském konfliktu blížilo k vítězství, tak Západ rozpoutá třetí světovou válku?

Le Figaro:
S Macronovým postojem k možnosti vyslání vojáků na Ukrajinu nesouhlasí 68% Francouzů. Macrona podpořilo 31 % dotázaných.
Kromě toho se 51% Francouzů domnívá, že je třeba zachovat neutralitu vůči Rusku. Moskvu považuje za protivníka 37 % respondentů, zatímco 11 % ji považuje za spojence.

Americký ministr obrany Lloyd Austin řekl, že počet palestinských žen a dětí zabitých Izraelem od začátku války v Pásmu Gazy přesahuje 25 tisíc. Uvedl to ve výpovědi v americké Sněmovně reprezentantů.
Což je ovšem nesmysl. Ženy a děti přece zabíjí jen Putin a další diktátoři. Demokratické režimy vytvářejí jen „kolaterální oběti“, a to pro dobrou v
pupak
1. března 2024 • 15:38
@Papanikula - takovou práci vám to dalo a stejně jste vyplodil snůšku nesmyslů.
Napíšu to stručně:
Rusák bezdůvodně napadl Ukrajinu= okupant musí být vyhnán z Ukrajiny.
Jinak mír nebude.
Chci mír!
Richard Šebesta
1. března 2024 • 16:07
@Holy James NELŽETE ! SIE WOLLEN KRIEG !
Tomáš Kostelecký
1. března 2024 • 22:49
Proč to píšeš německy a ještě k tomu blbě ? Zkus to rusky, možná ti to půjde líp. @Richard Šebesta
viktor viktor
2. března 2024 • 08:30
@Richard Šebesta …Máte to dobře. Kosteleckého fotr donášel na gestapo a tak si v rodině dodnes myslí, že umí německy.
Richard Šebesta
2. března 2024 • 10:59
@Richard Šebesta Tak mně oprav dezoláte. Já vím že to dobře. MAMLASE
Ferdi Nand
3. března 2024 • 15:38
Šebesta, volku, němčina má tzv. členy. Buď určitý, tedy der Krieg nebo neurčitý ein Krieg. Koukám , že si s tím trotlem viktorem, můžete podat ruce a táhnout do řiti a trošku si oprašte němčinu, pokud jí chcete používat. takhle vypadáte jako dva blbci@Richard Šebesta
Avatar - epr3}
epr3
1. března 2024 • 10:43
A v mimikry tzv. "Západu" už věří jen opravdoví prosťáčci.
Richard Šebesta
1. března 2024 • 11:15
@epr3 To podepisuji. Muslimáči je naučí jak se dělá demokratická-multi-kulti !Sem tam vražda, sem tam znásilnění a jako třešnička na dortu nějaký hromadný teroristický útok.
Jozef Kolek
1. března 2024 • 09:18
boli ste v New York u?!, a…?!
Tomáš Kostelecký
1. března 2024 • 22:51
Myslíš New York City nebo New York State ?@Jozef Kolek
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
1. března 2024 • 07:10
Ronald Reagan udělal pro světový mír víc, než kdokoliv jiný. Bohužel svět promarnil příležitost z kraje devadesátých let, kdy na kratičkou dobu zde byl rozpadlý CCCP a relativně demokratický vládce Kremlu Jelcin. Tehdy mělo dojít k jadernému "odzbrojení" i za cenu, že bychom rusům zaplatili trilion dolarů. Problém Západu je ten, že nechápe a snad ani nikdy nemůže pochopit ruskou mentalitu. My máme přeci jen s rusáky přímé zkušenosti a jsme tomu pochopení blíž, přesto ani my nejsme schopni pobrat to, jak rusáci přemýšlejí. Základní problém je, že jsme rusko nechali pohádkově zbohatnout na surovinách. Vytvořili jsme si existenční závislost na plynu, ropě a dalších komoditách a umožnili tak rusům (ale i Arabům), aby měli v ruce mimořádně nebezpečnou zbraň. Zatímco arabské státy většinou ty pohádkové zisky investují do své budoucnosti, rusáci ty peníze buď ukradnou nebo prožerou. V podstatě se chovají jako když hloupý a líný vandrák a vožungr vyhraje jackpot v loterii. Ještě k tomu na los, který někde našel nebo ukradl... Tohle si vždy uvědomím v okamžiku, kdy v Karlových Varech či jiném našem podobném městě vidím nějakou tu ruskou Natašu, oblečenou do nejdražšího kožichu a k němu bílé tepláky Adi*** se zlatými pruhy, zlaté lodičky a kabelku Vuitton velikosti lodního kufru. V té kypré ženštině je celé rusko asi tak ve 120 kilech...
Asatin
1. března 2024 • 08:15
@Uživatel_5734171 Je to presne tak.A ted hrajem jak se tomu ruskemu svetu ubranit.Regan mel pravdu,je to rise zla.
Richard Šebesta
1. března 2024 • 09:37
@Asatin Ono nás Ruské chce napadnout ? To je nová informace. Není to jen lživá propaganda západních medii a politiků a některých hloupých lidi jako jsi ty ? Já myslím že tomu tak je. Mimochodem dost mi to připomíná komunistické lži za totáče. Musíme zbrojit a být připraveni aby nás NATO nenapadlo. Ta podoba těch propagandistických lží bije do oči jak tehdy těch komunistických tak nyní tvých !
Asatin
1. března 2024 • 10:14
@Richard Šebesta Jo,to rikal Putin taky ze nechce napadnou Ukrajinu,a a uz tam 2roky provadi vyhlazovaci valku.I v 68 Breznev tvrdil,ze je to nase vec a pak nas okupovali 20 let.Ses blb.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
1. března 2024 • 10:52
@Richard Šebesta
ano, rusko nás chce napadnout. A dávno by to udělalo, kdybychom nebyli v NATO. Momentálně se rusko bojí jen Číny. Nejde jen o vojenskou převahu, Čína má na rusko i jiné páky. A je to jak v Kmotrovi, s přepadením Ukrajiny Čína souhlasila, respektive proti tomu nic neměla. Přesně proto putin jel tehdy na Olympiádu do Pekingu, aby se zeptal SI tinga, jestli mu to nevadí. A don Si ting řekl, že nevadí, ale musí to být až po skončení olympiády. A den po skončení OH v Pekingu putin vystoupil s projevem a za dva dny na to vtrhl na Ukrajinu. jinými slovy, klíče od řešení drží v ruce Čína a Západ by měl tlačit především na Čínu, putin je gangster, se kterým se nikdo jiný nedomluví...
pupak
1. března 2024 • 15:48
@Richard Šebesta - rusáci oficiálně vyhrožují, že by chtěli mít opět vliv ve státech ze kterých se po 2.sv. válce staly jejich satelity. Pořád si myslí, že existuje něco, jako sféry vlivu. To jsou oficiální Putlera. Že magoři jako Mefveděv, Solovjov a ta Skabajevová blouzní o dobytí Lisabonu, to už je jiná věc. Rusko je jen jednou z podmocností, disponujících jadernými zbraněmi, takový větší Pákistán a mělo by být co nejdříve zahnáno na své území a tam izolováno Železnou oponou 2. Navždy.
Richard Šebesta
1. března 2024 • 11:22
@Uživatel_5734171 Plácáte komunistické bludy a lži. Sorry jinak to neumím napsat. Jednoduchý dotaz , proč Putin nenapadl státy jako LLE,­Sloven­sko,Pol­sko,Ma­ďarsko atd. v době kdy nebyly v NATO ? Je to zcela proti zdravému rozumu. Když nebyly tyto země v NATO tak byl klid nyní když jsou v NATO tak je bude chtít napadnout ? Je to stejný nesmysl jako když chlap potká pěknou ženskou večer a projde okolo ní a nic jí neudělá. Když ale po jisté době jí potká znovu tentokrát s partou dalších lidí tak se rozhodne jí znásilnit ? Je to blbost , že ?
Asatin
1. března 2024 • 12:03
@Richard Šebesta Ses putinuv uzitecnej idiot.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
1. března 2024 • 12:45
@Richard Šebesta
vy nechápete jednu prostinkou věc. To, že ta země není v NATO přeci neznamená, že je automaticky ruským cílem. Jen to znamená, že KDYKOLIV se rusáci rozhodnou, tak tu zemi bez skrupulí napadnou. Jako třeba Gruzii...
Richard Šebesta
1. března 2024 • 13:51
@Uživatel_5734171 Podle mne je to blbost. Putin není sebevrah a i když určitě nesdílím způsob jeho vlády není ani idiot. Určitě by nenapadl žádný stát, který je v NATO.
NrteP
1. března 2024 • 12:54
@Richard Šebesta
Protože když se stal Putin prezidentem, tak ČR už v NATO byla.
Oprava - nepíšete o nás, ale o dalším rozšíření NATO.
Richard Šebesta
1. března 2024 • 13:48
@NrteP Souhlas. Ale aby napadl nás musel by se k nám dostat přes Polsko, Slovensko a Ukrajinu. Slovensko, i státy L,L,E ale v NATO nebyly tak mohl napadnou je. Jsou blíže k Rusku než my. Logická otázka proč to neudělal ? Prostě mi se nechce věřit, že někdo takové bludy vůbec píše a nádavkem jim i věří.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
1. března 2024 • 06:37
Článek je fakticky upachtěná snaha novinářského nádeníka vydávat své vlhké sny za skutečnost.
Jan Nowak
1. března 2024 • 07:51
@RASPUTIN = ruská zdechlina na území Česka
Miroslav Hraběta
1. března 2024 • 10:26
@RASPUTIN Skutečnost je ještě horší, než říkal Reagan.