Komentáře

Zpět na článek

Bartkovský: Premiér Robert Fico přednesl nechutný projev kolaboranta. V něm nabídl Putinovi Slovensko

323 komentářů

PEtr Tobes
2. března 2024 • 16:24
ano, kolaborovat s nepritelem, kterym je nepochybne vladimir vladimirovic putler, je naprosto odporne a presne toto Fico alias Hranol dela. putler uz se svou nenavisti k nam ani netaji a je to na nem zretelne videt, je to mimoradne odporna existence a jednoznacne je to novodoby Hitler, v jeho projevech a v tom, jak je agresivni a posedly ruskym imperiem ktere chce za kazdou cenu zvetsit a stovky tisic nevinnych obeti na ukrajinske a samozrejme i na ruske strane, za ktere je plne odpovedny, ho absolutne netrapi, je to vysinuty psychopat a mel by byt v zajmu zachovani nasi existence zlikvidovan, to ale mohou udelat jen sami rusove, snad k tomu najdou odvahu, az si jeste vetsi cast ruske spolecnosti uvedomi, co je naprosto jasne a to, ze je to i jejich nepritel jako byl hitler nepritel vsech Nemcu, kteri si neprali valku, jen si to nechteli pripustit, tak tady je to stejne...cim driv diktator padne tim lepe pro cely svet
Hulin No More
27. února 2024 • 20:46
děsná *** číst kolaboranty - kecy jak z motivačních příruček
viktor viktor
28. února 2024 • 13:47
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Miroslav Janovec
28. února 2024 • 15:45
@viktor viktor Bruselský kolaborant je občan státu EU , který profituje z volného pohybu,obchodu , je čistým příjemcem financí z EU a přitom plive na EU ? Tak val , val , kolaborante !
viktor viktor
28. února 2024 • 15:59
@Miroslav Janovec …USA , kde žiji není v EU popleto. Především si važte své vlasti jako třeba Švýcaři s vlastní měnou, i bez EU a jen s bilaterálními smlouvami a budete na tom podobně. Ale na to nemáte politickou elitu. Ti stánkaři ze Strakovky, nebo komouši z Hradčan vám z Kocourkova Švýcarsko neudělají. Přemýšlej.
Miroslav Janovec
28. února 2024 • 16:17
@Miroslav Janovec Evropa a evropské hodnoty , stvořili USA . Co tam potom děláš , když se ti unie , spojení státú , demokracie a sloboda ( Základy USA, EU ) nelíbí?
viktor viktor
2. března 2024 • 11:20
@Miroslav Janovec V USA je stále dobře. Ty zeleno/rudé marxisty z měst brzo vymeteme. Z EU se stalo časem , bohužel, marxistické sdružení, které nemá s naší USA svobodou co společného. Vždyť i vám sedí na Hradě KSČ a vy ještě tleskáte….
Miroslav Janovec
28. února 2024 • 16:05
@viktor viktor CZ je čistým příjemcem peněz z EU. Od vstupu do EU , ČR dostala o víc jak bilion ( 1000 miliard Kč ) víc , než odvedla do EU .Tečka. Lehce dohledatelný fakt.
viktor viktor
28. února 2024 • 16:16
@Miroslav Janovec S tím čistým příjmem máte samozřejmě pravdu. Jen jsem jen zkoušel vaši ostražitost 🤪.
Miroslav Janovec
28. února 2024 • 17:48
@viktor viktor Na to , že jseš komunista , zkoušíš tady ostražitost , ale Žiješ v USA,( ) Tě typuju na 72 let , panelák ,Karviná , . Kopec času a sprosté keci , protože děti na tebe serou , ale potřebuješ se vyjádřit .Chudáčku
viktor viktor
28. února 2024 • 19:04
@Miroslav Janovec …Tvoje “ čecháčkovská “ závist ti čouhá z bot. Tvoje rodinka byla jistě v KSČ a dnes, s máslem na hlavě , jste demokraté. Právě před takovými soudruhy jsme tehdy odešli. Vaše soudruhy tatíky lampasáky pamatuji ještě od PTP. Jeden takový hajzlík vám sedí na Hradčanech a vy ještě slintáte radostí. Moc jste se nepoučili. Jen ta závist ve vás zůstala. Ta poznámka o ostražitosti byl vtípek, ale to ty jako stranický blb nemůžeš bez nápovědy pochopit . P.S. - tak sprostě jako ty nám tenkrát nadávali StBáci. Nezměnili jste se soudruzi.
Pavel Maleček
27. února 2024 • 03:47
No ano, tak vypadá dnešní tvrdá realita našich slovenských "bratří". Ovšem ani slovo o tom, co nebo kdo to zavinil. Protože by pak zaznělo jméno, které je pro věrozvěsty bruselské neomarx-progres ideologie, tedy i reflexí redakci, něco jako Panna orleánská - Zuzana Čaputová.
K prezidentování ji vyvezl slib kriminalizace mafiánských struktur, přes které si Fico a spol. ze Slovenska a běžných Slováků udělali dojnou krávu, s důsledkem i ve vraždě Kuciaka. To se však ukázalo jako drsně i životu nebezpečné. A tak Čaputová i její političtí souputníci, aby v tomto zamaskovali své selhání, se vrhli na vnucování dobra a rovnosti v podobě bruselské neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebemrskařstvím.

To u většiny Slováků s horalskými, tedy pudově živočišnými kořeny, vyvolalo mručivou nevoli. O probuzení temně národoveckých sil nemluvě. To pro Fica a spol. bylo jak polití živou vodou. Zvláště když se bruselští věrozvěsti sice s hubou plnou vylepšování demokracie, ale touhou po maximu osobní (totalitně socialistické) moci, začali mezi sebou o tuto moc sebedestruktivně přetahovat.

Což protřelý lišák Fico označil za hrozbu pro samotnou existenci Slovenska, které chce-li uniknout z bruselské destrukce, musí hledat spojence v "konzervativním" Rusku, navíc to dodavatele levných energií. A s touhle notou u horalsky "momentálně zaostalých", tedy většinových Slováků, co v hrůze z Bruselu pominuli Ficovo mafiánství, snadno vyhrál volby. Zvláště když Čaputová, místo aby se mu rozhodně postavila, zbaběle odtroubila své prezidentování.
Takže ano, Fico je proruský kolaborant, ale k moci ho vrátilo Čaputové bruselské neomarx-progres třeštění. A on teď dělá jen to, čím svou, díky Čaputové selhání zpět získanou moc upevňuje. Inu Čaputové klasická, do pekel cesta, dobrými úmysly dlážděná. V čemž i náš hradní generalissimus PePa jede.
U něj to však nejsou dobré úmysly, ale naprogramování těch, kdo ho pro svou moc a zisky řídí.
Ivo Jiroušek
4. dubna 2024 • 22:29
@Pavel Maleček dost dlouhá pitschovina dezoláte!
Marian Svehla
26. února 2024 • 19:46
Robert Fico nie je môj premier. Bodka
viktor viktor
28. února 2024 • 13:49
@Marian Svehla … A tu bodku mátě, kdě ?
Miroslav Janovec
28. února 2024 • 16:53
@viktor viktor Patrně tam , kde má tebe
viktor viktor
28. února 2024 • 17:27
@Miroslav Janovec …Tobě už od tam tud také vyčuhují jen nožičky, viď brouku ?
Jaro Salkovic
26. února 2024 • 18:08
Ospravedlňujem sa za hlúposti, ktoré náš premier natáral vo svojom prejave. Ešte raz prepáčte. Ja som ho nevolil a vo svojom okolí nepoznám nikoho, kto by ho volil. Ani jeho poskoka, čo kandiduje za prezidenta. Majte s nami trpezlivosť. Toto si musíme vybaviť doma demokratickou cestou. Ďakujem za pochopenie.
Pavel Maleček
27. února 2024 • 04:19
@Jaro Salkovic ... bohužel na demokratickou (neplést si s tzv. liberální demokracií ve skutečnosti socialistickou totalitou) cestu je už na Slovensku pozdě.
Stejně jako v meziválečném Německu už po 1933. nešlo demokraticky odstavit Hitleta. Zvláště když to, co Fico předvádí, většině Slováků (kromě probruselsky hlučné, ale pidimenšiny z Blavy a možná Košic) mentál-pudově vyhovuje.
Což platí i pro Maďarsko a vrátí-li se Babiš k premiérování i pro Česko. To všude způsobeno mocichtivým třeštěním vyznavačů bruselské neomarx-progres ideologie, ve skutečnosti socialistické totality.
Bohužel návrat k demokracii, té skutečné, ne liberalizací v soctotalitu změněné, se už bez krve neobejde. A čím dřív se s tím začne, tím méně jí bude. Viz. ten liberálně, tedy neomarx-progres prý vyspělejší Západ. Tam už se návrat k demokracii bez krutě krvavé lázně nepodaří. Stejně jak v Hitlerově nacistickém, tedy totalitně socialistickém Německu.
Miroslav Janovec
27. února 2024 • 18:22
@Pavel Maleček Jestli se Babiš vrátí je jedině v rukách voličú , občanú v ČR . Jestli Fiala a 5koalice splnila , nebo předčila sliby a dostala nás z Babišovi drahoty, znížila zadlužení , zvedla dúchody, platy ,nezvýšila daně ...Babiš premiérem nebude
Frantisek Najman
26. února 2024 • 18:00
Každý má v demokracii právo na svůj veřejný názor, pouze v totalitním režimu je každý jiný názor dehonestován (na př. urážením, nadávkami a vyháněním z rodné země)! Nebo je demokracie pouze nesplnitelná představa?
Miroslav Janovec
27. února 2024 • 16:40
@Frantisek Najman Jen si kopej do punina . Co si v rusku zvolili , to mají
Acaelus Thorne
26. února 2024 • 17:03
Já si nemohu pomoct,ale z jeho projevu mi nedává smysl účast Slovenska v NATO..Měl by urgovat celý východní blok aby vystoupil z nato..
Miroslav Janovec
28. února 2024 • 16:57
@Acaelus Thorne Teď když do NATO přistoupilo Finsko , bude švédsko, Azerbajdžán, Moldavsko , Ukrajina ? Je super sledovat , jak Putin rozšiřuje NATO.
Ladislav Havel
26. února 2024 • 14:44
Martine, lžete jako Fiala. Navalnyj umřel přirozenou smrtí viz prohlášení tajné služby UA. První výstřely dnešní ukrajinské tragedie zahájil maidan v r 2014, kdy zahynulo cca 100 lidí, pokračování v Oděse cca 40 lidí a občanslá válka na Donbasu cca 14 tis obětí. Obětí byli převážně civilisté občané UA ruské národnosti.
Ivo Jiroušek
26. února 2024 • 17:14
@Ladislav Havel Smííích, díky pobavilo rudohnědej kolaborante!
Richard Šebesta
26. února 2024 • 17:51
@chulda Ty jsi PRIMITIV. Každý kdo říká pravdu ,která se ti nehodí je kolaborant ? Mimochodem to o tom Navalnem jak umřel můžeš popírat jak chceš ale opravdu to řekl i šéf ukrajinské tajné služby.
viktor viktor
28. února 2024 • 13:55
@Richard Šebesta …On čeká až co k tomu řekne ČT24 a pořad “ Podvazky Václava Hlodavce “. Něco jako jste měli Rudé Právo. “ Straně věř soudruhu “ je opět aktuelní.
viktor viktor
28. února 2024 • 14:03
@chulda …když už jsi blbej a nemáš argumenty, tak po sobě alespoň spláchni.
Ivo Jiroušek
4. dubna 2024 • 22:33
@viktor viktor si taky xmíchu rudohnědej dezoláte, toť vše! #Rus­siaI­sATe­rroris­tSta­te, #Puti­nIsa­WarCri­minal!
Miroslav Sivon
26. února 2024 • 19:48
@Ladislav Havel

> První výstřely dnešní ukrajinské tragedie zahájil maidan v r 2014, kdy zahynulo cca 100 lidí, pokračování v Oděse cca 40 lidí a občanslá válka na Donbasu cca 14 tis obětí. Obětí byli převážně civilisté občané UA ruské národnosti.

Jasne a presne podle vasi logiky zuatocili Polaci na Nemece a vyprokovali II. Svetovou valku. Gratuluji ke stejnemu nazoru, jako ma Putin.

Co na tom, ze se Nemci prevlekli za Polaky a zautocili na sebe (Nemci na Nemce). Reskektive, ze Rusove (Girkin - agent ruske tajne sluzby a jeho spolecnici) dostali rozkaz k vyvolani nepokoju na Donbase s cilem anektovat toto uzemi a byli podporovani zbranemi z Ruska. Vy jste si z toho vzal, ze, ze ukrajinska armada prisla vyvolat smrt a zabijeni na bezbranne civilisty, kteri hovorili Rusky a chteli jen svoje prava.

Dalo by se rict, ze lzete jako Putin.
Miroslav Janovec
27. února 2024 • 16:44
@Miroslav Sivon Na Polsko z Hitlerem zaútočilo SSSR.
Miroslav Janovec
27. února 2024 • 18:26
@Miroslav Sivon A napadení polska , 2 sv . válku a pochod nacistú na Moskvu spúsobil útok polákú na německý vysílač Gliwice
Miroslav Janovec
27. února 2024 • 18:17
@Ladislav Havel A v ČSSSR byla v 1968 kontrarevoluce a museli nás rusští okupanti osvobodit před námi . A pak zústat a vyžírat nás , deptat, ekonomicky vycucat , diktovat , co múžem a nemúžem .
Josef Strejc
26. února 2024 • 13:55
Hnus! Slováci si musí poradit!
Dunny Many
26. února 2024 • 12:29
Mám 72 roků,nikdy jsem nebyl v KSČ ale žití v České republice před tzv. sametovou revolucí BYLO NEJEN PRO MĚ,ALE I VELKÉ ČÁSTI SLOVANŮ RÁJEM NA ZEMI .proto jsou tito dnešní velikáni jako Fico, Orbán a Putin vzorem opravdové demokracie .
Uživatel_5718257
26. února 2024 • 13:33
@Dunny Many Tak odejdi do Ruska toho tveho raje
Ladislav Havel
26. února 2024 • 14:48
@Uživatel_5718257 Ubohá odpověď slabomyslného. Jde není argument zbývá než snaha urazit.
Miroslav Sivon
26. února 2024 • 16:07
@Ladislav Havel Proč žijete někde, kde se vám nelíbí?
Miroslav Janovec
26. února 2024 • 15:46
@Dunny Many A proto byl ten ráj ješté obehnán zdmi a ostnatým drátem a stŕíleli se lidi, co z toho ráje chtěli na západ.V tom ráji se stáli fronty i na ovoce nebo vložky . Proto obyvatelé ráje jásali, když rusáci odtáhli a chtěli do vyspělé Evropy . Já jsem to taky zažil .Proletáři všech zemí , vyližte ii....l !
Miroslav Janovec
26. února 2024 • 15:55
@Dunny Many Ještě napište, pročpak ten RÁJ socialistickej padnul , proč padnul ruský sméšný komunizmus i celé směšné SSSR ? To ste snědli zakázaný kaviár a Lenin , Búh bolševikú vás z ráje vyhnal ???
Ivo Jiroušek
26. února 2024 • 17:16
@Dunny Many Si xmíchu rudohnědej kolaborante, toť vše!
Miroslav Sivon
26. února 2024 • 19:52
@Dunny Many Vidim to kolem sebe docela casto, ale porad to nechapu. Proc se secteli lide na stari zblazni, prestanou chodit do spolecnosti a podlehnou dezinformacim? Jejich hlavni naplni se misto cteni knih stane hltani hloupsti a lzi z internetu od lidi, kteri se z nich snazi dostat penize nebo se diky nim dostat k velmi dobre placene funkci. Vubec to nechapu, co se takovym lidem jako vy stane. Dokazal by jste mi k tomu neco napsat? Predem dekuji.
Miroslav Janovec
27. února 2024 • 18:30
@Dunny Many Máš tedy typické slovanské jméno . P.S : Jaká to : ,, velká část slovanú ,, v ČR měla ráj na zemi ? . Ty jako ruský voják , okupant určitě. rusko bylo , je a bude ř i Tí světa. Mentálně, kulturně, tech­nicky,­ekono­micky.
Ivan Zetek
26. února 2024 • 12:27
A já měl za to, že tu máme novináře, a hle, mámu tu zpět normalizační politruky.
Václav Růžička
26. února 2024 • 10:49
Ale on nelhal. To je přeci pravda akorát tady u nás se o tom šíří hlavně naší vlastizrádnou vládou dezinformace.
Mibus
26. února 2024 • 11:03
@Václav Růžička Jste prorusský aktivista a nikdo Vám nebrání v přestěhování do russka. Šťastnou cestu, továrišč
Václav Růžička
26. února 2024 • 11:08
@Mibus Přesně jak ten Fiala.Za pravdu hned Rusák,ale že je Putin zločinec je taky pravda .
Ladislav Havel
26. února 2024 • 14:55
@Mibus Houpé nálepky, urážky a posílání někam svědčí o duševní malosti aiutora.
Miroslav Janovec
26. února 2024 • 15:58
@Ladislav Havel nepíše se : aiutora , ale : AURORA .
Dunny Many
27. února 2024 • 13:22
@Mibus Nemá absolutně smysl odpovídat někomu, který nikdy nepochopí , že Česká Republika byla VELKÁ světová veličina, nyní jsme nikdo, průmysl je všechen rozkraden,jen se zviditelňujem lezením do řítí západu, kterému jsme zcela u prd....Proto výrok Einsteina: že tato generace je generace idiotů, se mě jevi jako zcela na místě
Miroslav Janovec
26. února 2024 • 15:52
@Václav Růžička A na jeho oslavu už soudruzi v SSSR stavějí Potěmkinovi vesnice . Nik krok zpátky ! P.S. Jak dopadnul ruský komunizmus a SSSR? Už zvítězili na celé planetě , jak chtěli?
Richard Neugebauer
26. února 2024 • 09:34
A jak daleko jsme od podobnèho premiéra my, když sečtu preference ANO a SPD? Jen krůček.
Jiří Němec
26. února 2024 • 12:35
@Richard Neugebauer souhlas
Richard Šebesta
26. února 2024 • 09:08
Gratuluji redaktoru Bartkovskému k tomu jaký zájem vzbudil jeho článek. Tolik reakci přes 230 jsem ještě neviděl.
viktor viktor
26. února 2024 • 09:39
@Richard Šebesta O pacienta Bertkovského je třeba pečovat.🤪
Miroslav Sivon
26. února 2024 • 13:05
@viktor viktor Pecuj vic. Diky tobe a dalsim kostatum ma Reflex mnohem vetsi zisky. Jen tak dal. Tleskam a dekuji.
viktor viktor
26. února 2024 • 13:14
@Miroslav Sivon…Není zač. Pokud vím, tak v CZ tištěný REFLEX skoro nikdo nekupuje a je před bankrotem. Kvalitní redaktoři odešli a koště Bertkovský to svou nenávistnou propagandou nevytrhne. Ale přes internet rád opět něco připíši, soudruhu Sivoni ( Bertkovský ??? ).
Miroslav Sivon
26. února 2024 • 13:38
@viktor viktor i kdyby jsi neco vedel, tak by jsi stejne lhal. To komousi jako ty delaji porad.
viktor viktor
26. února 2024 • 20:34
@Miroslav Sivon …Ty jsi sám nejen komouš s máslem na hlavě, ale ještě blbej jak ten Jakeš. To z tebe mají doma jistě radost 🤡.
Miroslav Sivon
26. února 2024 • 21:23
@viktor viktor díky. Tvoje rodina je na tebe jistě také hrdá, když ví, jak ti jde kolaborace.
Marek Sysel
26. února 2024 • 08:53
to je mi panecku novinar. Plnej nenavisti. To je jenom hejt, to neni seriozni novinarina..podobne jako jakakoliv diskuse pod clankama. Bartkovsky upousti frustraci a siri nenavist. Respektoval bych to, kdyby to bylo s argumentama. Oduvodnenim. Autor nic takovyho nepotrebuje, upustil paru a ted jde agresivne sikanovat jiny
Mibus
26. února 2024 • 11:04
@Marek Sysel Vy byste asi respektoval jen Vaše názory podepsané jiným.
Marek Sysel
26. února 2024 • 12:39
@Mibus nerozumim co se snazite rict?
Antonin Dekanovsky
26. února 2024 • 08:43
Autor vyzýva ke státnímu převratu. Tedy podněcuje k protistátnímu chování obyvatelstva vůči demokraticky zvolenému zástupci. Bravo ať žije demokracie a pluralita názorů.
Mibus
26. února 2024 • 11:05
@Antonin Dekanovsky Konkrétně kde vyzývá k převratu?
rybiz80
26. února 2024 • 13:30
@Mibus "To je Ficova kolaborace největší a mělo by proti němu povstat celé Slovensko, protože tímto skandálním výrokem prakticky nabídl svoji zemi Vladimiru Putinovi."

Naučte se číst..
Miroslav Janovec
26. února 2024 • 16:05
@rybiz80 Ano. Jako sluha občanú selhal. Chová se jako car . Je právem každého občana despotu svrhnout . A kdyby se trochu zhoršilo , klasik : Vražda na tyranovi není z hlediska mravního vraždou .
Martin S.
26. února 2024 • 08:23
Tohle už je trochu jinej reflex. Bohužel mediální scéna se nenapravitelně mění. Jinak s článkem samozřejmě stoprocentně souhlasím. Pro mě jsou taky všichni ti co prosazují euro, omezení hlasovacích práv, omezení suverenity a více EU kolaboranti jak vystřižení ze žurnálu. Akorát o tom zatím nepíšou šéfredaktoři.
viktor viktor
26. února 2024 • 08:40
@Martin S… A tebe platí kdo ? KSČ z Hradu, Strakovka, REFLEX, nebo přímo dr. Chcholoušek ? Heslo “ Kdo nejde s námi, jde proti nám “ vám opravdu sedí soudruhu. Hlavně “ Nerušit, vládneme “ , že ?
Miroslav Sivon
26. února 2024 • 09:46
@viktor viktor a hele, ted na chvili ti preskocilo a jsi demokrat. Jsi jen smesny klaun.
viktor viktor
26. února 2024 • 09:50
@Miroslav Sivon …Jak říkám. Došli vám argumenty a jde se nadávat. Tohle dělají komouši, soudruhu. A ty tady nikdo nechce. Ani na Hradě…
Miroslav Sivon
26. února 2024 • 09:53
@viktor viktor Pis si co chces. Nazor komouse a kolaboranta me nezajima.
viktor viktor
26. února 2024 • 11:12
@Miroslav Sivon …Ty jsi sám stále komouš. Jen ti to pořád nedochází.
Miroslav Sivon
26. února 2024 • 13:07
@viktor viktor koukam, ze jsem te uplne znicil. Zadna nova urazku, uz jen opakujes dokola to same. Jsi klaun.
viktor viktor
26. února 2024 • 20:40
@Miroslav Sivon …Tak ty jako trouba s prázdnou hlavou a rudou minulostí už dnes nikoho urazit nemůžeš. Nezapomeň si zaplatit na Hradčanech příspěvky KSČ 🤡.
Miroslav Sivon
26. února 2024 • 21:26
@viktor viktor díky za poklonu, klaune.
Miroslav Sivon
26. února 2024 • 09:51
@Martin S. On se hlavne zmenil svet kolem nas. Zmenila se politika a diskuze. Dnesni styl politiky pro nektere je vsechny prekricim s tim, ze jsou hlupaci a ja to umim delat lepe (uz nereknu jak). Diskuze se vyhrotila natolik, ze pokud ma nekdo jiny nazor, tak je blbec a nebo jeste lepe kolaborant. O fakta uz nejde. Ty a diskuze samotna se vede uz jen v odbornych kruzich, ale pokud do toho nekde neda emoce, tak se to stejne nebere v potaz. Reflex jen reflektuje (bohuzel) danou dobu.
Martin S.
26. února 2024 • 10:32
@Miroslav Sivon
No v kazdym pripade s nim koncim, ale ne kvuli tomuto clanku. Tenhle styl novinariny je ted vsude a nepotřebujete na to deset internetových novin, staci jenom jedno Pravo jak za komousu. No a kdyz vim predem co napisou, tak jednak není potřeba cist ani ty jedny noviny a za druhe to stejne nikdy nemá vyšší uroven, novináři jako autoři s vytříbeným stylem a vhledem už neexistují, na propagandu staci jen pisálkové. Za to by nikdo neměl utrácet svuj velmi drahocený cas natoz peníze.
Mibus
26. února 2024 • 11:06
@Martin S. Souhlasíte s článkem nebo Ficem?
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
26. února 2024 • 06:57
Proukrajinské kolaborantské články Bartovského jsou zde poměrně často. Ale sprostý způsob jakým ten novinářský nádeník napadá premiéra Fica je již za čarou jeho standardní hloubky lží a nenávisti.
Miroslav Hraběta
26. února 2024 • 08:53
@RASPUTIN Čára hloubky, to je co?? Ty ses učil česky u Bureše, to je stejný vocas 😃
Richard Šebesta
26. února 2024 • 09:11
@Miroslav Hraběta U koho ty ?
Mibus
26. února 2024 • 11:10
@RASPUTIN Těžko milovat bolševiky z russka a jejich obdivovatele. Proč ještě jste v zemi, kterou nesnášíte?
Miroslav Janovec
26. února 2024 • 16:09
@RASPUTIN Rasputin ? To je ten carskej ocas , co ho bolševici , komunisti , putin nenávidí ?
Ivo Jiroušek
26. února 2024 • 17:23
@RASPUTIN si xmíchu rudohnědej kolaborante, díky pobavilo!
Pavel Maleček
26. února 2024 • 05:53
No ano, tak vypadá dnešní tvrdá realita našich slovenských bratrů. Ovšem ani slovo o tom, co nebo kdo to zavinil. Protože by tu zaznělo jméno, které je pro věrozvěsty bruselské neomarx-progres ideologie něco jako Panna orleánská - Zuzana Čaputová.
Na vrchol politické moci ji vyvezl slib zničení mafiánských struktur, přes které si Fico a spol. ze Slovenska a běžných Slováků udělal dojnou krávu, s důsledkem vražd nejen nebezpečného šťourala Kuciaka a jeho partnerky. To se však ukázalo jako drsně komplikované až i životu nebezpečné a tak Čaputová i její političtí souputníci, aby v tomto zamaskovali své selhání, se vrhli na vnucování dobra a rovnosti v podobě bruselské neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBt či eko-klima povinným sebemrskařstvím.

To u většiny Slováků s drsně horalskými kořeny, tedy konzervativně zabetonovaných, vyvolalo mručivou nevoli. O probuzení temně národoveckých sil nemluvě. Což pro Fica a spol. bylo jak polití živou vodou. Zvláště když se bruselští věrozvěsti sice s hubou plnou vylepšování demokracie, ale touhou po maximu osobní (totalitně socialistické) moci, začali mezi sebou o tuto moc sebedestruktivně přetahovat.
Což protřelý lišák Fico označil za hrozbu pro samotnou existenci Slovenska, která chce-li uniknout z bruselské destrukce musí hledat spojence v "konzervativním" Rusku, navíc to dodavatele levných energií. A s touhle notou u konzervativních Slováků, co v hrůze z Bruselu pominuli Ficovo mafiánství, snadno vyhrál volby. Zvláště když Čaputová, místo aby se pokusila napravit to co zavinila, zbaběle odtroubila své prezidentování.
Takže ano, Fico je proruský kolaborant, ale k moci ho vrátilo Čaputové bruselské neomarx-progres třeštění. A on teď dělá jen to, čím svou, díky Čaputové zpět získanou moc upevňuje. Inu Čaputové klasická do pekel cesta dobrými úmysly dlážděná. V čemž i náš hradní generalissimus PePa jede.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
26. února 2024 • 06:58
@Pavel Maleček ... Tak ať se nu daří.
Ivo Jiroušek
26. února 2024 • 17:26
@Pavel Maleček slušnej guláš!
Caddy Ydacc
26. února 2024 • 04:02
Tohle vyplodit muselo dát strašnou práci. A přitom taková blbost, co? 😁
ppmm
26. února 2024 • 00:59
Bude zajímavé sledovat, jak se tihle kolaboranti bez pudu sebezáchovy budou chovat, až Putin udělá další logický krok poté, co Trump vyhraje volby, stopne pomoc a Ukrajina padne. Je potom totiž prakticky jisté, že Rusko otestuje jednotu NATO. A bude mít na výběr mezi Finskem (což by se rovnalo sebevraždě), Pobaltím (kde to každý očekává, takže bude nejlépe bráněné), Polskem (které má jednu z nejsilnějších armád v Evropě), Rumunskem (které je velké, ale nezajímavé) a dvěma kolaborantskými státy, kterým skutečně nikdo nebude mít chuť přijít na pomoc. IMHO je to jednoduchá volba...
Pavel Maleček
26. února 2024 • 06:13
@ppmm - no ano bylo by to zajímavé. Ovšem po pro zachránu západní civilizace nezbytném Trumpově vítězství k pravému opaku dojde. Trump moc dobře vnímá, že ruské na Ukrajině vítězství by byla především jeho prohra - viz. Bidenova potupa v Afghánistánu. A tak ji ze své, jinak až odpudivé, ale v tomto případě pozitivně mačistické podstaty nepřipustí.

Což ví i Putin a proto teď honem honem na Ukrajinu tlačí aby ji ještě před Trumpovým k prezidentování návratem zlomil. Na to čím politik předvolebně oblbuje své voliče není možné brát ohled. To už by mělo být každému myslícímu za léta západní "demokracie" jasné.
Richard Šebesta
26. února 2024 • 09:18
@Pavel Maleček Souhlas
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
26. února 2024 • 06:53
@ppmm...... Jste skrytý proruský dezolát. Ukrajina nemůže prohrát a také neprohraje, navzdory takovým kolaborantům jako jste vy.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 23:11
Osobně si myslím, že ten Ficův projev měl jeden jediný cíl. Přebít ty průšvihy, co právě páchá na Slovensku, přebít to, že si s právním státem vytírá řiť, že obsazuje tajné služby, že nechává promlčet korupční skandály svých spolustraníků. Přesně proto se snaží vytvořit dojem, že jedině on tu bojuje za Slovensko. S tím souvisí i dnešní vývoj, kdy na zítra svolává bezpečnostní radu státu a na schůzku s Macronem jde s nasazením života hájit suverenitu Slovenska. Fico totiž čelí jak značnému odporu občanské společnosti, tak ho vyděsily čerstvé průzkumy voličských preferencí, kdy ho opozic předstihla. Takže potřebuje vytvořit mlhu, kterak je Slovensko ohroženo. A řekněme si na rovinu, gauner jako Fico je schopen jít klidně až na samý okraj občanské války.
Ivo Jiroušek
26. února 2024 • 17:29
@Uživatel_5734171 Bingo!
Ferdi Nand
25. února 2024 • 22:42
Ovar je stejný doby tek jako Fico. Po chlastačce s ruskými bolševiky, málem poblil korunovační klenoty
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 23:13
@Ferdi Nand
děkujme Bohu, že se ruskému agentovi Zemanovi nepodařilo ani za deset let zlikvidovat naše tajné služby, i když se snažil usilovně. Jen díky tajným službám tu předchozí dvě vlády ANO a ČSSD (plus jedna s KDU) nenapáchaly více škod a podařilo se uchránit naši kritickou infrastrukturu před ruským vlivem...
Richard Šebesta
26. února 2024 • 09:24
@Ferdi Nand Jo. Vy už lžete víc jak komouši a to je co říct. Řekni mi kdy se Fico opil jako Zeman na veřejnosti ?
Ferdi Nand
25. února 2024 • 22:38
Jen mrtvý komunista je dobrý komunista.
viktor viktor
25. února 2024 • 23:36
@Ferdi Nand …Tak to jsi teď rozlobil to KSČ, co běhá na Hradě, soudruhu 😜. A co teprve dlouholetý komunista, soudruh Svěrák a řada dalších…
Hate Snoopers
25. února 2024 • 22:20
Ruský tanky vyrazili na západ a vylezli z děr proruští a protievropští "vlastenci" Čichají svoji příležitost. Od revoluce byli zalezlí a chtějí se mstít, ale je jich menšina, tak potřebujou rusáky
Avatar - epr3}
epr3
26. února 2024 • 06:55
@Hate Snoopers Ta gramatika Snuprsi.
Ivo Hajda
25. února 2024 • 22:19
Tady je zase rudo a nablito. Vztekejte se dál a prdne vám žilka.
PEtr Tobes
26. února 2024 • 08:46
@Ivo Hajda je totak..je sranda jak se rudosi a prokremelske filcky odkopaly, tohle proste nedavaji ale je to naprosta pravda
Richard Šebesta
26. února 2024 • 09:20
@PEtr Tobes Ty ses odkopal taky tak co kecáš. Proamerická filcko.
PEtr Tobes
26. února 2024 • 09:29
@Richard Šebesta tak to uz je fakt vrchol zoufalosti..ale prihlasil jsi se k tomu sam a prokremelska filcka jsi naprosto bez pochyb jak tady predvadis dnes a denne
Ivo Jiroušek
26. února 2024 • 17:32
@Richard Šebesta smííích, díky pobavilo rudohnědej kolaborante! Putin huilo.
viktor viktor
25. února 2024 • 21:42
Fialova vláda a Hradní KSČ svým jednáním přispívají k tomu, že se formují i extrémní seskupení. To ale tihle Hujerové ve své nadutosti a narcismu nechápou. O hyenách mezi novináři ani nemluvě.
Miroslav Sivon
26. února 2024 • 08:02
@viktor viktor Jsem si myslel, že tady budeš hlásat propagandu. A taky, že jo.
viktor viktor
26. února 2024 • 08:26
@Miroslav Sivon …Žádný argument. Tak se nálepkuje, viď soudruhu ? Že tě ten dr. Chocholoušek vůbec pouštÍ k internetu. Ještě připomenu, že právě hloupost a nadutost z Hradu a ze Strakovky vyhraje volby jejich protivníkům.
Ivo Jiroušek
26. února 2024 • 17:34
@viktor viktor si xmíchu rudohnědej dezoláte!
Martin Kopecký
25. února 2024 • 21:40
Vážení, p. Bartovský trpí zřejmě vrozenou nebo získanou imunitou k faktům, které, nebo značnou část, popírá, a zcela v duchu dnešní tendence a závislostí
přetavuje dle přání našich médií a koalice, a tim si vydělává na chléb vezdejší. Útoky na představitele sousedních států, prezentujících svůj legitimní názor odlišujících se od nám pevně vštěpované doktríny v ČR jsou již standardem, byť značně pokleslým až ubohým.
Budou lepší časy? Už se blýská...
Papanikula
25. února 2024 • 21:30
Bartkovskejo bude asi platit Fiala a sekta Spolu
Jana Dostálová
25. února 2024 • 20:51
Pan Fico má velkou pravdu! To není vlastizrádce jako u nás jeden vedle druhého!
Josef Mysliveček
25. února 2024 • 21:09
@Jana Dostálová
Ty jsi stejná špína jako Fico blbko 🤢🤮
Papanikula
25. února 2024 • 21:25
@Josef Mysliveček a ty nejsi špína Myslivecku ?
Čem si Nutellu a hlavu mas jen na čepici , blbe
Zdenk Mysliveek (ZM)
25. února 2024 • 23:25
@Papanikula Pana Josefa neznám, ale Myslivečky tady neurážej! 🤠👹💥
Ivo Jiroušek
26. února 2024 • 17:36
@Jana Dostálová Smííích, díky pobavilo soudružko dezolátko!
Miroslav Sirka
25. února 2024 • 20:35
Jste banda pisalskovského hnoje,je mi z vas na zvracení.
Josef Mysliveček
25. února 2024 • 21:09
@Miroslav Sirka
Mně z tebe... 🤢🤮
Papanikula
25. února 2024 • 21:27
@Josef Mysliveček
Vem si Nutellu, lopato SPOLU
Hate Snoopers
25. února 2024 • 22:00
Papanikulo ty hňupe.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. února 2024 • 19:41
Ještě stále novinářský nádeníku se ráno klaníš směrem k Bruselu nebo už se pomalu a tajně učíš Rusky ?
Miroslav Hraběta
25. února 2024 • 20:19
@RASPUTIN Ty neumíš ani česky, jelito 😃😃
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. února 2024 • 20:34
@Miroslav Hraběta ... O češtinu přeci nejde ferdo.
Josef Mysliveček
25. února 2024 • 21:10
@RASPUTIN
S ruštinou jdi do ***e blbe...
Avatar - slina}
slina
25. února 2024 • 19:41
Fico je prorussky šváb
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. února 2024 • 19:43
@slina ...Jak úderné, jaké další heslo tam ferdo máš ?
Hulin No More
25. února 2024 • 19:48
@RASPUTIN nežárli
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. února 2024 • 19:50
@Hulin No More ...Nežárlím, učím se..
Papanikula
25. února 2024 • 21:28
@slina a není proukrajinsky ?
honza1212
25. února 2024 • 19:29
V roce 1977 jsme museli odsoudit Chartu 77 jako snůšku pomluv socialismu, aniž by Rudé právo text zveřejnilo a dnes píšete, že Fico opakoval lží Putina.
Který správný, tzn. nikoliv dezolátní, server uveřejnil plné znění interview s Putinem? Jak tedy můžeme posoudit, jestli ho Fico opsal?
Že by se Fórum 24 vrátilo o 45 roků zpět?
Josef Mysliveček
25. února 2024 • 21:12
@honza1212
No tvl... 🤦🏻‍♂️😅
Jaroslav Medvec
25. února 2024 • 19:19
Pan FICO má naprostou pravdu, názory pana Bartskeho, autora tohoto článku jsou pokrytectví,
falešné,.
Josef Mysliveček
25. února 2024 • 21:14
@Jaroslav Medvec
Ty jsi stejná špína jako Fico blbe...
honza1212
26. února 2024 • 11:45
@Josef Mysliveček Poslechni, myslivecku, znáš jiné slovo než BLBE?
Uživatel_5551733
25. února 2024 • 18:53
Vážení spoluobčané, po přečtení většiny níže uvedených komentářů jsem došla k závěru,že se už vůbec nedivím,že byla zvolena Pětikolka, aby nám vládla a že jsme ve stavu ve kterém nyní jsme. Je to smutné, ale pokud se něco zásadně nezmění bude ještě hůře a hůře. Pokud budou do vedení EU zvolení stejní nebo podobní lidé, tak se EU rozpadne velmi rychle, lidé už toho mají dost. Vedení EU nás tajné do záhuby,jen nevím zda z obyčejné hloupost,nebo úmyslně, i tak je to smrtelné a špatné. Tyto volby do EU nám ukáží, zda budeme moci vůbec existovat.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 19:37
@Uživatel_5551733
to je podobné moudro, jako když jeden kuliferda ze SNS zcela vážně tvrdí, že EU chce zničit Slováky pomocí medvědů...)))
Josef Mysliveček
25. února 2024 • 21:16
@Uživatel_5551733
Já mám spíše dost blbců jako jsi ty... 🤦🏻‍♂️
jerryx
25. února 2024 • 18:19
Že Fico plácá blbosti, to už je známé dlouho. Nemají ale větší význam, než články pana Bartkovského a na válku na Ukrajině mají oba tak asi stejný vliv. Osobně si myslím, že celá Ukrajina ( kromě ukrajinských papalášů) je naprosto ukradená i profesionálnímu synovi disidenta Šimečkovi. Pokud je totiž druhá varianta na Slovensku diktatura Progresivního Slovenska, tak si Slováci protesty rozmyslí. Takhle můžou jen říct, že Fico zase něco plácal a mávnout nad tím rukou, zatímco v případě vítězství PS by brzy museli Šimečku povinně obdivovat a učit se Sorosův upravený životopis zpaměti.
viktor viktor
25. února 2024 • 18:03
Ministr Dvořák měl prý dnes u teplého Venouše v klopě ukrajinskou stužku. On tam byl za republiku ČUR a občany zvané ….. ?
Hulin No More
25. února 2024 • 18:48
@viktor viktor přesně, byl tam za nás a nepičuj
Papanikula
25. února 2024 • 18:49
@viktor viktor
Jj měl stuzku a je evidentně proukrajinsky labilní
Sylva Sauerova
25. února 2024 • 19:00
@viktor viktor Copak stužka UA, to je solidarita s napadenou zemí, čili zcela O.K. A co tady, když dva prezidenti nosí stužku zabijáků ? Taky jste protestoval ? A kde ?
http­s://zp­ravy­.aktu­alne­.cz/mi­los-zemana-a-vaclav-klaus-se-svatojirskou-stuhou­/r~18c­177c63­e5111e­da9e­eac1­f6b220­ee8/­r~e156­b22e3e­5011ed­b1f50c­c47ab5­f122/
viktor viktor
25. února 2024 • 19:46
@Sylva Sauerova …Téma je agresivní a nepotřebný, hlupák Dvořák z umělého ministerstva pro nefachčenky. TV Studio je myslím v Praze .
Sylva Sauerova
25. února 2024 • 20:14
@viktor viktor Já o voze, Vy o koze. A tak je to s vámi, malými českými Quislingy in spe, se vším. Když nevíte, kudy kam, pokusíte se infantilně změnit téma. 🤣
viktor viktor
25. února 2024 • 20:27
@viktor viktor …Vy už máte termín ? Quisling jste vy a celá Hujer banda. Fico alespoň něco dělá pro Slováky. Dvořák, Fiala a podobní Hujerové se svým servilním chováním jen zarývají hlouběji a hlouběji…Také, kdo by jinde taková klíšťata živil. U státního korýtka se to chrochtá. Chce to jen vydržet, co nejdéle. Klaka se už najde.
Hulin No More
25. února 2024 • 23:31
@viktor viktor jak dlouho ti ještě potrvá přiznat, že jsi byl komouš? malej, zapráskanej a bezvýznamnej komouš, co?,
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 17:48
Do určité míry je Fico podobný našemu Okamurovi. Okamura je komerční nacionalista, jak ho trefně označil Michal Horáček. A stejně jako Okamura založil cestovku pro plyšáky, tak vybudoval už druhou stranu založenou na tom, co chce slyšel 10 % obyvatelstva. Okamura sám o sobě žádný nácek není, ostatně jeden čas pracoval i pro socana Davida Ratha, když byl ještě Rath hejtman Středočeského kraje. Ale přesně ví, co chce značná část voličů slyšet. Vládu tvrdé ruky, imigranty střílet (pár voličů SPD jsem měl tu čest slyšet), sluníčkáře pozavírat (případně také střílet), Západ se zbláznil, putin je jediný, kdo má rozum... A Okamura, stejně jako na Slovensku Fico, tohle menu svým voličům servíruje. A Babiš už se tento recept také naučil a hojně ho využívá. Přitom jak Fico, tak Babiš, v Bruselu mluví úplně jinak, ale to jejich voličům nevadí. A ani se to většinou nedozví, jejich svět není postaven na nějakých pravdivých informacích...
martinluciferking
25. února 2024 • 17:20
Už nacvičuje vitání cara a pána velkomožného.
Západ je sice v kelu, ale stále je tu víc svobody než v tom Putlerově Mordoru.
Hagenbaden_2
25. února 2024 • 17:24
@martinluciferking
nepoměřitelně! V Rusku je svoboda nulová. A tím myslím NULU, zero, ničevo.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. února 2024 • 17:07
Fico je rozumný a uvážený státník, který se stará především o Slovensko. Naši politici se naproti tomu starají o Ukrajinu, ne o Česko, a s ohnutým hřbetem koukají, zda jim v Bruselu tleskají.
lubhol
25. února 2024 • 17:12
@RASPUTIN Dobrý vtip, kolaborante.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 17:35
@lubhol
rasputin je čistokrevný troll...
lubhol
25. února 2024 • 20:46
@Uživatel_5734171 spíš trotl
Papanikula
25. února 2024 • 17:57
@lubhol nutello
martinluciferking
25. února 2024 • 17:22
@RASPUTIN
Marie Rybar
25. února 2024 • 16:26
Připadá mi,že si připravuje půdu v Rusku, kdy by náhodou mu hořela *** na Slovensku.
viktor viktor
25. února 2024 • 17:11
@Marie Rybar …A vy si zřejmě připravujete místo u dr. Chocholouška. On je fakt dobrej…Budete spokojený.
Miroslav Sivon
26. února 2024 • 08:21
@viktor viktor Jsi 🤡
Miroslav Lostak
25. února 2024 • 16:15
Jestli toto chce slyset vetsina Slovaku, Buh je ochranuj. Vraceji se dve stoleti zpet k pasivnimu panslavismu a ocekavani svobody od ruskeho cara. Fico se kdysi holedbal, jak ho zaujalo Peroutkovo Budovani statu, bud lze nebo ztraci pamet.
Miroslav Mezihorak
25. února 2024 • 16:09
Všímejme si tohoto..Fico nikdy neoznačil Rusko za agresora. Fico neřekl jak by se dle něho měla řešit otázka ukončení konfliktu. Je to jasně proruský živel, a takto by k němu měla přistupovat EU ... ukončení dotační politiky a posléze vystoupení z unie. Slováci zabředávají do velkých problémů. A bacha...my jsme blízko !!!
Richard Šebesta
25. února 2024 • 16:25
@Miroslav Mezihorak Lžete jako Konečná a naše vláda to je jisté. Fico to řekl nejednou dokonce myslím i v nahrávce nahoře.
Hulin No More
25. února 2024 • 16:53
@Richard Šebesta řek, že válka je porušení mezinárodního práva a začala vyčíňaním ukrajinských neonacistov na Donbase. Začínáš mě pěkně srát, špíno.
viktor viktor
25. února 2024 • 17:17
@Hulin No More …Jsi blbej a hulvát k tomu. Táta byl u StB a teď zkoušíte nový kabát ? Ale pořád máslo na hlavě, že ?
viktor viktor
25. února 2024 • 17:14
@Richard Šebesta …Přesně !
Hagenbaden_2
25. února 2024 • 17:28
@Richard Šebesta
Nemysli, neřekl. A spojovat Konečníkovou a vládu je úžasný myšlenkový tok 😆
Richard Šebesta
25. února 2024 • 18:20
@Hagenbaden_2 Jak malé dítě ještě zadupej nohama ! Já osobně jsem to slyšel Fica říkat několikrát při jeho vystoupeních že Rusko je agresor. To je to lhaní vás NATOHUJERU . Když nejsou argumenty tak se lže. Jako komouši. A to přirovnání sedí Konečná lže skoro v každé větě stejně jako naše vláda.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. února 2024 • 15:48
No Česko Putinovi nabídnout nemůžeme, to už faktické celé bylo prodáno západní demokratické žumpě.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 15:56
@RASPUTIN
škoda, že to není pravda... Já bych se klidně třeba k Bavorsku připojil. A jak mluvím s Bavoráky, oni by klidně vyměnili Česko za Sasko...))))))))) To spojení by mělo ještě jednu výhodu, ve spotřebě piva na hlavu už by na nás nikdo neměl... I na ten Bayern bych si nakonec zvykl...
viktor viktor
25. února 2024 • 17:22
@Uživatel_5734171 …Ale to byste místo toho žvanění a podvodů museli pracovat a nekrást. A to vy přeni ani moc ne. A že vás pijavic je okolo státu nalepených…
Hagenbaden_2
25. února 2024 • 17:32
@viktor viktor
Co to plácáš? 🙄
Ty jsi viděl, jak pracuje a jaké daně odevzdává? To jsou výblitky, to je neuvěřitelné. 🤦
Miroslav Janovec
25. února 2024 • 15:57
@RASPUTIN Češi hlasovali v referendu a dodnes jsou spokojeni, že patří k EU a NATO. Jestli má většina obyvatelú SR jiný názor, bez rozpakú múžou EU a NATO opustit. Akorát ty miliony Eur ročné z EU už neuvidí a Orbán si utrhne ten den hned jižní slovensko, protože SR už nebude EU a NATO bránit.
Avatar - epr3}
epr3
25. února 2024 • 16:11
@Miroslav Janovec Vyjmenuj ty, co jsou spokojeni. Neboj se, to dáš, tolik jich zase není.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 16:51
@epr3
Takže počítej, kuliferdo, se mnou:
ANO má ve svém programu jako prioritu členství v EU a v NATO, to máme bratru 2,5 milionu voličů. Totéž ODS, TOP09, KDU, Piráti, STAN, to máme další 2 miliony voličů. Z neparlamentních pak ČSSD, Zelení, Přísaha, to je dalších půl milionu voličů. Tedy jen těch, co chodí k volbám je 5 milionů. Dospělé populace s volebním právem tu je bratru 7 milionů. Vystoupit chce jen Okamura a pak obskurní projekty typu Trikolora. Dokonce i ten Rajchle chce v EU zůstat...)))))))
Avatar - epr3}
epr3
25. února 2024 • 18:31
Uživatel_5734171 A to je pro tebe důkaz, že jsou lidé v EU spokojeni? S tebou mají propagandisti fakt snadnou práci😂.
Richard Šebesta
25. února 2024 • 16:34
@Miroslav Janovec Plácáte bludy. Češi nehlasovali v referendu např.o vstupu do NATO . To nám demokrat Havel s demokratem Zemanem upřeli.A myslím že žijete ve falešných iluzích a bludech. To že je většina Čechů spokojena že patři k NATO a EU bych tak kategoricky netvrdil. A lžete i v poslední větě, když by si Maďaři utrhli Slovensko a Slovensko nebylo v NATO. NATO by jistě Slovensku pomohlo jako pomáhá Ukrajině a jako pomohlo kosovským Albáncům proti Srbsku (bombami) a pozor Srbsko se žádné agrese nedopustilo.
Hulin No More
25. února 2024 • 17:02
@Richard Šebesta

podle průzkumu Centra pro výzkum veřejného mínění Akademie věd ČR (CVVM) bylo s NATO v roce 2023 spokojeno 72 % Čechů.

Podle průzkumu agentury STEM z přelomu října a listopadu je s členstvím České republiky v Evropské unii nyní spokojeno zhruba tři pětiny Čechů

Jak se ti to líbí, proruský šmejde?
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. února 2024 • 17:05
@Miroslav Janovec ... Myslím, že ani v jednom případě referendum nebylo.
Hagenbaden_2
25. února 2024 • 17:35
@RASPUTIN
Největší problém je v tom, že "myslíš", ty chytráku. 🤪
Lubomír Horký
25. února 2024 • 16:59
@RASPUTIN
Vy budete asi taky pěkná žumpa.
Uživatel_5542819
25. února 2024 • 15:45
Iba úbohé klamstvo bulváru ČR !
Martin-75
25. února 2024 • 16:03
Tak Bartkovský je takový šašek pro pobavení. Není třeba ho brát vážně.
Hagenbaden_2
25. února 2024 • 17:37
@Uživatel_5542819
To je fakt. AI jak vyšité. Každopádně můžeš číst slovenské pravdy. Není se vrátit domů. To je taky varianta 😉
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. února 2024 • 15:40
Při znalosti věci je nutné přiznat, že Fico má pravdu, což samozřejmě našim proukrajinským válečným kolaborantům vhání pouze sprostotu a nenávist do jejich projevů.
Miroslav Janovec
25. února 2024 • 15:59
@RASPUTIN Ujasnění pojmu : Rus napadnul Ukrajinu. Rus je agresor a vrah na Ukrajiné . Vraha , okupanta je třeba ztrestat.
Avatar - epr3}
epr3
25. února 2024 • 16:14
@Miroslav Janovec Pro ujasnění faktů. Rus napadl Ukrajinu po osmiletém vysírání, provokacích a genocidě etnických Rusů v ruskojazyčných oblastech. Ukra jenom sklízí to, co zaseli a jestli to neodpískají včas, nic z nich nezbyde.
Hulin No More
25. února 2024 • 17:05
@epr3 nežvaň ***
Hagenbaden_2
25. února 2024 • 17:41
@epr3
Tak ty to máš v kebuli hodně vydlabané 🤣
Uživatel_5809900
25. února 2024 • 18:10
@epr3 V rámci demokracie bys' potřeboval nakopat do ř.tě...až bys' zabrzdil u Kremlu, kde by tě zcela jistě rádi angažovali ...
Utři si tlamu od zvratků, vypni se a zalez do svýho kutlochu, brouku...
Avatar - epr3}
epr3
25. února 2024 • 18:36
Hulin No More, Hagenbaden_2, Uživatel_5809900 Vezmu vás najednou blbečkové. Jestli má někdo prázdnou a vymetenou kedlubnu, tak jste to vy, vy k.koti. Pokud si někdo nechá současnou proukrajinskou a prounijní propagandou vymýt mozek jako vy, nestojíte ani za odplivnutí, protože je to jasný důkaz, že vy ani uvažovat nedovedete.
Běžte někam mávat ukrounijní vlajkou, na nic jiného nejste použitelní.
Hagenbaden_2
25. února 2024 • 17:40
@RASPUTIN
Ty ale žádnou znalost evidentně nemáš. Až přijde tvůj soused a vezme ti tvoje kolo, protože se mu líbí nebo proto, že ho štveš, tak pak budeš vědět, jaké to je 😜
Jan Nowak
25. února 2024 • 15:35
Nikdy nepochopím, jak si mohli Slováci zvolit tlakového proruského gaunera. Když to tak opravdu chtějí, tak musí vypadnout z EU a NATO.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
25. února 2024 • 15:41
@Jan Nowak ... Ty asi ferdo nechápeš více věcí.
Miroslav Janovec
25. února 2024 • 16:03
@RASPUTIN Ferda jasně chápal, že když červený agresor napadne sousedy , ničí a krade děti, je třeba ho zničit. Ferda mravenec, Ondřej Sekora. S čím v té knize máš problém? Tleskáš červeným ? To je na psychiatra v tvém případé pak
Papanikula
25. února 2024 • 15:42
@Jan Nowak Fico je naději na rekonstrukci EU
Miroslav Janovec
25. února 2024 • 16:05
@Papanikula Když se Ficovi v EU a NATO nelíbí, ať vypadne dřív, než ho vyhodíme. Tečka.
Avatar - epr3}
epr3
25. února 2024 • 16:15
@Miroslav Janovec Ty ho budeš vyhazovat? S kým? S Fialou?😂😂😂😂😂
Papanikula
25. února 2024 • 17:28
@Miroslav Janovec
Z NATO ani EU nikoho vyhodit nemůžete blbecku
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 15:45
@Jan Nowak
Fico na příkladu Orbána vidí, jak snadno se dá vydírat. Co nevidí je to, že se bude zbytek NATO a EU teď na Slováky dívat skrz prsty...
Uživatel_5542819
25. února 2024 • 15:46
@Jan Nowak A v ČR komunistu za prezidenta to chápeš ?
Miroslav Janovec
25. února 2024 • 16:06
@Uživatel_5542819 Stavme se o 10 000 000 Kč , že v ČR není komunista prezidentem . ..CO?...Veřejný závazek na síti ti nevoní ?
Avatar - epr3}
epr3
25. února 2024 • 16:16
@Miroslav Janovec Říká se, že bývalý komunista je jako bývalý černoch, takže komunista prezidentem v ČR je.
viktor viktor
25. února 2024 • 17:41
@Miroslav Janovec …Přečti si životopis agenta vyčůránka , soudruha Pávka. Horší už má jen V.I. Lenin. Jeho mamina , rudá komisařka , je na tom podobně. Za co vás Pán Bůh trestá ? To je to, že se nemodlíte.
Egeran
25. února 2024 • 15:23
Ako slovákovi je mi z Fica na grcanie ( blití )
honza-dc
25. února 2024 • 15:27
@Egeran To bylo i Němcům z Hitlera, jej jich bylo málo.
PEtr Tobes
25. února 2024 • 15:30
@Egeran nedivim se, je naprosto nechutny, ale na druhou stranu, on se aspon nepretvaruje. ze kope za putlera je ocividne, je to vlastizradne, ale pokud na to cca tretina, mozna o neco vic lidi u vas slysi, tak bohuzel mu to moc neuskodi, je to taky naprosto naprosto kratkozrake, vrazedni diktatori jako putin, hitler atd se nikdy nespokoji s tim co maji, to uz z historie vime
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 15:43
@Egeran
Neber to osobně, ale základní problém je, že Slováci jsou zakomplexovaný národ. Proto také spousta z nich má ráda Husáka nebo Tisa. Jim stačí to, že to byli Slováci. A ony to mají takhle všechny malé národy, čím menší národ, tím větší komplex. Češi to mají podobné, ale přeci jen o fous méně dramatické, těch významných osobností jsme měli a máme přeci jen řádově více... A v podstatě podobné je to i s Maďary, to je naprosto izolovaný národ. Ostrůvek uprostřed Germánů a Slovanů. Já jsem nikdy nic proti Maďarům neměl, za bolševika jsem je měl rád, byly tam přeci jen o kousíček dál s nějakou svobodou, jako rocker jsem jim záviděl ty Queen v Budapešti, ale teď mě vysloveně se.ou a je to právě tím, že se pořád cítí ohroženi, proto ty reminiscence na Velké Maďarsko, ten Trianon je pořád v nich...
Uživatel_5542819
25. února 2024 • 15:48
@Egeran Slovák, čo píše Slovákov s malým " s " ?
Miroslav Janovec
25. února 2024 • 16:11
@Egeran Mne ako človeku.
Avatar - Ladislav Sedlák}
Ladislav Sedlák
25. února 2024 • 15:21
Přemýšlejte, zda nemůže mít v něčem pravdu???
Richard Šebesta
25. února 2024 • 15:24
@Ladislav Sedlák Fanatické NATOFILCKY jsou jako komunisté ! Černobílé vidění světa a heslo: kdo nejde s námi jde PROTI NÁM !
PEtr Tobes
25. února 2024 • 16:04
@Richard Šebesta hele a vis ze mas v podstate pravdu, jen je treba dodat, ze za komousu ten kdo byl "proti" tak byl pro svobodu a proti totalite, dnes kdo je "proti", je proti svobode a je pro tzv. russky mir, coz vidime dnes a denne na ukrajine co to je za hnus...ono kdyz je valka, a ona bohuzel je, tak veci jsou cernobile, nic "mezi pak neexistuje"
Richard Šebesta
25. února 2024 • 16:53
@PEtr Tobes No vidíš aspoň doznávaš že jsi převrácený komunista a lhář.
Slávek Bukovský
25. února 2024 • 15:10
Historie se opakuje. Mame tu novy Slovensky stat. Sve koreny proste nemuze skryt. Hlinka ma ve Ficovi urputneho nastupce.
Libor Krajíček
25. února 2024 • 15:09
A co řekl špatně, že to pana šéfredaktora vedlo k tak hysterickému výlevu? Že další tisíce mrtvých nejsou řešením a Ukrajina v NATO je bude začátek III. WW?
Avatar - Ladislav Sedlák}
Ladislav Sedlák
25. února 2024 • 15:25
@LLidé nechápou o co jde. Vy jste ochotní pochodovat jako přední úderný voj armády táhnoucí na Rusko? Zkoušelo to hodně vojevůdců. Ale Rusko chce jen neutrální kus území. Ukrajině nevěří. Je to válka mezi Ruskem a USA, je to zabíjení navzájem lidi Slovanů Kdo má především zájem o válku?
Egeran
25. února 2024 • 15:29
@Ladislav Sedlák
To vy nechápete o čo ide pane Sedláku....
Libor Krajíček
25. února 2024 • 15:55
@Egeran Tak nám to zkuste vysvětlit vlastními slovy...
pier
25. února 2024 • 15:05
Súhlasím s autorom príspevku, všetko čo napísal správne vystihol. Stále však nechápem ľudí, ktorí volia politikov čo vodu kážu a víno pijú. Zadky si pritom rozvážajú na západných autách a nie na Moskvičoch či Ladách Samarách, používajú západné technológie, doma nemajú samovary ale vysokotlakové kávovary a pressostroje, bankové kontá sú vedené samozrejme vo Švajčiarsku, ich jachty a letné sídla sú na francúzskej riviére, svoje detičky dávajú študovať na západné univerzity, dovolenky trávia najradšej nie v Soči, ale na Kanároch, Bali, Seycheloch v Dubaji a podobne.
Voličom postačí, ak im nahovoria akí sú národní, sociálni, kresťanskí, ako chcú mier a je vymaľované. Pár ľudí na Slovensku čo im na tie hlúposti nenaletí sú pomenovaní ako liberálni fašisti, duchovní bezdomovci či slniečkári...
Zatiaľ nevidím pre túto krajinu nič iné iba veľkú beznádej, ešte šťastie že Slováci a pán premiér nemá žiadny dosah na rozhodovanie v Európe a vo svete. Ohlúpovať môže iba ak tak malilinkú enklávu s 5 mil. obyvateľov, ktorá nemá dosah ani na vlastný zadok a nie ako to bude s Ukrajinou
Filip Nedbalek
25. února 2024 • 17:23
@Peter Kružlík Amen👍🏻
viktor viktor
25. února 2024 • 17:54
@Peter Kružlík …takže “ Amen “ a “ Na stráž “ soudruhu “ demokrate. Můžete jen závidět. Češi už mají obdivovatele SSSR a komunistického funkcionáře přímo na Hradčanech. Přečtěte si jeho životopis. Ten byl vyškolen ! Soudruzi v pekle mohou slavit. Nebyla to vyhozená investice. Je to jako udělat z dr. Mengeleho ministra zdravotnictví. Ale ten by možná alespoň sehnal antibiotika.
martin simunek
25. února 2024 • 14:58
Jako zmetek se projevoval už v předchozích funkcích premiéra, kdy propojil stát s mafií, přičemž on stál v čele. Teď to sám dokazuje prosazením zákona o snižování trestů za korupci a zkrácením promlčecí doby.
No a jeho proruské postoje se pouze stupňují, bohužel už to nelze jen tak přecházet. Fico je prostě gauner.
Richard Šebesta
25. února 2024 • 15:18
@martin simunek Mimochodem totéž ale platilo u nás za Klause, Zemana, Topolánka a Nečase !
Lubomír Horký
25. února 2024 • 14:42
Chtěl jsem původně napsat, že je mi Slováků líto, ale není. Co je Fico zač musel průměrně inteligentní Slovák vědět už dlouho.Čeho je schopen, i to, kam je mezinárodně jeho činy dostanou. Přesto si ho zvolili. Odklon k Rusku a mezinárodní izolace jim nevadí, naopak si ji přejí. Takže ať to mají. Všechno nejlepší.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 14:56
@Lubomír Horký
přesně tak, oni moc dobře věděli, do čeho jdou. Fico není nepopsaný list. Fico je zkorumpovaný zmetek, součást organizovaného zločinu. V podstatě inteligentnější a vzdělanější Babiš a právě proto o to nebezpečnější. Pellegrini funguje Ficovi něco jako tady fungoval Hamáček Babišovi, jen jako fíkový list... Nepřestávám děkovat tomu, že jsme se trhli, ale u nás je to lepší jen o kousek, půlka národa věří Burešovi a komerčnímu nacionalistovi Okamurovi... To není nadějná vyhlídka...
Lubomír Horký
25. února 2024 • 15:09
@Uživatel_5734171
Ti, co se nejvíc ohánějí proti migrantům a hoří pro národ (Česko first), se nechají vést největšími českými "vlastenci" Slovákem a Japoncem. Skutečně inteligence par exelans.Těžké k pochopení a vysvětlit to někomu zvenku, to už nejde vůbec.
honza-dc
25. února 2024 • 15:12
@Lubomír Horký nejlepší by bylo dát Ukrajině území Slovenska výměnou za Donbas, samozřejmě s přesídlením populace. Ukrajinci by se tak dostali dál na západ jak chtějí a SSlováci na východ, kam patří.
willi48
25. února 2024 • 15:18
@honza-dc Ty ses snad pomátl bolestí ! V žádném případě ! Nechci sousedit s Ukrajinou ! A když tak sleduji naši zločineckou ukrajinskou vládu, vím dobře proč.
Avatar - Ladislav Sedlák}
Ladislav Sedlák
25. února 2024 • 15:27
@honza-dc
Hloupost, nevzdělanost vítězí?
Egeran
25. února 2024 • 15:26
@Lubomír Horký
Väčšina ho nevolila. Pletiete sa.
U vás to obávam sa dopadne podobne.
Ale ja vám to neprajem.....
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 15:50
@Egeran
většina ho volila... Pellegrinni je béčko Smeru, Fico si ho přesně proto vychoval. podobnou fintu u nás zkoušel Bureš se Šlachtou a nevyšlo mu to jen o fous. Stačilo pár promile a teď by u nás byl předseda vlády Bureš, ministr zahraničních věcí Okamura a ministr vnitra Šlachta... Rozdíl mezi námi a Slovenskem je ale v tom, že na Slovensku proti tomu protestuje 50 tisíc lidí (díky za ně), u nás proti Babišovi na Letnou přišlo 500 tisíc lidí. Ale na procenta je u nás blbců stejně, jako na Slovensku...)))))))
Papanikula
25. února 2024 • 14:40
Fico je naději pro EU , ze se změní
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 14:57
@Papanikula
Fico se nezmění...)))))))))
martin simunek
25. února 2024 • 14:59
@Papanikula
Chcete mít EU v ruském stylu? Tak se do toho ruska jeďte raději nejdříve podívat.
Richard Šebesta
25. února 2024 • 15:20
@martin simunek A ty ho chceš mít v jakém stylu ? Všude se budou roztahovat muslimáci ! To je tvůj styl. Neřikám že chci Putina ale ale ani toto.
Pepa Zahrádka
25. února 2024 • 15:28
@Richard Šebesta Sníte o malé neutrální zemi se silnou korunou? Tak se probuďte!
Papanikula
25. února 2024 • 15:44
@martin simunek
V Ruskem stýká ala RVHP je EU už teď .
Vy jste nezažil RVHP ??
EU už je horší
Kolik je vám let ?
Papanikula
25. února 2024 • 14:39
Argumentace jeho tábora zní, že jako pozdější předseda vojenského výboru NATO musel projít nejpřísnějšími bezpečnostními prověrkami. Těmi ale úspěšně prošli i bývalý nacistický generál Adolf Heusinger, který připravoval plány na invazi do Polska a Sovětského svazu, nebo stíhací eso Luftwaffe Johaness Steinhoff – oba v minulosti zastávali post předsedy vojenského výboru aliance.
giorgio287
25. února 2024 • 14:38
Soudruh Hulín si na chvíli odskočil od svých povinností nejmilejších - vylízat řiť hradnímu bolševikovi a fialovému vlastizrádci - a přišel si do diskuse zaprskat a zanadávat.

Politujme ho, nebožáka. Trpět intelektuální nedostatečností, závistí a zlobou - to musí být hrozný život. A navíc mu chce Jurečka sebrat dávky....
martin simunek
25. února 2024 • 15:00
@giorgio287
Tvůj slovník jasně vyjadřuje, co jsi zač.
Tom1122
25. února 2024 • 15:07
@martin simunek
Na proruské bakterie nemá smysl reagovat.A stejně je vtipné jak kdejaký proruský Flastenec brojí proti západu kterého jsem pevnou součástí...Rusko nebude nikdy v Evropě vládnout.Je na čase se s tím smířit.Rusko bude rádo když se nerozpadne na jednotlivé státečky válčící mezi sebou.Sibiř je čínská a tendence odklonu od Moskvy je patrná i v jiných republikách ruského Chudobince.
Richard Šebesta
25. února 2024 • 15:09
@Tom1122 Na pronatovské válečné filcky jak by smet !
giorgio287
25. února 2024 • 14:30
Asi by bylo dobré přeložit si vyrazivo fialového liž***ky Bartkovského:

Bartkovsko - český slovník

kolaborant = slovenský vlastenec, dbající na zájmy Slováků
nabídnout Putinovi Slovensko = nerozfoukávat cizí válku
= nenechat banderovce rozkrást slovenské peníze
Richard Šebesta
25. února 2024 • 14:39
@giorgio287 Dá se s tím souhlasit. A ještě dodám pro mnohé NATOHUJERY platí stará komunistická rovnice SSSR=DOBRO USA=ZLO. Oni to mají pochopitelně naopak USA=DOBRO RUSKO=ZLO. Podle ani jedno není a nebylo správné. Svět není černobílý !
martin simunek
25. února 2024 • 15:02
@Richard Šebesta
Ono se stačí podívat, jak to vypadá tam, kde vládne rus a tam, jde vládne američan....
Richard Šebesta
25. února 2024 • 15:14
@martin simunek No ty jsi dobrý magor. Podívej se , dnes to není problém jak to vypadá v samotné Americe ? Dnes díky sociálním sítim to není problém. Pokud jde o bordel tak skoro není rozdíl Rusko versus USA sám bezďák na ulicích a kriminalita taky stejná. Koneckonců u nás v EU máš západní země (Fran­cie,B­elgi­e,Ho­landsk­o) kde policie ani nechodí.Tak se obuď rozumbrado.
Petr Pidrmann
25. února 2024 • 15:18
@Richard Šebesta Radši být okupován USA, než osvobozen Ruskem.
Richard Šebesta
25. února 2024 • 15:21
@Petr Pidrmann Já bych chtěl být okupován Paraguayci. ABLA USTED ESPAŇOL ?
PEtr Tobes
25. února 2024 • 15:32
@Petr Pidrmann ano, je to presne tak...protoze russko "osvobozuje" po svem, a uz jsme si to zazili, byl to hnus nad hnus
Pepa Zahrádka
25. února 2024 • 15:31
@Richard Šebesta Ne svět není černobílý, to jen Vy jej vidíte rudě. Rozdíl je třeba v tom když nastane v RF jakákoliv finanční panika, tak se všichni vrhnou k bankomatů a do bank a snaží se vyměnit co nejvíce rublů na eura a dolary, tak moc je to skvělá ekonomika a režim.
jan ziki
25. února 2024 • 14:20
Reflex 😂😂😂 co může tak ohne co nemůže tak vylže. Pochopitelně, kdo zná Fica, ví že má koule jít proti všem šmejdům, co chtějí pohřbít Evropu, říká věci tak jak reálné jsou a jak se mají racionálně řešit. Takže všechna čest Ficovi a všechno zlé všem profialivym kolaborantům.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 14:26
@jan ziki
kdo zná Fica tak ví, že to je gauner, který je součástí organizovaného zločinu a říká to, co chce slyšet vymaštěný volič. Volič je pro Fica jen nástroj, jak se dostat k moci. Stejně jako u Bureše. Tihle lidé mají voliče na praku, zajímá je jen a pouze vlastní prospěch... Fico je to nejhorší, co středoevropský region za posledních 30 let vyplodil, i když kuní ksicht mu šlape na paty... Orbán bronz, Mečiar bramborová medaile...
martin simunek
25. února 2024 • 15:03
@Uživatel_5734171
Jenže inteligence jejich voličů jim tohle nedovolí pojmout.
martin simunek
25. února 2024 • 15:02
@jan ziki
To jsou tedy kecy🤣
Egeran
25. února 2024 • 15:46
@jan ziki
chlapče máš to nejaké pomotané.....
Avatar - Jirka78}
Jirka78
25. února 2024 • 14:16
Tak to je masakr, tvl. Jako by byl u nás premiérem Okamura. Jak to mohli Slováci dopustit, takovou ostudu? Mnohem horší, než jsem si myslel. Ruská propaganda z úst premiéra členské země EU a NATO. Za mě vlastizrada...
giorgio287
25. února 2024 • 14:23
@Jirka78
Máte to popletené. Vlastizrada je to, co předvádí eurosoudruh Fiala a jeho spoluvlastizrádci.
Tom1122
25. února 2024 • 15:09
@giorgio287
My jsem součásti západu včetně EU NATO.To bolí že nejsme kolonie Moskvy,že? On chce někdo dopadnout jako Bělorusko? ))
Papanikula
25. února 2024 • 14:26
@Jirka78
Ostuda a lhář je Petr Fiala a sekta SPOLU
PEtr Tobes
25. února 2024 • 15:35
@Jirka78 naprosto nepochybne je to vlastizrada..je to jen pozvanka pro russaka aby sel dal, Fico, Blaha a podobne kreatury by snad vitali russke okupacni hordy kvetinami...proste po madarsku mame v NATO dalsiho trojana...
Papanikula
25. února 2024 • 14:05
Pavel má velké zkušenosti jako profesionální voják v komunistické armádě, jako komunista a předseda základní organizace komunistů tamtéž, jako člověk cvičený na agenta proti NATO pávka, člověk který podle svých slov a slov jeho spolupracovníků vášnivě obhajoval komunismus a zpětně ruskou okupaci Československa z roku 1968­....­...vy­chová­ván v ultrakomunistické rodině, až o svých 28 let, do roku 1989...a pak kvůli kariéře změnil dres, neboť nový režim neměl odborníky na vojenství
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 14:15
@Papanikula
Pavla jsem volil, jeho minulost jsem znal. Vadila mi a vadí mi, ale nakonec jasně převážilo to, co dělal po revoluci. Dotáhl to až na nejvyšší vojenskou funkci v NATO, což je věc, která nemá v naší moderní historii obdoby. A to mě přesvědčilo, že to nebude ruská filcka. A volil bych ho znovu, doufám, že se nechá ještě přesvědčit...
Děsím se toho, kdo by tu mohl dělat prezidenta. Opravdu už nechci žádného Klause ani Zemana. Opravdu už nechci žádnou ruskou hnidu...
jan ziki
25. února 2024 • 14:24
@Uživatel_5734171
Já ho nevolil, protože jsem věděl, že mu o naší zemi nepůjde a taky mě o tom zatím všemi kroky přesvědčil. Je to filcka sloužící svému pánu ať je na východě či západě, ale rozhodně není jeho pán v ČR 🤮😔
Richard Šebesta
25. února 2024 • 14:32
@jan ziki S tím souhlasím u agenta Bureše platí totéž a je úsměvné nebo trapné jak jedni hájí Pavla a haní Bureše a druzí zase naopak.Každá grupa si k tomu najde svou pravdu. Přitom jsou si oba dost podobní.
Richard Šebesta
25. února 2024 • 14:30
@Uživatel_5734171 Chlape vy jste jeden z mála s nímž se tady dá diskutovat i když mnohdy máme rozdílné názory. O tom je diskuse a o tom je ta správná demokracie. Ale třeba na agenta Bureše zase máme stejné pohledy na něho. Jen připomínku ne každý kdo chce ukončit nyní válku je ruská filcka. Korejská válka taky skočila po 3 létech neb obě strany došly k závěru, že ani jeden nevyhraje a mrtvých bylo už taky dost. Jak tak tady poslouchám některé diskutéry tak oni by být tehdy ve vedení jednotek OSN válčili dodnes.
Papanikula
25. února 2024 • 14:31
@Uživatel_5734171
A co dělal po revoluci ? Měl jít snad do pokladny LIDLU
Ten křivý charakter koupilo za informace NATO.
stejne jako koupilo příslušníky německé SS
NATO není etalon nějakého morálního kreditu naopak

Argumentace jeho tábora zní, že jako pozdější předseda vojenského výboru NATO musel projít nejpřísnějšími bezpečnostními prověrkami. Těmi ale úspěšně prošli i bývalý nacistický generál Adolf Heusinger, který připravoval plány na invazi do Polska a Sovětského svazu, nebo stíhací eso Luftwaffe Johaness Steinhoff – oba v minulosti zastávali post předsedy vojenského výboru aliance.
giorgio287
25. února 2024 • 14:40
@Uživatel_5734171
Volit bolševika na hrad je hnus!!!

Styďte se!!!
Petr Pidrmann
25. února 2024 • 15:22
@Uživatel_5734171 Ne.byla volba. Ale než volit Babiše, tak bych raději volil sousedova dementního jezevčíka
viktor viktor
25. února 2024 • 14:47
@Papanikula …Udělat kozla zahradníkem není v českém Kocourkově problém. Agent Pávek je bezpáteřní loutka, která za prachy vleze do jakéhokoliv otvoru…Jeho mamina, diplomovaná rudá komisařka je totéž. Nakonec CZ měla přes 1,5 mil. komunistů. Další v komunist. mládeži SSM, ve Svaz přátel SSSR , lidových milicích LM, jako “ pomocníci “ VB atd. atd. Přeci najednou nepůjdou pracovat. Stát, a to jste vy, to přeci uživí. K tomu další miliardové dluhy a po nás potopa, viďte ?
Avatar - fero52}
fero52
25. února 2024 • 13:47
Jen hlupák neví, že I. i II. světová, stejně jako Arabsko-Izraelská válka skončily porážkou / kapitulací agresora, po které teprve nastala mírová jednání v režii vítězů. v Korejské válce byl agresor "pouze" zatlačen nazpět odkud přišel .... a tak je nadále časovanou bombou, hrozbou pro mír celé oblasti, jelikož nedostal definitivně na prd_....... 🙁
Poslední "neutrální" státy jenom těží z kšeftů a zabezpečené obrany na úkor těch ostatních. Reálná neutralita v globálním světě atomovek a korporací JE NESMYSL, resp. pokrytectví. Např. Švýcarsko vyrábí zbraně (použitelné jen ve válce), ale zakazuje je dodávat zemi bojující o přežití, zatímco jeho firmy rejžují krvavé dolary v Rusku (tak jako maďarské, rakouské či indické).
Západ musí namísto blábolů o mírových jednáních požadovat, resp. vynutit si zastavení ruské agrese. Nastolení míru je v rukou Kremlu a představitelů Západu, nikoli v rukou Ukrajinců. Západní politici měli dávno sdělit Putlerovi jediné: že pokud okamžitě nezastaví bombardování Ukrajiny, bude povinností NATO vytvořit nad Ukrajinou protiraketový deštník (navzdory tomu, že bude Rusáky označen za "snahu o konfrontaci" či "eskalaci konfliktu"), a poskytnout Ukrajině plnohodnotnou špičkovou výzbroj NATO, včetně dalekonosných raket, aby mohli její obránci ničit útočící ruské rakety a zařízení, odkud jsou vypalovány. Jen to povede k deeskalaci konfliktu a zmírnění utrpení ukrajinského obyvatelstva, poznačeného na desetiletí. Pokud to představitelé Západu neučiní, nezbavím se obavy, že budou hledat výmluvy i v okamžiku, kdy Rusáci vybombardují Košice, Kišiněv nebo Rigu !!! *** Musím stále opakovat, co prohlašuji (a nejen já) již dlouho ? : http­s://fe­rohra­bal.bl­ogspo­t.co­m/2022­/05/dr­tiva-porazka-ruska-jedina-sance-na.html
Avatar - fero52}
fero52
25. února 2024 • 13:46
Kdysi jsem věřil tomu, že "mírotvůrci" z ruské páté kolony jsou podplaceni, ale už si to nemyslím. Takové cynické a stupidní žvásty by za prachy nevyplodili! FSB musí mít o nich pěkně šťavnaté kompromateriály, když je s nimi dokáže přinut hlásat takové pitomosti, že ze sebe dokážou udělat naprosté magory.
Když slyším ty pokrytecké kecy o míru a potřebě diplomatického řešení a výzvy k příměří ve chvíli, kdy je už 1/2 Ukrajiny srovnaná se zemí a ruské rakety masakrují bezbranné obyvatelstvo a vyhání ho z domovů, resp. z vlasti, otevírá se pomyslná kudla v kapse. Na stole jsou jenom 2 možnosti = porážka Ruska anebo kapitulace Ukrajiny (a s ní celého konceptu NATO i EU)!! Konec války je v rukou Kremlu! Pokud složí zbraně Rusko - bude to konec války, nastane mír; přestanou-li bojovat Ukrajinci - bude to konec Ukrajiny.Už vidím, jak jde ten zmetek Orbán "diplomaticky" dojednávat smír se sousedem, který mu podpálil dům, znásilnil ženu a zabil dítě!!! Jak Harabin, Fico, Babiš či Chmelár nabízí Maďarsku za mír Podunajskou a Výchoslovenskou nížinu (Klausovi, Okamurovi s Konečnou nestačí analogie Sudet!?). Jednat s prolhaným a zákeřným Ruskem o příměří, pokud nepřestane ostřelovat Ukrajinu a nezačne stahovat jednotky z okupovaných území, by znamenalo jen ukrajinskou sebevraždu, oddychový čas pro lstivý Kreml, aby doplnil zásoby a stavy mužstva .... asi jako kdyby Sověti uzavřeli příměří s nacisty během stalingradské bitvy, resp. Spojenci zahájili mírová jednání s Hitlerem v r. 1942, kdy ovládal wehrmacht většinu Evropy a ruské území až po Kavkaz a Moskvu 🙁 Když Babiš, Milanović anebo maďarský ministr zahraničí Szijjártó pokrytecky blábolí, že model mírových jednání v případě konfliktu Izraele a arabských agresorů by měl fungovat i v případě Ukrajiny, zamlčuje hlavní pointu, že třeba mírové dohodě s Egyptem předcházelo vítězství napadeného Izraele nad arabskými státy během Jomkipurské války, rozdrcení egyptské armády a izraelská okupace celého Sinajského poloostrova a Suez
Richard Šebesta
25. února 2024 • 13:48
@fero52 A je to Fero 52 a jeho pravdy !
Pepa Zahrádka
25. února 2024 • 15:32
@Richard Šebesta Podporovatelé RF nejsou ani podplaceni, ba ani cyničtí, oni jsou jen hloupí....
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 13:56
@fero52
přesně tak. Já opravdu nechápu, jak si představují "chcimíři" to řešení. Že se Ukrajina vzdá poloviny území a co jsme si to jsme si a bude čekat, až se rusáci vzpamatují ze ztrát, dozbrojí a vezmou si všechno? A mimo jakoukoli pochybnost budou následovat další země bývalého CCCP. Na řadě bude Moldavsko, Gruzie, Arménie a další. Kdo není v NATO, toho čekají imperiální choutky rusáků. Kazachstán má "štěstí", že si ho zabrali už dřív Číňani...
Papanikula
25. února 2024 • 14:06
@Uživatel_5734171 Ko když USA provedla intervenci do Grenady nebo Panamy bylo co?
Richard Šebesta
25. února 2024 • 14:16
@Uživatel_5734171. A co Rakousko a proč Finské nemělo skoro 80 let strach nejprve ze SSSR a pak z Ruska ? Společnou hranici mají 1300 km.
Asatin
25. února 2024 • 14:25
@fero52 To podepisuji.Je to i muj nazor.
Milan Cech
25. února 2024 • 13:43
po příštích volbách nás čeká vláda těhle makaků taky .... mimochodem se slovákem a japoncem
Aapp
25. února 2024 • 14:07
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 14:10
@Aapp
takže když tě bude tvůj soused "terorizovat" třeba pálením plastů a pneumatik na zahradě, spokojíš se s tím, že ti napíši, že se můžeš odstěhovat?
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 14:08
@Milan Cech
bohužel je polovina populace naprosto vymaštěná. Jejich svět funguje následovně:
Rusko není žádné nebezpečí, putin Ukrajinu nikdy nenapadne, proč by to dělal, proč by napadal nejzkorumpovanější zemi na světě, co by tím získal?
V okamžiku, kdy rusko přepadne Ukrajinu:
Západ a ti z.urvení demograti putina k tomu vyprovokovali

Nejhorší je, že tyhle nesmysly říkají i naši dva předchozí prezidenti...
PEtr Tobes
25. února 2024 • 15:38
@Uživatel_5734171 co k tomu dodat, je to tak...
Vladimír
25. února 2024 • 13:41
Co na to říct? Nechutné rudé prase... Slovensko se má nač těšit. 🥴
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 13:45
@Vladimír
šílené je, co se tam nyní děje. Změna zákonů, kdy budou promlčeny trestné činy korupce, ovládnutí tajné služby atd. To je regulérně nepřátelské převzetí státu...
Josef Burda
25. února 2024 • 13:40
Fico je komunista a zrádce Slováků aprisluhovač Kremlu.
Hulin No More
25. února 2024 • 13:31
druhej šebesta
Richard Šebesta
25. února 2024 • 13:35
@Hulin No More Du bist Fotze !
Hulin No More
25. února 2024 • 13:35
@Richard Šebesta špíno
Karel Donát
25. února 2024 • 13:16
Hrozný shulin Filcko 😱
cendazidek
25. února 2024 • 13:06
Fico má svůj názor. A kdyby nebyla historická zkusenost s Hitlerem, mel bych stejný názor. Ale právě historie nás učí, že po UA půjde Putin dal, tak jako po obsazeni Sudet napadl Polsko atd.atd. Proto si myslím, že se Fico mýlí.
Richard Šebesta
25. února 2024 • 14:21
@cendazidek Ty ty se taky nauč fakta. Válka v bývalé Jugošce byla v létech 1991-1995 a bombardování Srbska začalo v roce 1999 kvůli Kosovu. To jen pro dokreslení.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 13:05
Je opravdu komické, když národ, který velebí Hlinku a Tisa, který za WWII zcela otevřeně podporoval Hitlera a který si musel přibarvit SNP, aby nebyl mezi poraženými státy, označuje Ukrajinu za nacistickou a fašistickou zemi. Navíc jestli nějaká země v současnosti naplňuje VŠECHNY znaky fašismu, tak je to putinovo rusko (s malými písmeny píši zcela záměrně). Tam je to opravdu 10/10. Ukrajina bude jednou osvobozena, válka jednou skončí, mimo jakoukoli pochybnost tam potečou miliardy dolarů na obnovu válkou zničené země. A Slovensko, stejně jako Maďarsko, musí být od těchto peněz odstřiženo. jinak je mi jedno, co Fico nebo Danko blekotají. Slováci si je zvolili, tak ať si to užijí... Nicméně musí přijít "zločin a trest"...
Richard Šebesta
25. února 2024 • 13:20
@Uživatel_5734171 . Já nejsem Ficův favorit a zdaleka ne se vším co hlásá s ním souhlasím ale když chcete někoho kritizovat a nasazovat mu psí hlavu je dobré o něm něco vědět. Třeba to, že on je a byl zásadním odpůrcem Tisovského režimu za druhé vojny. Čili mluvit v souvislosti s ním o slovenském fašismu je dost trapné. Navíc vyhrál volby takže asi mu věří většina Slováků a to dodávám i přes nepřátelskou a mnohdy lživou kampaň jak presidentky Čaputové tak mnohých médii na Slovensku. Dovolím si to tvrdit neb slovenskou politickou scénu sleduji již dlouho. Mimochodem důvěra naší proválečné vlády je nyní u našich obyvatel na bodu mrazu a nepochybně se to ukáže ve volbách v roce 2025.
Hulin No More
25. února 2024 • 13:24
@Richard Šebesta dej si po tlamě za to lhaní, proruský šmejde
Richard Šebesta
25. února 2024 • 13:27
@Hulin No More Vidíš jaký jsi hňup !. Krom nadávek neumíš nic ani napsat větu jež by dávala smysl a taky byla aspoň trochu pravdivá.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
25. února 2024 • 13:27
@Richard Šebesta
On je v koalici s SNS, která má ke Slovenskému štátu velice vstřícný postoj. To za prvé. A za druhé Fico a jeho poslanci (třeba Blaha) zcela otevřeně velebí bolševiky. Do kanceláře portrét Che Guevary, věnec ke hrobu Husáka. To je snad ještě horší, než s tím Hlinkou. A já sleduji slovenskou scénu velice pozorně a velice dlouho a troufám si tvrdit, že ji znám velmi dobře. A Fico je regulérní gauner, zločinec... A jen tak na okraj, volby NELEGITIMIZUJÍ trestné činy, i když si to někteří myslí...
Richard Šebesta
25. února 2024 • 13:32
@Uživatel_5734171 Vždyť říkám já s ním se vším nesouhlasím. S tím Husákem to pos.. ! To beru. Ale v něčem má podle mne pravdu pokud jde o zahraniční politiku. Např.v tom,že tato válka dospěla do stádia které nemá vojenské řešení. A taky v tom že NATO ani EU naopak navzdory k tomu nenabízí žádné mírové řešení.
Hulin No More
25. února 2024 • 13:37
@Richard Šebesta ty dobytku, mně nevadí kolaboranti jako epr nebo viktor. Ti se za k tomu přiznají . Ale ty jsi z-mrd. Jen otevřeš hubu, lžeš.
PEtr Tobes
25. února 2024 • 15:45
@Hulin No More na tom neco je, ne ze by mi nevadili tito vubec, jsou to kolaboranti, ale pokud se za to nestydi, aspon je to uprimne..
Richard Šebesta
25. února 2024 • 12:56
Pane redaktore Bartkovský ne se vším co řekl premiér Fico musí člověk souhlasit,ale nevšiml jsem si, že by Fico nabízel Rusku Slovensko. Takže tady určitě lžete vy. On má zcela jiný názor na pokračování války a zdá se, že většina Slováků ho sdílí taky. Mimochodem bylo by zajímavé jak by dopadla podobná anketa u nás ? Důkazem může být, že vyhrál volby. Jeho názory na válku jsou konstantní a hlásal to už loni před volbami. No a naopak pravdu má v tom, že EU i NATO nemá a zřejmě ani nechce mít nějaký mírový plán a to v době kdy válka podle některých vojenských analytiků nemá vojenské řešení.
Hulin No More
25. února 2024 • 13:26
@Richard Šebesta proruský imbecile, Bartkovský ti vypsal, na co má fico jiný názor. ty jsi mentální hovado
giorgio287
25. února 2024 • 12:35
Haló, docent Chocholoušek?
Máme tady pro Vás nebezpečného šílence Bartkovského. Poštete pro něj lapiduchy.

A pozor! Trpí rozvinutou formou rusofobie a stále kvoká, stále kvoká!

Karel Donát
25. února 2024 • 13:17
@giorgio287 spíše ty trpis demencí 🤣
giorgio287
25. února 2024 • 13:23
@Karel Donát
Demencí trpíte Vy a Bartkovský, když on lže, že Fico nabídl Slovensko Putinovi a Vy mu tu zlou lež věříte!
viktor viktor
25. února 2024 • 12:14
Hopky, hopky, Bartkovského bobky…To 💩 , které tu opět pan Bartkovský vytlačil je smutně úsměvné. Chlape, vy když vynecháte medikanty , tak to stojí za to…🥴. Ale peníze nesmrdí, že ?
Avatar - epr3}
epr3
25. února 2024 • 12:14
Nechutný článek pisálkovského ubožáka. Alespoň tak nelži, "šéfredaktore".
http­s://pr­otiprou­d.in­fo/po­liti­ka/7765-valka-zapadu-proti-rusku-v-datech-ze-2-roky-kdepak-uz-deset-let-statni-prevrat-ukronacistu-za-miliardy-dolaru-vrazdeni-rusu-v-donecku-upalovani-v-odese-od-majdanu-k-avdejevce-pamet-nam-propaganda-z-hlavy-nevymlati.htm
Tom1122
25. února 2024 • 12:52
@epr3
Nacista sedí v Kremlu v plenkách. To je drzost že se Ukrajina brání teroristům z Moskvy,že?
A že slovenský mafián placený Moskvou lže není nic překvapivého.Vždyť lže celou svoji nejen politickou kariéru...
Západ musí znásobit podporu Ukrajiny a neváhat nasadit vojska NATO k vytlačení ruských okupantů. Čím dříve to uděláme tím lépe.Jediné čemu smradlavá Moskva rozumí je to že dostane po hubě.
Avatar - epr3}
epr3
25. února 2024 • 12:56
@Tom1122 Víš co je nepřekvapivé? Že zpracovaní Tomové tady bez přestání vyprávějí, že válka začala před dvěma roky. Možná tak její horká fáze, kdy Rusovi konečně došla s ukrajinskými nácky trpělivost. Fico to řekl správně a naprosto pravdivě. Přečti si ten článek na Protiproudu.
Tom1122
25. února 2024 • 13:31
@epr3
Ano válka začala mnohem dříve.Ruským ukradením Krymu...A zelení Mužíci co zabloudili na Ukrajinu je další důvod proč NATO musí Rusko vypráskat.
Ovšem jak tady mnozí píší..Pokud někdo v mnohém připomíná nacistické Německo tak součastné Rusko.Vůdce který je sice dementní Trpaslík ale co.Jediné co může Rusko zachránit před totálním rozpadem je to že pověsí Puťku na nejbližší lampu případně ho předají spolu s podobnými zločinci do Haagu.Jinak jim není pomoci a budeme sledovat jak ruský Chudobinec spěje ke svému konci.Aktuálně 300 tisíc Mužíků hnojí Ukrajinu.Asi pořád málo...Ukrajina musí dostat zbraně co vymažou Kreml z mapy.Poté bude ten požadovaný mír...A Fico dopadne tak jak dopadají vlastizrádci...
Richard Šebesta
25. února 2024 • 13:01
@Tom1122 Chlape vy jste totální magor a lhář. Vás by měli zavřít do blázince. Vy by jste klidně rozpoutal válku, kvůli zemi jež není ani v EU ani NATO . Rozpoutání vojny něco předcházelo. Třeba stejně jako vpádu Amíku do Iráku 2003 bez mandátu OSN nebo " humanitárnímu " bombardování Srbska " rovněž bez mandátu OSN.
Tom1122
25. února 2024 • 13:37
@Richard Šebesta
Ale jdi ty brepto.Irák napadl Kuvajt.Že? Rusko vyhrožuje západu zničením.Není to NATO kdo vyhrožuje i přesto že NATO je mnohem ale mnohem vojensky a neporovnatelně ekonomicky silnější.Rusko nemá HDP ani na úrovni Itálie.A ruské HDP na hlavu je někde na úrovni Afriky.
Rusko je taková zkrachovalá smradlavá zaostalá benzínka.A není jediný důvod proč trpět ruské teroristy v Evropě.Evropa se probu­dila­.Naš­těstí­.Kdy­by západ vojensky jednal hned a vyhnal vy Rusáka z Krymu hned dnešní třídenní speciální operace která trvá dva roky by se nikdy nestala.Ovšem co chtít od Ruska které ani neví kdy proběhla jejich ,,revoluce,, a obdivují masového vraha Stalina...
Ale je to ,,mocnost,,
http­s://ww­w.id­nes.cz­/zpra­vy/zah­ranic­ni/rus­ko-ukrajina-valka-vezeni-nabor-vezenkyne-zeny­.A2402­21_141­656_zah­ranic­ni_dtt
))
A troubo.NATO zastavilo srbské nácky podporované Moskvou­.Mos­kva,I­rán,Se­verni Korea.Panečku to je ,,elita,,
pupak
25. února 2024 • 13:48
@Richard Šebesta - ...rozpoutání vojny?
Proc ty rusismy, to vám v Petrohradu zase nefunguje správně překladač?
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
25. února 2024 • 13:19
@Tom1122
Už máš zabalenou plnou polní a jsi na cestě ?
A nezapomeň pampersky, bojovníku od PC
Tom1122
25. února 2024 • 13:40
@Lior Chaos
A ty do Ruska? Za měsíc budou mít další odvody na pohnojení Ukrajiny.Nějak se rozpadl obraz ,,druhé nejlepší armády,,že ? )) Nějak Rusákům dochází Mužici,vězni,vrazi a jiní trestanci...
Richard Šebesta
25. února 2024 • 13:52
@Tom1122 Ty blbé vemeno když chceš diskutovat tak se nauč fakta ! Jsi trapný jako sáně v Africe. V roce 2003 Irák napadl Kuvajt ? A Srbsko napadlo koho v roce 1999 ? To mi řekni. Možná ty jsi spadl z Marsu a od té doby jsi blbý jako TAGO !
cendazidek
25. února 2024 • 14:01
@Richard Šebesta srbsko napadlo bosnu a hercegovinu a dopustilo se válečných zločinu v Bosně. Viz srebrenica.