Divoký kačer

Zpět na článek

Podle ruských vyšetřovatelů zemřel Navalnyj při pádu z okna. Během toho jej zabila krevní sraženina

9 komentářů

Filip Zavřel
21. února 2024 • 22:22
Jééé, autokratickej stát, skoro diktatura, po letech persekuce a mučení zavraždil svého odpůrce. To je ale sranda, co? Cože, vy máte otázky k masové vraždě na Fildě? To jste ale odporný zrůdy! Vzakzuje pan šéfredaktor Bartkovský, který tu za 96 hodin po střelbě vyplodil cca. šest článků na téma: ,,My v Reflexu jsme ti správní, na nic se neptáme a kdo ano je bulvár a hyena." aby se následně zúčastnil diskuse na ČRO Plus, kde perlil natolik, že se prakticky dostal na úroveň přítomné docentky Osvaldové (Říct, že střelec byl zřejmě duševně nemocný = útok na všechny, kdo navštěvují psychology, či berou antidepresiva. Tvrdí Osvaldová a Bartkovský) Ale vražda politického vězně je zřejmě lehčí téma, tak proč nežertovat, že? Jenom bych na pana Bartkovského, šéfredaktora tohoto , nechci říct plátku, ale spíše kdysi uznávaného periodika, měl jeden malý, technický dotaz. Pošlete někoho z redakce, aby se vysral vdově v obýváku? Třeba na konferenční stolek by se jí mohl vysrat. Tenhle článek je sice skoro totéž, jako vysrat se vdově na konferenční stolek, ale nevím, jestli vdova čte Reflex. Tak pro případ, že by nečetla, tak jí tam radši fakt někoho pošlete, ať se jí VY*** v obýváku. A teď mě omluvte, ale jdu blejt.
coral12
22. února 2024 • 19:46
@Filip Zavřel Gratuluju, úchyle.
Filip Zavřel
22. února 2024 • 22:44
@coral12
A já Vám za gratulaci děkuji.
Petr Petrovic
21. února 2024 • 22:07
A než dopadl tak ještě navíc umrzl...
Jan Novák
21. února 2024 • 20:30
Píšou, že ho zavřeli kvůli boji proti režimu a naši řiťolezci ( Fiala má hlavu zaraženou v Zelenského řiti tak hluboko, že mu může zespodu olizovat pytlík) z vlády z toho šílí. Proč stejně nešílí, že zavřeli pana Vrábela? Ten taky nedělal nic jiného, než vedl řeči proti režimu.
Ladislav Soukup
21. února 2024 • 20:59
@Jan Novák Děkujeme prolhanému putle­roflas­tenec­kému řiťolezci za ukázkovou dezinformaci. Šaškovského disidenta a zadluženého šmejda Vrabela nikdo nezavřel, jen ho vyšetřovala policie nejdříve kvůli šíření poplašné zprávy o chystaném jaderném útoku na tvé milované ruSSko a pak kvůli dotačním podvodům. V prvním případě ho soud zprostil obžaloby, v druhém žádný soud ještě neproběhl. Takže strč si své lži někam.
Jan Novák
21. února 2024 • 20:27
jj, psali, že umřel na myokarditidu. Jestli ten kluk do sebe necpal těch šmakulád na covid, tolik kolik pan Pfizer chtěl, tedy každé 2 měsíce znovu.
jhomolka
21. února 2024 • 19:22
Pokud tomu tak bylo, je to veliké překvapení. V Rusku z okna nikdy nikdo ještě nevypadl.
Avatar - našinec}
našinec
21. února 2024 • 18:41
A nikdo neviděl Navalného mrtvolu, jelikož Navalnyj dobrovolně nastoupil do trestného praporu armády RF a účastní se bojů na Ukrajině. Dnes zrovna poobědval čerstvě uloveného divokého kačera.