Prostor X

Zpět na článek

Ruská novinářka Kanakova: Putin hraje o vše, Carlson je jeho štěně. Padlých okupantů na Ukrajině mi líto není

56 komentářů

Aleš Zítka
1. března 2024 • 08:23
Ještě by mne zajímalo, kdo jsou vlastně lidé, kteří obývají dnešní západ Ukrajiny? Do WWII byl západ Ukrajiny východním Polskem, SSSR tohle území získalo napadením východní části Polska na základě paktu Molotov-Ribentrop. A po válce o toto území přišlo (a bylo mu kompenzováno až k Odře bývalým pruským územím). Otázka je, odkud přišli lidé, co na západní Ukrajině dnes žijí? Protože bývalí východní Poláci dnes žijí na západě Polska.
Aleš Zítka
1. března 2024 • 08:16
Co když je chování Putina přesně to, co Putin chtěl. Potřeboval promluvit k voličům v Evropě a USA. Protože dobře ví, že dnes už nejde o pravdu, ale o nejhlasitější názor. Takže odprezentoval svou verzi prostřednictvím Carlsona.

Jenže Carlson byl vnímat jako proruský šmejd, co leze Putino do zadku. Takže tím, že Putin označil Carlsona za špatného novináře (to by přece "kámošovi" neudělal), v očích mnoha lidí se Carlson stal opravdovým novinářem, který není jen putinovou loutkou...

Proč Putin řekl, že mu Biden nevadí? Protože to je jak Kainovo znamení, jak když vás kmotr políbí na čelo. Pro nerozhodnuté voliče by to mohl být jen impulz, aby Bidena nevolili.

Proč Putin napadl Ukrajinu? Souhlasím, že se potřebuje zapsat do dějin. Má na to věk a jiný způsob tohodle rozvědčíka ani nenapadne. Protstě je druhá Kateřina Veliká. Získal Krym a navíc se pokusil získat Ukrajinu.

Co se týká ztrát vojáků, jsou to jen čísla. Obyčejný voják byl nic vždycky. Za jejich okupace ČSSR bylo jasné, že voják není člověk, jen pindík na šachovnici války.
Uživatel_5542819
24. února 2024 • 12:57
Iba závisť od bezvýznamnej novinárky !
PEtr Tobes
23. února 2024 • 00:54
dnes v UDK na CT24 - skvela debata s dvema ukrajinisty, oba dva shodou okolnosti panove Svobodove, dejte si to ze zaznamu kdo nevidel. krome znamych veci a postrehu kdy uz sami ocekavali ze to putler spusti vyborny koment od jednoho z panu,ze Putin jako dustojnik KGB samozrejme pouziva lez a pretvarku jako bezny "denni chleba", a pokud se mu povede oklamat napr zapadni "slusne" politiky jako Merkel, MAcrona apod, treba tim, ze lze o pritomnosti ruskych jednotek na krymu, donbase apod...no a pokud mu na to aspon na nejakou dobu oni "skoci" coz se bohuzel stalo, tak on se jim akorat tak vysmeje a priste se je pokusi obelhat zase, co taky jineho...a tak se k nemu proste musi pristupovat, lhar, falesny hrac a hlavne valecny zlocinec ktery nedodrzi vubec nic, ted uz si to snad vetsina politiku uvedomuje, ale nikdy neni na skodu tento fakt pripomenout.
Uživatel_5542819
24. února 2024 • 12:56
@PEtr Tobes A ktorý politik niečo kedy dodržal ? Podľa vašich kritérií je mnoho prezidentov USA tiež vojnovými zločincami a podobne králi bez výnimky ...
PEtr Tobes
22. února 2024 • 22:01
je zajimave, za zdejsi at uz "chcimirstvo" nebo rovnou kolaboranti s putlerovou risi zla stale urputne haji masoveho vraha az do roztrhani tela a budou to delat jiste dal i po samotnem diktatorove ztotozneni se s Hitlerem a jeho metodami, coz jsou jen jeho slova z rozhovoru s Carlosnem, coz uz je jiste hodne silna karta, no ale kdyz ho milujes, tak ani toto samozrejme nevadi. ono jim uz nic jineho asi nezbyva, priznat si, ze naleteli prolhanemu vrahovi je pro ne prilis "obtizna disciplina", pripadne to delaji ze zlomyslnosti coz je take mozne, sami z toho samo nic nemaji, na to jsou prilis bezvyznamni hlupaci, ale je to sranda to pozorovat, dezolatstvo je proste specificky zivocisny druh
Jozef Kolek
22. února 2024 • 16:16
kto ju pustil do redakcie?!, ktorý zapredanec?! čo ta vie o živote?!
Uživatel_5417695
22. února 2024 • 19:34
@Uživatel_5557497 Mazej za Ficem a oba společně vlezte do Putinovy zadnice!
Asatin
22. února 2024 • 15:04
Se zlocincem Putinem se nejedna, ale ten se jen zastreli.Jen naivni hlupaci by mu verili.Putler ma vsechno postaveno na lzi.Mu se neda verit vubec nic.
Richard Šebesta
22. února 2024 • 16:30
@Asatin Běžte dělat JASNOVIDCE když víte všechno dopředu. Vyděláte majlant a ještě budete slavný. No a nakonec můžete pane jasnovidec zhruba jen tak naznačit nechci přesné datum kdy skončí válka na Ukrajině ? Za rok, dva, tři za pět let nebo se bude válčit jako v 17.století třicet let ? Pozor jsou tu u nás zvláště takoví fanatici co by válčili do konce světa.
Asatin
22. února 2024 • 18:48
@Richard Šebesta Ja ani Ukrajinci nejsou jasnovidci,ale Ukrajinci jasne rekli,ze budou bojovat za svlast az dokonce.Tak jim laskave nerad co maji delat.Je to jejich rozhodnuti a bojuji i za nas .
Chu Lit
22. února 2024 • 14:38
Sláva Ukrajině ✌️👍✌️👍💐💐
Avatar - epr3}
epr3
22. února 2024 • 14:17
Ono už je to více méně vyřešené, teď ještě, kdy si to Západ přizná.
http­s://ww­w.par­lamen­tnilis­ty.cz­/are­na/roz­hovo­ry/-Jinak-nez-prohra-se-to-nazvat-neda-General-Sandor-vidi-Ukrajinu-a-ma-jasno-751091
Papanikula
22. února 2024 • 13:35
vláda, jako vůbec jediná, poskytuje plošně u nás ještě navíc všem Ukrajincům, bez toho, že by věděla, jestli si to opravdu zaslouží finanční pomoc, dotace na bydlení, školství a zdravotnictví zcela zdarma? Ano, toto vše my v ČR z našich nemalých daní dopřáváme plošně všem Ukrajincům, bez ohledu na to, kdo jsou - chudí, nebo bohatí, co jsou - beztrestní, nebo mafiáni, z které oblasti UA přišli, jestli a kde pracují, a hlavně bez odpovědi, proč vlastně nebojují za svou vlast? Popřípadě proč nepomáhají alespoň doma v tylu? A na druhou stranu je tu zatím od naší vlády ignorována a nevyslyšená výzva od UA vlády k všem Ukrajincům k obraně jejich vlasti? Viz dnešní článek "Bývalý velvyslanec Ukrajiny Perebyjnis: Mobilizace je nevyhnutelná, každý má být připraven bránit vlast." Teď se bude schvalovat nový zákon, který upřesní podmínky pro mobilizaci. Ale každý, zejména muž, by měl být připraven jít bojovat a bránit svou zem.
Pomoc Ukrajincum poskytnout ano, ale cileně hlavně dětem
Papanikula
22. února 2024 • 13:32
Tohle nám vždycky šlo výborně. Fangličky, hesla, provolávání slávy, dekorovaní, pódia, proslovy. A hlavně přisáté cecíky na peníze pro Člověka v tísni, Paměť národa, Milion chvilek pro demokracii nebo Nadační fond pro Ukrajinu (Dárek pro Putina). Hlavně když tečou penízkoy do soukromých kapes organizátorů, z čeho by byli živi, pracovat a vytvářet hodnoty? Kdepak, lepši je ohlupovat lidi, to nese víc.
Prosím uvědomělé chcidoválky, aby se spojili a už konečně vyrazili do zákopů.
Jozef Kolek
22. února 2024 • 16:17
@Papanikula svätá pravda
Hulin No More
22. února 2024 • 13:30
Šebesta, ty než sis vybral tu pravou, tak to muselo být dost interní peklo. Pravda byla uprostřed, co?
Richard Šebesta
22. února 2024 • 11:51
Ruská novinářka Kanakova je podle mne hloupá žena,mohu-li napsat svůj názor a taky působí dost alibisticky. Hloupá je proto, že svět opravdu není černobílý, té válce něco předcházelo mnoho události a ta poslední byla nepochybně pokus Ukrajiny vstoupit do NATO.Západní země místo aby s Putinem vyjednávaly nechtěly slyšet jeho námitky a ta válka je výsledek.
Jeden zahraniční politik řekl krásnou větu, je lepší 10 let jednat než 10 let válčit.
Je to jistě trochu nadnesené ale v podstatě to je pravda. Novinářka Kanakova poskytuje rozhovory s dalšími Rusy se nestýká a přitom ti co u nás žijí mají třeba podobné důvody jako ona proč odešli. Je to celé divné .Působí na mne velmi podivným a nelogickým dojmem.
PEtr Tobes
22. února 2024 • 11:59
@Richard Šebesta tak hloupa zena pani Kanakova rozhodne neni, prave naopak,vystudovala dokonce matematiku. ma ostre nazory a hlavne ma pravdu, casto kritizuje i "ruskou radoby opozici" protoze to skutecna opozice neni...vsechny uz putler nechal zlikvidovat nebo jsou v emigraci, Navalnyj byl posledni mohykan a uz taky neni...a ohledne jednani s novodobym hitlerem - to je skutecne spatny vtip nebo blouzneni nasich "chcimiru", masovy vrah z kremlu nedodrzi nic, co by se mu zrovna hodilo a tragedie na ukrajine je jeho dilem, kdyby nebylo slabosti zapadu tak byla ukrajina mnohem lepe pripravena na russkou agresi a uz mohlo byt po ni....takhle to bude jeste asi na dlouho ale neni jina cesta nez okupanty vyhnat, uz davno nemaji co vrazdit v cizi zemi a to se porad bohuzel deje...takze tak to je
Richard Šebesta
22. února 2024 • 12:15
@PEtr Tobes Chlape vás je škoda tady mezi námi obyčejnými smrtelníky. Když všechno víte dopředu že Putin nic nedodrží proč nejdete dělat JASNOVIDCE ? Vyděláte many a budete předvídat budoucnost a všude budete vítány a stanete se celebritou. Já netvrdím, že Putin je nějaký gentleman to určitě ne. Ale když se udělá dohoda vyvážená z obou stran mohla by mít úspěch. Poslední věc, po třech letech skončila i válka v Koreji a taky mohli tehdy Amíci a zbytek světa kteří válčili v barvách OSN tvrdit to co dnes všichni válečníci jako vy,že to nemá cenu Kim a Rusové stejně nic nedodrží, musíme válčit dál. Přesto válka skončila a mír byť někdy křehký tam už je skoro 71 let. Čili píšete bludy !
PEtr Tobes
22. února 2024 • 12:21
@Richard Šebesta s putlerem zadna dohoda,ktera by byla akceptovatelna pro soucasne vedeni ukrajiny neni, opakuju neni mozna, a to je jasne nejpozdeji uz od agrese na donbase v roce 2014...ted uz vime, ze tam proste operovali rusti vojaci a putin uz se tim ani nemusi tajit. takze ano, bud putin zemre, nebo ho v rusku sami odstrani, nebo se ukrajina vzda a kapituluje za jeho "brutalnich podminek" coz jak jsem podotkl je ted nemyslitelne, nebo se bude ukrajina branit ruske agresi dal...a to evidentne chce a ocekava taky vetsi podporu, kterou si bezesporu ukrajinci zaslouzi
lennon
22. února 2024 • 13:09
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Gustav Čech
23. února 2024 • 09:01
@Richard Šebesta Není tam mír, ale příměří. Technicky vzato je Severní a Jižní Korea ve válce stále a prakticky se může rozhořet kdykoliv. Vynikající řešení, nepřetržité riziko otevřeného válečného konfliktu na jedné straně a jeden velký lágr na straně druhé, v tom by chtěl žít každý. Evropě nezbývá nic jiného, než se definitivně probudit z iluze světa bez válek a začít zbrojit. Nesmyslné představy Fukuyamy o "konci dějin", nesmírný optimismus o neporazitelnosti západu a konci všech válek, likvidaci českého zbrojního průmyslu a armády, všechny tyto věci jsem od devadesátých let kritizoval a nesouhlasil s nimi. Stačí mít určitý přehled o historii a nemusíte být jasnovidec. S Putinem se jednat dá, ale nemá to žádný význam. Putin musí zemřít a Ruská federace se musí rozpadnout, v opačném případě válka s Ruskem neskončí nikdy. Sláva Ukrajině!
Richard Šebesta
22. února 2024 • 12:02
@Richard Šebesta Z otázky redaktora Bartkovského kterou ruské novinářce položil jsem taky pochopil na co západní země možná spoléhají a proč nechtějí a netlačí na obě strany aby sedli a jednali místo válčení jež nemá nyní smysl . Třeba čekají až Putin umře. To ale může trvat rok ale třeba taky 5 let i více. To opravdu chtějí čekat až Putin zemře nebo až ho někdo odstraní ? Tak to se tedy načekáme.
viktor viktor
22. února 2024 • 21:05
@Richard Šebesta …Připomeňte jim ještě Minské dohody, které “ jedna “ strana zásadně nedodržovala a praskne jim žilka, nebo začnou lhát a nadávat…🤪
Miroslav Hraběta
22. února 2024 • 12:45
@Richard Šebesta Šebesta, hloupej jsi tady leda ty. Takového tupého vocasa jsem fakt dlouho neviděl. Běž si ty svoje bludy psát někam jinam. IQ tykve, ale tlamu si tu budeš otvírat furt. Navíc jsi psychicky postižený: to je vidět z toho, že tu furt dřepíš a meleš ty své fantasmagorie furt pryč.
Hulin No More
22. února 2024 • 12:56
@Richard Šebesta Předně musíš rozsoudit ten bordel v tvý hlavě.
PEtr Tobes
22. února 2024 • 21:42
@Hulin No More a ze tam ma mr Sebesta slusnej gulas...hlavne ze ma ve vsem "jasno"..
Jozef Kolek
22. února 2024 • 17:19
@Richard Šebesta rozumne
Vladimír Sobotka
22. února 2024 • 10:49
Zvláštní věc, paní novinářka správně a nekompromisně hodnotí Putina, režim i válku proti Ukrajině, ale nechápe, co by měla udělat pro svou zemi, kde má příbuzné a rodiče. Správně říká, že je-li válka, nic není černobílé, žádné ale. Pokud je její postoj u ruských emigrantů většinový, pak tu jedno gigantické ALE je. Jasně se projevilo v její odpovědi, že už pomohla radou, jak se vyhnout válce. Zarážející je, že Rusové v emigraci zřejmě aktivně neusilují o změnu poměrů ve vlastní zemi. Kde je vzdor proti teroru, který je donutil emigrovat, rozdělil rodiny, vězní a zabíjí nevinné lidi?! Doufají, že se poměry změní samy od sebe nebo to za ně vyřeší někdo jiný?
Martin Hořanský
22. února 2024 • 14:33
@Vladimír Sobotka Ona vzpomíná "svého" jediného rusa, kterého tady zná a to je Alexander Mitrofanov. Ten napsal skvělou knížku: Mrazík s pendrekem v ruce. Doporučuji! Člověku navyklému na naše "západní" streotypy a úhly pohledu lecos dojde. Celý svět teď řeší Navalného. Mitrofanov ho tam řeší taky. Ale je vykreslovaný jinak, než jak ho vidíme my právě prismatem "zápaďáckého" pohledu.
I ti ekonomičtí emigranti co se na západ tlačili posledních třicet let, kupovali zámky a vily, jachty a soukromá letadla, děti studovaly prestižní západní univerzity a to klidně mohli i patřit k "věrchušce", i ti dávno nad tím čemu se říká Rusko zlomili hůl. Političtí emigranti a "opozičníci" typu Navalného byli a vždycky budou rusi, co patří k národu vylitému hektolitry vodky, utápějícího se v jakési směsi melancholie a naštvanosti na ty "venku" co za ten svrab doma můžou..... To že vyděláte hromadu peněz na niklu nebo ropě a můžete si koupit život v Londýně nebo jak tady paní Kanaková dojde jasnému prozření, to z nich nedělá jiné lidi. Jsou to zase rusi. A oni všichni na rozdíl od nás chápou, že tam funguje jenom černá a bílá - cukr nebo bič.
Píšete o změně poměrů. Změna poměrů v Rusku není možná. Změnit se můžou jenom osoby. Pods*** Ruska ale pořád zůstane stejná. A ty osoby pořád budou rusové....... Ano, může se tam třeba na přechodnou dobu líp dýchat a paní Kanaková by třeba zase mohla vidět rodiče. Ale to "odlehčení" by nevzniklo změnou systému nebo poměrů. Byla by to jenom změna obsazení.
Vladimír Sobotka
22. února 2024 • 15:54
@Martin Hořanský
Je-li to tak, jsme všichni ve velikém maléru.
Martin Hořanský
22. února 2024 • 16:43
@Vladimír Sobotka Každý rozumný člověk ví, že jsme.....
Avatar - našinec}
našinec
22. února 2024 • 10:25
Jak dlouho by asi v ČR mohla být a jak by se uživila, kdyby nekritizovala Putina a RF?!
Hulin No More
22. února 2024 • 11:13
@našinec co to je zase za retardovanou otázku? Nabídka, poptávka...
Uživatel_5808354
22. února 2024 • 10:10
Tu ženskou nemám rad zbaběle zdrhne ale kritizuje každého Rusa ať se vrátí a ukáže jaká je hrdinka. Už jsem ji jednou někde slyšel a ty její chytré kecy a jak se zástava Ukrajiny dela s nich svatousky přitom korupce na ukrajine je podobná jako v Rusku sice tam ta demokracie je ve větším rozměru než v Rusku nicméně to není žádný zázrak.
Radim Drozd
22. února 2024 • 11:46
@Uživatel_5808354 Tvůj nick vypovídá o tvém hrdinství. No name v zemi, kde můžeš říct co chceš ? Ubohý člověče...
Uživatel_5417695
22. února 2024 • 11:56
@Uživatel_5808354 Když by se vrátila do Ruska, tak by byl její další osud jistý - stala by se dalším zavražděným kritikem Putina. Kolem Putina je už navršena obrovská hromada zavražděných kritiků.
PEtr Tobes
22. února 2024 • 12:15
@Uživatel_5417695 je to naprosto nepochybne,ze by ji ten hnsuny rezim zlikvidoval. a mela by si na sebe davat pozor i tady, russacke hordy jsou schopne vseho,viz spanelsko..
Richard Šebesta
22. února 2024 • 14:21
@PEtr Tobes A taky Paraguay ? Ne ?
Uživatel_5330290
22. února 2024 • 09:42
Krásný rozhovor p. Bartovský, děkujeme 👍
Avatar - našinec}
našinec
22. února 2024 • 09:36
Jednobarevné články jsou propagandistické, takže Reflex je jen propagandistický plátek.
Michal Kelner
22. února 2024 • 10:07
@našinec tak ho nečti a nekomentuj věci, které Ti mozek nebere. Pro Tebe je tu Sputnik a Parlamentní listy
Avatar - našinec}
našinec
22. února 2024 • 10:23
@Michal Kelner Nj, provládní dezoláti, co mají separované myšlení, nesnáší vícebarevný svět.
Hulin No More
22. února 2024 • 10:51
@našinec proto nemáš rád reflex? dává ti to nějakou elementární logiku? mně připadáš jako retard
Avatar - našinec}
našinec
22. února 2024 • 17:07
@Hulin No More Reflex? To je něco jako koaliční Rudé právo po roce 1948.
Richard Šebesta
22. února 2024 • 08:59
Ruská novinářka prohlásila, že padlých okupantů ji není líto. Dobře Rusko je agresor, ale co lady Kanakova ukrajinských vojáků a civilistů, kteří stále umírají ve válce jež nemá vojenské řešení , těch vám není líto ? Asi ne.
Hulin No More
22. února 2024 • 10:23
@Richard Šebesta ale ale šebesta, její poslední dvě slova mluví za vše. A z toho tvýho věčnýho ale ale si udělala dobrou pr del. Ona tě zná? Ale ale
Richard Šebesta
22. února 2024 • 11:32
@Hulin No More Imbecil má imbecilní myšlenky ! Všímáš si jak tě šetřim ? Nenazval jsem tě DEBILEM, imbecilita je nižší stupeň.
lennon
22. února 2024 • 13:11
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Frank51482
22. února 2024 • 08:37
Mně zase není líto banderovských zmetků. Ale už jim zvoní hrana a konečně začíná na Ukrajině partyzánský odboj, který tyto šmejdy likviduje. A koho štěně je nějaký Bartkovský je snad každému jasné.
giorgio287
22. února 2024 • 07:37
Bartkovský je Fialovo štěně.

Trefné, že...
Papanikula
22. února 2024 • 07:32
Čeština je jazyk vtipný:
Premiér Fiala:
O každém kritikovi vlády prohlásíme, že je to proruský dezolát.
Nejmenovaný člen vlády:
Ale, co když si někdo všimne, že je to úplná blbost?
Premiér Fiala:
Tak toho nazveme ruským švábem.
Michal Kelner
22. února 2024 • 10:12
@Papanikula tenhle článek opravdu není o Fialovi, není dokonce ani o Pavlovi. Hele, jestli nejsi schopen (schopna) pochopit psaný text, tak si zapni stream, třeba Ti dojde, že jsi zase absolutně mimo.
Papanikula
22. února 2024 • 10:47
@Michal Kelner
Článek je o Fialovi a komunistickém lampasakovi a agentovi Pabkovi
Ti dva nastolili nová pravidla politiky
Fiala lhář a politicky podvodnicek z Brna

A Pávek ? Komunista se svou komunistickou politruckou na hradě
Ante bL v NATO tam byli i představitele Německé SS
Pávek byl dvojitý agent a sloužil by komukoliv
Michal Kelner
22. února 2024 • 11:36
@Papanikula ano, to samé si psal(a) už tisíckrát. Ale už bys jednou mohl(a) pochopit, že účelem diskuse k článku je jen a pouze diskuse k článku. Opravdu je tak složité pochopit toto triviální pravidlo?