Kultura

Zpět na článek

Na Berijův přímý rozkaz: Britská badatelka připomíná jeden z nejhrůznějších válečných masakrů

6 komentářů

Richard Šebesta
23. února 2024 • 08:51
Kdo a proč vraždil v Katynu je dostatečně známo. Jen trochu odbočím jak Katyn dodnes trochu zasahuje do české politiky. Šéfka ksčm a europoslankyně Konečná je sama jednou z mála lidí, která Katyn považuje za falsum západu a tvrdí,že v Katynu vraždili Němci. Dokazuje to že ksčm dnes 35 let po převratu není žádná reformovaná strana ale nadále stalinistická. Konečná to dělá velmi rafinovaně nějak hlasitě se k tomu nehlásí na rozdíl od jejího nochshleda Skály (velmi neúspěšného kandidáta na presidenta) který to tvrdí stále sveřepě a dokonce byl kvůli tomu u soudu. Navíc Skála schvaloval přepadení naší země v srpnu 1968.Je k nevíře takoví lidé jako Konečná jsou dnes ještě v politice.
Pavel Maleček
27. února 2024 • 10:12
@Richard Šebesta - k nevíře by to bylo, kdyby tu byla demokracie. Ta by si s komunismem a vůbech jakýmkoliv totalitním socialismem rychle poradila.
Ale protože tu místo ní máme jen manipulovanými demomechanismy maskovaný socialsimus, máme tu nejen komunismus, ale i fašismus-korporát socpolitiky a velkobyznysu v podobě ANO, nacionální socilaismus - nacismus v podobě sekty Okamurovy, no a i bruselský neosocialismus s jeho neomarx-progres ideologií s multikulti, gender, LGBT či eko-klima povinným sebemrskačstvím.
Kterou nám horem dolem cpou Piráti, Stan, Topka a přes ústupky držící pohromadě Fialovu vládní koalici i Lidovci a ODS. Teď zrovna ve Sněmovně přes manželství pro všechny.
S tím, že jak nás historie učí, i tento neo socialismus v společenském zmaru, chudobě, teroru a nakonec v krvavém konfliktu zákonitě skončí. Jak už na tom prý vyspělejším Západě sledovat můžeme.
Avatar - našinec}
našinec
21. února 2024 • 16:52
Jj, Berija a Stalin byli Gruzínci. Gruzie je naše spojenecká země.
Stir Marty
22. února 2024 • 13:35
@našinec
A ty jsi spojenec koho?
Richard Šebesta
23. února 2024 • 08:51
@Stir Marty Paraguaye
Hagenbaden_2
26. února 2024 • 07:32
@našinec
A co jako? My taky máme Gottwalda a Vaše 🤷‍♂️
Nebyli to až takové zrůdy, ale hodní kluci to taky nebyli.