Komentáře

Zpět na článek

Tomáš Vlach: Julie jako ruská Cichanouská? Kdo může nahradit zemřelého Alexeje Navalného

6 komentářů

willi48
22. února 2024 • 17:41
Tuto děvu čeká velká budoucnost. Něco jako Gusta Fučíková .
Pavel Maleček
21. února 2024 • 07:46
Vražda Navalného je samozřejmě odporný čin, za nějž je Putin plně odpovědný. Ovšem vidět v Navalném někoho kdo by Rusko na demokratickou trajektorii navedl, je když ne hrubý omyl tak hloupá naivita. Ano byl Putinovým odpůrcem. Ale z jeho dalších aktivit až bučí, že byl ruským vypjatým nacionalistou, přiznávajícím Rusům (což zdaleka nejsou všichni obyvatelé současného Ruska) nadřazené právo rozhodovat o osudu jiných národů.

Což Rus předvádí nejen na Ukrajině a dalších sousedících státech, ale i uvnitř ruských hranic, v kterých jsou neruské národy tvrdě utiskovány. O čemž Navalnyj ani nepíp.
A tak naším zájmem je, aby Navalného vdova, bude-li se angažovat, jeho politickým klonem nebyla. Byť ano naši úctu si zaslouží a pomoc potřebuje.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
20. února 2024 • 14:47
Ta žena brrr...ani se nedivím, že Navalnyj byl raději ve vězení než doma. Ale za to ho nemusela nechat zavraždit, to bylo nepřiměřené, i když se to hodí proti Putinovi.
Miroslav Hraběta
20. února 2024 • 20:09
@RASPUTIN Zavraždilo ho prase jako ty, prase Putin. A asi ti brzy zruším účet.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
20. února 2024 • 22:17
@Miroslav Hraběta ... Zase vyhrožuješ Hraběta jako za komunistů ?
Avatar - našinec}
našinec
20. února 2024 • 12:29
Navalného učinila znamým antiruská propaganda. Západu se zavděčil jen opilý Jelcin, který rozprodal svou zemi. A spravedlnost? RF má Navalného, USA mají Snowdena či Assange.