Komentáře

Zpět na článek

Traktorová blokáda Prahy aneb Politická hra v režii radikálů z proruských demonstrací

143 komentářů

Papanikula
20. února 2024 • 08:54
Česko by mohlo přijmout euro již do roku 2030, myslí si ministr pro evropské záležitosti ČR Martin Dvořák. Referendum není třeba, občané by byli pod vlivem dezinformátorů z Číny a Ruska.
Správně! A je načase konečně zrušit volby, které by pochopitelně proběhly pod stejným vlivem.
Je stejně neuvěřitelné, kterak se dnešní „osvícení“ politici domnívají, že „co občan, to blb“. Ta arogance moci je zcela neuvěřitelná!
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
19. února 2024 • 18:02
Tyto pomýlení jedinci podporovaní naším nepřítelem náš socialismus, pardon co to píši, naši demokracii rozvracet nebudou. Kdo není s námi, je proti nám.
Annika
19. února 2024 • 17:53
Ovecka Sezemsky nic jinneho napsat nemuze.
Papanikula
19. února 2024 • 16:34
Tahle servilni a neschopna vláda lháře Petra Fialy škodí občanům ČESKÉ REPUBLIKY
Ma nejvyšší propad reálných příjmu ,zvyšuje daně a to všechny přijímá zákony proti občanům a živnostníkům , jedna klientelisticky , například zvyšuje počet politických namestku , vyplácí si odměny , neřeší tristni situaci ve školství zemědělství , podporuje Zelený úděl Evropské unie etc.
A ma podat demisi
Miroslav Hraběta
19. února 2024 • 16:51
@Papanikula Vláda demisi nepodá. To tu můžeš kvílet jak meluzína do halelujá, pišišvore 😃😃 Maximálně tak dostaneš žaludeční vředy a spadnou ti umělý zuby do polívky 😃😃
Papanikula
19. února 2024 • 17:59
@Miroslav Hraběta
V nejhorším prohrajou až ve volbách 😂😂😉😉
bella.
19. února 2024 • 21:00
@Miroslav Hraběta
Hraběto, popravdě, tobě se líbí co tady Fiala s Pekarovou a Černochovou rozehráli? Pravdu !
Samozřejmě nejsou to jen oni, v Poslanecké sněmovně je 200 poslanců .A to nejsou ale samí tupci a mnozí ví, že tomu učitel Fiala a Rakušan nerozumí a Pavel je jen figurka a přesto neprotestují a radši berou platy a odkazují se na stranickou příslušnost, tedy kolektivní houfnost, kdy samostatný názor si nechavají pro mamču v kuchyni.Je to OK ? Já vidím, že s politikou anti-Babiš ať je to kdejaký blb, jen ne Babiš jsme to nedotáhli daleko! Dyť nás díky nim každý oškube!
viktor viktor
19. února 2024 • 17:31
@Papanikula …Fialovci a Lidovci sají a sají z eráru. Kde by si takhle mohli hrabat a chrochtat zároveň. Piráti také potřebují na hulení a všichni jejich známí k tomu. Na Hradčanech, zatím tajně , tancují kozáčka a užiteční idioti ještě radostně tleskají. Dr. Chocholoušek bude mít žně .
Papanikula
19. února 2024 • 13:14
Dnes uplynulo dedmdesát let od dne, kdy Nikita Sergejevič Chruščov „daroval“ Ukrajině Krym. To jen pro připomenutí, že dnešní problémy jsou vždy následkem minulých chybných politických rozhodnutí…
Richard Šebesta
19. února 2024 • 15:38
@Papanikula 70 ?
bella.
19. února 2024 • 21:05
@Papanikula
on jim Krym, nám Masaryk Slovensko.
Obojí těchto chybných politic. rozhodnutí stálo obě země balík.
Papanikula
19. února 2024 • 13:09
Tak to potom kopou za Rusko i zemědělci v Německu, Francii at.. Také mají traktory za dotací. A to není žádná blokáda Prahy jak se píše. Po magistrále se jezdí ve dvou pruzích sem i tam. Měli by jít napřed (všichni ti kdo chtějí uspořádat nějakou stávku) na školení do západní Evropy. Český národ neumí stávkovat.
Hulin No More
19. února 2024 • 12:41
máme kvalitní zemědělské produkty. jen z toho burešovi vždycky nějakým zázrakem vyjde nežratelná sra.ka. vodňanské kuře vs ukrajinské kuře je jako nafukovací panna vs luxusní ***
Avatar - našinec}
našinec
19. února 2024 • 12:55
@Hulin No More Koukám, že pán má rád prázdný řitní otvor. Drtivá většina kuřat z Polska, která obsahovala Salmonelózu, tak měla jako zemi původu Ukrajinu.
Hulin No More
19. února 2024 • 13:10
@našinec

- V roce 2017 byl v testu časopisu dTest označen za nejhorší salám herkules od firmy Krahulík, který obsahoval pouze 40 % masa a zbytek byly náhražky a přídatné látky.
- V roce 2018 byla firma Kostelecké uzeniny pokutována Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí (SZPI) za klamavou reklamu na své výrobky, kdy tvrdila, že používá pouze české maso, přestože dovozila maso z Polska a Maďarska.
- V roce 2019 byla firma Vodňanská drůbež upozorněna SZPI za prodej kuřecích stehenních řízků, které byly vydávané za čerstvé, ale ve skutečnosti byly zmrazené a rozmrazené.
- V roce 2020 byla firma Penam kritizována za používání palmového oleje v některých svých pekařských výrobcích, což je považováno za nezdravý a neekologický zdroj tuku.
- V roce 2021 byla firma De Heus, která vyrábí krmiva pro zvířata, obviněna z toho, že dodávala krmiva s vysokým obsahem kadmia, což je toxický kov, který se může dostat do potravinového řetězce.

To jsou jen některé z mnoha případů, kdy byly potraviny z Agrofertu zdravotně závadné nebo klamavě označované.

Hodně štěstí
Avatar - našinec}
našinec
19. února 2024 • 15:23
@Hulin No More Jsem si jistý, že kdyby byly z UA a kontrolovalo se to před rokem, tak by bylo vše OK. Mimochodem, víte, co je zajímavé - UA je jediná země v oblasti, kde není hlášen výskyt ptačí chřipky. Pouze jednou za Juščenka, když se UA drala do EU.
bella.
20. února 2024 • 12:22
@Hulin No More

Máš tam chybu.Palmový olej není nezdravý!!!!!
O jeho omezení se usiluje proto, že mizí pralesy : plíce Země , protože na vymýcených obrovských plochách se rychlostí blesku pěstují palmy olejné, z kterých máš palmový olej.A samozřejmě konkurenčně je tím pádem levný.A mimochodem -žádný olej nemáš použít vícekrát, každý se stává pak škodlivým-
Z Polska dovážená zelenina, byla vracená také proto, že prasata Poláci hnojili zakázanými lidskými exkrementy !!! ....Prostě to co jim z jímky vysál hov-nocus , to vylili na pole.
viktor viktor
19. února 2024 • 13:30
@našinec …Zhulín , Adolfína Pekarová , uštěkaný Tajvanec a podobní obdivovatelé zkorumpované Ukrajiny by měli dostávat potraviny jenom z Černobylu. Pak by bylo možné zrušit i pouliční osvětlení a Sněmovna by jistě zářila jak Las Vegas…. Ovšem přidaná salmonelóza , nebo nápady poslankyně Věry Kovářové ( ta co má místo hlavy květák ) k tomu a bez roky Válkem slibovaného Endiaronu, nevím, nevím…???
Papanikula
19. února 2024 • 13:10
@Hulin No More ukrajinsky kuŕe ??! Vy to jíte ?
Hulin No More
19. února 2024 • 13:44
@Papanikula samozřejmě, nechci dostat rakovinu
Avatar - našinec}
našinec
19. února 2024 • 15:25
@Hulin No More Jj, než se nechat ozařovat při rakovině, tak raději ozářené kuřata, že? To si nechte patentovat.
viktor viktor
19. února 2024 • 17:05
@Hulin No More …Takže už si nemusíš svítit Černobyle🤪.
bella.
19. února 2024 • 21:27
@Hulin No More
Ráda, nad tebou postojím u oběda, kde si dáš speciál ukrajinské kuře, noky s ukrajinské pšenice , zelený svěží salátek a dovolím ti to zapít samohonkou.
(Jen aby bylo jasno, zde Ukrajinci v obrovském množství nakupují mořské plody, lososy, vodku a koňaky ( holt co doma neměli ) a vídám taky UA " studentky " v kavárně, kam chodíme a kde palačinka stojí 300 stovky a s nealko napitím odcházím na osobu o skoro 500 Kč lehčí .Ty holky " studentky " na to mají !
Rozdíl je, že my hodně tvrdě pracujeme.
( Hlavou ! )
Avatar - našinec}
našinec
19. února 2024 • 12:06
Udělejte si vlastní názor:

Výkupní ceny zemědělských komodit v ČR jsou v roce 2023 skutečně podobné jako v roce 1989. Existuje několik faktorů, které k tomuto stavu přispívají:

1. Státní regulace: Vláda ČR stále reguluje ceny některých zemědělských produktů, například mléka a vepřového masa. To omezuje prostor pro růst cen a tlačí je dolů.

2. Dotované zemědělství: Zemědělci v ČR dostávají dotace od státu, které jim pomáhají udržovat nízké ceny potravin. Tyto dotace však deformují trh a znemožňují farmářům dosahovat zisku z prodeje své produkce.

3. Nedostatek konkurence: Na trhu s některými zemědělskými komoditami v ČR existuje jen několik velkých hráčů, kteří diktují ceny. To omezuje možnosti farmářů vyjednávat o lepších cenách za svou produkci.

4. Nízké ceny potravin v obchodech: Spotřebitelé v ČR si zvykli na nízké ceny potravin a nejsou ochotni platit více. To tlačí ceny zemědělských produktů dolů.

5. Vstup na trh EU: Po vstupu ČR do EU v roce 2004 se ceny zemědělských produktů sblížily s cenami v EU. Ceny v EU jsou obecně nižší než v ČR před rokem 1989.

Důsledky nízkých výkupních cen:

Nízké zisky farmářů: Nízké výkupní ceny vedou k nízkým ziskům farmářů, kteří se tak dostávají do dluhové pasti. Mnoho farmářů tak končí s chovem zvířat nebo pěstováním plodin.
Nedostatek mladých farmářů: Mladí lidé nemají zájem o práci v zemědělství, protože je to málo lukrativní obor.
Závislost na dovozech: ČR je stále více závislá na dovozech potravin, protože domácí produkce nestačí.
Řešení:

Zrušení státní regulace cen: Zrušení státní regulace cen by mohlo vést k růstu cen zemědělských produktů, ale zároveň by to mohlo zvýšit ceny potravin pro spotřebitele.
Snížení dotací: Snížení dotací by mohlo vést k růstu cen zemědělských produktů, ale zároveň by to mohlo ohrozit konkurenceschopnost českého zemědělství na globálním trhu.
Podpora malých farmářů: Podpora malých farmářů by mohla zvýšit konkurenci na trhu a vést k růstu cen zemědělských produktů.
viktor viktor
19. února 2024 • 11:47
Do kterého kravína se asi tentokrát schová narcis Nutella ? A kam dnes asi schoval , návštěvník nevěstinců, Jurečka svůj traktor ? Aby nebyl v podezření….
lennon
19. února 2024 • 12:36
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Papanikula
19. února 2024 • 13:12
@lennon

kovaný komunisticky funkcionář a lampasak komunistu je agent Pávek a toho jste volil
lennon
19. února 2024 • 16:58
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
19. února 2024 • 15:40
@lennon S tebou určitě ne !
lennon
19. února 2024 • 16:57
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
19. února 2024 • 17:09
@lennon …Ty ale toho soudruha Pávka a tu jeho rudou raketu opravdu nemáš rád. To tě z Bohnic jen tak nepustí, soudruhu demokrate.
bella.
19. února 2024 • 21:36
@lennon
Člověče, ty vidíš komunisty za každým pařezem
Nevšiml sis , že Západ je nyní víc socialistický, než Česko?A víš proč?
Inu,nabrali migranty a nesmí je nechat na pospas.A migrantů je číém dál víc a jsou mnohdy nevzdělatelní, mnohdy líný a mnohdy suverénně nárokoví, jako bohužel naši Ukrajinci.A tak se jede sociální systém.
Taková Francouzsko-arabská socialistická republika by Tobě mohla vyprávět !
Sorry, ale musíš buď vyjet do světa, nebo navštívit kvalitní školy a dovzdělat se!
Jediný ze Západu , kdo je tvrdě kapitalistický jsou US, tam je občan až na posledním místě, ale tam bys asi nechtěl
....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­....­.... ! ....­....­....­....­....­....­...
Avatar - našinec}
našinec
19. února 2024 • 11:42
Česká vláda podporuje bývalé ukrajinské komunisty:

Na Ukrajině dominuje zemědělství a potravinářství několik velkých agroholdingů, které kontrolují značnou část zemědělské půdy a produkce. Mezi nejvýznamnější agroholdy patří:

UkrLandFarming: Jedná se o největší agroholding na Ukrajině s rozlohou půdy přes 1 milion hektarů. Vlastní ho oligarcha Oleh Bakhmatiuk.
Kernel Holding: Druhý největší agroholding na Ukrajině s rozlohou půdy přes 500 tisíc hektarů. Vlastní ho oligarcha Andriy Verevsky.
MHP: Třetí největší agroholding na Ukrajině s rozlohou půdy přes 400 tisíc hektarů. Vlastní ho oligarcha Yuriy Kosyuk.
NIBULON: Čtvrtý největší agroholding na Ukrajině s rozlohou půdy přes 300 tisíc hektarů. Vlastní ho oligarcha Oleksiy Vadatursky.
Oleh Bakhmatiuk: Vlastník UkrLandFarmingu byl v 80. letech členem Komunistické strany Sovětského svazu.
Andriy Verevsky: Vlastník Kernel Holdingu pracoval v 80. letech v sovětské státní správě.
Yuriy Kosyuk: Vlastník MHPu byl v 80. letech členem Komunistické strany Sovětského svazu.
Oleksiy Vadatursky: Vlastník NIBULONu byl v 80. letech ředitelem státního zemědělského podniku.
viktor viktor
19. února 2024 • 11:50
@našinec …Prozradil jste státní tajemství. Každý to o zkorumpované Ukrajině ví, ale je to v režimu tajné.🥸
bella.
19. února 2024 • 21:45
@našinec
Česká vláda podporuje i ukrajinslké Banderovce mezi námi a kriminálníky, protože si nekontrolovala pasy , doklady na hranicích .
Tedy selhala v tom podstatném , chránit vlastní lidi před potencionální, nebezpečím, k čemuž opravdu, ale opravdu jejich Čestné prohlášení " nesta­čí!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!!
(Kromě toho nebezpečí přenosných chorob, kdy ukrajinská HIV a TBC tsunami je děsivá! )
Avatar - našinec}
našinec
19. února 2024 • 11:33
Proukrajinská dezinformační scéna jede antizemědělskou propagandu.
giorgio287
19. února 2024 • 11:29
Aha. Takže předražený odpad z hitlermarketu je fajn a kvalitní české jídlo je od Putina.

Redaktůrek je blb.
Avatar - našinec}
našinec
19. února 2024 • 11:01
Mohu se zeptat, kdy se v ČR konaly proruské demonstrace a jak se projevovaly?
Hulin No More
19. února 2024 • 11:18
@našinec nejsme tady od toho, abychom někoho ukájeli
viktor viktor
19. února 2024 • 11:33
@Hulin No More …na to si stačíš sám 🤣
Avatar - našinec}
našinec
19. února 2024 • 10:59
Kdybyste nevěděli, co si myslet, tak Reflex to ví nejlépe!!!
bella.
19. února 2024 • 21:50
@našinec
a z Reflexu nelíp Bartkovský a Fištejn
Petr Petrovic
19. února 2024 • 10:29
Nevím, jak vypadá kráva, ale určitě vím, že mléko se jí netvoří v žaludku
viktor viktor
19. února 2024 • 09:25
Pro fialové Hujery by se měla dovážet Černobilská pšenice a zelenina . Jsem pro. Z České pšenice jen pečivo pro skutečné české občany. A hnůj vozit k prasečáku , do Strakovky. Je to jako s antibiotiky. Od r. 1952 si CZ vyráběla vlastní antibiotika a nyní je draze dováží. Udělali jste kozla zahradníkem. Na Hradě i ve Strakovce.
lennon
19. února 2024 • 12:22
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
bella.
19. února 2024 • 21:53
@lennon
Hlupák opravuje komenty jiných !
Ber to jako překlep, leckdy foneticky to ujede i mně.Pokud by byla volba opravit, jistě by si to každý opravil, ale ber to tak, že někdo může být i dysortograf a přesto píše. Zabývej se obsahem.To je v dikuzích to hlavní
--------------------------------------- : --------------------------
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
19. února 2024 • 08:49
jediné, čeho senochrupové u mě dosáhli je to, že vynechám dalšího výrobce...)))) Sice si už teď připadám v obchodě jako na nějaké bojovce, protože programově vynechávám olmu, Penam, kostelecké uzeniny, Odkolek, united Backeries, Vodňanské kuře a další potraviny od kuního ksichta, ale po dnešku tam zařadím ještě Rabbit...)))) Moje volba.
p.S. Zapoměl jsem ještě na Madetu, Teplý mi pije krev s tím kňučením taky...
Papanikula
19. února 2024 • 09:23
@Uživatel_5734171 my vynecháme Nutellu a SPOLU
Richard Šebesta
19. února 2024 • 09:54
@Papanikula Trefné a pravdivé.
viktor viktor
19. února 2024 • 09:29
@Uživatel_5734171 …Ukrajinci, vracející se z návštěv na Ukrajině pro sociální dávky v CZ , by ti mohli vozit pytlíky s Černobilskou pšenicí. Dobrou chuť .
Avatar - našinec}
našinec
19. února 2024 • 11:13
@viktor viktor Ukrajinci si ani nemusí z Ukrajiny pro dávky jezdit. Dostanou je i tak.
Hulin No More
19. února 2024 • 10:56
@Uživatel_5734171 docela zvláštní, že potravinářství ovládají komouši a estébáci
viktor viktor
19. února 2024 • 11:36
@Hulin No More …Neurážej soudruha Pávka a jeho politručku, soudruhu Zhulíne.
Avatar - našinec}
našinec
19. února 2024 • 11:37
@Hulin No More On už dělá Pávek i do potravinářství?!
Papanikula
19. února 2024 • 11:51
@našinec komunisticky lampasak teď dělá do financí a propagaci eura musí nějak zaplatit oligarchů Vo mu platili kampaň
jar koot
19. února 2024 • 08:11
Však včera A. Vondra na Primě ukázal jasný důkaz že vítr vane z Ruska.
Papanikula
19. února 2024 • 10:03
@jar koot pan Vondra se dopustil pomluvy vzpřímený přenosu tenhle loser nemá co dělat v EU parlamentu
Papanikula
19. února 2024 • 07:20
Nenecháme si už s*át na hlavu. To, co předvádí tahle vláda, která není vládou, ale jen bandou pablbů, kteří plní příkazy z Bruselu a židozednářů z Ameriky, to je neuvěřitelné. Jsou to už poslední kapky. Byrokracie, která nás zemědělce ničí, je neuvěřitelná,“ říká zemědělec Pavel hospodařící na šedesáti hektarech půdy u Kovářova nedaleko Orlické přehrady.
Zdroj: http­s://ww­w.id­nes.cz­/zpra­vy/do­maci/­zeme­delstvi-zemedelci-protest-odbory-dufek-agrarni-komo­ra.A2­40216_­123050­_doma­ci_ne­ma
Hulin No More
19. února 2024 • 10:02
@Papanikula to je jak z divokýho kačera
viktor viktor
19. února 2024 • 11:42
@Hulin No More …Tak on ten Hujer Fiala bude buď Divoký kačer, nebo embrio soudruha Jakeše. P.S. - Fiala na gymplu propadal z matematiky, ale nosil hodně sběru a tak mohl odmaturovat. Prostě, snaživý Hujer už od mlada…
Avatar - Lior Chaos}
Lior Chaos
19. února 2024 • 07:03
Takže nám to zase fiala hezky nadiktoval, dnes protestují ti zlí zemědělci a ve čtvrtek budou protestovat ti dobří, protože ti fialovo politbyro rozhodlo.
Gottwald byl proti němu amatér.
Hulin No More
19. února 2024 • 06:53
Na podpoře Ukrajiny v rámci ochrany Česka před ruskou špínou mi zásadně vadí jedna věc - ochrana kolaborantů. Deportujme tu svoloč do ruska. Pak zbyde i na traktoristy. Nakonec je z daní mohou sami odvézt. Pořád to vyjde o dost levněji.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
19. února 2024 • 07:05
@Hulin No More
dnes to v Praze bude přímo festival kolaborantů. Když vidím a poslouchám třeba odboráře Dufka, který je spoluorganizátorem akce senochrupů, otevírá se mi kudla v kapse. A není náhoda, jak tuhle taškařici podporují ruské bakterie Okamura nebo Havlíček...
Papanikula
19. února 2024 • 07:21
@Uživatel_5734171 já vidím je fialové bakterie dezolatu cenzorů Fialové sekty SPOLU a je nás už přes 80 %
Papanikula
19. února 2024 • 07:41
@Hulin No More a 20 miliard Kč pro Ukrajinu vláda a Fiala sehnal kde ???? Když je rozpočet v minusu !
Jak to , že nemůže sehnat 800 milionu pro nepedagogickè pracovníky !!! V českém školství
Richard Šebesta
19. února 2024 • 09:58
@Papanikula Ukrajina má přednost ve všem. Pro ně peníze budou vždy.
viktor viktor
19. února 2024 • 11:56
@Papanikula …Mějte na mysli, že jste díky fialovcům součástí ČUR ( Česko Ukrajinské Republiky ). A podle toho vás i ve světě jmenují….🤪
Richard Šebesta
19. února 2024 • 09:57
@Hulin No More No a tebe budeme transportovat na Ukrajinu. Taky tu nikomu nebudeš chybět.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
19. února 2024 • 06:42
Každá rána současné vládě a jejím příznivcům je dobrá a je jedno kdo jí zasadí, je to pro záchranu naší demokracie..
primos
19. února 2024 • 05:49
Ubožáci, co se vám nehodí do krámu jsou proruští radikálové. Vládnou nám jak říká Marta Kubišová psychopati.
martin simunek
18. února 2024 • 22:29
A je to přesně tak! Stačí se opravdu podívat na složení organizátorů a jejich minulost a současnost.
O bolševikovi Dufkovi nemá ani cenu mluvit, toho bych s velkou chutí nakopal do řiti a poslal rovnou ke Kimovi.
Jandejskovi jde pouze o prachy, má jich sice dost, ale stejně, jako další velkopodnikatel v zemědělství a potravinářství A.B., chce ještě daleko víc. A dále ovlivňovat trh z pozice monopolu a kartelových dohod. Ostatně poslední dva roky, kdy my se musíme uskromňovat, oni násobí své zisky. Samozřejmě z našich peněz.
Další věc je, proč neprotestovali, ba proč vůbec nic neříkali, když ANO rukou Babišovou, podepisovalo Green Deal a nebylo schopné vyjednat výjimky a podmínky tak, jako třeba Polsko (a všichni okolo). Že by to byl ten bilión, který už měli mezi sebou rozdělený a tato vláda jim do toho hodila vidle přerozdělením dotací malým a středním zemědělcům, jak je to standartní ve zbytku Evropy?
Papanikula
18. února 2024 • 22:45
@martin Šimůnek
výjimky na green deal mohl vyjednat upoceny profesor Nutella ze sekty SPOLU , když předsedal Evropské radě , nevyjednal nic , protože jen servilne na vše kýval , tak nelžete .
A ano každý kdo nesouhlasí se SEKTOU SPOLU, která dovedla ČR do bídy a zmaru a nemá ani 800 milionu na platy nepadá. Pracovníků , když Ukrajinským občanům v ČR dala na dávkách 18 miliard KČ z penez českých daňových poplatníků .
Kuba z ODS to dnes u Moravce trefně pojmenoval vláda neuměrelu , kterou muže volit jen jedinec co ma hlav7 jen na čepici
Hezkou neděli všem
pablo41
19. února 2024 • 08:33
@Táhni do KLDR !
Jiri Dolezel
19. února 2024 • 08:50
@Papanikula
Vyjimky se vyjednavaly pred podpisem smlouvy, tedy to byla Babisova odpovednost.

Je to jako podepsat smlouvu na nakup auta a po letech od koupe se zacit domahat nejakych zmen.
Avatar - našinec}
našinec
19. února 2024 • 12:00
@Jiri Dolezel Jak dlouho si myslíte, že jsme v EU a Babiš v politice?
bella.
19. února 2024 • 00:09
@martin simunek
hm, hlavně, že máš bolševika největšího z největších na Hradě a ten odepíše lautr všechno co mu Brusel nakáže !
---------------------------------- --------------------------
Jiří Krenk
19. února 2024 • 03:46
@martin simunek a jeje zase jeden volič prokazatelně stebaka a komunistu prezidenta s přítelem po boku který Vám voličům říká lůza a spodina a vesele prodává zbraně po celém světě. Chce se mi zvracet.
Papanikula
18. února 2024 • 21:40
Saša dnes perlil na Přímá News
On je přísát se svou milenkou Vrocienovou na cecík EU
A lidi musí volit SPOLU sektu s Niedermayerem, což je z TOP 09 fanatik green dealu a lidovce Zdechovského fanatika EU
martin simunek
18. února 2024 • 22:30
@Papanikula
Sekta, milý Popapulo, je ANO a spol. Tam je jediný guru, ke kterému vzhlíží všechny tupé koblihy.
Papanikula
18. února 2024 • 22:48
@martin simunek
sekta je simunku SPOLU , co se drží u koryta jen silou moci vůle a škodí občanům ČR dokud je někdo nevyžene a sekunduji jim dozimetři a piráti , ti propagují Green Deal bez kompromisu
lennon
19. února 2024 • 00:08
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
viktor viktor
19. února 2024 • 07:33
@lennon…Mladý Babiš se léčí na hlavu. Má na to papíry. Něco jako ty.
Papanikula
18. února 2024 • 22:49
@martin simunek 5upa je tvá Nutella co na gymnasiu propadal a dělal reparace z matematiky
bella.
19. února 2024 • 00:20
@martin simunek
Šimůnku, kdo ti vrátí co ti Nutella a Pávek přívětivostí k Zelenskému sebrali? Máš právo žít na vyšší úrovni, proto tady pracuješ a neflákáš se.Jenže tady ti někdo hrábnul do peněženky a řekl sorry, já nemám na migranty a energii a k tomu musím jít honit Rusy , abych nebyl na tapetě a ty budeš držet hubu a krok ! Tady nevelím já, ale Brusel a ten mě chválí, jakej jsem borec, kolik jsem jich přijal a že to zvládneme . Já, Nutella, nejsem blbej, mustr mám od Merkelový a teď mi Macron i ona plácají po rameni.
Papanikula
18. února 2024 • 21:36
Není sezemsky náhodou taky proruský dezolat ??
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
18. února 2024 • 21:20
Jedna věc je jistá. Kdyby těch pár tisíc senochrupů přijelo do Prahy na běžnou demonstraci, nikdo by ji ani nezaregistroval. Zahulákali by si, možná by jim tam promluvil i vymaštěný Ivan Vyskočil, možná by se nechal přemluvit i Paroubek a konečná, ale nikdo by si té taškařice ani nevšiml. Nicméně jejich vydírací potenciál se zestonásobí tím, že totálně zablokují celou Prahu. Statisíce lidí se nedostanou včas do práce nebo z práce, tisícům živnostníků a podnikatelů způsobí reálné škody. Je to v podstatě stejný teror, jako když se nějaké jelito přilepí k asfaltu. Jen asi tak s o tři řády horšími dopady. A ti samí lidé, co by ty le*** k asfaltu stříleli a tleskají těm, kdo je profackují, tu budou blekotat, jací jsou ti zemědělci hrdinové a že vlastně bojují za nás za všechny...
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
18. února 2024 • 22:28
@Uživatel_5734171
komické je, jak ten automat hvězdičkuje sprostá slova... Kdyby si někdo lámal hlavu, co tam bylo původně napsáno, tak to bylo slovo "l.e­.p.i­.č.e­."..­.))) Člověk aby se bál napsat knihovna...
bella.
19. února 2024 • 00:28
@Uživatel_5734171
Hele, statisíce se nedostanou do práce, ale tady nehekej, to si vyřiď s Nutellou a spol.!
Statisíce zemědělců ignorovali, na sebe ale měli !
--------------------------------------------------------------------- (n)---------------
Radim Měcháček
18. února 2024 • 21:04
Jestlipak se zúčastní Jurečkův bratr , kterému brácha poslal dotaci 300 milionů ? Navíc tyto zemědělce nazývat Ruskými špiony je směšné a připomíná mi to komunisty v 50. letech , když všude viděli diverzanty z USA .
martin simunek
18. února 2024 • 22:32
@Radim Měcháček

A měl na tu dotaci nárok? Pokud ano, tak co řešíte?
Dotace totiž neposílá ministr, ale je to slušné úřednické kolečko.
Lilith Černá
18. února 2024 • 20:21
Vy jste fakt zoufalci jako celá vládní galérka!
Na západě asi protestují taky samí proruští dezoláti.)))
Ani se nedivím, že už zdrhnul i vyčůraný Pečinka - to se asi loď dost potápí.
Dokonce i soudružka Bednářová a jedna z mála normálních - Knapová.
Tak hodně štěstí, doufám, že se skončíte brzy v nějakém sklepě jako Respekt.
martin simunek
18. února 2024 • 22:34
@Lilith Černá
Kdybyste byla malinko víc inteligentní, tak byste věděla, že na Západě protestovali malí a střední zemědělci, hospodařící na výměrách cca do 100 ha, zatímco u nás na to jedou velkoagrárníci, hospodařící na mnohatisícových výměrách.
bella.
19. února 2024 • 00:30
@martin simunek
jak jsem řekla, s kozou do Prahy nepojedou a velcí bojují za menší.Mně to přijde jako závist a nenávidění někoho, kdo je schopný.
Richard Šebesta
19. února 2024 • 10:05
@martin simunek To jo asi máte pravdu, ale v zemědělské politice je bordel jak v zemích EU tak i u nás. V ČT která je silně provládní jasně zaznělo: protesty zemědělců jdou napříč Evropou od Polska do Španělska a to je podstatné
Saša Krach
18. února 2024 • 19:54
Demonstrace ještě nezačala a už k radosti vlády se sedláci mlátí mezi sebou...😂 V Čechách normální.No a co použít....
Selský rozum....😂😂
Saša Krach
18. února 2024 • 19:39
Sašo...co jsi to v TV vytáhl za dopis...Mám tady dopis,,,,A prakticky nevím co a jak ..Ale obsah vám řeknu.😂 Nějak mi to připomíná útok na Paroubka...svého času..a co z toho zbylo....falešný smrad.
Vážně Sašo jste tak slabý že se bojíte jedné demonstrace....
Lilith Černá
18. února 2024 • 20:22
@Saša Krach Jojo - Promopro Vondra je pěkný ubožák! A ty kecy o Navalném, skoro se ten pokrytec rozplakal. Čeští političtí vězni jsou mu evidentně šumák. Však je do lochu dostal jejich ministr vnitra.
Papanikula
18. února 2024 • 21:39
@Lilith Černá Saša je přísát se svou milenkou Vrocienovou na ceník EU
A lidi musí volit SPOLU sektu s Niedermayerem což je z TOP 09 fanatik green dealu a lidovce Zdechovského fanatika EU
martin simunek
18. února 2024 • 22:36
@Lilith Černá
Tak odvolávám o malinko, a říkám o hodně.
Jak někdo v současnosti píše o českých politických vězních, je to normální blb.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
18. února 2024 • 19:14
Jak přiznává novinářský nádeník, stále více občanů si uvědomuje lži a nepravdy protiruských médií a proukrajinských dezolátů. A tento postup je nezastavitelný.
Lilith Černá
18. února 2024 • 20:23
@RASPUTIN Vy vtipálku, proto asi stoupá oblíbenost vaší mafiánské vlády na 17 procent.)))
bella.
19. února 2024 • 00:35
@Lilith Černá
tomu nerozumím, jaké vlády? Nevšimla jsem si, že by Rasputin byl pro 5ti koalici a Nutellu a Pávka.
--------------------------------------------------
Lilith Černá
19. února 2024 • 18:32
@bella. Jo, sorry, nějak jsem to překoukla.)))
Avatar - fero52}
fero52
18. února 2024 • 18:50
stejná parta jako Žluté vesty, chcimíři a antivaxerovští trollové http­s://fe­rohra­bal.bl­ogspo­t.co­m/2017­/04/po­chod-podlych-revolucionaru.html

P.S. komentáře trollů končí automaticky ve spamovém koši !!!
Pepa Zahrádka
18. února 2024 • 18:58
@fero52 a jistě se tetelí, že už to zase začlo, ale nějak nevidí, že jsou v menšině
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
18. února 2024 • 19:20
@Pepa Zahrádka ...a pak jednou ráno otevřeš okno...a náši.
Pepa Zahrádka
18. února 2024 • 19:22
@RASPUTIN vlhké sny Vášich, navíc spoustá Vášich žije v té dekadentní upadající EU. Včetně Rasputina.
bella.
18. února 2024 • 19:28
@fero52
pokud předem vylučuješ jiný názor, než tvůj, pak ti na blog přijde míň lidí.Ty nebudeš dobrej obchodník, tedy neřeš ani ty chudáky zemědělce !
--------------------------------------------
martin simunek
18. února 2024 • 22:38
@bella.
Blbost není názor.
bella.
19. února 2024 • 00:38
@martin simunek
tak přesně u tebe zjišťuji blbé názory a toho algoritmu soudím , že pramení z blbosti . Jinak to já nevidím
viktor viktor
18. února 2024 • 21:20
@fero52 …Nový ” Demokrat “ , včera komunista, musí mít připravený koš. Když chybí argumenty je takový koš to nejlepší . Jakeš to dělal také.
Papanikula
18. února 2024 • 18:48
Víte, že lídr koalice SPOLU do Evropských voleb Alexandr Vondra z ODS má nemanželského syna s dvojkou na společné kandidátce Veronikou Vrecionovou z ODS? Víte, že tento syn je velmi aktivní v ODS, a v institutu předsedy ODS Petra Fialy vytváří podcasty, a to i se svou maminkou? A víte, že to nikomu z trojkoalice, která se zaštiťuje hodnotami a morálkou, vůbec nevadí?


Jo volte Vondru a jeho milenku Vrocionovou rodinny podnik oba Spolu do EUroparlamentu tunel promopro a s nim Niedermayera zeleného fanatika a lidovce IQ zdechovskeho
Pepa Zahrádka
18. února 2024 • 19:00
@Papanikula Vy máte v hlavně slušnej chaos, jak to souvisí s blokádou Prahy? Zkuste se o tom poradit s Vaším léčitelem.
Lilith Černá
18. února 2024 • 20:47
@Pepa Zahrádka Promopro Vondra, co nikdy pořádně nepracoval, mentoruje zemědělce a nazývá je proruskými živly. A neštítí se vytáhnout z klobouku jakýsi pamflet, který údajně napsal Jandejsek (aniž by sám věděl, zda nejde o fejk). Přišel mi jako Jakeš se Zagorovou - on ten Jandejsek je hodnej kluk, ale vydělává miliony... Trapáci ubozí!
pablo41
18. února 2024 • 19:15
@Papanikula Papanikulo, vidím že jste Vondru za bolševika neznal. Protože byste ho okamžitě prásknul, když ho estébáci tehdy nemohli najít. A byl byste šťastný !
bella.
18. února 2024 • 19:34
@pablo41
Nojo, Saša Vondra, ach jo, ach jo ... Měřítkem cti a slušnosti a odvahy a pravdomluvnosti a lásky k vlasti a politické jasnozřivosti atd. má být, že ho hledala dokonce STB ? Sašenka se nějak poslední dobou chová jinak, než při vzestupu ODS v Česku a nikdy jsem ho neskousla. .
(Osobní život jeho je mi ukradený)
bella.
18. února 2024 • 18:32
Sakra a už zase slabomyslné poznámky k Babišovi!
Oni mají v Německu a Francii Babiše?
Že tam to vzniklo se neví?
Nechte toho a zemědělcům jděte pomoct! V létě byla nadúroda ovoce, obalené stromy, zemědělci neměli lidi. Zvláštní, že tady bylo plno Ukrajinců na dávkách a brigádničit nemohli ?!!! Ani ti co tady dostávali na UK nalejvárnu češtiny půl roku denně 5 hodin a pak jen po Praze guljali, guljali místo aby šli na brigádu, jak český student ?Nešli, měli všechno zadarmo, jídlo , koleje, a 5 tis. čistá ruka atd. Když neumí jazyk a nejsou mnozí ani vyučeni, aspoň v zemědělství pomoct mohli, ne ? Vzostla neza­městna­nost­.Děl­níků už je tady moc.
Běžte se hrbte se na poli , anebo vstávejte ve 4 ráno ke kravám, okopávejte vinnou révu , piplejte se se sazeničkama, když vám ruku v ruce zdraží vodu, elektřinu, plyn a EU diktuje , že ani krávu mít doma nemůžete , protože .... a pak za kilo jablek dostaňte 5 korun.To je radši necháte na zemi.
Podívejte se na dotace francouzským země­dělcům­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!! .Co tady zase melete o minulé vládě?Tohle se tady táhne od vstupu do EU !!!!!!! A mimo jiné, EU nás tlačila do nižších norem kvality!!! Si to zopakujte , jaký tanec to byl!
Chtěla bych vědět, která většina zemědělců je proti stávce.Tu většinu nechť co do počtu ti zkreslující skutečnost " dezinformátoři " řeknou! To zas někdo vymyslel a je to pravda, žejo !Těch pravd je tady tolik, že se neví co je pravda! ---------------------------------------------------------- ---------------------------------------
frantaro
18. února 2024 • 18:41
@bella. Tohle ale nejsou ti zemědělci, o kterých mluvíte, tohle jsou zaměstnanci velkokolchozů, kteří jedou na tah do Prahy ve mzdě, v pracovní době a ještě k tomu na zelenou naftu. Laskavě si všimněte, odkud vyrážejí... Myslíte, že tohle se malým zemědělcům vyplatí?
bella.
18. února 2024 • 18:52
@frantaro
hm, v pracovní době .. Tohle se řeší? Velkokolchoz to vyjednává i za ty malé.Někdo na to prostě upozornit musí a je jedno, jestli velko, nebo malo.Tak mě napadlo, že v 1989 stávkovali a vyšli do ulic studenti, zatímco občané seděli v pracovní doobě v zaměstnáních !
Kdo zastavil dopravu v Německu ?Ve Francii ?
Zemědělec s kozou ?!
Jde o princip !
Jsem ráda, že se nedají.
frantaro
18. února 2024 • 18:55
@frantaro A ještě k panu Babišovi a Německu:
http­s://ww­w.li­eken­.de/u­eber-lieken­/unter­nehmen­sstruk­tur
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
18. února 2024 • 19:04
@frantaro
kuní ksicht se chystal prostřednictvím fiktivní reklamy oyebat i berňák v Německu, z finančního úřadu v Chemnitz přišlo našemu správci daně podání na fiktivní náklad ve výši 15 milionů. Finanční správa to tehdy zametla pod koberec...
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
18. února 2024 • 19:02
@frantaro
přesně tak, bylo by zajímavé u agrobarona Jandejska udělat kontrolu, jak vykázal ty desítky kusů techniky, co do Prahy zítra vyrazí... Silně pochybuji, že ty tisíce litrů spálené nafty koupí ze svých zdaněných peněz a zaplatí z ní spotřební daň...)))
Lilith Černá
18. února 2024 • 20:48
@Uživatel_5734171 To asi není vaše starost!
Pepa Zahrádka
18. února 2024 • 18:49
@bella. Proč lžete? 2023 v případě jabloní činila přibližně 100 604 tun, což je 82 % pětiletého a tříletého průměru sklizně tohoto druhu. Na poklesu sklizně jabloní se podepsalo chladné jarní počasí, které způsobilo poškození malých plůdků a následný silnější propad zejména u skupiny odrůd Jonagold a RedDelicious. Nezaměstnanost je stále kolem 3,5%. A ti zemedělci tvoří 1,5% obyvatelstva ČR a popírají 40% všech dotací a Vám podobní slabší jedinci jim pomáhají ještě k větším?
Papanikula
18. února 2024 • 18:53
@Pepa Zahrádka
dotace pokřivuje trh
Pepa Zahrádka
18. února 2024 • 19:15
@Papanikula Dotace pokřivuje trh,a proto podporujete blokádu za dotace?
bella.
18. února 2024 • 18:59
@Pepa Zahrádka
Nelžu, chladné počasí způsobilo neúrodu, ale nikoli neúrodu pracovních sil! Ty prostě nebyly.
A Vy si rozeberte nezaměstnanost a proberte žádané profese na trhu a kolik z toho jsou žádosti o nekvalifikovaná dělnická místa !
Nezaměstnanost vzrostla a je kvalifikačně úplně jiná, což zjevně nerozlišujete.Pro dělníky a nevyučené už prostě místa nemáme,ale přišli, tedy je dotujeme .
Pepa Zahrádka
18. února 2024 • 19:04
@bella. Jo, a proto chyběli kvalifikovaní CNC sundavači jablek? Proboha, nebo je snad sběr jablek vhodný pro jiné než nekvalifikované?
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
18. února 2024 • 18:59
@bella.
zjevně netušíš, o čem blekotáš. Pokud někdo nechá úrodu na poli (na stromech), tak to většinou nedělá proto, že by neměl peníze na brigádníky. Většinou neumí tu úrodu prodat nebo uskladnit. Někdo to řeší třeba samosběrem, někdo dalším zpracováním (moštárna, pálenice), někdo to vyhodnotí tak, že to raději nechá shnít nebo to zaorá. Vždy mě fascinují rozumbradi, co by to řešili nějakou další dotací nebo pracovní povinností...))) Jaro je na dohled, blbost už začíná narážet pupeny...
bella.
18. února 2024 • 19:01
@Uživatel_5734171

Ono je komické číst nebo poslouchat Uživatele_5734171
------------------------------------------------------------------------
Lilith Černá
18. února 2024 • 20:50
@Uživatel_5734171 Anebo nechce zbytečně platit sběrače, když ví, že supermarkety u nás jsou plné levných jablek z Polska.
Holt neschopná vláda...
pablo41
18. února 2024 • 19:18
@bella. No pravda je třeba také to, že nám bolševik zatajil i kiwi.
bella.
19. února 2024 • 00:52
@pablo41
Bolševik na Hradě nám toho zatajil .... ale hlavně si pozval na Hrad 10 letou chudinku holčičku ukrajinskou, která si jako hajzl natáčela , když provokovala kluky , že ji nadávají do Ukrajinek a sama nadávala a řekla jim Putin - govno ! Místo aby Pávek vládl, lekl se Bruselu a veřejně se jí na Hradě omlouval a klaněl. Ta holka se ani po roce nenaučila česky , z mého pohledu vyhozené peníze na ni i její matku, příp.sourozence.
Pávek se mohl rovnou zeptat, zda maminka pracuje, anebo sedí doma a bere dávky.Mohla jít na ten sběr jablek !
Zažila jsem po Praze provokace Ukrajinců.Jen jim někdo něco řekl , už řvali " ty nenávidíš Ukrajina , ty sympatizant Putina ! " a natáčeli si na mobil.A přitom to bylo jen třeba, že se Čech ozval v tramvaji, aby postoupili dál.Tohle byl jeden z nejhnusnějších hitů Ukrajinců loni v létě, kdy věděli, že v té době říct něco o sympatiích , nebo antipatiích je na kriminál.Těch story co vymysleli bylo víc.Další hit vykřikují, že tu jsou, aby vydělali Čechům na důchody! Omdlím
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
18. února 2024 • 18:12
Ono je komické číst nebo poslouchat opoziční politiky. Všichni do jednoho tu akci podporují, přičemž absolutně netuší, kdo tam bude a co chce. Opoziční politici si hodlají na tom přihřát jen svou polívčičku. Tuto akci zemědělců nadšeně podporuje třeba Babiš nebo Havlíček, přičemž půlka protestu je proti tomu, za co nese odpovědnost jejich minulá vláda...)))) A nejvtipnější je, že proti té akci je i většina zemědělců, protože právě oni moc dobře ví, kdo je to Jandejsek nebo Dufek. A pokud si tito lidé stěžují, že s nimi vláda nejedná, tak jsem skutečně rád. Já coby daňový poplatník opravdu nechci, aby vláda České republiky jednala s nějakým Vidlákem nebo Dufkem jen proto, že umí zablokovat magistrálu nebo složit před Strakovkou valník hnoje...
Papanikula
18. února 2024 • 18:21
@Uživatel_5734171 tak demonstraci podporuje každý myslící člověk
frantaro
18. února 2024 • 18:35
@Papanikula - I sklerotik si myslí, že myslí...
bella.
18. února 2024 • 18:46
@frantaro
A to víš jak ?
Pepa Zahrádka
18. února 2024 • 18:51
@Papanikula Myslet neznamená vědět!
bella.
18. února 2024 • 19:03
@Pepa Zahrádka
Pepo Zharádko , jsi toho příkladem
-------------------------------------------------------
bella.
18. února 2024 • 18:45
@Uživatel_5734171
podle tvého projevu, vidlák jsi Ty. A protože jsi, pak jako "daňový poplatník " svým nízkým platem a jeho daněním jsi okrajová záležitost, na kterou ale ostatní doplácí.
A budeš se mít dobře i v důchodu, kdy tato vláda nesmyslně přidává na nízké důchody při valorizaci víc , než těm kteří je mají vyšší , neboť pracovali víc a déle a byli chytřejší. Přispívá se víc na nemakačenky a ty co si ulejvali v šedé zóně.A přispívá se víci na vdovecké a vdovské důchody, jejichž funkci , oprávněnost v 21. století nechápu.
Takže " Vidláku poplatníku " budeš se mít dobře i v důchodu
------------------------------------------------------------------------------- ------
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
18. února 2024 • 18:52
@bella.
ty jsi dobrý jelito...)))) "Vidlák" je spoluorganizátor demonstrace Sterzik, který si tak říká sám a vydává blog Vidlákovy kydy. Nabodnout se na vlastní vidle tuposti a ignorantví je vždy pro diváky veselá podívaná...))))
Pepa Zahrádka
18. února 2024 • 19:06
@Uživatel_5734171 Navíc tento nyní nezávislý odborník na zemědělství byl ještě loni zaměstnancem Agrofertu, a nezapomenutelná je jeho lež o odpojování elektroměrů Čezem v oblasti kde Čez nepůsobí, takže odbobrník na všechno
bella.
18. února 2024 • 19:21
@Uživatel_5734171
Jelito nejsem - Vidlák dává konotačně význam vidlák a co je vidlák jsem ti právě vysvětlila. Ale i tak Vidláka nikdo ani znát nemusí, aby pochopil, že brát Čechy u huby neustále prostě nejde.Jsme pracovitý národ, což se zrovna o Francii a Německu současné doby už dávno nedá říct a i tak mají dotace obrovské z počátku svého členství v EU .Na nás jim jaksi nezbylo ? Sorry, ale to musí víc pracovat , aby zbylo! Jsi člen Unie, anebo trpěný chudý příbuzný ? Zatím silně chudnou právě oni Což by se Ti mohlo jevit jako komické, mně to ale děsí.
------------------------------------------ § -------------------------------